Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ben de hakikaten korkuluk olacagiz sandiydim,ucarak gelirim.. :stuart: .de su top secret gizli gorev.. :shuriken::unsure: hayirli bisey mi,cok merak seyettim kiss abla :online2long: isin icinde kim var baska

işin içinde biz varız yetmez mi :shuriken::P

korkuluk olmiycaz, korkuluk şifremiz top secret yaaa llbbssççssbbcc bak buda parolamız B)

top secreti öğrendin değilmi tamam stop :shuriken::wub:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
işin içinde biz varız yetmez mi :shuriken::P

korkuluk olmiycaz, korkuluk şifremiz top secret yaaa llbbssççssbbcc bak buda parolamız B)

top secreti öğrendin değilmi tamam stop :shuriken::wub:

ogrendim top secret i tamam :shuriken:

parolaya bayildim,kendisini cep bilgisayarina kaydedebilirim degil mi,benim hafizaya sigmayabilir de :online2long:

aman sizi cok ozlemisim ben yaw :wub: ne zaman gidiyoruz ablacim ;):stuart:

Gönderi tarihi:
evet birtanem Dilosum,halen yapiyor,ben de pek anlamam bu teknik seylerden :online2long::noexpression: belki onun kabahati yoktur,sorun nettedir.Cok ozluyorum ben de sizi,acep burda misiniz :wub:

burdayım canım.. :rolleyes: ama işyeri bugün inanılmaz..altta simge durumunda duruyosunuz ama yazıcak zaman yok öyle diyim sana :(

Gönderi tarihi:
simge durumunda mı duruyorlar.. :w00t:

:w00t::lol::lol: sadece onlar diil,sende öyle duruyorsun :P:lol:

bizi simge durumuna mı soktun kıs diloşum, :wassat:

biz artık simgemiyiz vah vahhh :w00t:

evet şikerim.. :D çok hoş simgelersiniz benim için :wub::clover:

Gönderi tarihi:
sekilden sekile giriyoruz hep beraber.. :P dugme,simge.. :wub:

ama o kadar isinin arasinda vazgecemiyor bizden,kapatamiyor,simge durumunda da olsa,bizi gondermiyor ekranindan,canim benim :wub::hug:

daha dur..ne şekillere gireriz biz :P

bak..nasılda tanımış beni.. -_- şartlar ne olursa olsun sizden vazgeçemediğimi :rolleyes::wub: ..canım simgelerim benim :w00t::kiss:

Gönderi tarihi:
:w00t::lol::lol: sadece onlar diil,sende öyle duruyorsun :P:lol:

evet şikerim.. :D çok hoş simgelersiniz benim için :wub::clover:

olacağımız buydu zaten, bizden anca simge olarr, simgesel şeyleriz biz... -_-:P:stuart::wub:

sekilden sekile giriyoruz hep beraber.. :P dugme,simge.. :wub:

ama o kadar isinin arasinda vazgecemiyor bizden,kapatamiyor,simge durumunda da olsa,bizi gondermiyor ekranindan,canim benim :wub::hug:

bukalemungillerle akrabalığımız olabiler mi ki leylacım, :P:lol:

ben şimdi gidicem simgeciklerim aklımda olacaksınız sizi seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

bende de aynı sorunlar var leylacım, o kadar sık kopuyorum ki, sinirimden pc ye kafa atasım geliyor :angry2:

sanırım bizi ayırmak isteyenler var leylacım, öpüyorum seni... :hug:

ayayayayayaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy :wassat:

gene kopuyom sankim :w00t:

Gönderi tarihi:

Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam

Bir dost bulsam, irfanında beslensem

Bir dağ bulsam, sinesine yaslansam

Yalnızlığım bitermola, bilmem ki?

Abdurrahim Karakoç

nasılız bugün?...şu yaramazlık yapan bilgisayarın uslandı mı biraz güzel simgem :wub::clover:

Gönderi tarihi:

leylacım gelmedi bugün sanırsam özledim sizi ya, simgelerim, sevgilerim, sevgililerim... :hug: :hug:

hatırlarım bugün gibi

sessiz geçen son geceyi

başın öne eğik bir suçlu gibi

bana verdiğin hediyeyi...

iki küçük kol düğmesi

bütün bir aşk hikayesi

iki düğme iki ayrı kolda

bizim gibi ayrı yolda...

akşam olunca sustururum herkesi herşeyi

gelir kol düğmelerimin birleşme saati

usul usul çıkarır koyarım kutuya yanyana

bitsin bu işkence kalsınlar bir arada

heyhat sabah gün ışıldar

yalnız gece buluşanlar

yaşlı gözlerle ayrılırlar

düğmeler gibi, bizim gibi...

