Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Derindir sana duydugum sevgi bilirsin :wub:

Illa sen de siir yaz dersin :rolleyes:

Lafazanlikta bu arkadasin ustune

Olmayinca; bari seni kirmiyayim dedim -_-

Siir kim,ben kim bir de anlaman icin :D

Guvendigin daglara daha once hic kar yagdi mi Dilosum..yagmadiysa iste boyle birsey oluyor :w00t::P bende duygu var ama,sanirim gerisi yok :P yine de guvenine tesekkur ederim canim arkadasim :wub:

tatlım benim ya :hug: güvendiğim dağlara karlar yağmaz olurmu hiç -_- çok iyi bilirim o berbat duyguyu :(... ama senin bana şu an yaşattığın bu güzelim duyguyla o berbat duygunun alakası olamaz..beni kırmayıp yazman yeter :wub: ...gerçi ben onu şaka olsun diye yazmıştım..ama sen ciddiye almışsın..olsun,bu beni nasıl mutlu etti anlatamam :wub: ..sende o kadar güzel ve yoğun duygular var ki...illa şiir yazman gerekmiyor..kaldı ki bu akrostij hiç te fena sayılmaz..siyahx'inkilere bakarak kendinin ne kadar başarılı olduğunu anlıyabilirsin mesela :lol:

son olarak...seni çok seviyorum canım :wub::clover:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Laga luga yapıyosun :whistling:

Eee ortada işte anlamıyosun -_-

Yanlış işlerle uğraşıyorsun :unsure:

Leylam sana tavsiyem :online2long:

Anında şiir işini bırakıyorsun :D

Maydanozları ince ince doğruyorsun :w00t:

niye maydonozları ince ince doğruyor? :unsure: senin üstüne serpmek için mi? :w00t:

Gönderi tarihi:
niye maydonozları ince ince doğruyor? :unsure: senin üstüne serpmek için mi? :w00t:

benim şiirlerim akrostij+satirik = siyahx tarzıdır bu yeni bir tarz isminide ben koydum ben bulduğum için -_-:D

Gönderi tarihi:

oncelikle siyahx,bu saheser,mukemmel otesi akrostijlerine beni de dahil ettigin icin tesekkur ederim,senden ogrenecegim cok sey var :grin:

Dilosum,sen ne kadar tatli bir arkadassin,ben de senin de yazdigini gorunce doktureyim demistim,cok tesekkur ederim canim :wub: ben de seni cok seviyorum,siirlerle anlatamasam bile,Calikusum benim :wub::hug:

maydonoz esprine de koptum :laughing: siyahx,maydonozlari ince dograrim zaten ben,bu ugurda elimi kestigim bile olur :laughing:

Gönderi tarihi:
oncelikle siyahx,bu saheser,mukemmel otesi akrostijlerine beni de dahil ettigin icin tesekkur ederim,senden ogrenecegim cok sey var :grin:

Dilosum,sen ne kadar tatli bir arkadassin,ben de senin de yazdigini gorunce doktureyim demistim,cok tesekkur ederim canim :wub: ben de seni cok seviyorum,siirlerle anlatamasam bile,Calikusum benim :wub::hug:

maydonoz esprine de koptum :laughing: siyahx,maydonozlari ince dograrim zaten ben,bu ugurda elimi kestigim bile olur :laughing:

Mühim değil ne zaman istersen derin bilgimden faydalanabilirsin leylacım -_- ben bir sanatçı olarak sanatseverler için varım -_-:D

Gönderi tarihi:
benim şiirlerim akrostij+satirik = siyahx tarzıdır bu yeni bir tarz isminide ben koydum ben bulduğum için -_-:D

şu satirik..kök olarak satırdan geliyo sanırsam :P ..ve senin gibi şiddet eğilimli biri için isabetli bir seçim olmuş... :lol: dimek eleştirel şiirlerine malzeme olarak beni seçtin ha...bu da isabetli bir yaklaşım...benden çok şey çıkarırsın..tebrikler :lol::clover:

tatlı olan sensin :hug: ben senin kalbinden geçenleri biliyorum birtanem...ve sen farkında değilsin ama duygularını bence çok güzel ifade ediyorsun

Gönderi tarihi:
Mühim değil ne zaman istersen derin bilgimden faydalanabilirsin leylacım -_- ben bir sanatçı olarak sanatseverler için varım -_-:D

aa bak sen gibi satirik tarzda çalışmalar yapan bir sanatçı dostun var burda "Ajdar"!!! :w00t::grin: birlikte çok güzel işlere imza atıceğinize şüphem yok.. :grin:

