Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bir kayfeye fit olacakmış gibi mi gözüküyorum oradan..heç değilse bi iskender, bi kebap tiklif edilir di mi? bizde düşünürüz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bir kayfeye fit olacakmış gibi mi gözüküyorum oradan..heç değilse bi iskender, bi kebap tiklif edilir di mi? bizde düşünürüz.. ayıpsın canem, üstüne tatlıda ısmarlarım, ni dersin? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ayıpsın canem, üstüne tatlıda ısmarlarım, ni dersin? ne diyim.. ALLAH derim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Dilosuum,pek bir ozledim,pembe dugmem nerelerdesin,burda misin ki? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Dilosuum,pek bir ozledim,pembe dugmem nerelerdesin,burda misin ki? burdayım canım.. ama birazdan toplantım var..bende seni özledim canım Leylam.. hani çilek ekicektik ya balkonda..tohum bulamadık..onun yerine renk renk menekşeler,gül ve begonya aldık..artık onlar olucaksınız ister istemez..böylece Frozen acı biber,Sardunyamda maydonoz olmaktan kurtuldu.. ama sen benim çileğim olacaktın..ona canım sıkıldı... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 olsun Dilosum,zati simdi cilek zamani geldi veya gelmek uzere,ben saksida cicek olarak yetisirim,sen de cilek yerken beni dusunursun ben de cilegi cok severim de .. bak cilek-cicek..bir harf farkli.. Sardunyam'la Frozen'e de gul,menekse,begonya olmak yakisacak begonyalari yer misin ki Dilosum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 olsun Dilosum,zati simdi cilek zamani geldi veya gelmek uzere,ben saksida cicek olarak yetisirim,sen de cilek yerken beni dusunursun ben de cilegi cok severim de .. bak cilek-cicek..bir harf farkli.. Sardunyam'la Frozen'e de gul,menekse,begonya olmak yakisacak begonyalari yer misin ki Dilosum valla eski alışkanlık bidenem..canım istiyebilir kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben şimdi ne oldum? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ölmek istiyorum beni ekmeyin saksılara... ben bir papatyayım..gözlerimde dağbaşları..ayaklarımda saksılar..ayaklarımda sak-sı-lar..gözyaşlarımla sulanırım... sen benim tohumları atıver sokaklara..onlar çıkacak yer bulurlar özgür özgür...bilmem anlatabildimmi... siz kendinizdemisiniz deliler..allam ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Adı Ne; Olmadığın Mevsimin? Üşüdükçe, uzuyor gece... Sis çöküyor içime! .. Uzadıkça, üzüyor gece! .. Mevsimleer, dökülüyor kurşun rengi ağaçlardan; kavruk sarı! .. Topraktan kök... Ve çeneden diş sökülür gibi koptu elin avucumdan; bir beyaz güvercin gibi oturuyorken parmaklarımın arasında! .. Böceklere terkedilmiş yuvalar gibi, şimdi boomboş avuçlarım... Korkuyorum; İçime bakmaktan! Sen olsaydın, ne koyardın yokluğunun adını? .. Üşüdükçe, uzuyor gece... Üzüyor üşüdükçe ve içimi sis bastıkça, hatırlıyorum; sen ve ben 'bir' olurduk... Bir 'bütün'lüktü bu birlik, çokluktu; yokluk değil... Az değildik bir iken; fazlaydık, ve yoğunduk... Çoğulduk, ve zengindik... Çoktuk bir'ken! Ya şimdi?.. Topluyorum, topluyorum, toplayıp duruyorum kendimi yalnızlığımla... Ben, bir... Ve bir de yalnızlığım, asla "iki" etmiyor!.. Lokmamı kırsam bile paylaşmak için; avucumda kalıyor... Sözüm, dudağımda kalıyor ve gözüm; kucağında kapanıyor yine, yalnızlığımın!.. Toplanmaya çalışsam da olmuyor... Doksandokuz parçamın her biri bir köşede; boncuklarım saçılmış bir araya gelmiyor!.. Üşüyorum... Üşüyor gece... Üşüdükçe, uzuyor; uzadıkça üzüyor ve sis çöküyor içime!.. Mevsimler dökülüyor kurşun rengi ağaçlardan; kavruk sarı, ve savruk sarı bir yel esiyor içimde!.. Fırınlar tutuşmuyor çırasız, kaynamıyor tencereler ocaksız... Ben, üşüyorum; şöminede kül gibi... Bilerek, yokluğundan soğuk mevsim olmadığını!.. Adı var da her şeyin; ne deniyor olmadığın mevsime?.. Bilmiyorum... Yokluğundan daha soğuk bir mevsimi tanımadım ki... Bilmiyorum sensizlikten daha soğuk bir mevsim... Muammer Erkul Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ben şimdi ne oldum? sen mor menekşem oldun birtanem.. mutlumusun?.. ölmek istiyorum beni ekmeyin saksılara... ben bir papatyayım..gözlerimde dağbaşları..ayaklarımda saksılar..ayaklarımda sak-sı-lar..gözyaşlarımla sulanırım... sen benim tohumları atıver sokaklara..onlar çıkacak yer bulurlar özgür özgür...bilmem anlatabildimmi... siz kendinizdemisiniz deliler..allam ya biz kendimizdeyiz..ya sen erguvanım? özgür olmak istiyorsun öyle mi?..bahçemizde özgürce dağılmış..ne kadar koparsalarda yeniden biten bişey var aslında.. ayrık otu olmaya ni dersin? ne yapalım sen seçtiğin özgürlüğü..oysa sera gibi balkonumda üstüne titrediğim sardunyam olucaktın..sık sık çiçeklerini yiyecektim iştahla.. sen kaybettin.. Adı Ne; Olmadığın Mevsimin? Üşüdükçe, uzuyor gece... Sis çöküyor içime! .. Uzadıkça, üzüyor gece! .. ..... çok hoş bir şiir teşekkür ederim Sardunyam.. yalnız.