Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Masal ( seni anladığım kadar sevmiştim, anlatamadığım kadar da özlüyorum. ) Tırnaklarınla kurduğun yıkamazlar dediğin asma bahçeli masal şehri unutmadım bir gecede ağır ağır közlerle yakışını kurşun ağırlığında sözlerle yıkışını şimdi o şehirdeki. Fesleğenler şebboylar menekşeler yitirdiler renklerini. Uğultular geçiyor agoralarından halaylar çekilmiyor geleceklere kargalar tafrasını atıyor sütunlu yollarda bitkin gökyüzü uykusunda kaldı sazların titrek seslerinden başka ses yok mozaikli bahçelerine gri sabahlar değiyor tarihin üzerine kumlar birikiyor ürkek gölgeler dolaşmıyor gecelerine sen gittikten sonra harabeler yıkıntılar kaldı maviler bana küstü seninle masal şehri kadardı ömrümüz. Zaten gerisini de kim anlar ki falan filan fasa fiso gelir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Zaman makinasının sahibi,güzel yürekli arkadaşım.Umarım iyisindir.Çocukluğunu unutmayan bir arkadaş bulduğum için mutluyum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Dilosum,pembe dugmem,seni pek bir ozledim.. ben sabah giremem belki,sen de simdi burda degilsin.. soonracigima Frozenin dogumgununu kutlarken burda olsaydin keske,gerci sen evvel davranmissin ama.. yarin gorusebilmeyi umuyorum,canim arkadasim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 diloşum ellerine sağlık harika olmuş, dimek kral arthurdan keman dersleri alıyorum ha, vay vay vaysüper olmuş ya, hakikaten büyük yeteneksin canımın içi... prens william kaşlarını mı alıyor muş, metroseksüel erkek... sir ağda da yapıyormuymuş... afiyet olsun bidenem evet,keman dersi..ancak pek birşey öğrenebildiğin söylenemez..gıy gıyda gıy gıy..türünden sesler çıkarabiliyosun ancak ..zira dikkatin dağınık anlıyorsun di mi? Prens William için söylenebilecek tek şey, bizim özellikle mavi düğmemin gözden kaçırdığı şey..kendisinin esasında Prens diil..Prenses olduğu gerçekliğidir Zaman makinasının sahibi,güzel yürekli arkadaşım.Umarım iyisindir.Çocukluğunu unutmayan bir arkadaş bulduğum için mutluyum.. bende o içindeki minik, güzel çocuğu kaybetmeyen seni tanıdığım için çok mutluyum Dilosum,pembe dugmem,seni pek bir ozledim.. ben sabah giremem belki,sen de simdi burda degilsin.. soonracigima Frozenin dogumgununu kutlarken burda olsaydin keske,gerci sen evvel davranmissin ama.. yarin gorusebilmeyi umuyorum,canim arkadasim hele ben nasıl özledim seni canım benim ..valla yüreğimde tütüyorsun ..bak ben burdayım ama sen yine yoksun valla Allah seni inandırsın Siyahx kardiş, senlen didişmeyi bile özlemişim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 afiyet olsun bidenem evet,keman dersi..ancak pek birşey öğrenebildiğin söylenemez..gıy gıyda gıy gıy..türünden sesler çıkarabiliyosun ancak ..zira dikkatin dağınık anlıyorsun di mi? Prens William için söylenebilecek tek şey, bizim özellikle mavi düğmemin gözden kaçırdığı şey..kendisinin esasında Prens diil..Prenses olduğu gerçekliğidir hele ben nasıl özledim seni canım benim ..valla yüreğimde tütüyorsun ..bak ben burdayım ama sen yine yoksun nayir,nasla nolamaz..nalan..Prenses William demek.. ama o kadar ustaca gizliyordu ki,savasta kahramanca orduyu komuta bile etmisti.. iste geldim burdayim canim Dilosum,ne dogru dedin,ozlemekten ziyade tutme hali bu artik,benim icin de Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 nayir,nasla nolamaz..nalan..Prenses William demek.. ama o kadar ustaca gizliyordu ki,savasta kahramanca orduyu komuta bile etmisti.. iste geldim burdayim canim Dilosum,ne dogru dedin,ozlemekten ziyade tutme hali bu artik,benim icin de ohh yav..nihayet bir araya gelebildik...şükür kavuşturana.. canım mavi düğmem benim nasılsın görüşmeyeli?..biliyorum,Prenses Williams olayı seni sarstı doğal olarak ama geçicektir..zira Antonyus onun yerini mükemmel bir şekilde dolduracak sen merak etme bitanem fakat hikayemizin devamını kim getirecek..kimsenin niyeti yok anlaşılan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 evet,ohh..iyiyim Dilosum,sen de iyi misin?.. evet cok sarsildim,Antonyus'un maskesi var yuzunu goremedik ama,umarim Williams'i aratmaz,ay,soylerken bile bir tuhaf oldu.. hikayenin devamini kim getirecek bilmiyorum..ama merak icindeyim,bir gonullu yazmaz mi acep.