Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ne dicemi bilemiyorum uşağum.. muhteşem bi ortam ancak..salınmak için heçte uygun bir mekan değil ..suyun içinde şıpır şıpır.. havası kalmaz ki yürüşümün..mazallah bi deniz kestanesine görmeden basarsak hele karizmayı yerle bir ederiz..yav,teee Hawaiilere kalkmış gitmişiz hala elini kana bulamaktan bahsediyosun kardeş..illa Türk erkeği olduğunuzu kanıtlıyceksiniz..biraz relax..hem, Hawaiide boynunda çiçekleriyle raks eyleyen kızlar karşılıycek seni bir düşünsene..emin ol bizim bostandaki erikleri unutursun artıkın..

tabii ki kanıtlıyacaz Türk erkeği olduğumuzu biz öle hava durumuna göre değişen erkeklerden değiliz... B):P:lol: boynunda çiçeklerle karşılayan kızlar :w00t: onlara hindistan cevizi çekirdeklerinden yaptığım koleksiyonumu gösteririm... :lol: ondan sonra beraber raks da edicez lamdada edicez :lol: bostan mı :huh: erik mi :huh: onlar da kim... :huh::lol:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
valla biz yemeye dünden razıyız da bu kadar mıdır faideleri.. :unsure: ne bileyim kulağıma taktığım andan itibaren bende elenktiriklenme tarzında bişecikler olmıyacakmı..?şööle bi ayaklarım yerden kesilmeyecek..gözlerim kararmıyacaksa..neyleyim kirazı yav..

dediğin şeyler heç işime yaramaz..içimdeki çocuk hep orda baki..belli olmuyomu.. sonracığıma menopoza du bakali daha 30 yıl var..

cildime gelince..taze bir bahar dalıdır kendisi..söölemesi ayıp..

sarmaşığıma katılıyorum..bende fişneyi deniyciim..

:grin::w00t::whistling:

aynen katılıyorum, fişne mevvesi kanımca bizi daha bi açıcak şekerim...

menapoza girmemize çoooooooooook uzun yıllar var biz ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız hali hazırda ayol... Diloşumun dediği gibi ayacıklarımızı yerden kesmeyecekse ben bu kirazı kulağıma asmıyciğim... Ama Frozen deneyebilir zira kendisi 99 yaşında gerçi menapozu atlatalı uzuuuuuuun yıllar olmuştur ama yinede kendisine faidesi olacağını düşünmekteyim... -_- yaşlılık hastalığına yakalanmasın benim cadım, alzimer filan olur evin yolunu neyin unutur kiraz yimesini tavsiye ediyorum... B):wub:

Gönderi tarihi:

dediğin şeyler heç işime yaramaz..içimdeki çocuk hep orda baki..belli olmuyomu.. sonracığıma menopoza du bakali daha 30 yıl var..

cildime gelince..taze bir bahar dalıdır kendisi..söölemesi ayıp

anam yalana bak :o bir ayağın toprakta hala kendini genç hissediyo bu banyo ısıtıcısı.. :w00t:

aynen katılıyorum, fişne mevvesi kanımca bizi daha bi açıcak şekerim...

menapoza girmemize çoooooooooook uzun yıllar var biz ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız hali hazırda ayol... Diloşumun dediği gibi ayacıklarımızı yerden kesmeyecekse ben bu kirazı kulağıma asmıyciğim... Ama Frozen deneyebilir zira kendisi 99 yaşında gerçi menapozu atlatalı uzuuuuuuun yıllar olmuştur ama yinede kendisine faidesi olacağını düşünmekteyim... yaşlılık hastalığına yakalanmasın benim cadım, alzimer filan olur evin yolunu neyin unutur kiraz yimesini tavsiye ediyorum...

hahayt gülemiyom bile...gız siz benim gençliğime kurban olun be gocamışlar :w00t: değil kiraz fişne sizi ben bile kurtaramam muazzam ilaçlarımlan.. :whistling: o kader vahim yane durumunuz :w00t:

dur bakem neydi biri BANYO ISITICISI..MODELİ GEÇMİŞ

biride SARSAK IŞIKLI LAPTOP :w00t:

Gönderi tarihi:

anam ne diyo bu yine sapur supur.. :getlost: eee..yaş 99 sarmaşığım dile kolay..kendini adını bile hatırlamıyo zavallıcık.. :unsure: hele bizim kimin genç..güzel..cazibeli hatunları görünce büsbütün çıldırıyo tabii.. :whistling: aramızda kuşak değil..nirdeyse asır çatışması var yav.. :w00t: hoş görmek girek..büyüknine..dişlerinde yoktur şimdi senin, sana muhallebi yapayım mı.. :lol:

Gönderi tarihi:

Kırlangıç yuvası

Gitme ömrünü tükettiğin

beyaz badanalı evlerin

çirkin suratlı adamlarına inat

cezalandır sensizliğin en koyusuyla

bir başına kalsın Halikarnas’da

mehtabın yüreğini denize

düşürmüş küçük bir çocuk

ve bütün şairler ona ağlasın

güleç yüzlü çenebaz

erken hayat hokkabazı gözlerini

en çok onları seviyorum

çocukluğumun omzuna binemediği

bana onları al baba diyecekken tam

kaybolmuş camdan rengarenk

bilyelerine benziyorlar

dedim ya bırak hesabını kader görsün

ne kadar yüksekte olsa da

iskambil kağıtlarından yapılan

kırlangıç yuvası evinin

camlarına yasladığın başını çevir

gök yüzüne bak teker teker dönüyorlar

gidenler huzursuz aldanma yollara

tetik aşka düşer gibi düşmez

gitme sen kırlangıç değilsin dönemezsin

bakarsın bir haber getirir

ak güvercin kanatlarında gülücükler

ölmemiştir aşk mal mülk gider

bilmiyorsun sevgilim küçüksün

büyüyen korkudan yalnızca gözlerin

unutma her sene bu mevsim

kırlangıçların sevişme mevsimidir

gitme sen kırlangıç değilsin dönemeyebilirsin

Gönderi tarihi:

