Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

doğru dersin anacımda ben zaten kışkırdım... :w00t:

şalvarı yanında her daim bulundur nolar nolmaz bakarsın bir rüzgar eser biz kışkırıveririz... :rolleyes::hug:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
doğru dersin anacımda ben zaten kışkırdım... :w00t:

şalvarı yanında her daim bulundur nolar nolmaz bakarsın bir rüzgar eser biz kışkırıveririz... :rolleyes::hug:

şalvarlar elimizde..uzun hava dilimizde..biz gideriz Ağruya hey Ağruya.. :w00t:

Gönderi tarihi:
dilo pabucu yarım çık dışarı çıkabilirsen o kilolarla oynayalım

hahahayytt çok komiksin :glare: ni varmış kilomda.. :blink: harikuladeyim ya.. :rolleyes: gözüne batıyo olabilir.. :w00t: ayrıca sınav ne oldu sınav..? :ermm:

haftasonu malum Diloş dışarı çıkamıyor kanımca hazırlık yapıyordur dünya tutumuz için,

hazırlıklar tımam canım..her renk ve desende şalvarlarım.. fistanlarım..ve terliklerimle dünya turumuz için hazırım.. :w00t: yeni bir ekol olup fırtına kimin esiciiz bidenem.. :whistling::shifty::hug:

Gönderi tarihi:

Ben acılar denizinde boğulmuşum

İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını

Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni

Duyarım yosunların benim için ağladıklarını

Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime

Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını

Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle

Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını

Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma

Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek

Baksana;herkes içime dökmüş artıklarını

Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa

Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse

Yılların içimde bıraktıklarını...

Gönderi tarihi:

GİT Kİ !

Gitki sönsün yıldızlar, gelsin katran karası.

Gitki gelsin öfkemin, aynaları kırası.

Kor olup yansın içim, her adım atışında.

Gitki yokluğun doğsun, güneşin batışında.

Çıkıp git şu kapıdan, beni gizlice terk et.

Gitki girsin içeri apaçık bir felaket.

Boynumda ip olmasın, beni yüreğimden as.

Gitki yalnızlık olsun, payıma düşen miras.

Nasıl ki yadırganmaz, yağmur yağıca kışın.

Gitki ecelim olsun, hayatımdan çıkışın.

Varsın gelsin derdimin, yüzlerce kere katı.

Gitki sahnelenilsin, şu ayrılık sanatı.

Yarım bırakma bitir, başladığın bu işi.

Gitki düşür peşine, yarattığın dervişi.

Nuri Kaptan

Canım benim;senin için topiğe çiçekte bıraktım :)

Gönderi tarihi:
hazırlıklar tımam canım..her renk ve desende şalvarlarım.. fistanlarım..ve terliklerimle dünya turumuz için hazırım.. :w00t: yeni bir ekol olup fırtına kimin esiciiz bidenem.. :whistling::shifty::hug: [/b]

süpersin... dimek hazırlıklar tamam, dünya bekle bizi... çılgın şalvarlılar geliyor... :D:P dünyanın bir yere gideceği yok zaten el mecbur bekleyecek bizi... :lol:

O Gece

O gece ben olmayacağım.

Utancımdan bakamadığım aynalarda

Güldüğünüzü görecek

Anlayacaksınız.

Her gece birinin olmadığı gecedir.

Gecelerinizi karıştıracak gitgide

Olmayanlarınızın çoğalması.

Benim olmadığımı duyduğunuz bir gece

Korkacaksınız.

Şimdiden düşünüyorum son kalanımızı

Son gidenimizin bu gecesinde.

Ama bir gece olacak, ortalarda bir gece..

İçinde siz de olmayacaksınız,

Ayrıca.

Gönderi tarihi:

bi uğriyim dedim sağ kolum ne yapar ne eder bi bakiim... :P uğramışken bide şiir armağan ediyim en çok sevdiğim şairlerden biri olan oğuzkan bölükbaşı'dan bu güzel şiir sana gelsin... :clover:

Baharda Ölmek

sahilde akşam üstleri olduğunda

gök kuşaklarının altından geçmek isterim

ufuklarda görünmek ne demektir bilirim

zorluğunu sonbaharda çiçek açmanın

bir toz tanesi bahanesinde

göz yaşın olmak istediğimi de

nereden çıktı bu derin ve masum bakışlar şimdi

keyfindeydim avare gezmelerin kalbimin taş sokaklarında

yağmurların zamanı mıydı

habersiz yakalandığım

heyecanları taşımak kolay mı öyle

kolay mı karşılıksız paralar gibi tedavüllerden kalkmış aşkları tek başına

şehrin ıssız sokaklarında görünmeden harcamak

gözlerinin renginin hasret demek olduğunu

öğrendiğim günden beri

bütün bakışların gurbetindeydim biliyor musun

bakma bana

zaten görmüyorsun

sapladığın hançeri

kim bilir

sahiden olur

bir şeyleri değiştiririm

gözlerin

gözlerim olur

baharda ölürüm...

