Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 iyi tatiller bitanem.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Dağ yolları gibiyizdir, uzağa düşeriz Ararsan şiirin gurbetinde ara bizi. Belki rüzgârımız ses verir bir dizeden, Belki bir imgeye vurur düşlerimiz. iyi tatiller diloş Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Diloşum,gel artık ... Sen olmayınca çok canım sıkılıyor. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Müttefikim nerelerdesin özleniyorsun,bilmiyormusun??? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 özledim canımcım seniiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ahucum 10 gün dedin 10 asır oldu yav... Hasretinden Prangalar Eskittim Seni, anlatabilmek, seni, iyi cocuklara,kahramanlara, haldan bilmez kahbe yalana Seni, anlatabilmek seni, Namussuza, haldan bilmez, kahbe yalana. Ardarda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül gürül akan bir dünya.... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana, Bir bu yana... Seni, bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni, anlatabilsem seni.... Yokluğun, cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini.... Ahmed Arif Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Diloşum..yaz yağmurum.. yokluğun hiç çekilmiyor,seni çok ama çok özledim.. kalbim ılık sevgi yağmuruna hasret kaldı,gökkuşağı da olamıyor Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Ben de seni çok özledim diloşcum Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Diloşum,bugün gelmen gerekiyordu...Hala yoksun,nerdesin???? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmm... ve hepinizi çok özledim... yokluğumda eksikliğimi hissedip defterimi süsleyen sevgili arkadaşlarım; Ayşegülüm.. Ayrık Otum.. Egzorsist.. Biricik Müttefikim.. Lilaccım.. Redblackim.. Çekirdek Babam.. Gökkuşağım.. Radyacım.. hepinize çok teşekkürler..sizi seviyorum.. sizlere biraz deniz kokusu..biraz dalga sesi..birazda huzur getirdim..kabul buyurunuz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 sizlere biraz deniz kokusu..biraz dalga sesi..birazda huzur getirdim..kabul buyurunuz.. tamda ihtiyacım olan şeyler getirmişsin ..kabul etmemmi ..yerleştirdim bile şizlongumu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Evine Yaşama benzeyen bir şey var sende Çığlığın ayrılık makamında susmuş yurduma üzerinde tırnak izleri bulunan bir hayat Dağlara küsmüş Başı dik dağlara Sitemkar bir merhaba olmuş sesin Bende ise durum aynı İntihar çökmüş damarlarıma Kerem’i çok abartmışlar Sevdim bende Bir insana kaç sevda sığarsa Beni doğduğum gün yakmışlar Bu yüzden tenim yanık kokmakta Ve yürek kendini kanatan yara Ve mavi kusan Ölümede merhaba der bu adam Gençliğinin alazında Nasıl doldurdum ki bu yükü kendine Çok yakınım ölüme Bir daha gitme. Boş bir yerdeyim Hiçbir yerde Elektriksiz bir iskemledeyim Senden sonra Suların balıkları öldürdüğü yerdeyim Protesto ediyorum kendimi Her sabah bir eylemdeyim Ayrılığın rengi aynıymış ölümle Sen gidince Susmayı öğrendim. Kendi kendime Kendi tenime küsmeyi Ve kanatmayı kendi yüzümü Hedefi ıskalamış ellerim Oysa ben hep tetikteyim Öyle ağırki hava Güneş tutulmuş Gençliğim vurulmuş sırtından Sonrası Yapraklar düşmüş dalımdan Sonrası çekip gözlerinin derinliğinden kendimi Varoşlara dağıtmışım sesimi Nereye ölsem Gölgen düşüyor içime Kendime öldüm Kendime gömdüm kendimi hoş geldin gülüm kendi evine.... Yaşar Püllü ahucum bende özlemişim sana şiir hedaye etmeyi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 tamda ihtiyacım olan şeyler getirmişsin ..kabul etmemmi ..yerleştirdim bile şizlongumu hemencik yerleştirdin di mi şizlongunu..? kız ayrık otum..bu nasıl bi şizlong.. üç kişilik yatak kapasitesinde.. anacım çekil azcık..bize yer kalmadı yav.. Hoşgeldin EvineYaşama benzeyen