Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 kütüğüm şu yanımda bir kıymık var tırnağıma batıyor şu bizim ağaçkakan hüdayet ustaya söylede gelsin bir cila atsın, Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Dilosum,sen nerdesin..cok ozledim,iyi misin kafiye buldum Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Diloşum, çiçeğim nerelerdesin sen? İyi misin? yoksam sende mi hasta oldun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 gıss diloş nihayet kurtuldukmu senden... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 nayir,nolabilemez..cigerim yandi,torunum gis niye oyle diyoon (gelsin diye soyluyorsun biliyom,caktirmayim ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Dilosum,sen nerdesin..cok ozledim,iyi misin kafiye buldum bende seni özledim..hemde nasıl.. Diloşum, çiçeğim nerelerdesin sen? İyi misin? yoksam sende mi hasta oldun hiç sorma canım..aynen öyle..neyse şimdi daha iyiceyim..sende iyisindir inşallah.. gıss diloş nihayet kurtuldukmu senden... valla kurtulmana ramak kaldı diyebilirim...sevin bari.. nayir,nolabilemez..cigerim yandi,torunum gis niye oyle diyoon (gelsin diye soyluyorsun biliyom,caktirmayim tatlım benim.. yok bitanem essahtan söylüyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 SEVİYORUM YİNE DE Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Alıp başımı gitmeyi yollar boyunca Seyretmek bir bozkır akşamını camından bir otobüsün Masal şehirlerini geçerken hızla Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ürpertili, sımsıcak tenini kadınların Salmak serin sulara gövdemi Düşüp gitmek ardına şiirin ve aşkın Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Varolduğumu düşünmeyi, ürpererek.. Karanlık bir odada küçük bir çocuk gibi Yağmurdan ve yalnızlıktan ürperek Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Düşüncemi geniş ve sonsuz olanla birleştirmeyi Hırçın ve ele geçmezce atılgan Uysal ve usulcacık benim olan şeyi... Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ve hep seveceğim beynim ve tenim varoldukca bu dünyada Pırıl pırıl olanı, her zaman bir güz diriliğinde Değişmez ve değişken olanı sonsuzca... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Benim bidanecik müttefikim cigerparem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Sardunyam..sarmaşığım..seversin sen..değişmez ve değişken olanı sonsuzca..o yürek var sende... Suhedam..şiir kartın çok güzel bitanem.. bi ara bende şiir kartı göndermek istemiştim arkadaşlarıma..büyüteç yardımıyla bile okuyamadılar içindekileri..düşün artık bu konudaki basiretsizliğimi şekerim ama yine de senin için bir kez daha deniyiciim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 sen niye geldin geri.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 severim ben, bilen bilir bidenem, değişiktir sevmelerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 hırhıs sardun iş başında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 çalıntı çiçeklerim var hanııııım, ucuza vericem bak bacım, al bidene, bir alana ikincisi bedava Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 e alayım bari madem bidenesi bedava Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 sen niye geldin geri.. niye? beni beğenmiyürmisün? rahatsız ettim kanımca severim ben, bilen bilir bidenem, değişiktir sevmelerim doğru dersin..sen değişik seversin... çiçeklere bayıldım sarmaşığım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 e alayım bari madem bidenesi bedava mezar konusunda promosyon yapsalar ikincisi bedava diye ona bile atlıyacak zahar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 mezar konusunda promosyon yapsalar ikincisi bedava diye ona bile atlıyacak zahar alırım tabe nirden bildin hoşgeldin bu arada özledim... zati başka kimsede özlemedi seni ..oh dediler kurtulduk şu rumantik diloştan yaa arkadaşım ben hep seni savundum.... ve çok ağladım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 alırım tabe nirden bildin hoşgeldin bu arada özledim... zati başka kimsede özlemedi seni ..oh dediler kurtulduk şu rumantik diloştan yaa arkadaşım ben hep seni savundum.... ve çok ağladım... evet şikerim attığın ömlerden mesaj kutum dolmuş.. canım benim..duyduğuma göre ağlamaktan da gözpınarların kurumuş.. bu ne sevgi ahh..bu ne ızdırap..etme bu kadar eziyet kendine..biliyorum,etkimden kurtulmak çok zor ama yine de güçlü olmalısın... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 evet diloşum..seni bi tanıyan bi daha etkinden kurtulamıyo... o surata bi kere bakan bi daha iflah olmuyor... ben bizzat şahidim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 ahh çok leşim var.. ama elden bişey gelmiyor.. karizmayı ne de yapsan yok edemiyorsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 e alayım bari madem bidenesi bedava aldınmı canem, iyi yapmışsın bidenem, al al dahada gelcek, ayağınız bir alışsın hele doğru dersin..sen değişik seversin... çiçeklere bayıldım sarmaşığım... çok değişik severim değilmi Diloşum, beğenmeni beğendim iğde dalım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 beğenmemi beğenmeni doğrusu pek beğendim Sardunyam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 canııııım, beni beğeniyormusun? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ona ne şüphe şikerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bende seni beğeniyorum, sizi çok beğeniyorum hanfendü, benimle bir fincan kahve içmezmisiniz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.