Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Diloşum..acaba Frozen torunum da Sardunyam'ın peşine takılıp gitti mi ki.. yapar mı yapar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 sana kendini dağa bayıra vurma..yaramaz demedim mi..? al işte, şahtın şahbaz oldun.. şimdi nolcek..? bu mektupların sonu gelmez..böyle giderse sen defterime 25368.mektubu da yazarsın.. psikoloğa girek yok uşağum..Ahucuğun her konuda olduğu gibi bu konuda da uzmandır..şimdi sana bi reçete yazıyorum..bir gün süreyle tatbik ettiğinde bu saplantından eser dahi kalmıyacak..anlaştık mı..? sabah gün ağarırken..;aç karnına on tane erik yiyceksin.. sindirmek için iflahın kesilene kadar koşup..kahvaltıya geçiceksin.. kahvaltıda 20 tane erik yiyeceksin.. koşmana gerek yok zira bunu sindiremeyeceksin.. ve karnında tuhaf burular oluşmaya başlıyacak başka şeyi düşünemeyeceksin.. öğle yemeğinde çivi çiviyi söker hesabı 30 erik daha yiyeceksin.. ondan sonra bildiğin şeyleri de unutmaya başlıyacaksın.. bu sana çok iyi gelicek.. akşam yemeğinde -eğer hayatta kalmayı başarabilmişsen- Wc'de bütün hayatın slayt olarak gözlerinin önünden geçicek ve bir daha erik kelimesini duymak bile istemeyeceksin.. veee.. Happy END.. en iyisi tek seferde bir sepet bol tuzlu erik yiyip kendimi intihar ediciiiim... gittiğim yerdede hiç erik yoktu yahu dedim bi tane bile yokmu yok dediler buranın kirazı meşhurdur bi baktım ki hakketen bakmaya kıyamıyacak kirazlar var... bi anda aklıma geldi dünyada başka meyvelerinde olduğu ahucum yine yaz yağmuru gibi ferahlattın içimi sende olmasan erik sendromundan kurtulamıcaktım... sağol varol... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yıldızlar Gecenin Değildir Ceylanları vurulmuş dağlardan Bir tutam kekik getireceğim size Bir avuç kan. Bir selvi gibi dikilip önünüze Ölümü hatırlatacağım durmadan. Keklik zindanı gözlerinize Mil çekip İçinize bükeceğim bütün yolları. Hangi yola çıkarsanız çıkın Hep kendinize döneceksiniz Siz - Ey bu şehrin karanlık sokaklarında Kaf dağını arayan kervanın Sefil yolcuları- Boşluğa giden hayatların Ayaklarına prangalar vuracağım Ellerine zincir. Dağ yellerini doldurup göğsüme Haykıracağım: - Yıldızlar gecenin değildir. Karanlıktır,köhnedir dünya Bir yolcusunuzdur siz... Bunu size nasıl anlatsam Hani yüzünüz görünmez ya kirli sularda Sırı dökülmüş aynalarda Hani silik Hani paramparça... Boynu bükük çiçekler getireceğim size Koparılmış Dicle'nin, Sakarya'nın kıyısından Yüreğimin tam ortasından Taşıp gelen bir sesle "Ağlayın",diyeceğim Ağlayın Ey analardan şefkat Çöllerden merhamet emmiş çocuklar Ağlayın Ve göz yaşlarınızla sulayın Kuytularda kuruyan çiçekleri. Bir Yunus Sabahı çalacağım Bütün kapıları bir bir Kırmızı bir şal gibi örteceğim şafakları Çıplak omuzlarına Ve sarhoş gecelerine şehrin. Minareleri dayayıp şakağına Uyandıracağım kirli uykulardan: - Çıkın koynundan karanlığın Geceyi bu kadar sevmeyin Yıldızlar gecenin değildir. Hüseyin Aydemir Öğleden sonra tekrar gelicem görüşürüz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 en iyisi tek seferde bir sepet bol tuzlu erik yiyip kendimi intihar ediciiiim... gittiğim yerdede hiç erik yoktu yahu dedim bi tane bile yokmu yok dediler buranın kirazı meşhurdur bi baktım ki hakketen bakmaya kıyamıyacak kirazlar var...bi anda aklıma geldi dünyada başka meyvelerinde olduğu ahucum yine yaz yağmuru gibi ferahlattın içimi sende olmasan erik sendromundan kurtulamıcaktım... sağol varol... kendini böyle bi kalemde intihar etme fikrine hiç sıcak bakmıyorum uşağum... daha yaşanılacak şeyler..tanışılacak kirazlar var öyle değil mi..? içimden bir his kirazın seni daha bi açacağını söylüyor..bu konuyla ilgili Radya bi araştırma yapmıştı..kirazın faideleri hakkında..inanılmaz etkileri varmış..tabe yersen.. için ne zaman sıkılırsa çağır ben yağarım.. yaz yağmuru gibi.. Yıldızlar Gecenin Değildir Ceylanları vurulmuş dağlardan Bir tutam kekik getireceğim size Bir avuç kan. Bir selvi gibi dikilip önünüze Ölümü hatırlatacağım durmadan. Keklik zindanı gözlerinize Mil çekip İçinize bükeceğim bütün yolları. Hangi yola çıkarsanız çıkın Hep kendinize döneceksiniz Öğleden sonra tekrar gelicem görüşürüz hangi yola çıkarsak çıkalım hep