Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 merhabaa frozeen..sana bi şiir gönderem dedim ama..araştırdım..araştırdım internetten hiç bi şiiri beğenemedim sana göndermek için..hem sana bi sır verem mi..ben şiirleri sevmem..yazıyorum arada sırada ama..sevmem..gel hadi lak lak edelim..mazur gör bu gün figgaroyu..sıcakta nereye gitsem ensemde..vıcık vıcık ım..şu günlerde kimseyi üç metreden fazla yanıma yaklaştırmıyorum..vucut ısısı, hararaetii..ayyy dahada mahvoluyorum..onada yazık hem..bende sıcaktan bi çareyim..ensemde bir mendil..patrondaysa havlu..sekreter kızımız yelpaze getirmiş..yassık.. ---frozen..ismini zikrederken hafiftende olsa bi serinlik şey ediyor barometremde..hani froozen yaa..ayyy soğukla alakalı herşeyi seviyom..keşke kışın evimde beslediğim penguenciği kesip yemeseydim..napiim amaa..onu tavada tereyağında pişmiş dumanı üstünde tüterken düşünmeden şeyy ettiremiyoduumm..ayy ne acınasıyım..la bahome bana..sen kötüsün kötüsün diyoo..hheee gusumm dedimm ben kötüyüüm..dua ette dedim(gerçi kendisi ateisttir)..senide göslerim iri butlu bir penguencik olarak görmesin..iştee ölee..frozenim..aybalam..dolapta kalmış tek buz küpüm..ben şimdi mahvolmuş..terlemiş..miniminnak kalmış haldeyim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Aşk Yaşayanlar İçindir Ağladığını istemem ben ölürsem. Beni en sevdiğin halimle hatırla. Uzak bir yerde çalıştığımı düşün. Hayatta olduğuma inan Bir gün gelir kendiliğinden Geçer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün yeni havalarla gelir Gece, yağan yağmurla uyursun Sabah, birde bakarsın odan güneşli. Her gelen vapur, tren Yeni insanlarla gelir... Ben esmerdim güzelim Bu sefer bir sarışını seversin Aşk yaşayanlar içindir... doğru şiire ne denir..bidenem tek kelimeyle harika.. ÇİSELEMEK BİLE DEĞİLMİŞSİN? sonra sesin geldi sanki uzaklardaydın vazgeçip hürriyetinden esir düşmüş bir yankıya benziyordu sözlerin toprağı özleyen damlalar bekledim bekledim ki deli yağmurun sel olsun alıp götürsün çöl benzeri kuraklığımı sonra bir çimen gibi yeniden yeşereyim istedim hayır yağmadın ne yazık ki bir bulut gibi geçip gittin nasıl da cimriydi serinliğin nasıl da yoksundu yüreğin oysa ilk gördüğümde seni işte beklediğim muson yağmurları demiştim meğer gözyaşım bile daha ferahmış damlalarından sen hiç yağmamışsın meğer sen çiselemek bile değilmişsin? ceyda görk 20 ağustos 2006 13.59 ah gıcığım benim sen çiselemek bile değilmişsin teşekkür ederim gıcıkların en bidenesi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 seri cinayetlerin tek maktuluyum sevilmek iyi gelmiyor bedenime sevgilim../.son katilim öldüğümü kimseye söyleme güçsüzüm üşüyorum ağlıyorum - katiller yaşamak için mi öldürür anne..? - bilmiyorum kızım. çekin alın korkaklığınızı anlamıyor musunuz..? ../..yakışmıyor yüreğime vaftiz edilmemiş duygularınızı uzaklaştırın inanmıyorsanız söylemeyin, acıtmayın “seviyorum”larla yeniden izmir’e kar yağıyor...inanabilir misin, izmir’e düşlerim yağıyor donuyorum geberiyorum ağlıyorum özlemin, sol göğsümün altında kutsal bir kitap - sen beni gönderilmek için mi doğurdun anne..? - bilmiyorum kızım - ama anne sen de hiçbir şeyi.... - hiçbir şeyi değil, aşk’ı bilmiyorum kızım... Pelin Onay [/b] saçlamama diloşum valla üstüne bide beni suçlu çıkarıcak hee teşekkürler bidenem bu bölümleri sevdim.. HAYRANIM DENİZCİLERİN SEVDASINA sevda bu.. kimi sonsuza uzar, kimi bir yıldız gibi kayar. sevda