Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 :w00t:harika bi finaldi kardiş.. ellerine sağlık...çok iyi iş çıkardın Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 başka nasıl bir son beklenirdi ki? yaktı yıktı otopsi bile yaptı, sanırım hannibal kendisi hiç sanma canım..şüphesiz ki ta kendisi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM yav diyorum ki bu kerte sevecen insanın arasında bu çocuk nasıl böyle vahşi kalabiliyor onun bu duygusunu besleyen şey nedir? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM sonra forum etkilenmesin, etkilenip hepimiz birer polat alemdar olmayalım, bak sonra kızıyorlar hiç sanma canım..şüphesiz ki ta kendisi tanışmış olduk, pek bi muhterem zat kendisi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.THE END. BİTTİİİİİİİİİ kankam abartmışsın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sonra forum etkilenmesin, etkilenip hepimiz birer polat alemdar olmayalım, bak sonra kızıyorlar tanışmış olduk, pek bi muhterem zat kendisi fiuvv fiiuvvvvvvvvvvvv cik cik cik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM kankam bunlar seni kızdırmış anlıyom ama abartmayalım istersen....kurtlar vadisi forum olmamış bikere senin gibi yaratıcı bir beyin kendine özgü bir isim bulabilir.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 fiuvv fiiuvvvvvvvvvvvv cik cik cik yettim kankam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicem kanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :hug: hadin baş baş size, pazartesi nasip olursa görüşürüz seviyorum sizi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yettim kankam kankam nirdesin bunlar iyice tozuttu kankaların intikamı nasıl olur kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicemkanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :hug: hadin baş baş size, pazartesi nasip olursa görüşürüz seviyorum sizi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankam nirdesin bunlar iyice tozuttu kankaların intikamı nasıl olur kankam savaşıyom ben dört koldan kankam...sen hikayende eyi bir intikam alana kader ben hallederim bunları son darbeyide sen vurursun işte bitti Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicemkanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :hug: hadin baş baş size, pazartesi nasip olursa görüşürüz seviyorum sizi hadi kendine iyi bak ablacım görüşmek üzere Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicemkanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :hug: hadin baş baş size, pazartesi nasip olursa görüşürüz seviyorum sizi canım benim..şimdiden özledim seni..kendine iyi bak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 savaşıyom ben dört koldan kankam...sen hikayende eyi bir intikam alana kader ben hallederim bunları son darbeyide sen vurursun işte bitti bak duydun kankanı taktiği virdi kendisi.. bu durumda hikayene verdiğin son isim "kankaların intikamı" cuk deyin oturuyo diyebiliriz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 nasılda gülüyo canem benim kabullenmiş başına gelecekleri Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 nasılda gülüyo canem benim kabullenmiş başına gelecekleri gülmem kabullendiğimden diil şikerim ..karşı taktik geliştirdiğimden...sizi kendi silahımla vuruciim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 pencereyi aç diloşşşş ben geliyoooooooooorrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Duydunmu kanka bizi kendi silahıyla vurucakmış senin silahların bize vız gelir tırız gider canem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 pencereyi aç diloşşşş ben geliyoooooooooorrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm o da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Duydunmu kanka bizi kendi silahıyla vurucakmış senin silahların bize vız gelir tırız gider canem amanın... bu iki caniye karşı tek başıma kaldım... ama ben bi orduya yeterim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankam bu silahşör bize cani diyor okudunmu kendi silahıyla eylem yapacak olan ooo cani olan biz... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankam bu silahşör bize cani diyor okudunmu kendi silahıyla eylem yapacak olan ooo cani olan biz... Kafasına odun vurma olayını biraz abarmışım galiba kamkam sanırsam ondan böyle tozuttu Açıııııııılııııııııııııııınnnnnnnnnn Kankamla ben geliyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Kafasına odun vurma olayını biraz abarmışım galiba kamkam sanırsam ondan böyle tozuttu Açıııııııılııııııııııııııınnnnnnnnnn Kankamla ben geliyorum kankam önce ben ışınlanayım sen dikkatli ol... zzzzzzzzzııııııııırrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankam önce ben ışınlanayım sen dikkatli ol... zzzzzzzzzııııııııırrrrrrrrrrrrrr Tamam kanka sen ışınlan o arada ben diloşa bi tekme atıp geliyorum diloşsiyahx Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 puhahhaaahaaahaaaa hep böyle gülmek istemişimdir.. diloş zati kaçtı kankam korkup Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.