kendimize döneceğiz ha..desene kaçışımız yok .. pekala.. ne yapalım,yüzleşiriz bigün kendimizle.. çiçekte şiirde çok güzel canım..teşekkür ederim.. öğleden sonra görüşürüz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 cee-eeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Diloşum,yaz yağmurum,ne kadar erken geldim baak..yok yok ben oldum,hatta kendimi de aştım kanımca bu da Sardunyam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 cee-eeeeeeeeeeeeeeee hanimiş benim ayrık otum..hanimiş.. Diloşum,yaz yağmurum,ne kadar erken geldim baak..yok yok ben oldum,hatta kendimi de aştım kanımca bu da Sardunyam bencede gökkuşağım.. valla tam da sarmaşığıma göre smiley bulmuşsun..şimdi bu vaziyettedir belkide.. sağol canım.. seninde öyle.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ya ne bunlar be intihar edecem kendimi biz şimdi nassıl yoluşacağız diloşum... ben bir şikayet dilekçesi yazıyom canem... hade görüşürüz...vıınnnn Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 şekerim ben kendimi bir japon çizgi filminin taa içinde hissediyorum.. bu ufaklıklar içimdeki o yoluşma isteğinin topunu birden aldı götürdüler.. artık böyle şirin şirin şeyler konuşciiz anlaşılan.. gel kardeşim elini ver bana.. ver kardeşim canım feda yoluna.. laylaylalalalalala... dur bişey buldum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Diloş kardeş,şu senin uzun saçlı bebeğinle evcilik oynayalım mı,Frozen de bebğin ablası olsun mu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ahucum bana hediye etmiş olduğun güzel şiir'e istinaden bende en sevdiğim şiir'i sana armağan ediyorum... Geri Gelen Mektup Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu. Gün, senden ışık alsa da bir renge bürünse; Ay, secde edip çehrene, yerlerde sürünse; Herşey silinip kayboluyorken nazarımdan, Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... Ey sen ki kül ettin beni onmaz yakışınla, Ey sen ki gönüller tutuşur her bakışınla! Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince Gönlümdeki azgın devi rüzgarlara attım; Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım. Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın, Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın, Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin; Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin! Bir başka füsun fışkırıyor sanki yüzünden, Bir yüz ki yapılmış dişi kaplanla hüzünden... Hasret sana ey yirmi yılın taze baharı, Vaslınla da dinmez yine bağrıdaki ağrı. Dinmez! Gönülün, tapmanın, aşkın sesidir bu! Dinmez! Ebedi özleyişin bestesidir bu! Hasret çekerek uğruna ölmek de kolaydı, Görmek seni ukbadan eğer mümkün olaydı. Dünyayı boğup mahşere döndürse denizler, Tek bendeki volkanları söndürse denizler! Hala yaşıyor gizlenerek ruhuma 'Kaabil' İmkanı bulunsaydı bütün ömre mukabil Sırretmeye elden seni bir perde olurdum. Toprak gibi her çiğnediğin yerde olurdum. Mehtaplı yüzün melekleri'li kıskandırıyordur. En hisli şiirden de örülmez bu güzellik. Yaklaşması güç, senden uzaklaşması zordur; Kalbin işidir, gözle görülmez bu güzellik... Hüseyin Nihal Atsız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 diloşum buda bizim için olsun nedersin... smileylerimiz geri gelmiş bidenem çok mutluyum... AYRILIK AYRACI Bütün ayraçları kaldırdın ama unuttuğun Bir şey vardı yine de, çiçekleri sulamadın Gökyüzü sarardı o zaman bulutlar kirlendi Ve ne kadar az konuşur olduk günboyu Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da susuşların birbirine eklendiği yerde Ezberlenecek hiçbir şey yok bu dünyada Kirletilmemiş bir bulut bile yok artık Böyle diyorsun her yolculuğa çıkışımda Yaşadığın kent de sana benziyor gitgide Ne zaman dönmeyi düşünsem yangın çıkıyor Ya da erteletiyorum biletimi son anda Uzun bir sessizlik oluyorsun dağlara baksam Karşılıksız mektuplar kadar burkuluyor kalbin Yazdığım şiirler de canımı sıkıyor artık Fotoğraflarımı yırtıp atıyorum tek tek Ve ben bütün yapraklarımı döküyorken şimdi Eylül diyorsun, tam da orda başlıyor ayrılık Üşüyünce ağlıyorsun yalnızım dememek için Uçaklar gemiler trenler çiziyorsun duvarlara Kendine bir deniz bul artık bir de rüzgâr Parçalanacağın bir uçurum bul bu dünyada Tek