Gönderi tarihi:
şu satirik..kök olarak satırdan geliyo sanırsam :P ..ve senin gibi şiddet eğilimli biri için isabetli bir seçim olmuş... :lol: dimek eleştirel şiirlerine malzeme olarak beni seçtin ha...bu da isabetli bir yaklaşım...benden çok şey çıkarırsın..tebrikler :lol::clover:

Dandini dandini dastana :lol:

İyi ettin girmekle bizim bostana -_-

Levrek levrek bakma bana :unsure:

Odun iniyor birazdan kafana :devil:

Şimdilik kaçtım mesaim bitti müsade bana B)

Gönderi tarihi:
Dandini dandini dastana :lol:

İyi ettin girmekle bizim bostana -_-

Levrek levrek bakma bana :unsure:

Odun iniyor birazdan kafana :devil:

Şimdilik kaçtım mesaim bitti müsade bana B)

hahahah...güle güle sanatçı kardeşim..ilham perin olarak her zaman hizmetindeyim :w00t::thumbsup::grin:

Gönderi tarihi:

Bitme

bitme! bak, içtim, yürüdüm,kederlendim

denize girdim, üşüdüm, sana geldim

düş bitmeden sen bitme

bitmeden sevgi gitme

bitme! bak, koştum, savruldum, hep örselendim

cigara ziftlendim ille de seni sevdim

uzaklarda öyle çok kederlendim

günler bitmeden bitme

bitmeden hasret gitme

bu yangın geceler, bu intihar

gidersen paramparça yüreğimde ağıtlar

bu dolunay gecenin göğsünü yarar

benim göğsümde de sana geniş bir yer var

düş bitmeden sen bitme

bitmeden sevgi gitme…

yılmaz odabaşı

Gönderi tarihi:

Dünyada eşim benzerim yoktur derim

İspata gerek yok her şey ortada derim

Laledir en sevdiğim çiçeğim

Ortadoğunun en sevileniyim

Şimdide hedefim Avrupa derim..

Nerdesiniz yahu geldim yoksunuz yoksa beni beğenmiyormusunuz. :crying: ablamda,kankimde unutmuş beni :crying:

Gönderi tarihi:
Bitme

bitme! bak, içtim, yürüdüm,kederlendim

denize girdim, üşüdüm, sana geldim

düş bitmeden sen bitme

bitmeden sevgi gitme

bitme! bak, koştum, savruldum, hep örselendim

cigara ziftlendim ille de seni sevdim

uzaklarda öyle çok kederlendim

günler bitmeden bitme

bitmeden hasret gitme

bu yangın geceler, bu intihar

gidersen paramparça yüreğimde ağıtlar

bu dolunay gecenin göğsünü yarar

benim göğsümde de sana geniş bir yer var

düş bitmeden sen bitme

bitmeden sevgi gitme…

yılmaz odabaşı

sevgi bitmeden gitmem zati... :P:hug:

Dünyada eşim benzerim yoktur derim

İspata gerek yok her şey ortada derim

Laledir en sevdiğim çiçeğim

Ortadoğunun en sevileniyim

Şimdide hedefim Avrupa derim..

Nerdesiniz yahu geldim yoksunuz yoksa beni beğenmiyormusunuz. :crying: ablamda,kankimde unutmuş beni :crying:

yok..ben seni değilsede şu şiirlerini çok beğeniyorum.. :P hatta hastası oldum diyebilirim :w00t::rolleyes:

Gönderi tarihi:
yok..ben seni değilsede şu şiirlerini çok beğeniyorum.. :P hatta hastası oldum diyebilirim :w00t::rolleyes:

hasta olunmayacak gibi değil tabi şiirlerim içimdeki sanat aşkı tavan yapmış durumda :D:P

Gönderi tarihi:
valla haklısın kardiş :lol: ilk defa ve sanırım son defa bi hususta hemfikriz :lol:

sanırsam öyle :D

dur ben bi şiir daha yazam :P

Dertler olmuş dünya kadar -_-

İnan bu şair tüm şairlere on basar :lol:

Layık değil aslında sana buralar ;)

Oğlum napıcan sende karizma var B)

Şimdilik benden bukadar :D

Gönderi tarihi:
sanırsam öyle :D

dur ben bi şiir daha yazam :P

Dertler olmuş dünya kadar -_-

İnan bu şair tüm şairlere on basar :lol:

Layık değil aslında sana buralar ;)

Oğlum napıcan sende karizma var B)

