Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Duyduğuma göre memleket hasreti çekiyormuşsun bi nebze olsun hasret giderirsin umarım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Nerden duydun bilmiyorum ama gercekten ozlemistim.Mahcup ettin arkadasim,tesekkur ederim,cok iyi geldi. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Elimde olsa bu dünyayı küçümserdimİyisine de kötüsüne de yuh çekerdim Daha doğrusu bu aşağılık yere Ne gelirdim ne yaşardım ne ölürdüm Kucumseyebilsek dunyayi,sorun kalmayacak ama..Sagol arkadasim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben o yüzün baygınıyım, ben o gözün dalgını... ben o ağzın avazıyım, ben o boynun ayvazı... ben o omzun seyranıyım, ben o bağrın külhanı... ben o saçın rüzgarıyım, ben o kaşın kurbanı... ben bu düşün vurgunuyum, ben bu aşkın yorgunu... ben bu aşkın yorgunu.. Nihat Behram'ın dizeleri... yüzünü,gözünü bilmem arkadaşım..ama ruhunu bilirim...seni bu yüzden severim..çok severim arkadaşım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben o yüzün baygınıyım, ben o gözün dalgını... ben o ağzın avazıyım, ben o boynun ayvazı... ben o omzun seyranıyım, ben o bağrın külhanı... ben o saçın rüzgarıyım, ben o kaşın kurbanı... ben bu düşün vurgunuyum, ben bu aşkın yorgunu... ben bu aşkın yorgunu.. Nihat Behram'ın dizeleri... yüzünü,gözünü bilmem arkadaşım..ama ruhunu bilirim...seni bu yüzden severim..çok severim arkadaşım... canim arkadasim..ben de senin kalbini,ruhunu,hassasiyetini..herseyini cok severim bu guzel dizeleri de cok sevdim ve etkilendim.. kasina ,gozune gelince..avatarinla cok ozdeslesti bende, onu sen,seni o saniyorum,her gun o gulen yuzu gorunce cok mutlu oluyorum Hos, bence sen ondan da guzelsindir ama canim Dilosum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 heeeyy...leyla...ama leylaaaa... ..duygu yumağı seni..takibimdedir yazıların...sende açıldın..ilk seferlerde zorlanırdın hatırlarım.. zaten bu diloş la..sardunyam varya...taşı konuşturur..mermeri koşturur... **haa..unutmadan leyla..çöldekinden ne haber.... .. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım nenecim... bidenecik torunundan sana senden gelen herşeye amenna... AMENNA 'Yaşayanlar bir gün ölür' elbette ağaçlarla balıklarla kuşlarla ben âmenna 'ağlayanlar bir gün güler' elbette uyanmakla anlamakla bilmekle ben âmenna 'kısa çöp uzun çöpten hakkını alır' elbette direnmekle kurtulmakla barışla ben âmenna öyle bir yerdeyim ki ne karanfil ne kurbağa öyle bir yerdeyim ki biryanım maviyosun dalgalanır sularda biryanım çocuk parkı çığlıkçığlığa öyle bir yerdeyim ki anam gider allah allah dölüm düşmüş sokağa dostum dostum güzel dostum bu ne beter çizgidir bu bu ne çıldırtan denge yaprak döker biryanımız bir yanımız bahar bahçe Hasan Hüseyin KORKMAZGİL Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Dostlar ırmak gibidir Kiminin suyu az, kiminin çok Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya Insanlar vardır; üstü nilüferlerle kaplı, Bulanık bir göl gibi... Ne kadar ugrassanız görünmez dibi. Uzaktan görünüsü çekici, aldatıcı İçine daldıgınızda ne kadar yanıltıcı.... Ne zaman ne gelecegini bilemezsiniz; Sokulmaktan korkarsınız, güvenemezsiniz! Insanlar vardır; derin bır okyanus... İlk anda ürkütür, korkutur sizi. Derinliklerinde saklıdır gizi, Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız; Yanında kendinizi içi bos sanırsınız. İnsanlar vardır, coskun bir akarsu... Yaklasmaya gelmez, alır surukler. Tutunacak yer gostermez beyaz kopukler! Ne zaman nerede bırakacagı belli olmaz; Bu tip insanla bir omur dolmaz. İnsanlar vardır; sakin akan bir dere... İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere. Yanında olmak baslı basına bır mutluluk. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk. Insanlar vardır; çesit çesit, tip tip. Her biri baska bir karaktere sahip. Görmeli, incelemeli, dogruyu bulmalı. Her seyden önemlisi insan, insan olmalı... İnsanlar vardır; berrak, pırıl pırıl bir deniz. Bosa gitmez ne kadar güvenseniz. Dibini görürsünüz her sey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda. İçi dısı birdir cekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranısı candan... can yücel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Derinliklerinde saklıdır gizi, Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız; Yanında kendinizi içi bos sanırsınız. İnsanlar vardır; sakin akan bir dere... İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere. Yanında olmak baslı basına bır mutluluk. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk Bosa gitmez ne kadar güvenseniz. Dibini görürsünüz her sey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda. İçi dısı birdir cekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranısı candan ıste sız tesekkur ederım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 heeeyy...leyla...ama leylaaaa... ..duygu yumağı seni..takibimdedir yazıların...sende açıldın..ilk seferlerde zorlanırdın hatırlarım.. zaten bu diloş la..sardunyam varya...taşı konuşturur..mermeri koşturur... **haa..unutmadan leyla..çöldekinden ne haber.... .. hosgelmissiniz..acildim degil mi?..cok mu acildim,kiyiya dogru mu gitsem o Dilos la Sardunyam,bendeki etkilerini eminim kendileri de bilmiyorlar coldeki?..sorma..o beni ben onu ariyoruz ..henuz bulusamadik ama benim umidim var hala.. canım nenecim... bidenecik torunundan sana senden gelen herşeye amenna... AMENNA 'Yaşayanlar bir gün ölür' elbette ağaçlarla balıklarla kuşlarla ben âmenna 'ağlayanlar bir gün güler' elbette uyanmakla anlamakla bilmekle ben âmenna 'kısa çöp uzun çöpten hakkını alır' elbette direnmekle kurtulmakla barışla ben âmenna öyle bir yerdeyim ki ne karanfil ne kurbağa öyle bir yerdeyim ki biryanım maviyosun dalgalanır sularda biryanım çocuk parkı çığlıkçığlığa öyle bir yerdeyim ki anam gider allah allah dölüm düşmüş sokağa dostum dostum güzel dostum bu ne beter çizgidir bu bu ne çıldırtan denge yaprak döker biryanımız bir yanımız bahar bahçe Hasan Hüseyin KORKMAZGİL amenna frozenim torunum amenna ne guzel bir siirmis,cok tesekkur ederim,bidenecik torunumm yaprak döker biryanımız bir yanımız bahar bahçe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Derinliklerinde saklıdır gizi,Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız; Yanında kendinizi içi bos sanırsınız. İnsanlar vardır; sakin akan bir dere... İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere. Yanında olmak baslı basına bır mutluluk. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk Bosa gitmez ne kadar güvenseniz. Dibini görürsünüz her sey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda. İçi dısı birdir cekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranısı candan ıste sız tesekkur ederım veeeeeee işte sen... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 melekk ablacımm... öptmm seni... gününn en iyi şekildee geçsinn Sana nasıl anlatsam nasıl söylesem Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi Yağmura hasret çöller mi desem Güneşe hasret göller mi Yıldıza hasret geceler mi desem Şiire hasret heceler mi Çocuk bekleyen analar mı desem Memeye hasret bebeler mi Ateşi bekleyen ocak mı desem Hasretle açılan kucak mı Sana nasıl anlatsam nasıl söylesem Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi Anlar mısın sensizlikte neler çektiğimi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 canim benim yerim seni,sabah kusu sagol birtanem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 güzeller güzeli öptüm seni ama galiba sen yoksun burda , halbuki düğmeyi de kapatmadıydım ama noldu ki? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 iste geldim..ama gittin mi yoksam kapattin mi dugmeyi niye rastlasamiyoruz niye niye anlasildi,sabahlamam gerekecek burda Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Önce temkinliydin,sonra güvendin.Beni abi gördün,ben de seni kardeşim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bidenem leylam, gül tomurcuğum hani sabahlayacaktın, yalançııııııııı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nenecimmm düz duvarlara tırmanıyormuşsun görenler söyledi ne diyim ben sana sen bidenecik torununu dinleme eee o zaman oohhh olsun sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 benim fayanslar yanar döner oldular kıss görme uydudan bile görülüyorlardır Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Önce temkinliydin,sonra güvendin.Beni abi gördün,ben de seni kardeşim.. Tesekkur ederim Nasil gorundugumu bilmiyorum ama,ilk seni tanidim forumda,olgunlugun,seviyen,hosgorun ve yapiciligin gorulmeyecek gibi degildi ve daha bir cok sebepten ve abiliginden dolayi ben de seni seviyorum abicigim bidenem leylam, gül tomurcuğum hani sabahlayacaktın, yalançııııııııı giss,sabahladim ama forumda degil,o yuzden cok solgun vaziyetteyim tomurcuk dersen yazik olur gul tomurcuklarina ama ahdim var sizi yakalayacagim bir gece kismet olursa nenecimmm düz duvarlara tırmanıyormuşsun görenler