tutkun o kenti bırakıp gelmek olmalı Ve gelirken havaya uçurmak bindiğin otobüsü Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da çiçeklerin sulanmadığı yerde Konuşacak bir şeyler bulamıyorsak günboyu Derim ki ayrılık gündemdedir ne yapılsa Ve sen bütün ayraçları kaldırdığını sanmıştın Ama unutmuşsun yine de ayrılık ayracını Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Hadi affettim gel Seviyorum ne gelir elden Kurşun bile olsam Delip geçemem ki seni ben O gelişin mahçup çocuklar gibi İstesem de gönderemem Bu son değil biliyorum Bir anne gibi seni büyüteceğim Olsun razıyım ben Bir tane daha yok ki senden Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 günaydın diloşum ben Göksel'in bu şarkısını çok severdim bir zamanlar paylaşmak geldi içimden. günün güzel geçsin canımcım Bu yolun sonunda Seninle olmak var ya Artık ne kar ne fırtına Vız gelir bana Unut dediler unut Herşey çoktan bitti Dönemezsin geriye Çok vakit geçti Çıkmaz dediler yolun Burdan ötesi yok size Çok geç olmadan dur Bizi dinle Kalbime laf geçmiyor Gönül ferman dinlemiyor Aklım fikrim seninle Sonu gelmiyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Diloş kardeş,şu senin uzun saçlı bebeğinle evcilik oynayalım mı,Frozen de bebğin ablası olsun mu oynayalım kardeşimde..bizim ufaklıklar gitmişler baksana.. eski dostlar geri dönmüş.. ahucum bana hediye etmiş olduğun güzel şiir'e istinaden bende en sevdiğim şiir'i sana armağan ediyorum... Geri Gelen Mektup .............. Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin; Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin! Mehtaplı yüzün melekleri'li kıskandırıyordur. En hisli şiirden de örülmez bu güzellik. Yaklaşması güç, senden uzaklaşması zordur; Kalbin işidir, gözle görülmez bu güzellik... Hüseyin Nihal Atsız kalbin işidir..gözle görülmez bu güzellik.. ne hoş dizeler.. teşekkür ederim çekirdek babam.. aristokrat olduğun kadar zevk sahibisinde.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 diloşum buda bizim için olsun nedersin... smileylerimiz geri gelmiş bidenem çok mutluyum... AYRILIK AYRACI Ezberlenecek hiçbir şey yok bu dünyada Kirletilmemiş bir bulut bile yok artık Böyle diyorsun her yolculuğa çıkışımda Yaşadığın kent de sana benziyor gitgide .... Üşüyünce ağlıyorsun yalnızım dememek için Uçaklar gemiler trenler çiziyorsun duvarlara Kendine bir deniz bul artık bir de rüzgâr Parçalanacağın bir uçurum bul bu dünyada ............. Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da çiçeklerin sulanmadığı yerde Konuşacak bir şeyler bulamıyorsak günboyu Derim ki ayrılık gündemdedir ne yapılsa Ve sen bütün ayraçları kaldırdığını sanmıştın Ama unutmuşsun yine de ayrılık ayracını olsun Frozenim..bu şiirde ikimizin olsun.. o kadar güzel bir şiir ki.."kirletilmemiş bir bulut bile yok artık" evet geri gelmişler..yaşasınnnn... Hadi affettim gel... Bir tane daha yok ki senden arkadaşım çok teşekkür ederim.. günaydın diloşum ben Göksel'in bu şarkısını çok severdim bir zamanlar paylaşmak geldi içimden. günün güzel geçsin canımcım günaydın tatlım.. resim çok hoş..şarkıda öyle.. teşekkür ederim canım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 özlemiştim şunu bırakmazsam çatlarım oh be rahatladım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet sen nerdeydin diloş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 özlemiştim şunu bırakmazsam çatlarım oh be rahatladım getlostumuz olmadan yaşanırmı be.. evet sen nerdeydin diloş nasıl yani.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 sende olsaydın anlamında arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 çok isterdim egzorsist.. ama evde şu an bağlantım yok..ama olucak inşallah..işte o zaman sabahlara kadar msn partileri düzenleriz..ni dersin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 süper ama gündüz den uyumak lazım derim zor oluyor az biraz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 dimek gündüzleri uyumak girek ha.. yalnız benim ufak bi problemim var egzorsistciim..ben gündüzleri çalışıyorum biliyomusun..hiç belli etmesem de.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 evet bende ama yinede gerekiyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.