Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 canımmmmmmmmmmm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 nerdesin kız diloş iyileştim seni bekliyorum cenk edecektik :huh : Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bööööööööööööööööö ni var??? canımmmmmmmmmmm efeeennndiiiiiimmmmmm nerdesin kız diloş iyileştim seni bekliyorum cenk edecektik :huh : dimek iyileştin sıkı dur o zaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 gel sen ne çektiğimi birde bana sor sensiz yaşamak neymiş birde bana sor ak düşen saçlarımı tel tel sayarken bunca yıl nasıl geçti birde bana sor gel sen ne çektiğimi birde bana sor nerde nasıl yaşarım birde bana sor evlerin ışıkları birbir yanarken bendeki karanlığı birde bana sor Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzgar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... A.Selçuk İlkan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 iğde dalım beni unutmuş bir de bana sitem ediyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 iğde dalım beni unutmuş bir de bana sitem ediyor delisin sen... seni unutmak mümkün mü..?... yoktun ortalarda şiirler okuyordum can sıkıntısından.. çok güzel bitane de senin defterine yazdım güzel sarmaşığım.. hemen cellalenme şekerim benim...ne o elindeki.. amanın iğde dallarımı budamaya gelmiş sanırsam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 deliyim ben, zaten biliyorum seni seviyorum Küçüktüm, küçücüktüm, Oltayı attım denize; Bir üşüşüverdi balıklar, Denizi gördüm. Bir uçurtma yaptım, telli duvaklı; Kuyruğu ebemkuşağı renginde; Bir salıverdim gökyüzüne; Gökyüzünü gördüm. Büyüdüm, işsiz kaldım, aç kaldım; Para kazanmak gerekti; Girdim insanların içine, İnsanları gördüm. Ne yardan geçerim, ne serden; Ne denizden, ne gökyüzünden ama... Bırakmıyor son gördüğüm, Bırakmıyor geçim derdi. Oymuş, diyorum, zavallı şairin Görüp göreceği. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 deliyim ben, zaten biliyorum seni seviyorum Küçüktüm, küçücüktüm, Oltayı attım denize; Bir üşüşüverdi balıklar, Denizi gördüm. Bir uçurtma yaptım, telli duvaklı; Kuyruğu ebemkuşağı renginde; Bir salıverdim gökyüzüne; Gökyüzünü gördüm. Büyüdüm, işsiz kaldım, aç kaldım; Para kazanmak gerekti; Girdim insanların içine, İnsanları gördüm. Ne yardan geçerim, ne serden; Ne denizden, ne gökyüzünden ama... Bırakmıyor son gördüğüm, Bırakmıyor geçim derdi. Oymuş, diyorum, zavallı şairin Görüp göreceği. delilerin en akıllısı... canımın içi..ne güzel bir şiir bu böyle...seviyorum seni ve dokunduğun şiirleri.. ni var?... canın cenk etmek istor besbelli.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bende seni ve şiirlerini Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bende seni ve şiirlerini canım yaa.. nihayet yanyana gelebildik.. aramızda senkronizasyon problemi yaşanıyor farkındamısın... sen oyunlardayken ben anılarda...sen şurdayken ben burda oluyorum...ne iş?... bak şööle yapalım 10 dk.sonra forum oyunlarında buluşalım ok.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 şrrraaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk ben geldim çok sert değildi dimi tokatım diloşcuk cuk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 tamam Diloşum oyunlara geçiyorum hadi görüşürüz canem, hadi siyahx bekliyoruz içindeki cenkciyi de al gel bakalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 JOE SATRİANİ diloşum müziği dinle...bu çalan çocuk joe satriani değil..... zannımca galiba cd nin üzerine çalıyo...orjinalini bulamadım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 diloşum burdamısın canım iğde dalım bu hanım efendü şarkılara verdi kendini bu aralar artık bizim ortak bir şarkımız var demi kıss frozen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 JOE SATRİANİ diloşum müziği dinle...bu çalan çocuk joe satriani değil..... zannımca galiba cd nin üzerine çalıyo...orjinalini bulamadım... o çocuğun Satriani olmadığını yüksek anlayış kaabiliyetimle kavradım şikerim ..senin adamı farklı bir kanaldan dinleme imkanım oldu keltoş bişi ama kabul etmek gerek müziği şahane ..Malmsteen'den sonra yeni bir gitar ustası ile daha tanışmış oldum sayende..teşekkür ederim canım... diloşum burdamısın canım iğde dalım bu hanım efendü şarkılara verdi kendini bu aralar artık bizim ortak bir şarkımız var demi kıss frozen şimdi gördüm şikerim şarkınızın sözlerini..pek hoş,pek!.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Diloşum seninle de bir şarkımız olsun mu? sen hangisini önerirsin hayatım? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Diloşum seninle de bir şarkımız olsun mu? sen hangisini önerirsin hayatım? olsun tabii.. ilk aklıma gelen "acılara tutunmak".. ne dersin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 olur Diloşum, çokta güzel olur... sevdiğin bir nakaratını imzana ekle bende öyle yapıcam şimdi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 o çocuğun Satriani olmadığını yüksek anlayış kaabiliyetimle kavradım şikerim ..senin adamı farklı bir kanaldan dinleme imkanım oldu keltoş bişi ama kabul etmek gerek müziği şahane ..Malmsteen'den sonra yeni bir gitar ustası ile daha tanışmış oldum sayende..teşekkür ederim canım... şimdi gördüm şikerim şarkınızın sözlerini..pek hoş,pek!.. anlaşılmayak gibim değil zati canem yuk değil uzun saçlı..yakışıklı senin gözlerin bozuk canem bi baktır reca ederim Diloşum seninle de bir şarkımız olsun mu? sen hangisini önerirsin hayatım? kıskanç şeyler..imzalara bak...cıkıs cıkıs ..siz tutunun acılara..ben gayet mutluyum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 anlaşılmayak gibim değil zati canem yuk değil uzun saçlı..yakışıklı senin gözlerin bozuk canem bi baktır reca ederim kıskanç şeyler..imzalara bak...cıkıs cıkıs ..siz tutunun acılara..ben gayet mutluyum evet sülün gibim saçları var,belinde fekat benim Malsteen'imin saçları uçuş uçuş yaa.. ne o? mutluluk denizinde sörf yapar kimin bi edalar içindesin ..essah mı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 evet mutluyum...ailemi seviyorum..sağlığım yerinde..sevdikleriminde ..çok güzel dostlarım var huzurluyum..niye mutlu olmayım diloşum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 latifeydi Frozenim..elbette mutlu olmak için sebeplerimiz çok..Allaha şükür..benim mutluluk sebeplerimden biride sizsiniz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 latifeydi Frozenim..elbette mutlu olmak için sebeplerimiz çok..Allaha şükür..benim mutluluk sebeplerimden biride sizsiniz.. canem bidenem..diloşum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.