söyledi ne diyim ben sana sen bidenecik torununu dinleme eee o zaman oohhh olsun sana yok torunum yerimden kalkamadim ki duvara tirmansam..karnim sisti,sekerim cikti,sonra insulinim cikti,sekerim dustu,sonra yine sekerim,yine insulin derken..kendimden gecmisim bi zahmet gelip nenenin camlarini siliversen diyorum benim fayanslar yanar döner oldular kıss görme uydudan bile görülüyorlardır esas mi diyorsun benimkiler yeni diye beyazlar ama banane ben de yapicam,uzaydakilerin gozu kamassin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 giss,sabahladim ama forumda degil,o yuzden cok solgun vaziyetteyim tomurcuk dersen yazik olur gul tomurcuklarina ama ahdim var sizi yakalayacagim bir gece kismet olursa yok torunum yerimden kalkamadim ki duvara tirmansam..karnim sisti,sekerim cikti,sonra insulinim cikti,sekerim dustu,sonra yine sekerim,yine insulin derken..kendimden gecmisim bi zahmet gelip nenenin camlarini siliversen diyorum esas mi diyorsun benimkiler yeni diye beyazlar ama banane ben de yapicam,uzaydakilerin gozu kamassin yakalayamazkiiiiiiiiiiiiiiiii esas diyom, uzaylılar hankii deterjanı kullanıyorsunuz diye sormaya geldiler, yahu nenesi, sen uymasana bu toruna, onun verdiği ilaçları alma sen, mirasında gözü var karışmam sonra :getlost: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bak hele,degil mi ya?miras... bilmem ki toruncugum yapar mi ole seyler ben sizi bir yakalayayim da,hem de gizli mi gelsem napsam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 "ben gurbette değilim..gurbet benim içimde" Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı Şuraya, bir yatak ser yavaş yavaş... Aman karanlığı görmesin gözüm! Beyaz perdeleri ger yavaş yavaş. Sıla burcu burcu, ille ocağım, Çoluk çocuk hasretinde kucağım... Sana her şeyimi anlatacağım, Otur baş ucuma, sor yavaş yavaş. Güç belâ bir bilet aldım gişeden, Yolculuk başladı Haydarpaşa’dan! Hancı n’olur elindeki şişeden, Birkaç yudum daha ver yavaş yavaş. Ben o gece hem ağladım hem içtim, İki gün diyardan diyara uçtum... Kayseri yolundan Niğde’ye geçtim; Uzaktan göründü Bor yavaş yavaş... Garibim; her taraf bana yabancı, Dertliyim; çekinme doldur be hancı! İlk önce kımıldar hafif bir sancı, Ayrılık sonradan kor yavaş yavaş. Bende bir resmi var, yarısı yırtık, On yıldır evimin kapısı örtük! Garip, bir de sarhoş oldu mu artık, Bütün sırlarını der yavaş yavaş. İşte hancı! ben her zaman böyleyim, Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim! Kaldır artık, boş kadehi neyleyim, Şu benim hesabı gör yavaş yavaş.. canımın içi mavi düğmem benim ...hafta sonu laflıyamadık ya...çok özledim...iyisin ya..içinde gurbet kuşları cıvıldaşan güzel arkadaşım..belki mesafeler çok..ama kalbimi yanıbaşında hissediyorsun di mi? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 "ben gurbette değilim..gurbet benim içimde" Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı Şuraya, bir yatak ser yavaş yavaş... Aman karanlığı görmesin gözüm! Beyaz perdeleri ger yavaş yavaş. Sıla burcu burcu, ille ocağım, Çoluk çocuk hasretinde kucağım... Sana her şeyimi anlatacağım, Otur baş ucuma, sor yavaş yavaş. Güç belâ bir bilet aldım gişeden, Yolculuk başladı Haydarpaşa’dan! Hancı n’olur elindeki şişeden, Birkaç yudum daha ver yavaş yavaş. Ben o gece hem ağladım hem içtim, İki gün diyardan diyara uçtum... Kayseri yolundan Niğde’ye geçtim; Uzaktan göründü Bor yavaş yavaş... Garibim; her taraf bana yabancı, Dertliyim; çekinme doldur be hancı! İlk önce kımıldar hafif bir sancı, Ayrılık sonradan kor yavaş yavaş. Bende bir resmi var, yarısı yırtık, On yıldır evimin kapısı örtük! Garip, bir de sarhoş oldu mu artık, Bütün sırlarını der yavaş yavaş. İşte hancı! ben her zaman böyleyim, Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim! Kaldır artık, boş kadehi neyleyim, Şu benim hesabı gör yavaş yavaş.. canımın içi mavi düğmem benim ...hafta sonu laflıyamadık ya...çok özledim...iyisin ya..içinde gurbet kuşları cıvıldaşan güzel arkadaşım..belki mesafeler çok..ama kalbimi yanıbaşında hissediyorsun di mi? Canim arkadasim benim ben de seni cok ozledim..fena halde duygulandirdin beni,cok guzelmis kalbini yanimda hissetmez olur muyum,telepati gibi birsey..sanki duygu aleminde gorusuyoruz,dusundugumuzu hissediyoruz.ben de giremedim,inan hep aklimdaydin.. aklimdaydiniz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bidenem leylam özleştik yahu, düğmeyi bastım aklımdaydınız, açtım karşimdasınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.