kutsallaşır yakınlaştıkça, kutsallaşır uzaklaştıkça. alıp başımı giderim kederliyim, hep sürecek kederim. beni sardığından beri, bilmem ki nere giderim. Pablo NERUDA teşekkürler radya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Bir aşığın Savunması “Ben melanet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne?” Neydi peki aşk? Ve kaç yıla sığardı? Dahası kimdi kime aşık olan? Efendiler, bilmediğiniz her şeydir aşk… Benim bildiğim sevgiliden ibaret; onun “Sevgili” oluşuysa benden ibaret. Buyrun size getirdim! Nedir o gözlerinizdeki şaşkın ifade? Nedir o bomboş ellerime baktıran şey? Size veremediklerinizi getirdim. Başkası olma pahasına Ödünler verdiğiniz benliklerinizi getirdim. Ki sizin beni yargılama nedeninizdi yaşayamadığınız ve korktuğunuz aşklarınız… Ki sizin beni incitme nedeninizdi incittiğiniz benliğiniz… Bırakın benden kendi yapamadıklarınızın acısı çıkartmayı. Bırakın beni kendi incinmişliğinize bedel göstermeyi. Ve bırakın sevgimi de seveyim… Size rağmen değil, sizinle birlikte sevmektir sevgi. Size inat değil, sizinle hayatla savaşmaktır sevgi. “Sofular haram demişler bu aşkın badesine Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne?” Peki kaç yıla sığardı sevgi? Annelerinizi ve babalarınızı sevmek için kaç yıl beklediniz? Kedilerinizi ve çiçeklerinizi kaç koca yılda sevdiniz? Neydi bir yemeğin güzel olmasına neden olan? Damağınızda bıraktığı o lezzet değil mi? Hiç mi bir aç insanı doyurunca, tok olduğunuzu duyumsamadınız? Ve hiç mi kendi tebessümlerinizi yaralı bir insanın hüznüne huzur eyleyip sermediniz? Onca yıllık ömrümde öğrendiğim tek şey; büyümek için yılları beklememekti. Onca yıllık ömrümde öğrendiğim ikinci şey; sevginin kendi zamanı olduğuydu… Efendiler, benim sarf edeceğim yıllar sevgiliyedir, toplumun basma kalıp kurallarına değil. Benim sarf edeceğim ömür, sevgilinin gözlerindeki bir ışıltıdır, renkli sözlerdeki herkeslik değil… Mesela, şiirler yazarım sevgiliye. Olmadık anlarda özlemler beslerim ona. Ve onu sevmek için, onun beni sevmesini beklemem. Sevgim olmalı onun beni sevmesine neden. O kadar güzel sevmeliyim ki onu, beni değil efendiler, onu ne kadar sevdiğimi görmeli bana bakarken. Başkalarının söylediği sözleri sarf edemem sevgiliye. “Gah çıkarım gözyüzüne seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne seyreder alem beni.” Susmak bile bize özgüdür. Söylenecek tüm sözlerin toplamı değil midir sevgili? Efendiler üç günlük dünyada, iki günde sevdiğim için mi kusurluyum? Başkaları gibi acı çekmediğin mi suçluyum? Ve onu sevmek için gözlerime ihtiyacım olmadığı için mi kabahatliyim? Beni sevgimle değil, sevgisizliğimle yargılayın… Beni incitecekseniz, sizi kırdığım kadar kırın. Ve sevgimi, sevebildiğiniz kadar eleştirin. Yapamadıklarınızla kınamayın beni. Kurallarınız sizedir, benim kuralım insandır. Ve insanı sınırsızken sevmeliyiz. Sevebilmeliyiz bir insanı uçurtma uçururken, çiçeklere basmadan yürürken, yağmurun altında yürürken, ve vapurdan martılara simit atarken. Bir insanı sevebilmek için bir ömüre gerek yok efendiler, sevebilecek kadar çocuk olmak yeterli… Kollarıyla sevenler! Elleriyle sevenler! Ayaklarıyla ve dudaklarıyla sevenler, sözüm sizedir; görebildiği kadar mı sever insan? Veya dokunabildiği kadar mı? Bir şiiri okurken alınan hazza, eski fotoğraflara bakarken ki o tebessüme ve bir şarkıyı dinlerken ki heyecana ne demeli? İnsan yaşayabildiği kadardır. Öyle bir sevgi