Oğuzkan BÖLÜKBAŞI

Gönderi tarihi:
Ben acılar denizinde boğulmuşum

İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını

Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni

Duyarım yosunların benim için ağladıklarını

Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma

Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek

Baksana;herkes içime dökmüş artıklarını

Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa

Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse

Yılların içimde bıraktıklarını...

egzorsist..sevgili ve değerli arkadaşım.. :) ne güzel bir şiirdir bu.. :rolleyes: çok severim..ve vaktiyle erguvan'ın(ki Frozen olur kendileri :lol: ) anı defterinde ona armağan etmiştim..şiir konusundaki zevklerimiz bütünüyle örtüşüyor..bu da demektir ki ruhlarımızda birbirine çok benzer..iyi ki tanıdım seni.. :flowers:

GİT Kİ !

Gitki sönsün yıldızlar, gelsin katran karası.

Gitki gelsin öfkemin, aynaları kırası.

Kor olup yansın içim, her adım atışında.

Gitki yokluğun doğsun, güneşin batışında.

Yarım bırakma bitir, başladığın bu işi.

Gitki düşür peşine, yarattığın dervişi.

Nuri Kaptan

Canım benim;senin için topiğe çiçekte bıraktım :)

canım arkadaşım..ilk defa duydum bu şiiri çok güzel.. :clover: demek benim için çiçek bıraktın du bi gidip bakıyım..çok teşekkür ederim..çok ince ve çok tatlısın.. :hug:

Gönderi tarihi:
süpersin... dimek hazırlıklar tamam, dünya bekle bizi... çılgın şalvarlılar geliyor...dünyanın bir yere gideceği yok zaten el mecbur bekleyecek bizi...

O Gece

O gece ben olmayacağım.

Utancımdan bakamadığım aynalarda

Güldüğünüzü görecek

Anlayacaksınız.

Şimdiden düşünüyorum son kalanımızı

Son gidenimizin bu gecesinde.

Ama bir gece olacak, ortalarda bir gece..

İçinde siz de olmayacaksınız,

Ayrıca.

çivisi çıkmış dünya bu.. :getlost: sağı solu belli olmaz..bakarsın bigün kalkar gider de.. :lol: buna sebep biz işimizi sağlama alalım.. sende hazırsan eğer..Çılgın Şalvarlılar'ın günü yakındır.. :D belkim imajımıza daha bi tamamlar düşüncesiyle el ve ayaklarıma kına da yaktım.. hazırım..ve de nazırım.. :grin:

şiirin çok etkiledi beni.. :crying: ni demek ben olmıycam..sonra bi gece siz de olmıycaksınız.. hiçte dün çimenlerde yuvarlanmış birinin ruh haline benzemiyo ya niyse.. :lol: teşekkür ederim sarmaşığım.. :wub:

bi uğriyim dedim sağ kolum ne yapar ne eder bi bakiim... uğramışken bide şiir armağan ediyim en çok sevdiğim şairlerden biri olan oğuzkan bölükbaşı'dan bu güzel şiir sana gelsin...

Baharda Ölmek

.....

gözlerinin renginin hasret demek olduğunu

öğrendiğim günden beri

bütün bakışların gurbetindeydim biliyor musun

bakma bana

zaten görmüyorsun

sapladığın hançeri

kim bilir

sahiden olur

bir şeyleri değiştiririm

gözlerin

gözlerim olur

baharda ölürüm...

Oğuzkan BÖLÜKBAŞI

ah çekirdek babam..nasılda belli oluyor defterime geldiğin..anı defterinin köşesinden geldi burnuma o keskin aristokrat çekirdek kokun.. :w00t: şenlendirdin..şeref verdin..mutlu ettin..daha ne diyim.. ^_^

hele armağan ettiğin şu şiirin..böyle bir güzellik olur mu..?..muhteşem..çok teşekkür ederim.. :flowers:

Gönderi tarihi:

kınamı yaktın, demeeeeeee acil kına bulup yakınmam lazım o vakit... hint kınasıylan şöyle şekilli, egzantirik desenler yaptırsam daha bir göz alıcı olur dem canım... :w00t:

bidenem, şiiri beğendiysen sevinirim... yok sen emin ol ruh halim çok pozitif... şiir bu sadece... ben her ne kadar şen, şakrak, hoptirik olsamda içimdeki hüzün oradan hiç ayrılmıyor... :closedeyes: ondan olsa gerek... ki bilirim sende farklı değilsin... her tebessümünün ardında hüzün gizli saklı derinlerde sadece sana sesini duyurmaktadır... bilirim ve öyle ve ondan çok severim seni ben... :wub::hug:

:flowers:

