Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Leylacım :hug:

Nerelerdesin sen??? :mellow: birde bana karabatak der... :P iyisindir inşallah...inan merak etmeye başlamıştım...

diloş...tek bir diloş'tan oluşmuyor ki...o kadar çok ben var ki bende...bak sağolsun arkadaşlarımında katılımıyla çocuk diloş çıktı ortaya..burdaki halim o...nostalji köşesinde bir başka diloş...başka bir yerde farklı...sen yine de o duygulu halini koruyarak çok güzel şeyler yazmışsın Feridem :) yoksa Gülbeşekerim mi deseydim?

bak..yine Çalıkuşundan sahneler gelip geçiyor gözlerimin önünden...repliği anımsamıyorum ama o son sahne...hani Kamranın arabacı kılığında Feride'yi kaçırış sahnesi var ya...sonra kaçışı ve nihayet...vuslat...o an bildiğim kadarıyla dizide bir replik yoktu...zira bazen kelimeler o anı sadece kirletirler...oda o anlardan biriydi... -_-

kitaptaki dörtlükte çok hoş...ahh Leyla ahh...gene içimi titrettin görüyomusun...canım benim...duygusal diloş hortladı yine...oysa burda çocuktum ben...deli dolu ve pervasız...döndürdün beni özüme...bu yüreği anlayabilmen seninde içinde çırpınıp duran bir kuş olduğunu gösterir...o kadar duygulusun ki her cümlenden taşıyor...

seni buralarda görmek nasıl güzel anlatamam...sana ve sevdiklerine sağlıklı, mutlu ve güzel bir yıl diliyorum... :):clover:

cocukluk..yarama bastin dilos.yasini hissetmeyen ve bu ikilemi hep yasayan biriyim ben.Acaba cocuklugumu mu eksik yasadim,yoksa herkes benim gibi midir diye dusunurdum hep,sen de boyleymissin iste..Gamsiz,tasasiz,sorumsuzca mutlu olmak istiyoruz bazi,cocuk gibi,herhalde buna ihtiyacimiz var.ne kadar buyuduk ki zaten,hayat buyuttu bizi gozunde,rolleri biciverdi,sormadi bile.

sunu cagristirdi:

Yanginlar yaraladi ruhumu

Cok gordum,cok aci biriktirdim

Yaslandim,yuzume huzun vurdu

Ahh,hala cocuk olabilseydim..

o sahne..dogrusu dusununce hissettigimi yazayim dedim,ifade edemedim,yogun..ne guzel tarif ettin sen,ancak ic titremesi..

Gönderi tarihi:
cocukluk..yarama bastin dilos.yasini hissetmeyen ve bu ikilemi hep yasayan biriyim ben.Acaba cocuklugumu mu eksik yasadim,yoksa herkes benim gibi midir diye dusunurdum hep,sen de boyleymissin iste..Gamsiz,tasasiz,sorumsuzca mutlu olmak istiyoruz bazi,cocuk gibi,herhalde buna ihtiyacimiz var.ne kadar buyuduk ki zaten,hayat buyuttu bizi gozunde,rolleri biciverdi,sormadi bile.

sunu cagristirdi:

Yanginlar yaraladi ruhumu

Cok gordum,cok aci biriktirdim

Yaslandim,yuzume huzun vurdu

Ahh,hala cocuk olabilseydim..

o sahne..dogrusu dusununce hissettigimi yazayim dedim,ifade edemedim,yogun..ne guzel tarif ettin sen,ancak ic titremesi..

o kadar iyi anlıyorum ki seni...

ama seni tek anlıyanın ben olmadığımı da biliyorum...Rahmetli Aziz Nesin'in çok sevdiğim bir dörtlüğü var;

Yetmişbeş yaşındayım şimdi..

O bora..o kasırga..o tipi dindi..