ki, dokunmak,görmek nafile. Ruhu dokunamayan kişinin teni dokunsa ne olur? Sözleri olmayan kişinin sevda sözcüklerinden ne olur? Sevgi, hissedebildiğiniz ve hissettirebildiğiniz kadardır. Uzak olan insanlar değil efendiler, mesafelerdir. Hatalarımı yargılamışsınız. Cezam ise kendi pişmanlıklarınız. Beni pişmanlıklarınızla ve önyargılarınızla değil, benim ile yargılayın. Peki kimdi kime aşık olan? Söyleyeyim efendiler; iki insan… “Nesimi’ye sormuşlar o yar ile hoş musun? Hoş olayım olmayayım o yar benim kime ne?” metamorphosis çok güzel bir paylaşım..kendimimi buldum içinde ne..çok beğendim ilyada teşekkür ederim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Seninle yürümek beni bana getiriyorBir tüy alıp eline okşuyor zaaflarımı Kalbimin buzları kırıyorum onları Seni bulana kadar korudular kalbimi Sadece bir belki,sadece bir belki Sadece bir belki,sadece bir belki Yokluğun yalnızlık duygusu varken Varlığın kaybetme korkusu derken Zamanla kalmıyor tortusu şu an erken ne güzel bir şarkı demi gıcığım..bende çok severim.. senide severim Shot at 2007-07-26 korkut yuksam senmisin kanka Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 merhabaa frozeen..sana bi şiir gönderem dedim ama..araştırdım..araştırdım internetten hiç bi şiiri beğenemedim sana göndermek için..hem sana bi sır verem mi..ben şiirleri sevmem..yazıyorum arada sırada ama..sevmem..gel hadi lak lak edelim..mazur gör bu gün figgaroyu..sıcakta nereye gitsem ensemde..vıcık vıcık ım..şu günlerde kimseyi üç metreden fazla yanıma yaklaştırmıyorum..vucut ısısı, hararaetii..ayyy dahada mahvoluyorum..onada yazık hem..bende sıcaktan bi çareyim..ensemde bir mendil..patrondaysa havlu..sekreter kızımız yelpaze getirmiş..yassık.. ---frozen..ismini zikrederken hafiftende olsa bi serinlik şey ediyor barometremde..hani froozen yaa..ayyy soğukla alakalı herşeyi seviyom..keşke kışın evimde beslediğim penguenciği kesip yemeseydim..napiim amaa..onu tavada tereyağında pişmiş dumanı üstünde tüterken düşünmeden şeyy ettiremiyoduumm..ayy ne acınasıyım..la bahome bana..sen kötüsün kötüsün diyoo..hheee gusumm dedimm ben kötüyüüm..dua ette dedim(gerçi kendisi ateisttir)..senide göslerim iri butlu bir penguencik olarak görmesin..iştee ölee..frozenim..aybalam..dolapta kalmış tek buz küpüm..ben şimdi mahvolmuş..terlemiş..miniminnak kalmış haldeyim.. merhaba filazofum..edelim lak lak zati bende sevmem şiirleri ..evet arkadaşım bugün sıcaktı ama şu an pencerenin tam önündeyim ve nası güzel bir rüzgar var bilemezsin..üşüyorum ve üşümeyi çok seviyorum ..kafam güzel bide tıklayınca anlarsın avazım çıktığı kadar bağırıyorum anlıyacağın akıllandım ben.. pisboğaz olduğunu biliyodumda bu derece olacağını tahmin edemedim valla figgaro bak sana gene bir tavsiyem var.. şimcik sana çok çok sevdiğim bir şarkının linkini vericiğim..şöyle bol rüzgarlı bir yere çekerekten sandalyeni gözlerini kapat ve sesi aç..mümkünse kulakların patlıycek gibi olsun ve dinle..bir kezde değil birkaç kez..çünkü her dinleyişte ayrı bir melodi yakalıyosun valla.. ben iki gündür dinliyom ve bıkmadım..anlıyacağın moral sıfırın oldukça altında..dediğimi yap ve banada bir haber uçur...ben duyarım bu arada bağırmayı unutma dök içindeki zehiri gitsin öfkenle birlikte.. işte böyle anacım..filazofum..ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsada...hade baş baş.. önemli not..klibi izleyim deme sakın ..napayım uzun ve ses kalitesi iyi diye onu seçtim.