Φ 06stylerin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 slm, ben 16 yasindayim ve almanyada kula gidiyorum. Burda 10. sinifta diploma aliniyor. Ve benimde bu son senem. Ben 3 Yildir birini seviyorum, ama o beni seviyormu sevmiyormu bilmiyorum. Yani önceden seviyordu ama hala seviyormu? 3 Yil önce, ben bu Oula yeni gelmistim ve benim Sinifimdaki kizlar beni kabullenemedi cünkü gercekten havali ve güzel bir kizim. Benimle hep kavga ettiler ve o beni hep korudu, hatta bi tane kiza tokat bile atti. Ama 1 Yil sonra, yani 8. Sinifta bizim Okula baska bir kiz geldi. Onunla cok iyi arkadas oldum , hala arkadasim. Biz hep hava atiyorduk, iste bizi kimse ayiramaz, biz Okul bittikten sonrada hala arkadas olacagiz diye. Ama 9. Sinifta her yil gibi yeniyil hediyesi almak icin, isimleri cektik. Benim sevdigim oglana o arkadasim cikti. O arkadasimda o oglandan cok hoslaniyordu, seviyordu. Ve hediyeleri verdigimiz gün benim sevdigim benim arkadasima kalpli Mum hediye etti. Ben de o kadar yikildim ve kinlendimki onun arkadasiyla cikmaya basladim, zaten bastan beri biliyordum arkadasinin beni sevdigini. 5 ay sonra sevdigim habire bana kötü davranmaya basladi, iste senin arkadaslarin yok sen söylesin sen böylesin... Neyse ben yinede herseyi icime attim. Ama ciktigim oglanla ayrildik, cünkü yapamadim, gercektende öbürünü seviyordum ve bunu da o ciktigin oglan, yani sevdigimin arkadasi anladi. Zaten o da bastan biliyordu . Ondan ayrilinca bana sevdigim cok iyi davrandi. Tabiiki 2 arkadasin arasini actim ve bir birlerinden nefret ediyorlar simdi ama napiyim o da benim arkadasima kalp hediye etti! Simdide resim cekilirken sinifla o benim yanima geldi bende onun yaninda durmak zorundaydim. Durdum. Ama aramiza 2m uzaklik tutarak. Zannettimki o beni sevmiyor. Zaten kalp hediye ettikten sonrada ben sinifin icin de bagirdim "BEN O NU SEVMIYORUM!!!" diye. Bu gün arkadasindan ögrendimki o cok kirilmis. Resimde okadar uzak durdugum icin, onu hep arkadaslarinin yaninda kötüledigim icin, nefret ettigimi söyledigim, ve beni kullandigini zannetdigim icin...Bunlar aslinda onun hep kalbini kirmis!Ama ben anlamamisim.Nasil anlaya bilirdim ki?!Hep umursamiyor gibi yapiyordu. Zaten bende onun icin sinirleniyordum. Sanki hep ben onun icin HIC biseymisim gibi bi his verdi bana.Ve msn de de hic konusmuyordu. Hala da konusmuyor. Sadece nezaman Ödev almak istiyorsa ozaman "SLM, ÖDEVLERI VERSENE, SAGOL" diyor baskada hic bisey demiyor. Bende onun icin bilmiyorum...Bide TUGBA diye birisi cikti. Arkadasi habire "tugba nin sana slm i var " diyor...YANI BANA YARDIM EDIN... Beni mi seviyor, Ödevlerimi mi... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 slm, ben 16 yasindayim ve almanyada kula gidiyorum. Burda 10. sinifta diploma aliniyor. Ve benimde bu son senem. Ben 3 Yildir birini seviyorum, ama o beni seviyormu sevmiyormu bilmiyorum. Yani önceden seviyordu ama hala seviyormu? 3 Yil önce, ben bu Oula yeni gelmistim ve benim Sinifimdaki kizlar beni kabullenemedi cünkü gercekten havali ve güzel bir kizim. Benimle hep kavga ettiler ve o beni hep korudu, hatta bi tane kiza tokat bile atti. Ama 1 Yil sonra, yani 8. Sinifta bizim Okula baska bir kiz geldi. Onunla cok iyi arkadas oldum , hala arkadasim. Biz hep hava atiyorduk, iste bizi kimse ayiramaz, biz Okul bittikten sonrada hala arkadas olacagiz diye. Ama 9. Sinifta her yil gibi yeniyil hediyesi almak icin, isimleri cektik. Benim sevdigim oglana o arkadasim cikti. O arkadasimda o oglandan cok hoslaniyordu, seviyordu. Ve hediyeleri verdigimiz gün benim sevdigim benim arkadasima kalpli Mum hediye etti. Ben de o kadar yikildim ve kinlendimki onun arkadasiyla cikmaya basladim, zaten bastan beri biliyordum arkadasinin beni sevdigini. 