Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Amin Allah ayırmasın inşallah... Seni sakınsın her kötüden, kötü sözden, kötü insanlardan... aynı şeyleri hissettiğini bilmek o ayrı güzel... hiç konuşmasakta bunu anlayabiliyorum... günden güne güçleniyor her bağlanış yanında başka bir korkuda getirir bilirsin, ama olsun nereye kadar birlikte akarsak artık... Havai Fişek gösterisi yaptılarsa gece yapmışlardır, onu görmedim dünyanın en ünlü gösteri pilotlarının düzenlediği uçuş gösterileri yarışı vardı, inanılmazdı o küçük uçaklarla havada nasıl gösteriler yaptılar inanamazsın, yüreğim azıma geldi izlerken, çimlerin üzerine serildik çok eğlenceliydi, havai fişeklere bende bayılırım gerçekten içim hoş olur, geçen hafta Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlamak için karşı sitenin bahçesinde düzenlediler gökte dolunayda vardı, izlediğimiz yerde ay karşımızda kalıyordu ve fişeklerle ay muhteşem görünüyordu, bizim buraların kargaları meşhurdur evimiz çam ağaçlarının içinde ve o ağaçlarda yüzbinlerce karga var, her sabah toplu halde döne döne gider, akşam olunca döne döne gelirler, fişekler atılırken çok korkuyorlar bir yandan fişek sesleri bir yandan kargaların çığlıkları çok enteresandı, fişeğin biri patlıyor kargalar bağıra bağıra nasıl kaçıyor çok komikti... kardeşlerimde vardı konuştuk şimdi bu kargalar ne söyleniyordur insanlara dedik, uleyn bu insan milletide ne görgüsüz magandalar, gece yarısı bir rahat uyuyamıyoruz şurda tünemişiz evimize çoluk var çocuk var , hastası var, yaşlısı var demiyorlar pat pat patlatıyorlar tirbiyesizler... diye söyleniyorlardır diyoruz bayağı homurdandılar zaten... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ahucum sağ kolum yine aristokraaasiyi bir kenara bıraktım şiirseverliğim tuttu üstadımın bu güzel şiirini sana armağan ediyorum.... bu arada tek kelimeyle muhteşemsin... aristokraaaaatik bubacuğum..sizi çok ilginç bi yerde görüntülemişler.. çekirdek vadisinde işler yoğun derken dimek bunu kastediyordun.. şiir..yani tek hece..muhteşem..benim kadar olmasa da.. Çiçek sorunu giderilemedi dimek.. Yardım edemediğim için üzgünüm diloşcum.Ama üzülme bugün evde bir büyüteç buldum Hem zaten dediğim gibi çiçeklerin küçük olabilir ama o güzel yüreğin kocaman arkadaşım Ayrıca daaa evet bence de muhteşemsin Sahi unutuyordum az daha.Bugün kulaklarıma kiraz taktım yok anacım artık çiçek işinden çekiliyorum..yuksa buraların maskarası olcem.. yine de büyüteç edinmen iyi olmuş..bakarsın minyatür çiçek ekleme isteğim tutabülür.. muhteşem olduğum konusunda ise senlen hemfikriz canım.. dimek kirazları taktın ha.. etrafta birileri varmıydı kardeş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Anam Radya kulaklarına kiraz mı takmış ne demek bu parolamı? Bende taksammı, neye iyi geliyormuş? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 neresiymiş orası ahucum bende merak ettim şinci... yav şu objektiflerden bi kurtulamadım gitti zaten... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Anam Radya kulaklarına kiraz mı takmış ne demek bu parolamı? Bende taksammı, neye iyi geliyormuş? bak canım konu şu; bizim taurusmutis.. tanıyorsundur..35 yaş bunalımına girmüş icük.. bende farkedip bu durumu zavallıcığı biraz teselli ediyim dediydim benim defterde biraç mesaj önde sanırsam..esasen konunun başı Ayşegülün deftrde başladı..şu kulağa kiraz takma hadisesi..sonra benim defterde devam etti..radya 'da ilham almış ve uygulamış.. valla neye iyi gelip gelmediğini en iyi Radya bilir bidenem..ona sormak girek.. neresiymiş orası ahucum bende merak ettim şinci... yav şu objektiflerden bi kurtulamadım gitti zaten... birazdan defterine bak kardeş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Anladım canım, Radya gelince soralım bakalım bişeye iyi gelmişmi, tavsiye ederse bizde uygularız hazır kiraz mevsimi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 dooru diyosun..eğer iyi bir yan etkisi varsa mevsimini kaçırmamak girek.