Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
he canem sil baştan yapmak gerek bazen..bazende herşeyi unutmak.. :hug:

hemi niye zevksiz olalım bi keltoşta biz sevdik işte..ciguli :w00t:

hemen bakıyım şikerim :rolleyes:

aman sevin sizede o yakışır zati :whistling::w00t:

benim pasta bitti kahvede bitti çalışmaya devam...gözüm üstünüzde ona göre :shifty::w00t:

• Cevaplar 1,8b
  • Görüntü 124,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
aman sevin sizede o yakışır zati :whistling::w00t:

benim pasta bitti kahvede bitti çalışmaya devam...gözüm üstünüzde ona göre :shifty::w00t:

az birazda ben çalışıyım bari.. :lol::lol: malum işyerindeyiz.. :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya ben bugün reset attım galina beynime, hiç bir şey hatırlamıyorum, iyi mi oldu kötümü aceba? :blink::unsure:

siz kimsiniz bir yerden hatırlar gibiyim :lol::grin:

Gönderi tarihi:
ya ben bugün reset attım galina beynime, hiç bir şey hatırlamıyorum, iyi mi oldu kötümü aceba? :blink::unsure:

siz kimsiniz bir yerden hatırlar gibiyim :lol::grin:

ne sebepten resetledin herşeyi bidenem?.. :unsure: bari bizleri D'ye aktarsaydın.. :lol::hug: gerçi ben sana hatırlatırım kendimi mirak etme.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

canım pembe düğmem,nasılsın bugün.. :wub::hug: dimek birilerinin hafızası formatlanmış bugün..bir şey silmek isterken yanlışlıkla mı oldu acep :rolleyes::kiss:

-lale.jpg

Gönderi tarihi:
canım pembe düğmem,nasılsın bugün.. :wub::hug: dimek birilerinin hafızası formatlanmış bugün..bir şey silmek isterken yanlışlıkla mı oldu acep :rolleyes::kiss:

-lale.jpg

canım mavi düğmem benim... :hug: ne güzel bir çiçek bu canımıniçi... :wub: bu çiçeği gördüm sanki daha iyi oldum...evet bazen tek birşeyi silmek için pek çok şeyi feda etmek gerekebilir.. -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

galiba hatırlıyorum sizi, resetlerken aradan kurtulmuş olmalısınız, :hug::rolleyes: Leylam doğru tespit bir şeyi silmeye çalışırken bir sürü şey silinebiliyor, benim anti virüs programım toptan temizlik yapmış :w00t:

Gönderi tarihi:

canım Suhedam..çok teşekkür ederim..çok güzel bir şiir.. :hug:

Gönderi tarihi:

diloşum....güzel gönüllüm benim... :hug: yaa ben senii çokkkk fazla seviyorum :wub: böle sımsıcaksın sarılınca.... :rolleyes::blush:

bir de gelip dokunmakk istedim defterine.... :) burası da senn kadar sıcak gerçekten... :clover:

Gönderi tarihi:

diloş mevsimimi geldi canem kabuk değiştirmişsin...tıssssssssss olayı :wassat::w00t::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

iğde dalım bu sabah görüşemedik günün ilerleyen saatlerinden umutluyum :grin::hug:

Gönderi tarihi:
diloşum....güzel gönüllüm benim... yaa ben senii çokkkk fazla seviyorum ..böle sımsıcaksın sarılınca....

bir de gelip dokunmakk istedim defterine..burası da senn kadar sıcak gerçekten...

hoşgeldin minik kelebeğim.. :wub: ne güzel olmuş sen dokununca ... :rolleyes: bende seni çok seviyorum canım benim.. :hug:

diloş mevsimimi geldi canem kabuk değiştirmişsin...tıssssssssss olayı

bahar geldi canem..yenilenme mevsimi.. :rolleyes: sendede birtakım değişiklikler görüyorum..o daldaki üç ibibikte neyin nesi? :w00t::shifty::grin:

iğde dalım bu sabah görüşemedik günün ilerleyen saatlerinden umutluyum

döndüm bak..geldim şimdi..bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi.. :P:lol::hug:

Gönderi tarihi:

ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım :hug: tabe yersen :w00t:

Gönderi tarihi:
ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım :hug: tabe yersen :w00t:

şu ortadaki kafasını asice yukarı kaldırmış dik başlı ibibik benim kanımca :w00t:

Gönderi tarihi:

sol başta duran daha besili duruyo... :lol: o da sardunyam olsa gerek.. :shifty::w00t::hug:

sağ baştaki en sakini besbelli..başı önünde..canım Leylam benim kesin o.. :wub::hug:

Gönderi tarihi:

ne de güzel tünemişiz di mi şikerim.. :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ağaç ben oluyom o üç şekerde nenem sen ve gıcığım :hug: tabe yersen

ben sağdakimiyim, kütüğüm :stuart:

şu ortadaki kafasını asice yukarı kaldırmış dik başlı ibibik benim kanımca

kesilikle evet :P

ne de güzel tünemişiz di mi şikerim..

tünekler bizi, biz birde şakırız iyimi :lol::wub:

Gönderi tarihi:

haa :blink: kütükmü :wacko::glare: insan barındığı yuvaya kütük dermi :crying::w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yuva benim yuvam, ister kütüğüm derim, ister dalım, samaşığım, ormantiğim derim <_<:P:hug:

Gönderi tarihi:

eyi bari nediyim :wassat: bu sevgi zannımca kötü bişey .. :noexpression: baksanıza kütük bilen olabiliyonuz :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.