Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:wassat::wacko: :w00t:harika bi finaldi kardiş.. :lol: ellerine sağlık...çok iyi iş çıkardın :w00t:

Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz -_- ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM B):D

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Siz durun daha yakında yazacağım hikayedeki vahşeti tahmin bile edemezsiniz -_- ismi bile belli KURTLAR VADİSİ FORUM B):D

yav diyorum ki bu kerte sevecen insanın arasında bu çocuk nasıl böyle vahşi kalabiliyor :unsure: onun bu duygusunu besleyen şey nedir?

Gönderi tarihi:

sonra forum etkilenmesin, etkilenip hepimiz birer polat alemdar olmayalım, bak sonra kızıyorlar :P:lol::P:lol:

hiç sanma canım..şüphesiz ki ta kendisi :w00t:

tanışmış olduk, pek bi muhterem zat kendisi :P:lol:

Gönderi tarihi:
Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.

THE END. BİTTİİİİİİİİİ :angry::devil:

kankam abartmışsın :wacko::blink::w00t:

Gönderi tarihi:
sonra forum etkilenmesin, etkilenip hepimiz birer polat alemdar olmayalım, bak sonra kızıyorlar :P:lol::P:lol:

tanışmış olduk, pek bi muhterem zat kendisi :P:lol:

fiuvv fiiuvvvvvvvvvvvv cik cik cik :w00t:

Gönderi tarihi:

kankam bunlar seni kızdırmış anlıyom ama :hug: abartmayalım istersen....kurtlar vadisi forum olmamış bikere senin gibi yaratıcı bir beyin kendine özgü bir isim bulabilir.... :closedeyes:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicem

kanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :grin::hug: :hug:

hadin baş baş size, pazartesi nasip olursa görüşürüz seviyorum sizi :wub:

Gönderi tarihi:
arkadaşlar bana müsade çıkmam lazım, dışarı çıkıcam, markete gidicem sonra okula gidicem, bıcırıklarımı alıcam gelicem

kanımca gelemem bugün, anneciğime gidicem, haftasonu oradayım, bizi özlemişler, bende onları özledim, sizide özleyeceğim... kendinize iyi bakın, canlarım, bidenelerim, güzel yüreklerim, ay fena sevesim geldi :grin::hug: :hug:

:hug::wub:

Gönderi tarihi:
kankam nirdesin bunlar iyice tozuttu :w00t:

kankaların intikamı nasıl olur kankam :huh:

savaşıyom ben dört koldan kankam...sen hikayende eyi bir intikam alana kader ben hallederim bunları :glare: son darbeyide sen vurursun :shuriken: işte bitti :w00t:

Gönderi tarihi:

hadi kendine iyi bak ablacım görüşmek üzere :):hug:

Gönderi tarihi:

canım benim..şimdiden özledim seni..kendine iyi bak :hug::wub::kiss:

Gönderi tarihi:
savaşıyom ben dört koldan kankam...sen hikayende eyi bir intikam alana kader ben hallederim bunları :glare: son darbeyide sen vurursun :shuriken: işte bitti :w00t:

bak duydun kankanı :unsure: taktiği virdi kendisi.. :chris::lol: bu durumda hikayene verdiğin son isim "kankaların intikamı" cuk deyin oturuyo diyebiliriz :w00t::grin:

Gönderi tarihi:
pencereyi aç diloşşşş ben geliyoooooooooorrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :w00t:

arale8xr.gif

o da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :shocked::w00t:

Duydunmu kanka bizi kendi silahıyla vurucakmış :w00t::D:lol:

senin silahların bize vız gelir tırız gider canem :D

amanın... :wassat: bu iki caniye karşı tek başıma kaldım... :unsure: ama ben bi orduya yeterim :chris::lol:

Gönderi tarihi:
kankam bu silahşör bize cani diyor okudunmu :getlost::w00t:

kendi silahıyla eylem yapacak olan ooo :chris: cani olan biz... :wassat::w00t:

Kafasına odun vurma olayını biraz abarmışım galiba kamkam sanırsam ondan böyle tozuttu :blushing:

Açıııııııılııııııııııııııınnnnnnnnnn Kankamla ben geliyorum :w00t::shuriken:

matrixneontrinrn9.jpg

Gönderi tarihi:
Kafasına odun vurma olayını biraz abarmışım galiba kamkam sanırsam ondan böyle tozuttu :blushing:

Açıııııııılııııııııııııııınnnnnnnnnn Kankamla ben geliyorum :w00t::shuriken:

matrixneontrinrn9.jpg

:w00t: kankam önce ben ışınlanayım sen dikkatli ol...

000095518vj.gifzzzzzzzzzııııııııırrrrrrrrrrrrrr :w00t:

Gönderi tarihi:
:w00t: kankam önce ben ışınlanayım sen dikkatli ol...

000095518vj.gifzzzzzzzzzııııııııırrrrrrrrrrrrrr :w00t:

Tamam kanka sen ışınlan o arada ben diloşa bi tekme atıp geliyorum :devil:

diloştekmezr5.gifsiyahx

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.