Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Çok uydurma olmuş gerçeklikten çok uzak ben 4.bölümde kral arthur ve oğullarını öldürmüştüm ayrıcana frozenin saçlarını tekrardan kaynak yaptırmıştım biraz alakasız bir bölüm olmuş -_-

Üzülerek söylüyorum sen bu işten zerre kadar çakmıyosun :w00t:

senin gerçeklikten anladığı kelle uçurmak zati :ermm: ayriyetten Prenses Elena'yla ikinizi romantik bi şekilde buluşturmuşum daha ne istiyon :getlost:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
senin gerçeklikten anladığı kelle uçurmak zati :ermm: ayriyetten Prenses Elena'yla ikinizi romantik bi şekilde buluşturmuşum daha ne istiyon :getlost:

Ben zaten elenayı zorlada olsa almıştım -_- yok yok sen bu işi beceremedin -1 puan veriyorum sana :D

Gönderi tarihi:
Ben zaten elenayı zorlada olsa almıştım -_- yok yok sen bu işi beceremedin -1 puan veriyorum sana :D

duygusuz hücre nolcek :glare: zorla almışmış -_- biz kızı kendi gönlü rızasıyla sana aşık ettik :ermm: gerçi evet yazdığım hikayede en gerçeklik dışı olan şey bu zati :lol:

Gönderi tarihi:
duygusuz hücre nolcek :glare: zorla almışmış -_- biz kızı kendi gönlü rızasıyla sana aşık ettik :ermm: gerçi evet yazdığım hikayede en gerçeklik dışı olan şey bu zati :lol:

De get işine anlamıyon laf salatası yapıyon :w00t: asıl gerçek dışı olan senin hikaye yazman :D

Gönderi tarihi:
valla anlıyan anlıyor kardiş.. -_- öte yandan sen niye saklanıyosun bakıyım :shifty:

Karanlık işler çeviriyorum ondan :devil:

Gönderi tarihi:

hikayeler süper olmuş kızlar siz bakmayın bu gözü kara krala vahşi bu, kesiyor asıyor uçuruyor, başkaca icraat yok, benden hikaye istemişsiniz, en kısa zamanda yazarım inşallah, önce laptopumla laf yetiştireyim şu ahaliye :whistling::laughing::grin:

prenses sardunya da çok fenaymış hani, ha bire laf yetiştiriyor bakıyorum da :w00t:

Gönderi tarihi:

hekaye çok gomikti :laughing: ..ellerine sağlık diloşum :hug: yalnız benimlen ilgili bölüm tehlikeler içermekte geleceğim açısından :laughing:

kankacığımın yazdıklarından devam etmemişsin ama :getlost: ne yalan söyliyim en çok onun bölümü güldürdü beni :laughing:

6. bölüm sardunyam gıcığından geldiğine göre..... :getlost:

Gönderi tarihi:
hikayeler süper olmuş kızlar siz bakmayın bu gözü kara krala vahşi bu, kesiyor asıyor uçuruyor, başkaca icraat yok, benden hikaye istemişsiniz, en kısa zamanda yazarım inşallah, önce laptopumla laf yetiştireyim şu ahaliye :whistling::laughing::grin:

prenses sardunya da çok fenaymış hani, ha bire laf yetiştiriyor bakıyorum da :w00t:

seni o laptobundan uzaklaştıracak dahiane fikirlerim var Sardunyam..ama 6.bölüm senden gelicek ona göre hikayeyi baştan sona iyice bi okuduktan sonra kaleme al bidenem..senden sürpriz gelişmeler bekliyoruz.. :hug:

Tatlıyım demi abla :D ama diloştan olsa olsa kırmızı biber olur :lol:

tipine bakarsak senden de olsa olsa karabiber olur :lol:

hekaye çok gomikti :laughing: ..ellerine sağlık diloşum :hug: yalnız benimlen ilgili bölüm tehlikeler içermekte geleceğim açısından :laughing:

kankacığımın yazdıklarından devam etmemişsin ama :getlost: ne yalan söyliyim en çok onun bölümü güldürdü beni :laughing:

6. bölüm sardunyam gıcığından geldiğine göre..... :getlost:

reca ederim Frozenim :hug: ..görevimiz :lol: tehlikesini bilemem ama senlen ilgili bol adrenalinli gelişmeler olacağını söyleyebilirim :shifty::grin:

Gönderi tarihi:
canım nenecim harikalar yaratmışsın...bide bende yetenek yok dersin :hug: yalnız prens william sın prenses frozene aşık olması pek hoşuma gitmedi... <_<

canem kankam :hug: bidenecik kankam..aldın ha saçlarımı geri...yalnız söyliyim diloşun heç hoşuna gitmeyecek bu... :laughing: sana hikaye dayandıramıyoruz be kanka :whistling::w00t:

sıra diloşta yazsın bakalım :)

oyle mi yapmisim :huh: yok canim,tesekkur ederim,torunum :clover::hug: niye hosuna gitmedi,enn yakisikli prens ya o,karakterini de prenses frozen duzeltir diye dusunmustum :stuart: zati sonuc benim ellerimde degil,kim kime yar olur bilinmez :rolleyes::wub:

canım Leylam benim :wub: beğenmekte ne demek..bayıldım :hug: kabiliyetli arkadaşlarım benim :rolleyes: ..ee kimin arkadaşları.. :P:whistling::lol:

bence de :wub: zaten sizden ilham aldim :rolleyes::P begenmene sevindim,teekkur ederim birtanem :wub:

5.Bölüm

Yüzü bir nebzede olsa adama benzemiş ama yüreği halen kapkara olan kral siyahx,kaykıldığı koltuğundan kendi horlama sesiyle silkinerek uyandı :w00t: ..ve gördüğü rüyanın mutluluğu yüzünde dondu kaldı..."bu bir rüya olamaz..Elena benim olmalı,bana bir oğul vermeli..ve diğer üçüde yok olmalı" diye pelerinini savurarak balo salonuna seyirtti..evet,inanması oldukça güçtü ama balo halen devam etmekteydi :lol: ..

Prens Williams sürekli balo salonu ve merdivenleri kolaçan ediyor Prenses Frozen'in o güzel yüzü birtürlü aklından çıkmıyordu.. o bu hayalle kendinden geçmişken salondaki 1-2 kişi dışındaki diğer tüm kadınlarda Pres Williams'ı aygın baygın seyretmekteydi.İçlerinde en berbat durumda olan ise hiç kuşkusuz Prenses Leylam'dı.. -_- Pres Williams'la dans ederken mutluluktan ayakları yerden kesilmiş olan Prenses, dans bittiği halde hala yerden bin fit yükseklikte uçmaktaydı.. :P Öte yandan Prenses Sardunyam nerdeyse salondaki beylerin hepsiyle dans etmiş ve elektiriği kimseyle tutmamıştı..kabarık eteğinin altına sıkıştırdığı laptobu eşliğinde bahçeye yöneldi..bu yüksek sesli müzik eşliğinde birilerine laf yetiştirmesi hiçte kolay olmuyordu :lol:...

Garip ama gerçek olan bir başka durum vardı ki..uzaklardan bir yerlerden birbirlerine keskin bakışlar fırlatan Prens Darcy ve Prenses Diloş salonda birbiriyle dans etmeyen tek çift olmuşlardı.. :lol: Prens Darcy Prensesi öylesine beğenmişti ki cesaret edip dansa kaldıramıyor,onun bu tutukluğunu isteksizlik olarak değerlendiren Prenses Diloş'sa başkalarıyla dans ederken şuh kahkahalar atarak gururu kırıldığı halde "umrumda değilsin" mesajı veriyordu..onun bu umursamaz halleri arada bir yüreklenen Prens Darcy'nin şevkini büsbütün kırmaktaydı..

Bütün bu olanlardan habersiz aynanın karşısında yeni görüntüsüne alışmaya çalışan Prenses Frozen, gözleri dolu dolu büyücü Gandalf'ın sözlerini düşünüyordu "baban için ödediğin bu bedel karşılıksız kalmayacak..birine aşık olduğunda saçların aynı güzellik ve ihtişamıyla yine ahenkle dans edicek" demişti :lol: ..bu düşüncelerle camın önüne geldi ve yumuşakça esen rüzgarın büyüsüne bıraktı kendini...dalmıştı..derken,bir at sesiyle silkindi..aşağı baktığında atının üstünde pelerini ve yüzünde maskesiyle gizemli bir yabancı duruyordu..bu yabancı kendinden gayet emin bir tavırla Prenses Frozen'in bulunduğu terasa bakarak tuhaf bir şekilde gülümsedi..Prenses şaşkınlıktan donakalmıştı..yüzündeki maskeden sadece gözleri gözüken bu yabancıda tarif edilemez tuhaf bir çekicilik vardı :wub: ...birkaç dakika kımıldamadan Prensese bakan atlı elindeki kılıcıyla bahçe çimlerine kocaman bir "F" harfi yazdı ve pelerinini uçuşarak atıyla dört nala uzaklaştı...Prenses Frozen ne olduğunu anlıyamamıştı ama yüreğinin bir köşesinde yaylı sazlar topluluğu olanca ihtişamıyla senfonilerine başlamışlardı bile... :rolleyes::grin:

Bu arada sarayın hiç umulmadık bir başka konuğu daha vardı...Babasının ve kardeşlerinin hasretine daha fazla dayanamayan Prenses Elena yaverleri eşliğinde balo salonuna geldi..Kapının önüne gelip ismi zikredildiğinde..kral Arthur'a içine zehir kattığı şarabı uzatan kral Siyah x'in bu güzellik karşısında eli havada kaldı... hatta bütün kasları tel tel çözülüp dağılan kıral siyahx'in elinden zehirli şarap kadehi kayarak yere düştü..Prenses Elena gürültünün geldiği yere bakınca gözleri Kral Siyah x'le karşılaştı...bir anda babası,kardeşleri,salon herşey ama herşey siliniverdi..sanki sadece ikisi vardı...birbirlerine doğru yavaş yavaş yürüdüler.. :P:wub::lol:

5.bölümün sonu... :lol:

nasıl ama ?..tam yerinde bitirdim di mi? :w00t::grin:

harika,super,eline saglik Dilosum,tam yeri hakikaten :wub::clover::hug:

Gönderi tarihi:
bende bir yazar olaraktan bu hekayede :closedeyes: görüşürük diyom :shifty: açık tehdit ediyom kızzzz :w00t:

açıktan tehdit mi :huh::blink::o niyekine??? :ermm: ben senin için Zorro kimin bi kahraman yaratmışım senin uğruna neleri göze alcek o!!! bumudur karşılığı :glare: kankanın ruhu bazen sana giriyo anladığım kadarıylan :w00t::hug:

oyle mi yapmisim :huh: yok canim,tesekkur ederim,torunum :clover::hug: niye hosuna gitmedi,enn yakisikli prens ya o,karakterini de prenses frozen duzeltir diye dusunmustum :stuart: zati sonuc benim ellerimde degil,kim kime yar olur bilinmez :rolleyes::wub:

bence de :wub: zaten sizden ilham aldim :rolleyes::P begenmene sevindim,teekkur ederim birtanem :wub:

harika,super,eline saglik Dilosum,tam yeri hakikaten :wub::clover::hug:

hayır canım benim..Frozenin artıkın maskeli bi kahramanı var.. :rolleyes: her ne kadar kıymet bilmesede.. -_- Prens Williams'ı acaip bi akıbet bekliyor...öte yandan Leylam senin için düşündüğüm çok güzel şeyler var hikayemizde...yani böyle kenarda prens Williams'ı beklemiyceksin şikerim :wub::P:lol:

Gönderi tarihi:
açıktan tehdit mi :huh::blink::o niyekine??? :ermm: ben senin için Zorro kimin bi kahraman yaratmışım senin uğruna neleri göze alcek o!!! bumudur karşılığı :glare: kankanın ruhu bazen sana giriyo anladığım kadarıylan :w00t::hug:

hayır canım benim..Frozenin artıkın maskeli bi kahramanı var.. :rolleyes: her ne kadar kıymet bilmesede.. -_- Prens Williams'ı acaip bi akıbet bekliyor...öte yandan Leylam senin için düşündüğüm çok güzel şeyler var hikayemizde...yani böyle kenarda prens Williams'ı beklemiyceksin şikerim :wub::P:lol:

ya..iste bu haberlere cok sevindim,yoksa bu safligimin sonu iyi degildi Dilosum.. -_-:wub: maskeli kahraman,gercekten cok merak uyandirdi,sayin Antonio Banderas olmasin :stuart: tabi onu sever miydi prenses frozen o da bilinmez ama.. :unsure::P

bekliyorum ve aslina bakarsaniz bitmesini de istemiyorum zannimca :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Kankam seni tehdit etmişse vardır bir bildiği o yüzden bende seni tehdit ediyorum diloş hanım kork bizden :devil:

Gönderi tarihi:
ya..iste bu haberlere cok sevindim,yoksa bu safligimin sonu iyi degildi Dilosum.. -_-:wub: maskeli kahraman,gercekten cok merak uyandirdi,sayin Antonio Banderas olmasin :stuart: tabi onu sever miydi prenses frozen o da bilinmez ama.. :unsure::P

bekliyorum ve aslina bakarsaniz bitmesini de istemiyorum zannimca :rolleyes:

tabi canım..sen beklemek için yaratılmamışsın Leylam..ben senin için daha dinamik bişeyler düşünmekteyim :shifty::rolleyes::kiss: Maskeli kahraman Zorro kimin bişey ama kimliği henüz meçhul..Banderas deme lütfen o benimdir..benim kalıcektir :w00t: bekle bitanem bakalım neler çıkcek? :lol:

Kankam seni tehdit etmişse vardır bir bildiği o yüzden bende seni tehdit ediyorum diloş hanım kork bizden :devil:

aman tehdit etmesen şaşardım zati. :getlost: ..yanız geç kaldın biraz tehdit etmekte..hayırdır hastamısın :ermm::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
tabi canım..sen beklemek için yaratılmamışsın Leylam..ben senin için daha dinamik bişeyler düşünmekteyim :shifty::rolleyes::kiss: Maskeli kahraman Zorro kimin bişey ama kimliği henüz meçhul..Banderas deme lütfen o benimdir..benim kalıcektir :w00t: bekle bitanem bakalım neler çıkcek? :lol:

aman tehdit etmesen şaşardım zati. :getlost: ..yanız geç kaldın biraz tehdit etmekte..hayırdır hastamısın :ermm::w00t::lol:

Evet kafadan hastayım biraz :w00t:

Gönderi tarihi:

bekle ve gör cadı, hikayenin gelişecek olan bölümlerinde babana ve sana sürprizlerim olcek (kuşum aydın geldi buraya)

gitcek, gelcek, olcek, tutcek, yazcek cak cek cık cik falan filan :whistling::wassat::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.