Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Masal

( seni anladığım kadar sevmiştim, anlatamadığım kadar da

özlüyorum. )

Tırnaklarınla kurduğun

yıkamazlar dediğin

asma bahçeli masal şehri

unutmadım bir gecede

ağır ağır közlerle yakışını

kurşun ağırlığında sözlerle yıkışını

şimdi o şehirdeki.

Fesleğenler şebboylar menekşeler

yitirdiler renklerini.

Uğultular geçiyor agoralarından

halaylar çekilmiyor geleceklere

kargalar tafrasını atıyor sütunlu yollarda

bitkin gökyüzü uykusunda kaldı

sazların titrek seslerinden başka ses yok

mozaikli bahçelerine gri sabahlar değiyor

tarihin üzerine kumlar birikiyor

ürkek gölgeler dolaşmıyor gecelerine

sen gittikten sonra

harabeler yıkıntılar kaldı

maviler bana küstü

seninle masal şehri kadardı ömrümüz.

Zaten gerisini de

kim anlar ki

falan filan fasa fiso gelir.

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Zaman makinasının sahibi,güzel yürekli arkadaşım.Umarım iyisindir.Çocukluğunu unutmayan bir arkadaş bulduğum için mutluyum..:clover:

Gönderi tarihi:

Dilosum,pembe dugmem,seni pek bir ozledim.. :wub: ben sabah giremem belki,sen de simdi burda degilsin.. :( soonracigima Frozenin dogumgununu kutlarken burda olsaydin keske,gerci sen evvel davranmissin ama.. :stuart: yarin gorusebilmeyi umuyorum,canim arkadasim :hug:

Gönderi tarihi:
diloşum ellerine sağlık harika olmuş, dimek kral arthurdan keman dersleri alıyorum ha, vay vay vay

süper olmuş ya, hakikaten büyük yeteneksin canımın içi... :hug:

prens william kaşlarını mı alıyor muş, metroseksüel erkek... :w00t: sir ağda da yapıyormuymuş... :whistling:

afiyet olsun bidenem :lol::wub: evet,keman dersi..ancak pek birşey öğrenebildiğin söylenemez..gıy gıyda gıy gıy..türünden sesler çıkarabiliyosun ancak :lol: ..zira dikkatin dağınık :shifty: anlıyorsun di mi? :P Prens William için söylenebilecek tek şey, bizim özellikle mavi düğmemin gözden kaçırdığı şey..kendisinin esasında Prens diil..Prenses olduğu gerçekliğidir :w00t:

Zaman makinasının sahibi,güzel yürekli arkadaşım.Umarım iyisindir.Çocukluğunu unutmayan bir arkadaş bulduğum için mutluyum..:clover:

bende o içindeki minik, güzel çocuğu kaybetmeyen seni tanıdığım için çok mutluyum :):clover:

Dilosum,pembe dugmem,seni pek bir ozledim.. :wub: ben sabah giremem belki,sen de simdi burda degilsin.. :( soonracigima Frozenin dogumgununu kutlarken burda olsaydin keske,gerci sen evvel davranmissin ama.. :stuart: yarin gorusebilmeyi umuyorum,canim arkadasim :hug:

hele ben nasıl özledim seni canım benim :hug: ..valla yüreğimde tütüyorsun :wub: ..bak ben burdayım ama sen yine yoksun :(

cadici4.gif

grimaces87899xg7.gif

:lol::lol::lol: valla Allah seni inandırsın Siyahx kardiş, senlen didişmeyi bile özlemişim... :hug:

Gönderi tarihi:
afiyet olsun bidenem :lol::wub: evet,keman dersi..ancak pek birşey öğrenebildiğin söylenemez..gıy gıyda gıy gıy..türünden sesler çıkarabiliyosun ancak :lol: ..zira dikkatin dağınık :shifty: anlıyorsun di mi? :P Prens William için söylenebilecek tek şey, bizim özellikle mavi düğmemin gözden kaçırdığı şey..kendisinin esasında Prens diil..Prenses olduğu gerçekliğidir :w00t:

hele ben nasıl özledim seni canım benim :hug: ..valla yüreğimde tütüyorsun :wub: ..bak ben burdayım ama sen yine yoksun :(

nayir,nasla nolamaz..nalan..Prenses William demek.. :huh::online2long: ama o kadar ustaca gizliyordu ki,savasta kahramanca orduyu komuta bile etmisti.. :huh::P:stuart:

iste geldim burdayim canim Dilosum,ne dogru dedin,ozlemekten ziyade tutme hali bu artik,benim icin de :wub::hug:

Gönderi tarihi:
nayir,nasla nolamaz..nalan..Prenses William demek.. :huh::online2long: ama o kadar ustaca gizliyordu ki,savasta kahramanca orduyu komuta bile etmisti.. :huh::P:stuart:

iste geldim burdayim canim Dilosum,ne dogru dedin,ozlemekten ziyade tutme hali bu artik,benim icin de :wub::hug:

ohh yav..nihayet bir araya gelebildik...şükür kavuşturana.. canım mavi düğmem benim :wub: nasılsın görüşmeyeli?..biliyorum,Prenses Williams olayı seni sarstı doğal olarak :lol: ama geçicektir..zira Antonyus onun yerini mükemmel bir şekilde dolduracak sen merak etme bitanem :rolleyes: fakat hikayemizin devamını kim getirecek..kimsenin niyeti yok anlaşılan -_-