Hiç yaşlanmadan ne çok büyümüşüm

Bulutlar ayaklarıma indi...

seneler geçedursun...biz hala bi yanımızla çocuğuz...o çocuğa iyi bak Leyla...mutluluğun büyük ölçüde ona bağlı... -_-

Gönderi tarihi:

Vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka

Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka

Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın

Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın

Doymadım doyamadım sevmelere seni ben

Kimseyi koyamadım yerine yeniden

Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları

Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem

Zannetme bir gün geri dönmek değil niyetim

Hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim

Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın

Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın

Gönderi tarihi:

Sardunyam şiir çok güzel sağolasın... :hug:

DENGE

Aşkımda değişebilir, gerçeklerimde.

Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı,

Yan gelmişim diz boyu sulara.

Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum.

Hiç birinizle döğüşemem.

Siz ne derseniz deyiniz.

Benim gizli bir bildiğim var.

Sizin alınız al, inandım

Sizin morunuz mor, inandım.

Ben tam dünyaya göre,

Ben tam, kendime göre.

Ama sizin adınız ne ?

Benim dengemi bozmayınız.

Turgut UYAR

:) dengemi bozmayacaksınız değil mi? :P

Gönderi tarihi:

sen gül bakalım :glare:

bu sana diloşum :hug:

.............................

gün doğmadan başladı filizkıran fırtınası

ne dal kaldı ne tomurcuk

yerden yere çaldı otları ağaçları

insan yüzlü bir korkuluk

üşüdüm dünyalarca

baskın yemiş bir kent gibi üşüdüm

sergen etti filizleri sapsarı bir karanlık

bahardan kışa düştüm

acılı günler gördüm

sığdıramam bir tek günü bir koca yıla

geceler geçirdim yoz kentlerin bulvarlarında

nice baharları kışlara gömdüm

............................

Gönderi tarihi:
denge ve sen!!!hahahahaaha birbirine ne kadar uzak iki kelime :D

dengen yerinde evet....senden kilometrelerce uzakta ve mutlu :w00t:

:getlost: görmek istediğiniz gibi görüyorsanız suç asla bende değil...

tanımıştın hani beni.... :closedeyes: boşverin gitsin..........................................................

Gönderi tarihi:
sen gül bakalım :glare:

bu sana diloşum :hug:

.............................

gün doğmadan başladı filizkıran fırtınası

ne dal kaldı ne tomurcuk

yerden yere çaldı otları ağaçları

insan yüzlü bir korkuluk

üşüdüm dünyalarca

baskın yemiş bir kent gibi üşüdüm

sergen etti filizleri sapsarı bir karanlık

bahardan kışa düştüm

acılı günler gördüm

sığdıramam bir tek günü bir koca yıla

geceler geçirdim yoz kentlerin bulvarlarında

nice baharları kışlara gömdüm

............................

ahhhhh canıııımmmm :wub: bilseydim bu mısraları bana göndereceğini ellerimi bağlar yine yazmazdım öle edepsiz şeyler... :blushing:

denge senin öteki adın bitanem...hatta bundan sonra sana kısaca denge diyebilirmiyim :P:lol::hug:

Gönderi tarihi:
:getlost: görmek istediğiniz gibi görüyorsanız suç asla bende değil...

tanımıştın hani beni.... :closedeyes: boşverin gitsin..........................................................

bak...sevdiği şeyle aynı zamanda dalga geçebilen kişi deha seviyesine erişirmiş...Sardunyamla bütün çabamız bu işte...di mi sardunyam??? biz hem kendimizi hem seni seviyoruz...kendimizle de dalga geçiyoruz...ama küsmüyoruz kendimize....anlaşılıyormuyum canım arkadaşım...hem biz falaca akıllıyız mütavazılık yaparız kendimizce bi daha da bunu bana söyletme tamam mı? :hug:

Gönderi tarihi:
bak...sevdiği şeyle aynı zamanda dalga geçebilen kişi deha seviyesine erişirmiş...Sardunyamla bütün çabamız bu işte...di mi sardunyam??? biz hem kendimizi hem seni seviyoruz...kendimizle de dalga geçiyoruz...ama küsmüyoruz kendimize....anlaşılıyormuyum canım arkadaşım...hem biz falaca akıllıyız mütavazılık yaparız kendimizce bi daha da bunu bana söyletme tamam mı? :hug:

ben en çok kendimle dalga geçerim çünkü en çok kendimi severim... sonra da sizi sefiyom ondandır bütün bunlar bacılar...