Şimdilik benden bukadar :D

her eserinizde de şu "karizma" kelimesi mutlaka geçiyor sayın şair :lol: ...sizin için bu kelimenin ayrı bir önemi var sanırsam...insan yokluğunu çektiği şeyi zikredermiş en çok :w00t: ...sizde de öyle galiba :whistling:

Gönderi tarihi:
6433156.jpg

Güzel,espirili,sempatik,bu kadar güzel özelliği içerisinde barındıran bir insan sevilmezmi seviyorum seni arkadaşım.

canım.. :wub: çok mutlu ettin beni..teşekkür ederim tatlım..aynı özelliklere sende sahipsin...hatta daha fazlasına.. :rolleyes::kiss:

Gönderi tarihi:
her eserinizde de şu "karizma" kelimesi mutlaka geçiyor sayın şair :lol: ...sizin için bu kelimenin ayrı bir önemi var sanırsam...insan yokluğunu çektiği şeyi zikredermiş en çok :w00t: ...sizde de öyle galiba :whistling:

yalanmı söylim yani var napim Allah vergisi atsan atılmaz satsan satılmaz :w00t:

Gönderi tarihi:
sevgi bitmeden gitmem zati... :P:hug:

canım sevgi bitmesin sende gitme :wub: zeki müren severmisin şuan dinlediğim şarkıyı gönderiyorum sana senin içinde dinliyorum... :wub:

elbet birgün buluşacağız

bu böyle yarım kalmayacak

ikimizinde saçları ak

öyle durup bakışacağız... :)

lalalalaallaaay :P

Gönderi tarihi:
yalanmı söylim yani var napim Allah vergisi atsan atılmaz satsan satılmaz :w00t:

dooru söylersin -_- başa beladır bilirim..bende aynı dertten muzdaribim kardiş :P:lol:

canım sevgi bitmesin sende gitme :wub: zeki müren severmisin şuan dinlediğim şarkıyı gönderiyorum sana senin içinde dinliyorum... :wub:

elbet birgün buluşacağız

bu böyle yarım kalmayacak

ikimizinde saçları ak

öyle durup bakışacağız... :)

lalalalaallaaay :P

tatlım... :hug: buluşuciiz dimek.. :wub: nirde ve saat kaçta? :unsure: bende senin için içindeki nakaratı yaz bölümüne bi şarkı yazdım...oku please..duygularımı anlatıyor :rolleyes::kiss:

Gönderi tarihi:

BEYAZ ATLI PRENS

Evvel zaman içinde uzak diyarların birinde siyahx adlı ama beyaz atlı bir prens yaşarmış.

Ha şimdi diyeceksinizki adı siyah atı neden beyaz? çünkü siyahx çok fanatik harbi bir beşiktaşlıymış.

Neyse konuyu fazla dallandırıp budaklandırmayalım hikayemize geri dönelim.

Prens siyahx'in ünü yedi cihanı sarmıştı taş üstünde taş baş üstünde baş komamıştı.

Gelgelelim düşmanları askeri olarak siyahx'i deviremeyeceklerini anlayınca zamanın ünlü cadılarndan kokona diloş ile anlaşıp

sözleşme imzalamışlardı.Diloş stajer cadılarını prens siyahx'i araştırmaları hakkında bilgi edinmeleri için bizzat görevlendirmişti.Gelgelelim bu stajerlerin hepsi siyahx'i görünce ona tutulup akılları başlarından uçmuştu.Eee malumunuz prensimiz extra karizmatık bir prensmiş.Neyse kokona diloş siyahx'i nasıl alt edeceğini düşünürken birden kafasında şimşekler çaktı o heyecanla zıplayıp kafasını tavana vurdu ve kısa süreli bir baygınlıktan sonra kendine geldi ve evrekaa diye bağırdı.Kılık değiştirip kendini shakiraya döndürüp prens siyahx'in aklını başından alıp zehirli elmayı yedirip onu eşşek cennetine gönderecekti.Ama siyahx bunu yermi.!! belli olmaz tabi nede olsa oda insan sonuçta arada bir kazmalığı tutuyordu.

Neyse kokona diloş şhakira kılığına girip siyahx'in seferden döndüğü sırada geçtiği ormanda pusu kurdu.

Yaralanmış ayağına yatıp yerde uzanıp imdaaat diye bağırıyordu bunu duyan prensimiz hemen sesin geldiği yöne doğru atını sürdü.Shakira yani namı değer kokona diloş cadısı prensim nolur bana yardım edin atımdan düştüm ayağım yaralandı diye feryat etti.Prensimiz o mamur bakışıyla şöyle dedi bre ey melun ata binerken banamı sordunda düşünce yardım istiyosun...