Gönderi tarihi:

evet,ohh..iyiyim Dilosum,sen de iyi misin?.. :wub: evet cok sarsildim,Antonyus'un maskesi var yuzunu goremedik ama,umarim Williams'i aratmaz,ay,soylerken bile bir tuhaf oldu.. :P hikayenin devamini kim getirecek bilmiyorum..ama merak icindeyim,bir gonullu yazmaz mi acep.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:
evet,ohh..iyiyim Dilosum,sen de iyi misin?.. :wub: evet cok sarsildim,Antonyus'un maskesi var yuzunu goremedik ama,umarim Williams'i aratmaz,ay,soylerken bile bir tuhaf oldu.. :P hikayenin devamini kim getirecek bilmiyorum..ama merak icindeyim,bir gonullu yazmaz mi acep.. :rolleyes:

tatlım benim :hug: seni gördüm daha iyi oldum...Antonyus aratmıycak tabii..hiç şüphen olmasın..valla Frozenimiz uygun görürlerse sıra onda..gerçi pek oralı olduğu yok ama...hayırlısı...

Gönderi tarihi:
ben alakasız şeyler yazıyorum tabi ben yazmayım demi... hııııh size -_-

yirim senin kaprisini ben :lol: eee sanatçı kaprisi..olcek tabii -_- dadlım biz senin ayarında yazmadık asıl mesele bu..bak.sana bi önerim var..bu hikayemizi sen sonlandır..ama gül bitsin e mi? -_-:rolleyes::blushing:

yok diloşum ben fevkalade sıkıldım...bu ne ya pembe dizi oldu valla.... sardunyamı yerime tayin ediyom ...yada sen güzel bi son yaz ...başka hekayeler yazalım...

işin esprisi pembe olmasındaydı zati :unsure: ..yeteri kadar karanlıktayız..-_- bi parça da olsa renk katmak içindi :blushing: ama tadında bırakmakta fayda var...bu sebepten Sardunyam güzel bir final yapıcaktır hiç kuşkum yok... :wub:

Gönderi tarihi:
yok diloşum ben fevkalade sıkıldım...bu ne ya pembe dizi oldu valla.... sardunyamı yerime tayin ediyom :glare: ...yada sen güzel bi son yaz :ermm: ...başka hekayeler yazalım...

atama memuru musun gısım sen? ben son yazarsam sonlandırırım sonra ama :rolleyes::unsure::blink:

yirim senin kaprisini ben :lol: eee sanatçı kaprisi..olcek tabii dadlım biz senin ayarında yazmadık asıl mesele bu..bak.sana bi önerim var..bu hikayemizi sen sonlandır..ama gül bitsin e mi?

işin esprisi pembe olmasındaydı zati ..yeteri kadar karanlıktayız. bi parça da olsa renk katmak içindi ama tadında bırakmakta fayda var...bu sebepten Sardunyam güzel bir final yapıcaktır hiç kuşkum yok...

neyse madem çok ısrar ediyorsunuz -_- piki o zaman sonunu bağlayalım madem... :kiss::lol:B)

Gönderi tarihi:
atama memuru musun gısım sen? ben son yazarsam sonlandırırım sonra ama :rolleyes::unsure::blink:

neyse madem çok ısrar ediyorsunuz -_- piki o zaman sonunu bağlayalım madem... :kiss::lol:B)

Beni öldürme ha abla benim için hayırlı bi son yaz :D

Gönderi tarihi:

:wub::hug:

incecikti

gül dalıydı

dokunsam kırılacaktı

dokunmadım

kurudu

gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç

ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını

neden akşam oluyorum tren kalkınca

kırlangıçlar birdenbire çekip gidince

mendiller sallanınca neden tıkanıyorum

öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki

az önceki çiçekler nasıl da diken diken

gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti

o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti

artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz

günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı

oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı

kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı

nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu

gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç

Gönderi tarihi:

aman da aman..nasıl da meraklanırlarmış benim için :P:blushing::wub: yerim sizi ben... :hug: canlarım benim... :rolleyes: birazcık dipresyondaydım da üzerinize afiyet... :lol: bugün sabah uyandım ve şöyle dedim..şimdi bunlar bensiz forum köşelerinde boynu bükük kalmışlardır :w00t: tiz..gideyimde kendilerine gelsinler :grin:..nasıl..iyi etmişmiyim? :ermm::blink:

Gönderi tarihi:
aman da aman..nasıl da meraklanırlarmış benim için :wub: yerim sizi ben... :hug: canlarım benim... :rolleyes: birazcık dipresyondaydım da üzerinize afiyet... :lol: bugün sabah uyandım ve şöyle dedim..şimdi bunlar bensiz forum köşelerinde boynu bükük kalmışlardır :w00t: tiz..gideyimde kendilerine gelsinler :grin:..nasıl..iyi etmişmiyim?

Ne iş her hafta biriniz depresyona giriyosunuz :huh: yoksam benim yüzümdenmi giriyosunuz psikoloji bozucu bir özelliğimde vardır :w00t:

Gönderi tarihi:
Ne iş her hafta biriniz depresyona giriyosunuz :huh: yoksam benim yüzümdenmi giriyosunuz psikoloji bozucu bir özelliğimde vardır :w00t:

bak nasıl da bildi.. :huh: doktorum çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığımı belirtti.. -_-bende senin ismini verdim :lol: doktorum adından belli o şahıs tehlikeli ondan uzak dur dedi.. :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.