Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

leylacım ne diyorsa doğrudur, :wub: itiras istemem -_- -_-

• Cevaplar 1,8b
  • Görüntü 124,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
özbekistana mı...siz gitseniz gitseniz..üveybekistan a kadar gidersiniz.. :w00t: .....hem leyla..terkedemez çölü..yoksa solar oracıkta bıraktığı gülü..dimi leyla... :whistling: .. :lol:

diyosun... :P ama çok yanılıyosun... :lol:

Canim benim,sagolasin..valizlerim hazir bekliyor :stuart::D

ben mi..terkedemem.. :unsure: Ozbekistan'i duyduktan sonra ben, colu,gulu mu dusunurum, boyle fenayim iste -_- herhalde gidisimizin bir nedeni vardir,gul bir zahmet onu dusunuversin :lol::P

benimkilerde hazır şikerim :wub: ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme -_-:P:lol:

leylacım ne diyorsa doğrudur, :wub: itiras istemem -_- -_-

bende istemem -_- ...bidenem :wub: ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. :shifty::shuriken::chris:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
diyosun... :P ama çok yanılıyosun... :lol:

benimkilerde hazır şikerim :wub: ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme -_-:P:lol:

bende istemem -_- ...bidenem :wub: ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. :shifty::shuriken::chris:

sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, :huh: kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, :o ama zippoyu doldurup gelmesin bu :blink::unsure:

diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? :hug::wub:

Gönderi tarihi:
sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, :huh: kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, :o ama zippoyu doldurup gelmesin bu :blink::unsure:

diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? :hug::wub:

ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! :chris: hıh..ondan korkan onun gibi olsun :lol:

afiyet olsun şikerim... :)

Gönderi tarihi:
ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! :chris: hıh..ondan korkan onun gibi olsun :lol:

Yaktım seni diloş :chris::devil:

Gönderi tarihi:

cayır cayır yanacaksın :devil:

23bv2.gif23bv2.gif23bv2.gif23bv2.gif

23bv2.gif23bv2.gif23bv2.gif23bv2.gif

Gönderi tarihi:

hahahayt...güleyim bariii :getlost::chris:

resim5ea9.gif

diloş...siyahx'e karşı.... :lol:

Gönderi tarihi:

he he he :devil: daha çok acı çekmen için yakıp yakıp söndürcem seni :devil:

39fh2.gif39fh2.gif39fh2.gif39fh2.gif

39fh2.gif39fh2.gif39fh2.gif39fh2.gif

Gönderi tarihi:

smiley263ze2.gif

tutmayın beni kendimi kaybettim :devil:

Gönderi tarihi:
smiley263ze2.gif

tutmayın beni kendimi kaybettim :devil:

sen kendini kaybedeli çoook uzun zaman oluyo kardiş.. :D:lol::lol:

resim13dd7.gif

beni yakmak ööle kolay diil canım...yansamda küllerimden yeniden doğarım.. :grin:

Gönderi tarihi:
sen kendini kaybedeli çoook uzun zaman oluyo kardiş.. :D:lol::lol:

resim13dd7.gif

beni yakmak ööle kolay diil canım...yansamda küllerimden yeniden doğarım.. :grin:

siyahxsadomazo1br7cq9.gifdiloş

sana bu dünyada rahat yok artık :devil:

55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif

Gönderi tarihi:
siyahxsadomazo1br7cq9.gifdiloş

sana bu dünyada rahat yok artık :devil:

55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif

aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi :w00t:

siyah xresim6uk3.gifdiloş

güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... :w00t::shifty::grin:

Gönderi tarihi:
aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi :w00t:

siyah xresim6uk3.gifdiloş

güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... :w00t::shifty::grin:

asıl sana güle güle selam söle a yare :devil::lol:

waffen031ko6.gif

Gönderi tarihi:
asıl sana güle güle selam söle a yare :devil::lol:

waffen031ko6.gif

söölerim canım.. :lol: ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... :lol:

resim2wg2.gif

yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... :w00t::grin:

Gönderi tarihi:
söölerim canım.. :lol: ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... :lol:

resim2wg2.gif

yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... :w00t::grin:

diloş brutale029pt3.gif siyahx

buda bitirici vuruş :devil:

Gönderi tarihi:

nereye kaçtın gel buraya çabuk :devil:

36jk5.gif36jk5.gif36jk5.gif36jk5.gif

36jk5.gif36jk5.gif36jk5.gif36jk5.gif

Gönderi tarihi:

beni sen bitiremezsin siyahx... -_- ama ben kendimi bitiririm :) bir görüşmem var..sonra kozlarımızı paylaşırız senlen :lol:

Gönderi tarihi:
beni sen bitiremezsin siyahx... -_- ama ben kendimi bitiririm :) bir görüşmem var..sonra kozlarımızı paylaşırız senlen :lol:

asıl ben senle görüşcem sen kaç bakalım hadi görüşürüz :D

Gönderi tarihi:

zippomuz elimizde benzinimiz cebimizde biz burayı yakarız hey yakarız :whistling:

:shifty:

23dz7.gif23dz7.gif23dz7.gif23dz7.gif

eytcu6.gif eytcu6.gif eytcu6.gif eytcu6.gif

Gönderi tarihi:

yangın var yangın var ben yanıyorum yetişin a dostlar :whistling:

dur ben kimsecikler yokken bide burayı yakam :devil::lol:

:shifty:

22nj6.gif22nj6.gif22nj6.gif22nj6.gif

22nj6.gif22nj6.gif22nj6.gif22nj6.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ataş olmuş buralar, yangın var :stuart::sweatingbullets::unsure:

ahanda zipposu elinde gelmiş :shuriken::unsure:

resim2wg2.gif

:lol::D

:):lol:

ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim :lol::D:P:wub:

Gönderi tarihi:
ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim :lol::D:P:wub:

şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... :unsure: dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... :(:huh::crying:

Gönderi tarihi:
şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... :unsure: dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... :(:huh::crying:

susu sus :angry: ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap :angry: o benim ablam bikerem hade başka kapıya :D:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:unsure: ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim :wub:

malum olan hep ayırmaya çalışana olur :P:stuart:

susu sus :angry: ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap :angry: o benim ablam bikerem hade başka kapıya :D:lol:

ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım -_-:lol::P:D:wub:

Gönderi tarihi:
:unsure: ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim :wub:

malum olan hep ayırmaya çalışana olur :P:stuart:

ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım -_-:lol::P:D:wub:

Abla bak ben kıskanç adamım benim tarafımı tut yoksa gider diloşu boğazlarım valla kıskançlıktan -_-:lol::whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.