Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ben de hakikaten korkuluk olacagiz sandiydim,ucarak gelirim.. .de su top secret gizli gorev.. hayirli bisey mi,cok merak seyettim kiss abla isin icinde kim var baska işin içinde biz varız yetmez mi korkuluk olmiycaz, korkuluk şifremiz top secret yaaa llbbssççssbbcc bak buda parolamız top secreti öğrendin değilmi tamam stop Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Leylam...mavi düğmem nirelerdesin canımın içi?... senin bilgisayar sana halen hainlik yapmakla meşgul zannımca...tiz değiştir yenisleyen... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 evet birtanem Dilosum,halen yapiyor,ben de pek anlamam bu teknik seylerden belki onun kabahati yoktur,sorun nettedir.Cok ozluyorum ben de sizi,acep burda misiniz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 işin içinde biz varız yetmez mi korkuluk olmiycaz, korkuluk şifremiz top secret yaaa llbbssççssbbcc bak buda parolamız top secreti öğrendin değilmi tamam stop ogrendim top secret i tamam parolaya bayildim,kendisini cep bilgisayarina kaydedebilirim degil mi,benim hafizaya sigmayabilir de aman sizi cok ozlemisim ben yaw ne zaman gidiyoruz ablacim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 evet birtanem Dilosum,halen yapiyor,ben de pek anlamam bu teknik seylerden belki onun kabahati yoktur,sorun nettedir.Cok ozluyorum ben de sizi,acep burda misiniz burdayım canım.. ama işyeri bugün inanılmaz..altta simge durumunda duruyosunuz ama yazıcak zaman yok öyle diyim sana Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 burdayım canım.. ama işyeri bugün inanılmaz..altta simge durumunda duruyosunuz ama yazıcak zaman yok öyle diyim sana simge durumunda mı duruyorlar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 bizi simge durumuna mı soktun kıs diloşum, biz artık simgemiyiz vah vahhh Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 simge durumunda mı duruyorlar.. sadece onlar diil,sende öyle duruyorsun bizi simge durumuna mı soktun kıs diloşum, biz artık simgemiyiz vah vahhh evet şikerim.. çok hoş simgelersiniz benim için Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sekilden sekile giriyoruz hep beraber.. dugme,simge.. ama o kadar isinin arasinda vazgecemiyor bizden,kapatamiyor,simge durumunda da olsa,bizi gondermiyor ekranindan,canim benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sekilden sekile giriyoruz hep beraber.. dugme,simge.. ama o kadar isinin arasinda vazgecemiyor bizden,kapatamiyor,simge durumunda da olsa,bizi gondermiyor ekranindan,canim benim daha dur..ne şekillere gireriz biz bak..nasılda tanımış beni.. şartlar ne olursa olsun sizden vazgeçemediğimi ..canım simgelerim benim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ben seni nasil tanimam.. bak su soz iyi anlatir,pembe dugmem.. Ayni dili konusanlar degil,ayni duygulari paylasanlar anlasabilir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ben seni nasil tanimam.. bak su soz iyi anlatir,pembe dugmem.. Ayni dili konusanlar degil,ayni duygulari paylasanlar anlasabilir canım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sadece onlar diil,sende öyle duruyorsun evet şikerim.. çok hoş simgelersiniz benim için olacağımız buydu zaten, bizden anca simge olarr, simgesel şeyleriz biz... sekilden sekile giriyoruz hep beraber.. dugme,simge.. ama o kadar isinin arasinda vazgecemiyor bizden,kapatamiyor,simge durumunda da olsa,bizi gondermiyor ekranindan,canim benim bukalemungillerle akrabalığımız olabiler mi ki leylacım, ben şimdi gidicem simgeciklerim aklımda olacaksınız sizi seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ben de sizi seviyorum smgelerim,aklimdasiniz,bilgisayarimla savas veriyorum sizi gormek,nete girmek icin birileri kiskandi da bisey mi yapti acep Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 bende de aynı sorunlar var leylacım, o kadar sık kopuyorum ki, sinirimden pc ye kafa atasım geliyor sanırım bizi ayırmak isteyenler var leylacım, öpüyorum seni... ayayayayayaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy gene kopuyom sankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam Bir dost bulsam, irfanında beslensem Bir dağ bulsam, sinesine yaslansam Yalnızlığım bitermola, bilmem ki? Abdurrahim Karakoç nasılız bugün?...şu yaramazlık yapan bilgisayarın uslandı mı biraz güzel simgem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 leylacım gelmedi bugün sanırsam özledim sizi ya, simgelerim, sevgilerim, sevgililerim... :hug: hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi... iki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi iki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda... akşam olunca sustururum herkesi herşeyi gelir kol düğmelerimin birleşme saati usul usul çıkarır koyarım kutuya yanyana bitsin bu işkence kalsınlar bir arada heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi, bizim gibi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canim simgelerim benim,gene beni anip cok guzel siir ve sarki birakmislar Dilosum cok guzel bir siir,ablacim o sarkiyi herkes gibi cok severim,tesekkur ederim bu hain bilgisayar,kaldirip atacagim ama hepten mahrum kalacagim..bu sayfayi actim, 4. yenilememde sayfa geldi,onda da resimler yok piyasada.. sizi pek bir ozledim yahu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canim simgelerim benim,gene beni anip cok guzel siir ve sarki birakmislar Dilosum cok guzel bir siir,ablacim o sarkiyi herkes gibi cok severim,tesekkur ederim bu hain bilgisayar,kaldirip atacagim ama hepten mahrum kalacagim..bu sayfayi actim, 4. yenilememde sayfa geldi,onda da resimler yok piyasada.. sizi pek bir ozledim yahu o cibiliyetsiz bilgisayarını tiz değiştir bidenem..sen değiştiremiyosan evdeki değiştirsin bi zahmet... biraz işe yarasınlar öyle di mi? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Güzel olan Her günü seninle tekrar tekrar yaşamak Erimek yarını olmayan zamanlarda Durdurmak bir yerde bütün saatleri Bütün kuralları kırıp parçalamak Sonra varmak o yerlere Mevsimlere dur demek Kar yağarken çiçek açtırmak ağaçlara Güneşi bir akşam saatinde tutup bırakmamak Sonra doldurmak ay ışığını kadehlere Delicesine içmek Ve unutabilmek her şeyi ansızın Sevmek seni en yücesiyle sevgilerin Birlikte geçmiş, gelecek bütün çağları aşmak Güzel olan Sevmek seni Tanrılar gibi Seninle Tanrılaşmak... Bir gün bu akan sele dur diyeceğim, göreceksin Ne bu şehir kalacak Ne bu duygusuz sürü Bu korkunç kalabalık Her vapur seni getirecek bana Bütün istasyonlarda seni bekleyeceğim Kapılar sana açılacak Senin için söylenecek şarkılar Şiirler senin için yazılacak Her evde bir resmin Her meydanda bir heykelin olacak Ve sen kimi gün bir rüzgar gibi Kimi gün denizler gibi, bulutlar gibi Kopup ötelerden, ötelerden Yalnız bana geleceksin Bir gün bu akan sele dur diyeceğim göreceksin. Ben eskimeyen tek güzelliği sende gördüm Sende buldum erişilmez hazları Yanında sıyrıldım korkulardan, yalanlardan Duyguların en ölmezini sende duydum Susuzluğum dudaklarında dindi Yalnızlığım ellerinde Çoğu gün unuttum açlığımı Sende doydum... İlk defa seninle bütünlendim, anlıyor musun Anladım yaşadığımı her nefes alışta Seninle geçtim bütün