valla ben bı çıkarsam meydane ışıltımdan heç kimse gözünü açabilemeyeceğinden beni tam olarak göremeyeceksiniz.. :shifty: hem bazı bünyelerde kalıcı körlüğe sebep olabiliyorum.. :w00t: sonracığıma maazallah.. :whistling:

aynı durum sarmaşığım içinde geçerli oda kalıcı saç dükülmesine sebep oluyo.. :grin: malum onu gören bayanlar saçlarını başlarını yoluyo hasetlerinden.. :w00t:

ama frozenim senin çıkmanla heç kimsede bi değişiklik olmıyecek mirak etme..gönül huzuruylan çıkabilirsin.. :grin: üstelik yaşlı halini görüp acıyıp yardım etmek isteyenler olecektir kuşkusuz.. :whistling:

Gönderi tarihi:
valla ben bı çıkarsam meydane ışıltımdan heç kimse gözünü açabilemeyeceğinden beni tam olarak göremeyeceksiniz.. :s hem bazı bünyelerde kalıcı körlüğe sebep olabiliyorum.. sonracığıma maazallah..

aynı durum sarmaşığım içinde geçerli oda kalıcı saç dükülmesine sebep oluyo.. malum onu gören bayanlar saçlarını başlarını yoluyo hasetlerinden..

ama frozenim senin çıkmanla heç kimsede bi değişiklik olmıyecek mirak etme..gönül huzuruylan çıkabilirsin.. üstelik yaşlı halini görüp acıyıp yardım etmek isteyenler olecektir kuşkusuz..

dur ya aç karnına gülemiyorum midem sırtıma yapıştı, :P sen körlüğe sebep oluyon, ben kelliğe he? aynı zamanda fodulda olmasınlar... :whistling::w00t::hug:

valla banyo ısıtıcısı zatı muhterem kuru laf kalabalığı ediyonuz... hade çıkında görek

canem, canına kastınmı var? -_- kel, kör bide fodulmu olmak istiyon... :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
gençlik işte..kanları kaynıyor naapsınlar..

diilmi mavi düğmem.. :wub: biz gençleri hoş görmek girek.. :whistling: frozenn nine sana söylüyo duyuyonmu..zavallıcık kulakları da sağır duymaz şimdi.. :w00t: hoş gör sennnn affet gitsin aldırmaaaaaa...

dur ya aç karnına gülemiyorum midem sırtıma yapıştı, sen körlüğe sebep oluyon, ben kelliğe he? aynı zamanda fodulda olmasınlar...

canem, canına kastınmı var? kel, kör bide fodulmu olmak istiyon...

he canım dooru söylüyon yalnız sağır olduğunu unutmuşsun :lol: hem kel, hem kör, hem fodul, hemide sağır olcek kendisi..yani dört başı mamur.. :w00t:

tabe canem sen kazanına odun diye atarsan seni görenleri cayır cayır yanarlar..

anam beni gören şakkadanak otomatikmen yanıcek..denemesi bedava.. :shifty::whistling::grin:

Gönderi tarihi:

:whistling::w00t: dört başı mamur, bir günde dört mevsimi yaşatır gibiyiz anacım... :whistling:

dimek seni gören otomatikman kendisi yanıyor, otomatiğemi bağladın İğdem... bu işin sırrı ne, kaç volt yakıyo, küresel ısınmaya zararı olmaz demi? :shifty::grin::hug:

Gönderi tarihi:

haden ama bu kadar reklama dayanamiyciim,podyuma yapıştım bekliyom,kaybetcek birşeyim yok,bu yaşta zati,gözüm de görmüyo,kulağım da iyi duymuyor,saçlarım da dökülmüş..fodulluk da mevcuttur muhtemelen :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
dört başı mamur, bir günde dört mevsimi yaşatır gibiyiz anacım...

dimek seni gören otomatikman kendisi yanıyor, otomatiğemi bağladın İğdem... bu işin sırrı ne, kaç volt yakıyo, küresel ısınmaya zararı olmaz demi?

yok anacım ben çevre dostuyumdur.. sadece insan nesline zarar veriyom.. parça tesirli bomba gibiyim misal.. :w00t: anladın sen onu.. :lol::hug:

palavra palavra palavraaaaaaaaa

birazdan podyumda yerimi alınca görceksin palavramı değilmi..kel kör ve fodul olmana ramak kaldı az sabret ayrık otum.. :whistling::w00t:

haden ama bu kadar reklama dayanamiyciim,podyuma yapıştım bekliyom,kaybetcek birşeyim yok,bu yaşta zati,gözüm de görmüyo,kulağım da iyi duymuyor,saçlarım da dökülmüş..fodulluk da mevcuttur muhtemelen

yoook bidenem ben sana kıyamam.. -_- bak ben çıkar çıkmaz şu kask gibi şeyi kafana takki gözlerin zarar görmesin.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Frozen, Frozen, Frozen

bekliyoruz burada, oley oley oley... çekirdeklerimizida aldık yanımıza salında gel, meydanda... :whistling:

Diloşum bugün yine süpersin, espirilerin biri bitiyor, diğeri patlıyor bu kadar kabiliyetin üstüne arzı endamını gören gözün bir daha senden başka birşeyi görmek isteyeceğini sanmıyorum, :grin::hug: Ne demiş ozan Kıraç: Endamın yeter... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.