TO BE CONTİNİED....

Gönderi tarihi:
dooru söylersin -_- başa beladır bilirim..bende aynı dertten muzdaribim kardiş :P:lol:

tatlım... :hug: buluşuciiz dimek.. :wub: nirde ve saat kaçta? :unsure: bende senin için içindeki nakaratı yaz bölümüne bi şarkı yazdım...oku please..duygularımı anlatıyor :rolleyes::kiss:

hemen bakıvereyim canımın içi

Dilleri baldan tatlım

İğde kokan güzel dalım

Lüneparkta salıncağım

Onu özlerim ben her daim

Şiirlerimin arkadaşı, canyoldaşım... :wub:

Gönderi tarihi:

BEYAZ ATLI PRENS

Evvel zaman içinde uzak diyarların birinde siyahx adlı ama beyaz atlı bir prens yaşarmış.

Ha şimdi diyeceksinizki adı siyah atı neden beyaz? çünkü siyahx çok fanatik harbi bir beşiktaşlıymış.

Neyse konuyu fazla dallandırıp budaklandırmayalım hikayemize geri dönelim.

Prens siyahx'in ünü yedi cihanı sarmıştı taş üstünde taş baş üstünde baş komamıştı.

Gelgelelim düşmanları askeri olarak siyahx'i deviremeyeceklerini anlayınca zamanın ünlü cadılarndan kokona diloş ile anlaşıp

sözleşme imzalamışlardı.Diloş stajer cadılarını prens siyahx'i araştırmaları hakkında bilgi edinmeleri için bizzat görevlendirmişti.Gelgelelim bu stajerlerin hepsi siyahx'i görünce ona tutulup akılları başlarından uçmuştu.Eee malumunuz prensimiz extra karizmatık bir prensmiş.Neyse kokona diloş siyahx'i nasıl alt edeceğini düşünürken birden kafasında şimşekler çaktı o heyecanla zıplayıp kafasını tavana vurdu ve kısa süreli bir baygınlıktan sonra kendine geldi ve evrekaa diye bağırdı.Kılık değiştirip kendini shakiraya döndürüp prens siyahx'in aklını başından alıp zehirli elmayı yedirip onu eşşek cennetine gönderecekti.Ama siyahx bunu yermi.!! belli olmaz tabi nede olsa oda insan sonuçta arada bir kazmalığı tutuyordu.

Neyse kokona diloş şhakira kılığına girip siyahx'in seferden döndüğü sırada geçtiği ormanda pusu kurdu.

Yaralanmış ayağına yatıp yerde uzanıp imdaaat diye bağırıyordu bunu duyan prensimiz hemen sesin geldiği yöne doğru atını sürdü.Shakira yani namı değer kokona diloş cadısı prensim nolur bana yardım edin atımdan düştüm ayağım yaralandı diye feryat etti.Prensimiz o mamur bakışıyla şöyle dedi bre ey melun ata binerken banamı sordunda düşünce yardım istiyosun...

TO BE CONTİNİED....

:mellow::huh::o<_<:blink::wacko::shuriken::chris::w00t::cat::grin:

hahaahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahah

şu an gülmekten masanın üzerine serilmiş vaziyetteyim...hahahahah...kırıldım yav..olmaz bööle bişi...bak görüyosun sendeki potansiyeli büsbütün harekete geçirdim...ilkin şiirle başladı...şimdilerde....hahahahahaah...ya..hakikaten mahvettin beni...türü ne bu eserin? :P ...macera mı?..korku mu?..nedir mirim?... :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
:mellow::huh::o<_<:blink::wacko::shuriken::chris::w00t::cat::grin:

hahaahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahah

şu an gülmekten masanın üzerine serilmiş vaziyetteyim...hahahahah...kırıldım yav..olmaz bööle bişi...bak görüyosun sendeki potansiyeli büsbütün harekete geçirdim...ilkin şiirle başladı...şimdilerde....hahahahahaah...ya..hakikaten mahvettin beni...türü ne bu eserin? :P ...macera mı?..korku mu?..nedir mirim?... :lol::lol::lol:

şimdilik böyle başladık bakalım hikayenin ilerleyen bölümlerinde herşey olabilir süprizlerle dolu bir hikaye sadece onu söyleyebilirim -_- şimdi ben eve gidiyorum akşam ilham gelirse biraz daha karalarım şimdilik bana eyvallah sağlıcakla kalın benim naciz okurlarım :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.