Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 sen tut yap silahşör sonra çıksın temizlesin seni yaaaaa...bide nankörümdür üzerinize afiyet Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 dostlarım...bakın "deneyimli" olmuşum...yupppiiiiiii bir günde acemilikten bu sıfata eriştim...ne oldu bana??? bir değişiklik hissediyormuyum? yoo hayır!!! 500 güzel bir sayı yuvarlak...yoksa jübile mi yapsam? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 öğrenmiş olduk dur duymayanlar vardır belkim... ARKADAŞLAR DİLOŞ NANKÖRMÜŞ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 dostlarım...bakın "deneyimli" olmuşum...yupppiiiiiii bir günde acemilikten bu sıfata eriştim...ne oldu bana??? bir değişiklik hissediyormuyum? yoo hayır!!! 500 güzel bir sayı yuvarlak...yoksa jübile mi yapsam? pastalı olsun jübilen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 pastalı olsun jübilen olur ama sana vermedikten sonra o pastanın senin için ne anlamı olur? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 gısss gizli üye heç bi anlamı olmaz tabi hem zati heç bi anlamı yoktu.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 gısss gizli üye heç bi anlamı olmaz tabi hem zati heç bi anlamı yoktu.... anlamsızdı dimek...yazıklar olsun...oysa..oysa senin için ben senin için şu şiiri hazırlamıştım; bu durumda bi bu bi şu ha bi de unutmadan bide buuu Niceleri geldi , neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler: Sen hiç gitmeyecek gibisin , değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. ÖMER HAYYAM Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 şiir çok güzel sağol canem haaaa unutmadan bendende bişu bi bu bi şu ahan bide bu tamam kızma sonuncusuda bu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 şu verdiklerine bi bak...o güzel mısraların karşılığı..kurukafa..maskeli bi surat..ve hain bakan gözler..öyle mi?...bide bana nankör der!!! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 fevkaladenin fevkindeki frozenim ve romantik diloşum gene kopmuşsunuz benide koparttınız anacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Evet o farkliliginin biraz farkindayim ablacim,taniyabilmek zor diye dusunuyordum,hatta tanimaya cekiniyordum bile,ama ugrasirim artik,o soyler,ben farkli anlarim,birseyler.. idare ederiz artik.. kalbinin guzel oldugundansa hic suphem yok..(onun defterinde onun giyabinda konusmak da bir garip oluyor yaw ) hem nasıl farklı bak..kız önsezi sahibi...tanımaya çekinmiş..bize yaptıklarını görüp,korktu tabii onun defterinde ve gıyabında konuşmakta garip diil, çok zevkli oluyo bence Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 fevkaladenin fevkindeki frozenim ve romantik diloşum gene kopmuşsunuz benide koparttınız anacım buyrun benim...romantik silahşör Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 romantik silahşörüm senin silahından mermi değil romantizim fırlıyor ama galiba kurşundan daha etkili bişey bu... vurulmaya gör artık iflah olmaz bir romantiksindir... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 romantik silahşörüm senin silahından mermi değil romantizim fırlıyor ama galiba kurşundan daha etkili bişey bu... vurulmaya gör artık iflah olmaz bir romantiksindir... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Üç güzeller ne haber.. ...ben unuttuğunuz böcünüz.. yine on parmak klavye...sizi gidi kankicikler.. ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Üç güzeller ne haber.. ...ben unuttuğunuz böcünüz.. yine on parmak klavye...sizi gidi kankicikler.. ... böcük seni unutmadık yaw ama sen benim defterime ziyarete hiç gelmedin ki... küstüm ben sana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 şşşşt naber kıssss öpesim geldi yaw muckkkkkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 şşşşt naber kıssss öpesim geldi yaw muckkkkkkk kız dudakların donacak öpme şu soğuk cadıyı neyse benimde öpesim geldi öptüm ikinizide o vakit... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozen bu çiçeklerrr seninnn içinn... lk karşılaşmamızaa rağmenn sıcakk davranışınn dahaa doğrusuu soğukk( ) amaaa samimiii davranışınn içinn.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Aşk o kadar aciz ki; Bir çok başarıya imza atmış, Onca mükemmelliği kendi yaratmış, Bir aşkı yaşatmak için, kendi gerçeklerinden, kendi onurundan vazgeçmiş bir faniyi bir kaç saniye içinde ölüme teslim eder. Ve ölümün nasıl bu kadar kısa sürdüğüne hayretten irileşmiş, anlamsızlaşmış gözlerle bakarsın!!! Aşk, bir ölüm fermanını bir insana kendi elleri ile yazdıracak kadar kuvvetlidir; Bir hayatı yeniden yaşanır kılacak kadar çekici; Ve hiç bir şeyin sahip olamayacağı kadar kutsal ve gizemli... "HAKİKİ AŞK, KILIÇ YARASI GİBİDİR. YARA KAPANSADA İZİ MUTLAKA KALIR!" Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 şşşşt naber kıssss öpesim geldi yaw muckkkkkkk canım benim bende seni öpüyorum yumotem kız dudakların donacak öpme şu soğuk cadıyı neyse benimde öpesim geldi öptüm ikinizide o vakit... dimek öyle donmazdı aslında ama gel öpeyim senide gör bakalım donuyonmu donmuyonmu..sarduuuuunnnnyaaaammmmmm frozen bu çiçeklerrr seninnn içinn... lk karşılaşmamızaa rağmenn sıcakk davranışınn dahaa doğrusuu soğukk( ) amaaa samimiii davranışınn içinn.... ne güzel çiçekler teşekkür ediyorum xminex...senide öpüyorum kocaman Aşk o kadar aciz ki; Bir çok başarıya imza atmış, Onca mükemmelliği kendi yaratmış, Bir aşkı yaşatmak için, kendi gerçeklerinden, kendi onurundan vazgeçmiş bir faniyi bir kaç saniye içinde ölüme teslim eder. Ve ölümün nasıl bu kadar kısa sürdüğüne hayretten irileşmiş, anlamsızlaşmış gözlerle bakarsın!!! Aşk, bir ölüm fermanını bir insana kendi elleri ile yazdıracak kadar kuvvetlidir; Bir hayatı yeniden yaşanır kılacak kadar çekici; Ve hiç bir şeyin sahip olamayacağı kadar kutsal ve gizemli... "HAKİKİ AŞK, KILIÇ YARASI GİBİDİR. YARA KAPANSADA İZİ MUTLAKA KALIR!" teşekkür ederim sardunyam....güzel bir şiir....aşk yarası sana uğramasın hiç arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 dimek öyle donmazdı aslında ama gel öpeyim senide gör bakalım donuyonmu donmuyonmu..sarduuuuunnnnyaaaammmmmm teşekkür ederim sardunyam....güzel bir şiir....aşk yarası sana uğramasın hiç arkadaşım.. donmadım kız ne sıcakmışın sen öyle sıcak frozenim benim... sezen diyor ki şuan o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz... Amin arkadaşım sanada uğramasın bidenem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 şey...biz Sardunyamla güzel şeyleri ertelememek üzere bi konuşma yaptık ta...bende şey demeye geldim o yüzden..şey hani geçende bir şiir üzerine sana yazmıştım ya...sende bana yazmıştın... amaaaaaaaannnnn....Seni seviyorum tamam mı? ben bir silahşörüm yaw,düştüğüm hale bak! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende ertelemeyeceğim şimdi söylemem gerekiyor yarına anlamı kalmayacak... frozenim, gönlü güzelim, yüzü güzelim, kendisiyle barışık, mutlu etmeyi bilen birtanem... seni seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende sizleri çok seviyom deli arkadaşlarım Okyanus Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum Kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor Tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde "Bak" diyor sadece burdan "Bırak" diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle "Olmaz" diyor tutup ayak bileğimi Önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek "Bak" diyorum koca dünyaya Burdan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri her adım Bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.