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 evet,ohh..iyiyim Dilosum,sen de iyi misin?.. evet cok sarsildim,Antonyus'un maskesi var yuzunu goremedik ama,umarim Williams'i aratmaz,ay,soylerken bile bir tuhaf oldu.. hikayenin devamini kim getirecek bilmiyorum..ama merak icindeyim,bir gonullu yazmaz mi acep.. tatlım benim seni gördüm daha iyi oldum...Antonyus aratmıycak tabii..hiç şüphen olmasın..valla Frozenimiz uygun görürlerse sıra onda..gerçi pek oralı olduğu yok ama...hayırlısı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ben alakasız şeyler yazıyorum tabi ben yazmayım demi... hııııh size Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 yok diloşum ben fevkalade sıkıldım...bu ne ya pembe dizi oldu valla.... sardunyamı yerime tayin ediyom ...yada sen güzel bi son yaz ...başka hekayeler yazalım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ben alakasız şeyler yazıyorum tabi ben yazmayım demi... hııııh size yirim senin kaprisini ben eee sanatçı kaprisi..olcek tabii dadlım biz senin ayarında yazmadık asıl mesele bu..bak.sana bi önerim var..bu hikayemizi sen sonlandır..ama gül bitsin e mi? yok diloşum ben fevkalade sıkıldım...bu ne ya pembe dizi oldu valla.... sardunyamı yerime tayin ediyom ...yada sen güzel bi son yaz ...başka hekayeler yazalım... işin esprisi pembe olmasındaydı zati ..yeteri kadar karanlıktayız.. bi parça da olsa renk katmak içindi ama tadında bırakmakta fayda var...bu sebepten Sardunyam güzel bir final yapıcaktır hiç kuşkum yok... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 diloşum forum oyunlarına gel vaktin varsa... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 diloşum forum oyunlarına gel vaktin varsa... peki.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 yok diloşum ben fevkalade sıkıldım...bu ne ya pembe dizi oldu valla.... sardunyamı yerime tayin ediyom ...yada sen güzel bi son yaz ...başka hekayeler yazalım... atama memuru musun gısım sen? ben son yazarsam sonlandırırım sonra ama yirim senin kaprisini ben eee sanatçı kaprisi..olcek tabii dadlım biz senin ayarında yazmadık asıl mesele bu..bak.sana bi önerim var..bu hikayemizi sen sonlandır..ama gül bitsin e mi? işin esprisi pembe olmasındaydı zati ..yeteri kadar karanlıktayız. bi parça da olsa renk katmak içindi ama tadında bırakmakta fayda var...bu sebepten Sardunyam güzel bir final yapıcaktır hiç kuşkum yok... neyse madem çok ısrar ediyorsunuz piki o zaman sonunu bağlayalım madem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 atama memuru musun gısım sen? ben son yazarsam sonlandırırım sonra ama neyse madem çok ısrar ediyorsunuz piki o zaman sonunu bağlayalım madem... Beni öldürme ha abla benim için hayırlı bi son yaz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 diloşum iyisindir inşallah nirdesinki Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 diloşum iyisindir inşallah nirdesinki Diloş hakkında hain planlarım olduğunu söylemiştim dimi alakası olabiler belki :whstling: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kız diloş nerdesin sen umarım kötü bir durum falan yoktur meraklandırma bizi. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 evet Dilosum,iyisin insallah degil mi pembe dugmem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 aman da aman..nasıl da meraklanırlarmış benim için yerim sizi ben... canlarım benim... birazcık dipresyondaydım da üzerinize afiyet... bugün sabah uyandım ve şöyle dedim..şimdi bunlar bensiz forum köşelerinde boynu bükük kalmışlardır tiz..gideyimde kendilerine gelsinler ..nasıl..iyi etmişmiyim? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 aman da aman..nasıl da meraklanırlarmış benim için yerim sizi ben... canlarım benim... birazcık dipresyondaydım da üzerinize afiyet... bugün sabah uyandım ve şöyle dedim..şimdi bunlar bensiz forum köşelerinde boynu bükük kalmışlardır tiz..gideyimde kendilerine gelsinler ..nasıl..iyi etmişmiyim? Ne iş her hafta biriniz depresyona giriyosunuz yoksam benim yüzümdenmi giriyosunuz psikoloji bozucu bir özelliğimde vardır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ne iş her hafta biriniz depresyona giriyosunuz yoksam benim yüzümdenmi giriyosunuz psikoloji bozucu bir özelliğimde vardır bak nasıl da bildi.. doktorum çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığımı belirtti.. -_-bende senin ismini verdim doktorum adından belli o şahıs tehlikeli ondan uzak dur dedi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.