Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
he canem sil baştan yapmak gerek bazen..bazende herşeyi unutmak.. :hug:

hemi niye zevksiz olalım bi keltoşta biz sevdik işte..ciguli :w00t:

hemen bakıyım şikerim :rolleyes:

aman sevin sizede o yakışır zati :whistling::w00t:

benim pasta bitti kahvede bitti çalışmaya devam...gözüm üstünüzde ona göre :shifty::w00t:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
ya ben bugün reset attım galina beynime, hiç bir şey hatırlamıyorum, iyi mi oldu kötümü aceba? :blink::unsure:

siz kimsiniz bir yerden hatırlar gibiyim :lol::grin:

ne sebepten resetledin herşeyi bidenem?.. :unsure: bari bizleri D'ye aktarsaydın.. :lol::hug: gerçi ben sana hatırlatırım kendimi mirak etme.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:
canım pembe düğmem,nasılsın bugün.. :wub::hug: dimek birilerinin hafızası formatlanmış bugün..bir şey silmek isterken yanlışlıkla mı oldu acep :rolleyes::kiss:

-lale.jpg

canım mavi düğmem benim... :hug: ne güzel bir çiçek bu canımıniçi... :wub: bu çiçeği gördüm sanki daha iyi oldum...evet bazen tek birşeyi silmek için pek çok şeyi feda etmek gerekebilir.. -_-

Gönderi tarihi:

galiba hatırlıyorum sizi, resetlerken aradan kurtulmuş olmalısınız, :hug::rolleyes: Leylam doğru tespit bir şeyi silmeye çalışırken bir sürü şey silinebiliyor, benim anti virüs programım toptan temizlik yapmış :w00t:

Gönderi tarihi:
diloşum....güzel gönüllüm benim... yaa ben senii çokkkk fazla seviyorum ..böle sımsıcaksın sarılınca....

bir de gelip dokunmakk istedim defterine..burası da senn kadar sıcak gerçekten...

hoşgeldin minik kelebeğim.. :wub: ne güzel olmuş sen dokununca ... :rolleyes: bende seni çok seviyorum canım benim.. :hug:

diloş mevsimimi geldi canem kabuk değiştirmişsin...tıssssssssss olayı

bahar geldi canem..yenilenme mevsimi.. :rolleyes: sendede birtakım değişiklikler görüyorum..o daldaki üç ibibikte neyin nesi? :w00t::shifty::grin:

iğde dalım bu sabah görüşemedik günün ilerleyen saatlerinden umutluyum

döndüm bak..geldim şimdi..bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi.. :P:lol::hug:

Gönderi tarihi:
ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım :hug: tabe yersen

ben sağdakimiyim, kütüğüm :stuart:

şu ortadaki kafasını asice yukarı kaldırmış dik başlı ibibik benim kanımca

kesilikle evet :P

ne de güzel tünemişiz di mi şikerim..

tünekler bizi, biz birde şakırız iyimi :lol::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.