Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 he canem sil baştan yapmak gerek bazen..bazende herşeyi unutmak.. hemi niye zevksiz olalım bi keltoşta biz sevdik işte..ciguli hemen bakıyım şikerim aman sevin sizede o yakışır zati benim pasta bitti kahvede bitti çalışmaya devam...gözüm üstünüzde ona göre Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 aman sevin sizede o yakışır zati benim pasta bitti kahvede bitti çalışmaya devam...gözüm üstünüzde ona göre az birazda ben çalışıyım bari.. malum işyerindeyiz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ya ben bugün reset attım galina beynime, hiç bir şey hatırlamıyorum, iyi mi oldu kötümü aceba? siz kimsiniz bir yerden hatırlar gibiyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ya ben bugün reset attım galina beynime, hiç bir şey hatırlamıyorum, iyi mi oldu kötümü aceba? siz kimsiniz bir yerden hatırlar gibiyim ne sebepten resetledin herşeyi bidenem?.. bari bizleri D'ye aktarsaydın.. gerçi ben sana hatırlatırım kendimi mirak etme.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 canım pembe düğmem,nasılsın bugün.. dimek birilerinin hafızası formatlanmış bugün..bir şey silmek isterken yanlışlıkla mı oldu acep Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 canım pembe düğmem,nasılsın bugün.. dimek birilerinin hafızası formatlanmış bugün..bir şey silmek isterken yanlışlıkla mı oldu acep canım mavi düğmem benim... ne güzel bir çiçek bu canımıniçi... bu çiçeği gördüm sanki daha iyi oldum...evet bazen tek birşeyi silmek için pek çok şeyi feda etmek gerekebilir.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 galiba hatırlıyorum sizi, resetlerken aradan kurtulmuş olmalısınız, Leylam doğru tespit bir şeyi silmeye çalışırken bir sürü şey silinebiliyor, benim anti virüs programım toptan temizlik yapmış Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 canım Suhedam..çok teşekkür ederim..çok güzel bir şiir.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 diloşum....güzel gönüllüm benim... yaa ben senii çokkkk fazla seviyorum böle sımsıcaksın sarılınca.... bir de gelip dokunmakk istedim defterine.... burası da senn kadar sıcak gerçekten... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 diloş mevsimimi geldi canem kabuk değiştirmişsin...tıssssssssss olayı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 iğde dalım bu sabah görüşemedik günün ilerleyen saatlerinden umutluyum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 diloşum....güzel gönüllüm benim... yaa ben senii çokkkk fazla seviyorum ..böle sımsıcaksın sarılınca.... bir de gelip dokunmakk istedim defterine..burası da senn kadar sıcak gerçekten... hoşgeldin minik kelebeğim.. ne güzel olmuş sen dokununca ... bende seni çok seviyorum canım benim.. diloş mevsimimi geldi canem kabuk değiştirmişsin...tıssssssssss olayı bahar geldi canem..yenilenme mevsimi.. sendede birtakım değişiklikler görüyorum..o daldaki üç ibibikte neyin nesi? iğde dalım bu sabah görüşemedik günün ilerleyen saatlerinden umutluyum döndüm bak..geldim şimdi..bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım tabe yersen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım tabe yersen şu ortadaki kafasını asice yukarı kaldırmış dik başlı ibibik benim kanımca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sensin canem ve en tombilikleri Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sol başta duran daha besili duruyo... o da sardunyam olsa gerek.. sağ baştaki en sakini besbelli..başı önünde..canım Leylam benim kesin o.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ne guzel biraraya gelmisiz oyle.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ne de güzel tünemişiz di mi şikerim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım tabe yersen ben sağdakimiyim, kütüğüm şu ortadaki kafasını asice yukarı kaldırmış dik başlı ibibik benim kanımca kesilikle evet ne de güzel tünemişiz di mi şikerim.. tünekler bizi, biz birde şakırız iyimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 haa kütükmü insan barındığı yuvaya kütük dermi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 yuva benim yuvam, ister kütüğüm derim, ister dalım, samaşığım, ormantiğim derim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 eyi bari nediyim bu sevgi zannımca kötü bişey .. baksanıza kütük bilen olabiliyonuz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.