bir şey var sende Çığlığın ayrılık makamında susmuş yurduma üzerinde tırnak izleri bulunan bir hayat Dağlara küsmüş Başı dik dağlara Sitemkar bir merhaba olmuş sesin Bende ise durum aynı İntihar çökmüş damarlarıma Kerem’i çok abartmışlar Sevdim bende Bir insana kaç sevda sığarsa Beni doğduğum gün yakmışlar Bu yüzden tenim yanık kokmakta Ve yürek kendini kanatan yara Ve mavi kusan Ölümede merhaba der bu adam Gençliğinin alazında Nasıl doldurdum ki bu yükü kendine Çok yakınım ölüme Bir daha gitme. Boş bir yerdeyim Hiçbir yerde Elektriksiz bir iskemledeyim Senden sonra Suların balıkları öldürdüğü yerdeyim Protesto ediyorum kendimi Her sabah bir eylemdeyim Ayrılığın rengi aynıymış ölümle Sen gidince Susmayı öğrendim. Kendi kendime Kendi tenime küsmeyi Ve kanatmayı kendi yüzümü Hedefi ıskalamış ellerim Oysa ben hep tetikteyim Öyle ağırki hava Güneş tutulmuş Gençliğim vurulmuş sırtından Sonrası Yapraklar düşmüş dalımdan Sonrası çekip gözlerinin derinliğinden kendimi Varoşlara dağıtmışım sesimi Nereye ölsem Gölgen düşüyor içime Kendime öldüm Kendime gömdüm kendimi hoş geldin gülüm kendi evine.... Yaşar Püllü ahucum bende özlemişim sana şiir hedaye etmeyi olmaz böyle güzel bir şiir çekirdek babam..nerden bulursun bunları..muhteşem..harika..hoşbulduk uşağum..hoşbulduk.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 hemencik yerleştirdin di mi şizlongunu..? kız ayrık otum..bu nasıl bi şizlong.. üç kişilik yatak kapasitesinde.. anacım çekil azcık..bize yer kalmadı yav.. pes valla sizin o koca bedenlerinizi nereye sığıram şaşırdım yaw üç kişilik yatak kapasitesindeyse benim zavallı şizlongum sorarım size ben niye şizlongumun kolunda tünemekteyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 üç kişilik yatak kapasitindeki şizlongunun koluna tünemen senin "kuşgiller" familyasından geldiğini kanıtlıyor bizlere.. yeni başkaca bi sebebi yok.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Nasılsın nereden çıktın? Gerçekten bana mı geldin? SEN MİYDİN O,OLMASA DA OLUR GİBİ GÖRÜNEN????? Şimdi yosun gözlerin gözlerimde Bin türlü rüzgarla rüzgarlanır Kimbilir kaç dünyanın denizinden... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ayşegülüm.. ne güzel bir şiirdir bu böyle..olmasada olur gibi görünen ha..gerçek mi hayal mi ne idüğü belirsiz işte o benim.. canım benim..seni çok özledim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazık boyamışlar bu tatlışları ama bak ne güzeller diloşcum Dönmene çok sevindim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Diloşum,yaz yağmurum.. hoşgeldin burdan da sen geldiğinde yoktum ne yazık ki,şu an saat gecenin dörtbuçuğu,yani bu yarın sabah vakitlice burada olamayacağım anlamına da geliyor biraz.. biraz da yoğunum ne yaptın,tatil iyi gelmiştir,güzel geçmiştir umarım.. şu getirdiğin deniz havasına da bayıldım,iyi geldi,denizsizlik başıma vurmuş durumda.. çok özledim hasret gidermeye geleceğim geç de olsa,seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazık boyamışlar bu tatlışları ama bak ne güzeller diloşcum Dönmene çok sevindim ayayay..ne şeker şeyler bunlar.. canlarım yaa..nasıl kıydılarda böyle rengarenk yaptılar ufaklıkları.. çok teşekkürler Radyacım.. Diloşum,yaz yağmurum.. hoşgeldin burdan da sen geldiğinde yoktum ne yazık ki,şu an saat gecenin dörtbuçuğu,yani bu yarın sabah vakitlice burada olamayacağım anlamına da geliyor biraz.. biraz da yoğunum ne yaptın,tatil iyi gelmiştir,güzel geçmiştir umarım.. şu getirdiğin deniz havasına da bayıldım,iyi geldi,denizsizlik başıma vurmuş durumda.. çok özledim hasret gidermeye geleceğim geç de olsa,seni çok seviyorum tatlım benim.. nasıl özledim bilemezsin.. yine bilgisayarın çıldırmış durumda anladığım kadarıyla ama yoğunluğu anlıyamadım.. ben yeni gelebildim bugün işler yoğun..ama sende yoksun görünürlerde.