5 ay sonra sevdigim habire bana kötü davranmaya basladi, iste senin arkadaslarin yok sen söylesin sen böylesin... Neyse ben yinede herseyi icime attim. Ama ciktigim oglanla ayrildik, cünkü yapamadim, gercektende öbürünü seviyordum ve bunu da o ciktigin oglan, yani sevdigimin arkadasi anladi. Zaten o da bastan biliyordu . Ondan ayrilinca bana sevdigim cok iyi davrandi. Tabiiki 2 arkadasin arasini actim ve bir birlerinden nefret ediyorlar simdi ama napiyim o da benim arkadasima kalp hediye etti! Simdide resim cekilirken sinifla o benim yanima geldi bende onun yaninda durmak zorundaydim. Durdum. Ama aramiza 2m uzaklik tutarak. Zannettimki o beni sevmiyor. Zaten kalp hediye ettikten sonrada ben sinifin icin de bagirdim "BEN O NU SEVMIYORUM!!!" diye. Bu gün arkadasindan ögrendimki o cok kirilmis. Resimde okadar uzak durdugum icin, onu hep arkadaslarinin yaninda kötüledigim icin, nefret ettigimi söyledigim, ve beni kullandigini zannetdigim icin...Bunlar aslinda onun hep kalbini kirmis!Ama ben anlamamisim.Nasil anlaya bilirdim ki?!Hep umursamiyor gibi yapiyordu. Zaten bende onun icin sinirleniyordum. Sanki hep ben onun icin HIC biseymisim gibi bi his verdi bana.Ve msn de de hic konusmuyordu. Hala da konusmuyor. Sadece nezaman Ödev almak istiyorsa ozaman "SLM, ÖDEVLERI VERSENE, SAGOL" diyor baskada hic bisey demiyor. Bende onun icin bilmiyorum...Bide TUGBA diye birisi cikti. Arkadasi habire "tugba nin sana slm i var " diyor...YANI BANA YARDIM EDIN... Beni mi seviyor, Ödevlerimi mi... Bence sen şimdi o Tuğba'yı bul, saçını başını bir güzel yol. Ancak hergün ödevleri yapması şartıyla serbest bırak. Sonra Tuğba'nın yaptığı ödevleri kalpli mum alan oğlana MSN'den gönder. Çocuk SAĞOL deyince de, her seferinde Tuğba'ya selam söyle. Boş bi zamanında da kendine 155 ekran bi televizyon alıp (ya da bulup) Köle Isaura, Yalan Rüzgarı, Dallas, Marimar, Rosalinda vb. dizileri sabah öğle akşam yemeklerden hem önce hem de sonra izle. Taktiksel açıdan faydasını göreceksin. Görmezsen gel beni bul Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 aaaaaaa?ne ayıp taylancım bey,hiç yakıştıramadım ben sizin gibi hümanist bi şahsiyete böyle gayrı medeni bi yaklaşım... bence sorunun derinlerine inip o kafası karışık ,kalpli mum alan çocuğun homosexsüel eğilimleri olup olmadığını araştırmalıyız. çünküm hiç bir aklı başında adem oğlu yılbaşı hediyesi olarak kalpli mum almaz,almamalıdır... keza diğer kafası karışmış kızceyizimiz 06stylerin kardeşimizin de kendisini en yakın manastıra kapatıp,kara tahtaya 4400 kere''inadına isyan,ölümüne devrim'' yazmasını salık veriyorum. akabinde de kendine bi Icq numarası edinmeli bill gates ile arasındaki tüm münasebete bi son vermelidir. tuğbaya gelince:saçlarını sarıya boyatsın... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 aaaaaaa?ne ayıp taylancım bey,hiç yakıştıramadım ben sizin gibi hümanist bi şahsiyete böyle gayrı medeni bi yaklaşım...bence sorunun derinlerine inip o kafası karışık ,kalpli mum alan çocuğun homosexsüel eğilimleri olup olmadığını araştırmalıyız. çünküm hiç bir aklı başında adem oğlu yılbaşı hediyesi olarak kalpli mum almaz,almamalıdır... keza diğer kafası karışmış kızceyizimiz 06stylerin kardeşimizin de kendisini en yakın manastıra kapatıp,kara tahtaya 4400 kere''inadına isyan,ölümüne devrim'' yazmasını salık veriyorum. akabinde de kendine bi Icq numarası edinmeli bill gates ile arasındaki tüm münasebete bi son vermelidir. tuğbaya gelince:saçlarını sarıya boyatsın... Nazancım Hanımım, önce yazıyı tekrar okuyalım isterseniz. Benim anladığım, esas oğlanın mum aldığı kişi, 06stylerin kızceyizimizin kız arkadaşı oluyor. Ve 16 sene içinde de çok anormal bir evrim geçirmediyse, tek cinsiyetli olması kuvvetle muhtemel. Bu bağlamda esas oğlanı homosexüllikle itham etmek biraz yanlış olur. (Hemcins Protection Ver. 1.0) Sarı saç konusunda ise, sarının tonuna birlikte karar verelim. Trafik lambası gibi olmayacak, bööle Banu Zorlu'nun saç rengi gibi olması tercih sebebidir. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 şimdi bakınız taylan beycim bey... daha bi kaç dakika önce NYPD tadında kurulmuş olan muhteşem ortaklığımızın ilk resmi işinde cinsiyet ayrımcılığı yapıp kalbimi kırmayın,asfalyalarımı attırmayın... siz ki 59 senelik yaşamınız boyunca hiç alakanız olmayan bir kadına kalpli mum aldınız mı? yazıyı yazan arkadaş çok haklı bence...ne demek kalpli mum?aşk demek,sarmaş dolaş demek filan... ya bu kafası karışık oğlan hafif homo ki kız işi hediyeler alıyo ya da tuğbaya aşık(ki bunu böle pattadanak sölemek istemezdim ama kuvvetle muhtemel seçenek bu...) bu arada : ben banu zorluyu tanımam,sarısı örnek alınabilecek tek banu- banu alkan'dır.ki tuğba denen arkadaş müsvettesi(kalpli mumu alınca oğlanın kafasına fırlatması gerekiyordu,yapmamış,arkadaşlığı gözden geçirilmeli,kadın milleti bu,güvenilmez,dakkasında satarlar adamı,ruhunuz duymaz...)banucum hanımın tırnağı olabilemezdir... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Nazancan Hanımcım, kalbinizin kırılmasını istemediğimi, hiçbir zaman istemeyeceğimi, istemiş gibi göründüğünde bile aslında öyle olmadığını bu naçizane 75 senelik ömrümde size anlatmaya çalıştım. Lakin eksiklerimiz olduğu gözlemleniyor, bir başka başlık altında konuyu irdeleyelim. Neyse, konumuza dönersek gereksiz agresyon yaptınız gibi geldi bana. 16 yaşında bir delikanlının (genelleme yaparak söylüyorum sadece) hediye kültürü mum, anahtarlık, seramik fincan, metal müzik cd'leri vb düzeydedir. Bunların geometrik şeklinin sizi ve kızceyizimizi rahatsız etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Misal, esas oğlan o yaşta gidip bir gece kıyafeti, iç çamaşırı hede hödösü, Rocco Abinin film setini alsa daha mı iyi olurdu? Mum dediğiniz aparat, hoş bir kompliman olmuş sadece hepsi o. Bu arada Banu Zorlu'yu tanımadan saçın rengine karar vermeyelim. Unutmadan , 155 ekran tv LCD ya HD olursa, detay yakalama işi daha kolay ve anlaşılır olur. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Noluya ya.... Avatar kardeşliği diye bir şey başladı da bizim haberimiz mi olmadı yok yaw,-xman bey; takım olduk biz taylan bey ilen...''without a trace''misali,cewapsız kalmış başlıklara ışık olacaz,gönül tellerinizi titretecez inş. konsepti tamamlasın diye aynı avatarı astık duvara... ben hindistandan kimsesiz bi ineği evlat edinmek için başvurdum, taylan bey de mu kıtasının peşinde... ehi... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Nazancan Hanımcım'ında belirttiği gibi niyetimiz cevapsız kalmış, boynu bükük başlıkları kurcalayıp daha farklı fikirleri biraz daha ortaya çıkarmak. Bu oluşumun içerisine sizi almayız, başkasını istemeyiz filan gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Ancak konsepti yansıtması bakımından özenle seçilmiş bir avatardı o. Şimdi bir başkasını da aynı çerçevenin içine eklemeye çalışsak, sıkışırlar ve sığmaz bir türlü. Televole kamerasına arkadan el sallayan tineri çocuklara benzeşir diğer arkadaşlar. Buna mahal vermemek için böyle kalalım, ancak el attığımız başlıklarda hep birlikte hareket edelim. Belki yeterli sayıya ulaşırsak Voltran avatarı bile yapabiliriz Sevgiler. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 ay gözünün yağını yediğim taylancım beycim ayrıca ben üyelerin aktifliklerine göre onlara nişan verilmesi fikrini olurmak isiyorum emen şimdi şuracıkta ki: çaylaklara isimleriyle acemilere isimleinin ilk ecesie eklenecek -cim eki ile(büyük ünlü uyumuna göe farklılık göserebilecektir.) ustalara isimlerinin sonlarına eklenecek -cum eki ile(büyük ünlü uyumu şart olaak aranmayacaktır.) üstadların ise hem isimlerinin ilk kelimesine hemi de son kelimelerine eklenecek -cim -cum ekleri ile... misal:taylancım beycum.nazancım özkancum gibi... (bknz.''intikam soğuk yenen bi yemektir''özlü sözü...ehi...) ve dahi mertebeler tarafımca belirlenecektir heralde galba sanırsam,emin diilim henüz... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 06steylerin kızceyizimizden konuyu darmadağın ettiğimiz için şahsım adına özür dilerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.