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 madem öyle kiraz çiçeklerinden bir şiir eklemem şart oldu... Bir Japon şiiri, bilirmisin Japonlar kiraz çiçeklerini geceleride görebilmek için, ışıklandırırlarmış kiraz ağaçlarını... Şafak sökerken, Kiraz çiçeklerine Vurup geçer yağmurun sesi. Çisil çisil yağan Hoş yağmurda Kiraz çiçekleri sarhoş. Kiraz çiçeklerinde kaybolup Çam ağacında ortaya çıkıverir Yağmurun ipi. Ezip geçmek Zordur ya, Dökülmüş kiraz çiçeklerini. Bir yolcunun Kiraz çiçeklerini döken rüzgarında, Dönüp baktım arkama. Ne büyük bir suç, Kiraz çiçekleriyle kendinden geçmiyor, Kyoto’nun bayanları. Hem tapınak, Hem dağ geçidi, Çiçek bulutlarının üstünde şimdi. Kiraz çiçekleriyle sarılmış etrafı, Şamisen çalan Kör bir bayan. Kiraz çiçeklerinin aydınlığında, Konuşan bir papağan, Kızıl köprünün tahtasında. Göze çarpan, Beyaz bir kiraz çiçeği, Sake’nin sarhoşluğu. Bugünün kiraz çiçeklerine, Dolunay takılı sanki. Bir yaprağı Eğleniyor uzakta, Dökülen kiraz çiçeğinin. Anıların ırmağından geçerken, Yine kiraz çiçeği yağmuru. Dökülen kiraz çiçeklerini, Durdurmanın bir anlamı Yok ki. Kiraz çiçeği ağacının tepesinde, Bir görünüp bir kaybolan Hangi kuş ki? Kiraz çiçeği bulutu, Uzaktaki bir tapınağı Selamladım. Akşam kirazı, Bir işi var, Bu küçük kağıt fenerin. Bu denizin dibinde, Bir inci Açıyor kiraz çiçeği. Dağ kirazı, Anılarım var Eski bir dosta rastlamış gibi. Beyaz bulutların, Geçip gittiği bir zirvede Kiraz çiçekleri. Gittiğim ufuğun, Güneş batışında Bir dağ kirazı. Dağ kirazı işte, Çıtır çıtır yanar Sobam. Dağın eteklerinde Bir kiraz çiçeği, Yabani otların içinde. Akşam çökünce, Işıklandırdım Evimin kirazlarını. Çam varsa, Kiraz çiçeği bulutu da var. İşte memleketim. Kiraz çiçeği işte, Kolumun üstüne Telaşla dökülen de. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 bu şiirden sonra..artıkın kirazların bizim için anlamı değişti bidenem.. radya gelsin işin iç yüzünü öğrenelim belki önemi büsbütün artıverir ni dersin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 kirazda bir başka anlam kazandı bak bu şiirle, anacım bizde neye anlam yükleyeceğimizi şaşırıyoruz yaww... gelsinde soralım bakalım, kulaklara takılan kiraz ruha iyi geliyormuymuş... malum kıss, kulaklar akupunktur bölgesi bam teline dokanmasın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 valla bişeye dokandığı kesin.. emme neye dokandığını kestirmek güç.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 doğru dersin, anlarız herhal hele bir radya gelsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 kıs kulakları kiraslı abi en delü hangi delü topicinde delü listesinde ismimizi zikretmiş..senin ve de benim..şinci gördüm..bunun altında kalmam imkansız.. tiz oraya gidiyorum.. geliyomusun benlen bidenem.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Diloşum,defterime git bak bakalım,ihmal edilince ne olmuşum ben???? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 demek oralara kiraz mevsimi geldi.. bilemiyorum bitmeden yetişir miyim ki,ya da artık proteinli zamanını mı yakalarım ancak.. neyse öyle bile olsa,yiyemesem de kulağıma asarım değil mi..bu kadar muhabbetinden sonra bir de ben asmazsam hayatta olmaz.. alakasız dipnot :bir tekerleme vardı,deli deli,kulakları küpelii..diye Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Diloşum,defterime git bak bakalım,ihmal edilince ne olmuşum ben???? yahu Ayşegülüm nen var senin.. baktım defterine ama yoksun.. herşey yolundadır inşallah..içimden bir his bana şaka yaptığını söylüyor..umarım öyledir..ben seni ihmal edermiyim hiç..söylesene.. demek oralara kiraz mevsimi geldi. bilemiyorum bitmeden yetişir miyim ki,ya da artık proteinli zamanını mı yakalarım ancak.. neyse öyle bile olsa,yiyemesem de kulağıma asarım değil mi..bu kadar muhabbetinden sonra bir de ben asmazsam hayatta olmaz.. alakasız dipnot bir tekerleme vardı,deli deli,kulakları küpelii..diye tabi tatlım.. yimesende kulağına as..amaçta bu zati.. ve..haklısın dipnot bence de alakasız olmuş.. hem ne alakası var o tekerlemenin bizlen.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Hah geldim diloş.Kulaklarım çınım çınım çınladı bugün :)Görüyorum ki senin meşhur kirazlar gündeme oturmuş anacım Şimdik şöle : Küpeniz yoksa,pahalı takı merakınız da yoksa hayat kurtarıyorlar... Kiraz dudaklarınızla uyum içinde oluyorlar... Sallanan küpe sevenler içinde ideal... En önemlisi içinizde ki çocuk yaşıyomu yoksa öldümü diye test etmede çok işe yarıyorlar. Ayrıyetten bide yerseniz; Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Turan Karadeniz, kirazın stresi yok ettiğini, menopoz döneminde faydalı olduğunu söyledi. Bir deee; Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin derideki bir takım kırışıklıkları önlediği ve giderdiği belirtiliyor. Devamı Alternatif tıp bölümünde. Bol kirazlı günlerrrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Radya yani bumuydu bende bi işe yarıycak sandıydım... cks cks cks ben vazcaydım kulağıma vişne asıcam... vişnenin faydaları nelermiş aceba? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 sizin bu aristokraaasi kavramı oldukça geniş bi kavram anlaşılan.. madem arsitokraaasi bunu da gerektiriyosa ben burda niye çekirdeklerin nöbetini tutuyorum.. tiz bana da yer ayırt havuzbaşından.. ahucum daha öncede demiştim bizde dar bişi yok hepsi geniş... madem öyle diyorsun bende sabah kahvaltısı için beğeneceğini umduğum bi yer ayırttım ondan sonrada havuz başına geçer karpuz yararız... havuzu görüpte banu alkan yürüyüşü yapmaya kalkma sakın bide elimi kana bulamıyım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Hah geldim diloş.Kulaklarım çınım çınım çınladı bugün Görüyorum ki senin meşhur kirazlar gündeme oturmuş anacımŞimdik şöle : Küpeniz yoksa,pahalı takı merakınız da yoksa hayat kurtarıyorlar... Kiraz dudaklarınızla uyum içinde oluyorlar... Sallanan küpe sevenler içinde ideal... En önemlisi içinizde ki çocuk yaşıyomu yoksa öldümü diye test etmede çok işe yarıyorlar. Ayrıyetten bide yerseniz; Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Turan Karadeniz, kirazın stresi yok ettiğini, menopoz döneminde faydalı olduğunu söyledi. Bir deee; Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin derideki bir takım kırışıklıkları önlediği ve giderdiği belirtiliyor. Devamı Alternatif tıp bölümünde. Bol kirazlı günlerrrr valla biz yemeye dünden razıyız da bu kadar mıdır faideleri.. ne bileyim kulağıma taktığım andan itibaren bende elenktiriklenme tarzında bişecikler olmıyacakmı..?şööle bi ayaklarım yerden kesilmeyecek..gözlerim kararmıyacaksa..neyleyim kirazı yav.. dediğin şeyler heç işime yaramaz..içimdeki çocuk hep orda baki..belli olmuyomu.. sonracığıma menopoza du bakali daha 30 yıl var.. cildime gelince..taze bir bahar dalıdır kendisi..söölemesi ayıp.. sarmaşığıma katılıyorum..bende fişneyi deniyciim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ahucum daha öncede demiştim bizde dar bişi yok hepsi geniş..stuart: madem öyle diyorsun bende sabah kahvaltısı için beğeneceğini umduğum bi yer ayırttım ondan sonrada havuz başına geçer karpuz yararız... havuzu görüpte banu alkan yürüyüşü yapmaya kalkma sakın bide elimi kana bulamıyım... ne dicemi bilemiyorum uşağum.. muhteşem bi ortam ancak..salınmak için heçte uygun bir mekan değil ..suyun içinde şıpır şıpır.. havası kalmaz ki yürüşümün..mazallah bi deniz kestanesine görmeden basarsak hele karizmayı yerle bir ederiz..yav,teee Hawaiilere kalkmış gitmişiz hala elini kana bulamaktan bahsediyosun kardeş..illa Türk erkeği olduğunuzu kanıtlıyceksiniz.. biraz relax..hem, Hawaiide boynunda çiçekleriyle raks eyleyen kızlar karşılıycek seni bir düşünsene..emin ol bizim bostandaki erikleri unutursun artıkın.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ayşegülüm duydun Radya'nın dediklerini..seni açtı mı canım..?bizi pek açmadı..fişne meyvesine yöneldik.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 valla biz yemeye dünden razıyız da bu kadar mıdır faideleri.. ne bileyim kulağıma taktığım andan itibaren bende elenktiriklenme tarzında bişecikler olmıyacakmı..?şööle bi ayaklarım yerden kesilmeyecek..gözlerim kararmıyacaksa..neyleyim kirazı yav.. dediğin şeyler heç işime yaramaz..içimdeki çocuk hep orda baki..belli olmuyomu.. sonracığıma menopoza du bakali daha 30 yıl var.. cildime gelince..taze bir bahar dalıdır kendisi..söölemesi ayıp.. sarmaşığıma katılıyorum..bende fişneyi deniyciim.. [b]Kıss tebrik ediyom inan çok mütevazisin Dimek az geldi bu faideler İyi de anacım ben hepsini yazmadıydım ki Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek lazım dimi ya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 [b]Kıss tebrik ediyom inan çok mütevazisin Dimek az geldi bu faideler İyi de anacım ben hepsini yazmadıydım ki Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek lazım dimi ya güzel olduğum kadar mütevaziyimdir de.. dimek açıklayamadığın şiyler var ha.. o halde hemencik şu ayşegülün kirazını asıyım kulaklarıma.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.