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 birde kendime bi şarkı armağan edeyim..içimden geldi.. İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Öreselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçsede yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılardan geçmişiz bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 biz kendimizdeyiz..ya sen erguvanım? özgür olmak istiyorsun öyle mi?..bahçemizde özgürce dağılmış..ne kadar koparsalarda yeniden biten bişey var aslında.. ayrık otu olmaya ni dersin? ne yapalım sen seçtiğin özgürlüğü..oysa sera gibi balkonumda üstüne titrediğim sardunyam olucaktın..sık sık çiçeklerini yiyecektim iştahla.. sen kaybettin.. olar ayrık otuda olabilerem ..yeterki özgür olayım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 olar ayrık otuda olabilerem ..yeterki özgür olayım... tamam ayrık otum istediğin bu olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 olmaz,hepiniz bahcede hem benim,hem kara topraginsiniz.. bulundugunuz yerde istediginiz gibi buyume ozgurlugunu veriyorum size.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 olmaz,hepiniz bahcede hem benim,hem kara topraginsiniz.. bulundugunuz yerde istediginiz gibi buyume ozgurlugunu veriyorum size.. canımın içi..tamam sizin bahçede minik ama özgür bir palmiyeyim..ve bundan çok mutluyum.. ancak söz konusu sorun benim size sevgi ve şefkat gösterebilmem için balkonumda ve saksıda olmak gerekliliğiniz.. erguvan buna şiddetle karşı çıktı..ayrık otu olmak istediğini beyan etti.. saygı duyuyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ben de ozgurluk ne kadar cazip gelse de,senin sevgi ve sefkatin daha baskin.. erguvana el sallariz balkondan olmazsa,ama cok ozleriz kanimca.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 canım benim.. demek benim sevgimi özgürlüğüne tercih ettin ha.. bu tercihten dolayı asla pişman olmıyacaksın tatlı çileğim...seni her daim aynı muhabbetle sevip,şefkatimi hiçbir zaman esirgemiyciim.. erguvana gelince...hayır,artık ona kısaca ayrık otu diyebilirsin... mirak etme belkide ayrı kalmayız..ayrık otlarının ne yapıcağı belli olmaz bizim balkondan da çıkabilir kanımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 canim Dilosum.. ayrik otuna oyle sesli guldum ki,komsular duymus olabilir..demek heryerden cikabilir,ozlemimize dayanamaz,e ozgur de olunca,cat orda,cat burda..cat bir bakmissin sizin tv koltugunda.. sunu dinliyordum da,sana yazmak istedim minik palmiyem.. Sızı uçup oklar saplandı hep sözlerinden Yıllar yılı şu gönlüme Bak sevdamın göç mevsimi geldi Uçuyor artık başka yüreklere Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere O kadife sevgilerin kanatlarına sarsın beni Senle en ilkel, en saf, en derin Aşkta yoğrulduk bitti zamansız Anlamazsın ki sorma boşuna Kim seslenen kim yapayalnız Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere O kadife sevgilerin kanatlarına sarsın beni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 canım Leylam.. bir şarkı bu öyle mi?..daha önce duymadım ..çok anlamlı sözleri..çok güzel.. ayrık otu hadisesine gelince.. bak bunu hesaplamamıştım..bu şimdi olur olmaz heryerden çıkabilir.. Allah muhafaza... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Sezen Aksu soyluyor Dilosum.. evet,karizmatik ayrik otunun cikabilecegi yerleri hayal gucune birakinca.. alip basini gitmesin de ciksin bari.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 valla bu özgür ayrık otu, hayatımıza bayaa bi darbe vuracağa benziyor.. en iyisimi gönlünü edip,saksıya girmesini sağlamak..yoksa vay halimize... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ben de bir şarkı söyliyim sana o zaman... Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı Çakıltaşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 tatlım benim..ne güzeldir bu şarkı..bak,dağıldı bulutlar sanki..rengarenk kanatlarından gri dünyamıza renkler saçıldı..şimdi gülümsüyorum senin için.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Beyaz Gül seni arıyorum kalabalık caddelerde, tanımadığım insanlar geçiyor, sen yoksun.. perişan hayallerimin basladığı yerde, sana sesleniyorum, duyuyormusun? beyaz güller açtı bahçelerde , sevdiğin.. ya o karanfil , baygın kokulu çiçek. gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin, anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek. odamı süsleyen ellerini uzat, hazzından dile gelsin bastığın halı.. açılsın sevincinden perdeler kat kat.. ışık ve ateş senin için yanmalı.. sonra çevir düğmesini, radyonun sevdiğin musiki dolsun odama, dinle şarkısını büyük koronun, beni düşün! beni düşün aglama.. içimden bir ses diyorki sabret.. sonu gelecek bu yalnızlığın, bütün aynalar gülecek elbet, açılacak kapılar ansızın.. yalnız sen varsın beyaz gülüm, evde bahçede ve sokakta, bir eylül akşamı gördüğüm , o beyaz hayalsin uzakta.. yakınsın yalnızlık kadar, uzaksın yakınmış gibi, sensiz yasadıgım yıllar bu kadar güzel değildi. yeter.. gel artık yeter.. karanfiller açtı gel!! kış bahçesinde , güller beyaz güller açtı gel.. Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.