Gönderi tarihi:

canim simgelerim benim,gene beni anip cok guzel siir ve sarki birakmislar :wub: Dilosum cok guzel bir siir,ablacim o sarkiyi herkes gibi cok severim,tesekkur ederim :clover: bu hain bilgisayar,kaldirip atacagim ama hepten mahrum kalacagim..bu sayfayi actim, 4. yenilememde sayfa geldi,onda da resimler yok piyasada.. <_< sizi pek bir ozledim yahu :hug:

Gönderi tarihi:
canim simgelerim benim,gene beni anip cok guzel siir ve sarki birakmislar :wub: Dilosum cok guzel bir siir,ablacim o sarkiyi herkes gibi cok severim,tesekkur ederim :clover: bu hain bilgisayar,kaldirip atacagim ama hepten mahrum kalacagim..bu sayfayi actim, 4. yenilememde sayfa geldi,onda da resimler yok piyasada.. <_< sizi pek bir ozledim yahu :hug:

o cibiliyetsiz bilgisayarını :w00t: tiz değiştir bidenem..sen değiştiremiyosan evdeki değiştirsin bi zahmet... :P biraz işe yarasınlar öyle di mi? :lol:

Gönderi tarihi:

Güzel olan

Her günü seninle tekrar tekrar yaşamak

Erimek yarını olmayan zamanlarda

Durdurmak bir yerde bütün saatleri

Bütün kuralları kırıp parçalamak

Sonra varmak o yerlere

Mevsimlere dur demek

Kar yağarken çiçek açtırmak ağaçlara

Güneşi bir akşam saatinde tutup bırakmamak

Sonra doldurmak ay ışığını kadehlere

Delicesine içmek

Ve unutabilmek her şeyi ansızın

Sevmek seni en yücesiyle sevgilerin

Birlikte geçmiş, gelecek bütün çağları aşmak

Güzel olan

Sevmek seni Tanrılar gibi

Seninle Tanrılaşmak...

Bir gün bu akan sele dur diyeceğim, göreceksin

Ne bu şehir kalacak

Ne bu duygusuz sürü

Bu korkunç kalabalık

Her vapur seni getirecek bana

Bütün istasyonlarda seni bekleyeceğim

Kapılar sana açılacak

Senin için söylenecek şarkılar

Şiirler senin için yazılacak

Her evde bir resmin

Her meydanda bir heykelin olacak

Ve sen kimi gün bir rüzgar gibi

Kimi gün denizler gibi, bulutlar gibi

Kopup ötelerden, ötelerden

Yalnız bana geleceksin

Bir gün bu akan sele dur diyeceğim göreceksin.

Ben eskimeyen tek güzelliği sende gördüm

Sende buldum erişilmez hazları

Yanında sıyrıldım korkulardan, yalanlardan

Duyguların en ölmezini sende duydum

Susuzluğum dudaklarında dindi

Yalnızlığım ellerinde

Çoğu gün unuttum açlığımı

Sende doydum...

İlk defa seninle bütünlendim, anlıyor musun

Anladım yaşadığımı her nefes alışta

Seninle geçtim bütün zamanlardan

Seninle var oldum

Eridim seninle bir sonsuz çalkanışta.

Boynunda bir yer vardır, ben bilirim

Ne zaman oradan öpsem,

Değişir gözlerinin rengi

Yanar dudakların, terler avuçların

Dökülür kapkara aydınlık gibi

Omuzlarına saçların

Gitgide artar kalbinin vuruşları

Bir musiki halinde dünyamı doldurur

Ansızın bütün sesler kesilir

Zaman durur

Bir baş dönmesi başlar o en yükseklerde

Her gün seninle yeniden var oluruz

Eriyip kaybolduğumuz yerde...

Sesini duymadığım gün

Yaşanmış değil

Açan çiçek değil

Öten kuş değil

Yüzünü görmediğim gün

İçimde yıldızlar sönük

Güneşler güneş değil

Seni sevmediğim gün

Seni anmadığım gün

Olacak iş değil...