Gönderi tarihi:
kınamı yaktın, demeeeeeee acil kına bulup yakınmam lazım o vakit... hint kınasıylan şöyle şekilli, egzantirik desenler yaptırsam daha bir göz alıcı olur dem canım...

bidenem, şiiri beğendiysen sevinirim... yok sen emin ol ruh halim çok pozitif... şiir bu sadece... ben her ne kadar şen, şakrak, hoptirik olsamda içimdeki hüzün oradan hiç ayrılmıyor... :closedeyes: ondan olsa gerek... ki bilirim sende farklı değilsin... her tebessümünün ardında hüzün gizli saklı derinlerde sadece sana sesini duyurmaktadır... bilirim ve öyle ve ondan çok severim seni ben... :flowers:

nasılda tanırmış beni.. :rolleyes: bak hortlatma yine o damarımı..bi başlarsam bozarım şu pozitif piknik ruh halini.. :lol: ve bilirim ki sende girersin çarçabuk moduma..dalarsın benimle karanlık kör kuyulara..böyledir senin ruh halinde..kimbilir belki bende ondan severim seni böyle.. :wub::hug::kiss:

mirak etme..kınanı ayırdım..tatlı çileğimle sana şekil yapıcam onlardan..söz kız..söz.. :lol::hug:

Gönderi tarihi:

boşver tatlım, içimizdeki hüzün dursun o derinlerde, sesimi sen duyarsın nasıl olsa, sesini ben duyarım nasıl olsa... cümle alem bilmesede olur, anlamasada olur, hatta çok güzel olur... tanıdık, tanıdıkça daha bir sevmedikmi birbirimizi, inan bana, yazdığın her bir kelimeden senin ruh halini, içinde gizli saklı tuttuklarınla bile okumaktayım... bilirim sende öyle yapmaktasın... ondan sevmişiz ya, iyiki sevmişiz birbirimizi... iğde dalım benim, bahar kokulum... :wub::hug: hain boğam... :P

tamam tatlım, kınalar elimizde, şalvarlar belimizde biz gideriz, dünya turuna heyyy... :whistling::w00t: ellerim avuçlarım hazır ellerinden tutmaya.... uzat bak, tuttum seni... :hug:

Gönderi tarihi:

gariptir ben seni tanımazdan önce yazdıklarından bile çıkarırdım bişeyler..ama tanıdıkça girdikçe dünyana herşey oturdu yerli yerine..boşuna sevmemişim seni..o kadar çok nedenim var ki..tatlım..sarmaşığım..yanpirik yengecim.. :w00t::hug:

bende uzattım ellerimi..kınalı hemide.. :wub:

Gönderi tarihi:
yıkama yağlama...başka birşey yuk ha bide garip garip hayaller.... :whistling::w00t:

tımam ayrık otum anlıyom ben seni.. -_- sen önce şu sınav sorularını bi civapla da ondan sonra senide yıkayıp yağlıycam..mirak etme.. B):shifty::hug:

Gönderi tarihi:

Diloşum... :hug: yanpirik yengecinden selamlar... :kiss: önce yazdıklarımızdan tanıdık birbirimizi, ki ben seni keşfettiğimde müptelan olmuştum bile... ruh ikiziydik zaten biz hatırladınmı? :wub:

De get, şaşkın balık... :angry::hug: hayallarimiz ve biz mutluyuz üstelik o uçuk hayallerin içinde istemesende yer alıyorsun... valla bilemem ister beğen ister beğenme hayallerimizi süslemektesin... :grin:

Gönderi tarihi:

hatırlamaz olur muyum hiç.. hep derdim ki içimden..yav olmaz böyle şey..sanki beynimin içinden geçenleri ruhumun dilini çözmüş gibi kelimelere döküyor..bu hain boğa önceleri şaşkındı...şimdiyse vazgeçilmez alışkanlığı oldun..canımsın sen benim.. :hug:

kız ayrık otu yoksam balık burcu mu..?..amanın..şikerim bu ne sulugözdür şinci..iki göz iki çeşme ağlıyodur eminim..yuk anam..ben çok yufka yürekliyim dayanamam..kıyamam buna..ağlatırım deyu.. -_-:wassat::hug:

Gönderi tarihi:

anlaşılan siz heç ders almıyosunuz anacım... <_< gene son gaz devam... :huh: sevgi arsızları :w00t:

hem ayrıcana sulugözde değilim ne yazıkki ...hem zati şu tariflerdeki balıklarada uymuyom ne yalan söyliyim..öyle katı öyle gerçekçi ve öyle acımasızım ki -_- ...burç saçmalıklarına takılmıyom yani :wacko: ...keşke hayaller içinde yaşayabilseydim bende :( gerçekler çok acımasız...ama nasıl derseniz öyle olsun delilerim....ne eksilirim ne artarım...şimcik gidip biraz ağlıyım bari...açılırım :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.