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sende hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 bir sevda masalı.... bir varmış,bir yokmuş evvel zaman içinde,kalbur zaman içinde, çok güzel bir deniz kızı, deniz kıyısında her sabah şarkı söylermiş. bir gün tesadüfen ordan geçen balıkçı,kızın sesini duymuş. onu gizlice seyretmiş ve ona aşık olmuş. bir gün deniz kızı balıkçıyı fark etmiş önceleri çok korkmuş ama sonra o da balıkçıyı sevmiş sevda bu ya o da balıkçıya aşık olmuş. her gün aynı saatlerde kayalıklarda buluşur olmuşlar... sonunda evlenmeye karar vermişler ama onları çekemeyenler denizler kralına haber vermişler zalım kral iki sevgiliyi ayırmış ve deniz kızını denizlere hapsetmiş sevgilisini göremeyen deniz kızı yıllarca gözyaşı dökmüş bir gün iyi kalpli bir yunus deniz kızına acımış onu hapisten kaçırıp sırtında taşıyarak, sevgilisinin yanına,karaya çıkarmış. daha sonra iki sevgili Tanrıya dua ederek kendilerini bir daha ayırmaması için yalvarmışlar. Tanrıda sevenlerin duasını kabul etmiş onları sonsuza dek birlikte kalacakları göklere almış.... işte bu nedenle hiç kimse yıllardır deniz kızını denizlerde,okyanuslarda görememişler çünkü o suda değil sevgilisi ile göklerdeymiş..... çok güzel bi hikaye umarım beğenirsin... 1 ay kadar yokum kendine çok iyi bak diloş sevgilerimle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 İğdem'e... Martılar ağlardı çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük... Ben sana bunları yazarken kulağımda bu melodi var... Çocukça hayalini kurduğumuz çok şeyi burada senden uzakta ama sadece bedenen uzakta ruhunu ruhuma katarak yaşıyorum... İğdem özlemek ne garip bir duygudur değil mi? Neden ve nasıl özler bir insan bir insanı...? Hiç düşündün mü? Birini, bir yeri, bir şeyi özlerken aynı anda bir çok duyguyu beraber yaşar insan... Hüzün ve mutluluk tadında garip bir duygudur bu... Özlemeyi deneyimlememiş hiç kimse yoktur... Ben şimdi seni özlemeyi deneyimliyorum aklımdan bir sürü güzel ve hüzünlü düşünce geçiyor... Kalbimin derinlerinde ve seni içine koyduğum yerden hiç gitmeyeceğini bilerek... Çok eski bir şarkıyı dinlerken, bir çiçeğe bakarken, bir kitap okurken aklımdasın... Onları seninle paylaşamadığım için hüzünlenerek ama seni tanımanın verdiği mutluluğun farkında olarak... Seni özledim... Hani biz bir damlaydık ve bir nehirde karşılaşmıştık... Akacaktık bir süre birlikte aynı manzaraları bir süreliğine de olsa paylaşarak... İşte o anın tamda ortasındayım şimdi... Bu damla bu nehirle nereye akar, nereden ayrılır bilmiyorum bilmekte istemiyorum... Sadece bu nehirde bulduğum damlalar için Allah'a şükrederek akmaktayım... Birgün bir yerde ayrılacak olmak hiç ama hiç önemli değil seni hiç tanımadan yanından geçmiş olmaktan çok daha iyi... Seninle, sende ve bende varettikleriyle akmanın tadını çıkartıyorum... Birgün okyanusa karışırım ve orada yok olurum ne çıkar... Seninle birlikte akıyorum ya şimdi... Bu bana yeter... Seni Seviyorum... 01,07,2007 Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 canım..canım benim.. geldin demek.. seni özlemek başıma vurmuş olmalı kızgındım biraz..hiç gözükmediğin için.. bilirsin,sitem sevgiden doğar.. ..ama şimdi seni ve yazdıklarını görünce hepsini ama hepsini unuttum.. o kadar özlemişim ki seni.. bu nehirde sensiz akmak hiç kolay olmadı..seni aradım hep..en güzel alışkanlığımsın sen biliyorsun güzel sarmaşığım.. benden uzaklarda o hayalini kurduğumuz şeyleri yaptın ha..hepsini mi..buna nasıl sevindim bilemezsin..bende kısa süreli tatilimde sık sık sizi düşündüm..şimdi ve burda yanımda olsalardı diye..kimbilir nasılda esilirdi ayaklarım yerden..en güzel şeyi bile tek başına yaşamak yavan geliyor..bilmem sende de böyle mi..? seni öyle çok seviyorum ki.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.