Her günüm seninle geçsin

O güneşe en yakın

Kimsenin varamayacağı bir dağ başında

Uçsuz bucaksız uzak denizlerde

İnsan ayağı değmemiş ormanlarda

Uzaklarda, en uzaklarda

O gemilerin uğramadığı limanlarda

Işığım ol, alınyazım ol benim

Vatanım ol, evim ol

Yeter ki bir ömür boyu benim ol

Her günüm seninle geçsin...

Ümit Yaşar Oğuzcan

canım ablamm.... :wub: geldim işte...ama senin bilgisayar yaramazlık yappıyomuş.... :rolleyes::(

neyse seni simgelerinle mutlu görmek ne güzel.... :hug: iyisin onu hissettim..... :clover:

rastlaşamıyoruz kii artık eskisi gibi... :( bi şekildee ama iyi olun yetiyo bu bana....

sen de iyi ol ablam.... :clover::wub:

Gönderi tarihi:

canim benim sen de iyi ol :hug: ben de ozluyorum seni,derslerden mi vakit kalmiyor? :( Cok cok guzel bir ask siiri,tesekkur ederim :clover: biz burda simgelestik boyle,ben goremedigimde de aklimda simge durumunda duruyorlar,sen de oyle,benim simgemsin canim.. :hug: sen iyi ol,derslerin de iyi olsun nasilsa buradayiz bizler :kiss::clover:

Gönderi tarihi:
canim benim sen de iyi ol :hug: ben de ozluyorum seni,derslerden mi vakit kalmiyor? :( Cok cok guzel bir ask siiri,tesekkur ederim :clover: biz burda simgelestik boyle,ben goremedigimde de aklimda simge durumunda duruyorlar,sen de oyle,benim simgemsin canim.. :hug: sen iyi ol,derslerin de iyi olsun nasilsa buradayiz bizler :kiss::clover:

inşallah ablam.... :wub: şu sınavlarım başlayıp bitse....gerçi bu dönem daha ağırmış öyle diyo hocalar... :( sanki çok hafifmiş gibi...ara sıra uğrayabiliyorum ancak.... :hug: ama olsun varlığınız gelince hissedince yetiyor bana.... :clover: hem simgelerimiz olmak birbirimizin ne kadar hoş.... :blush: ne güzel bir anlatım....ve bu anlatımda senin simgen olmak.... :):wub:

Gönderi tarihi:
o cibiliyetsiz bilgisayarını :w00t: tiz değiştir bidenem..sen değiştiremiyosan evdeki değiştirsin bi zahmet... :P biraz işe yarasınlar öyle di mi? :lol:

ne iyi dedin agzina saglik Dilosum,cibiliyetsiz -_- evet tiz degistirsin de,hani su kazak destanini hatirlarsin..ne yazik ki Ozbekistan'a gidis nedenimiz var ya hani,,onlardan burda bulunmuyor.. :online2long::angry::P:lol::wub:

Gönderi tarihi:
ne iyi dedin agzina saglik Dilosum,cibiliyetsiz -_- evet tiz degistirsin de,hani su kazak destanini hatirlarsin..ne yazik ki Ozbekistan'a gidis nedenimiz var ya hani,,onlardan burda bulunmuyor.. :online2long::angry::P:lol::wub:

hahahahah :lol: ...ah canımın içi... :wub:...inan bana onlardan burdada yok :glare: ya da en azından bana denk gelmedi :ermm::mellow:-_-:P o yüzden Özbekistan'a göçmüyomuyuz zati :w00t:

Gönderi tarihi:
inşallah ablam.... :wub: şu sınavlarım başlayıp bitse....gerçi bu dönem daha ağırmış öyle diyo hocalar... :( sanki çok hafifmiş gibi...ara sıra uğrayabiliyorum ancak.... :hug: ama olsun varlığınız gelince hissedince yetiyor bana.... :clover: hem simgelerimiz olmak birbirimizin ne kadar hoş.... :blush: ne güzel bir anlatım....ve bu anlatımda senin simgen olmak.... :):wub:

tabii kelebegim,sen benim ozel simgemsin :wub: Allah kolaylik versin,zihnini acsin canim..gorusuruz simgecim :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.