zamanlardan Seninle var oldum Eridim seninle bir sonsuz çalkanışta. Boynunda bir yer vardır, ben bilirim Ne zaman oradan öpsem, Değişir gözlerinin rengi Yanar dudakların, terler avuçların Dökülür kapkara aydınlık gibi Omuzlarına saçların Gitgide artar kalbinin vuruşları Bir musiki halinde dünyamı doldurur Ansızın bütün sesler kesilir Zaman durur Bir baş dönmesi başlar o en yükseklerde Her gün seninle yeniden var oluruz Eriyip kaybolduğumuz yerde... Sesini duymadığım gün Yaşanmış değil Açan çiçek değil Öten kuş değil Yüzünü görmediğim gün İçimde yıldızlar sönük Güneşler güneş değil Seni sevmediğim gün Seni anmadığım gün Olacak iş değil... Her günüm seninle geçsin O güneşe en yakın Kimsenin varamayacağı bir dağ başında Uçsuz bucaksız uzak denizlerde İnsan ayağı değmemiş ormanlarda Uzaklarda, en uzaklarda O gemilerin uğramadığı limanlarda Işığım ol, alınyazım ol benim Vatanım ol, evim ol Yeter ki bir ömür boyu benim ol Her günüm seninle geçsin... Ümit Yaşar Oğuzcan canım ablamm.... geldim işte...ama senin bilgisayar yaramazlık yappıyomuş.... neyse seni simgelerinle mutlu görmek ne güzel.... iyisin onu hissettim..... rastlaşamıyoruz kii artık eskisi gibi... bi şekildee ama iyi olun yetiyo bu bana.... sen de iyi ol ablam.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canim benim sen de iyi ol ben de ozluyorum seni,derslerden mi vakit kalmiyor? Cok cok guzel bir ask siiri,tesekkur ederim biz burda simgelestik boyle,ben goremedigimde de aklimda simge durumunda duruyorlar,sen de oyle,benim simgemsin canim.. sen iyi ol,derslerin de iyi olsun nasilsa buradayiz bizler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canim benim sen de iyi ol ben de ozluyorum seni,derslerden mi vakit kalmiyor? Cok cok guzel bir ask siiri,tesekkur ederim biz burda simgelestik boyle,ben goremedigimde de aklimda simge durumunda duruyorlar,sen de oyle,benim simgemsin canim.. sen iyi ol,derslerin de iyi olsun nasilsa buradayiz bizler inşallah ablam.... şu sınavlarım başlayıp bitse....gerçi bu dönem daha ağırmış öyle diyo hocalar... sanki çok hafifmiş gibi...ara sıra uğrayabiliyorum ancak.... ama olsun varlığınız gelince hissedince yetiyor bana.... hem simgelerimiz olmak birbirimizin ne kadar hoş.... ne güzel bir anlatım....ve bu anlatımda senin simgen olmak.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 o cibiliyetsiz bilgisayarını tiz değiştir bidenem..sen değiştiremiyosan evdeki değiştirsin bi zahmet... biraz işe yarasınlar öyle di mi? ne iyi dedin agzina saglik Dilosum,cibiliyetsiz evet tiz degistirsin de,hani su kazak destanini hatirlarsin..ne yazik ki Ozbekistan'a gidis nedenimiz var ya hani,,onlardan burda bulunmuyor.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ne iyi dedin agzina saglik Dilosum,cibiliyetsiz evet tiz degistirsin de,hani su kazak destanini hatirlarsin..ne yazik ki Ozbekistan'a gidis nedenimiz var ya hani,,onlardan burda bulunmuyor.. hahahahah ...ah canımın içi... ...inan bana onlardan burdada yok ya da en azından bana denk gelmedi o yüzden Özbekistan'a göçmüyomuyuz zati Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 inşallah ablam.... şu sınavlarım başlayıp bitse....gerçi bu dönem daha ağırmış öyle diyo hocalar... sanki çok hafifmiş gibi...ara sıra uğrayabiliyorum ancak.... ama olsun varlığınız gelince hissedince yetiyor bana.... hem simgelerimiz olmak birbirimizin ne kadar hoş.... ne güzel bir anlatım....ve bu anlatımda senin simgen olmak.... tabii kelebegim,sen benim ozel simgemsin Allah kolaylik versin,zihnini acsin canim..gorusuruz simgecim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.