Günümüzde toplumun kadınlara bakışının en üzücü yanı bizi bir katagoriye sokmak istemeleridir. Ben ise hiç bir katagoriye girmem gerektiğini hissetmedim...Jaye Wattleton

Zaman zaman hanımefendi ruhum ortaya çıkıyor ama çok uzun sürmüyor... Mary Kay Blakely

Ancak kraliçe ben olacaksam, komunist bir ülkede yaşardım... Stella Adler

Ben kendimle oynuyorum, ben dünyanın ruhuyla oynuyorum... ben kendimle el espiritu del munto arasındaki diyaloğum. kendimi değiştiriyorum, dünyayı değiştiriyorum... Gloria Anzaldua

Gönderi tarihi:
akıllılarmış...hah hah haaaaa :wassat: deha ve siz hah hah haaaa :getlost: söyletirsem nolcek ha nolcek :sleeping: ....tamam değil işte o kader... :closedeyes:

ben tamam demişsem tamamdır o kadar :angry::chris::shuriken: itiraz etmen halinde tenhalarda dolaşmamanı öneririm... :w00t:

imza:silahşör diloş :chris:

Gönderi tarihi:
ben en çok kendimle dalga geçerim çünkü en çok kendimi severim... sonra da sizi sefiyom ondandır bütün bunlar bacılar...

Günümüzde toplumun kadınlara bakışının en üzücü yanı bizi bir katagoriye sokmak istemeleridir. Ben ise hiç bir katagoriye girmem gerektiğini hissetmedim...Jaye Wattleton

Zaman zaman hanımefendi ruhum ortaya çıkıyor ama çok uzun sürmüyor... Mary Kay Blakely

Ancak kraliçe ben olacaksam, komunist bir ülkede yaşardım... Stella Adler

Ben kendimle oynuyorum, ben dünyanın ruhuyla oynuyorum... ben kendimle el espiritu del munto arasındaki diyaloğum. kendimi değiştiriyorum, dünyayı değiştiriyorum... Gloria Anzaldua

tarzımız aynı canım :) ...kendimize olan yaklaşımımızda...ve insanın kendiyle dalga geçebilmesi gerçekten çok ... bişey...o noktalara o kadar çok kelime sığıyor ki o sebepten hiçbişey yazamadım..Sardunyam sen tahmin edebiliyorsundur... :hug:

Gönderi tarihi:
tarzımız aynı canım :) ...kendimize olan yaklaşımımızda...ve insanın kendiyle dalga geçebilmesi gerçekten çok ... bişey...o noktalara o kadar çok kelime sığıyor ki o sebepten hiçbişey yazamadım..Sardunyam sen tahmin edebiliyorsundur... :hug:

tahmin edebildiğime emin ol... kendine gülmek demek kendinle barışık olmak demek, kendime en çok sabahları yüzümü yıkarken gülesim geliyor biliyormusun... aynaya bakıyorum surat şişmiş, gözler ufalmış dudaklar yere sarkıyor çok komik görünüyorum... hemde asık suratla :stuart::D:P

bazen şaşkın durumlara düştüğümde, sinirlendiğimde ve hata yaptığımda da komik görünüyorum... :)

Gönderi tarihi:
bak tahmin edeyim......

....... kendiyle dalga geçebilmek hoştur...

........ " " " özgüvendir.

........ " " " kompleksinden kurtulmaktır...

........ " " " olgunlaşmaktır...v.s.

kendisiyle dalga geçebilmesi için kişinin öncelikle kendi üstünden aşması gerekir...kolay olmayan bişey bu aslında...ama yapabilmişse kişi... muhteşem!!! :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.