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Deli Kızın Türküsü Sana büyük caddelerin birinde rastlasam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine konuşmasak Anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır düşünmesem Senin hiç haberin olmasa Senin hiç haberin olmaz ki Başlar biter kendi kendine o türkü Yağmur yağar akasyalar ıslanır Bulutlar uçuşur geceleyin Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli Yitirmeli büyük yolların birinde ne varsa Böcekler gibi başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur işlemez karanlıkta Yan garipliğine yürek yan.... Gitti giden... GÜLTEN AKIN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bende sana bir link verecem canem çok daha iyi geliyor bence gerdanda kırabiliyorsun aynı zamanda... HADEEEE TIKLA Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Deli Kızın Türküsü Sana büyük caddelerin birinde rastlasam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine konuşmasak Anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır düşünmesem Senin hiç haberin olmasa Senin hiç haberin olmaz ki Başlar biter kendi kendine o türkü Yağmur yağar akasyalar ıslanır Bulutlar uçuşur geceleyin Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli Yitirmeli büyük yolların birinde ne varsa Böcekler gibi başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur işlemez karanlıkta Yan garipliğine yürek yan.... Gitti giden... GÜLTEN AKIN delifırtınam..rüzgarım benim esde geç bidenem.. benim türkümü yazmışsın yaw ..çok severim teşekkür ederim.. bende sana bir link verecem canem çok daha iyi geliyor bence gerdanda kırabiliyorsun aynı zamanda... HADEEEE TIKLA allah seni bune yaw..az daha intihar ediciktim valla benden bu kadar kurtulmak istediğini bilseydim.. belli etmezdim rengimi yaw Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 frozeenn.. güzel frozen..aynen dediğini yaptım ama..bak başıma neler geldii.. öncesinde kapıcıya zuladan iki bira aldırdım.. ofisin balkonunda sallanan sandalyeme oturdum denize nazır..şebnem hanımıda açtım..içimden 10 a kadar sayıp dediğin moda girdim..sonna şebnem bağırdıkça ben bağırdım..öncesinde ofis arkadaşlarım şaşkınlıkla başıma toplantı ..ardından sahil bandında yürüyen insanlardan şu sesi işittim..OHAAAAAA...!.. sonna patron içerden demiş...o ses nerden geliyor diyee..demişki ofisboylar..efendim..figgaro yine uçuşa geçti..şu an çıldırmış gibi..falan..adam ne demiş sonna biliyon mu..atın demiş aşşa..sonna ofis boylarla balkonda bir arbede oldu aramızda..bilgisayarın güççük hoparlölerinide uzatıp balkıona getirmiştim..onun da birini kırdılar..ANLAYIŞSIZLAR.. SATEN BENİİ KİMSEE ANNAMIYOOO... ...ama ben çok mutlu oldum..dinlerken şebo yu..bağırdıkça rahatladım ..sen de mutlu ol frozen..hersaman değil tabii..arada birr..ben hep bölee balkonda bağırısam..beni şeyy ederler..sen biliyon işte onuu..eee sen diyosun bidaa dinlee..ikincisinide evimin balkonunda dinelemeyi düşünüyom..gerçi geçenlerde kafam güzelken..gecenin ikisinde balkondan yüksek sesle bi şiir okuyodum..yeni yazdığım bir şiirdi..LANETLİ AŞKIN MUMYASI..diyee bi şiir..sitenin karşı bloğundan patlayan bir pompalı tüfeğin saçmaları hala balkon demirlerinde saplı duruyoo..adam da şöleee bağırıyoduuu..ulaaann deyyuss senin yüzünden sitenin huzuru kaçtıı..karım geceleri yatmaz sabahlara kadar şiir yazar, balkonda da sen nezaman çıkıcan diye balkonları gözler olduu..kafanı saçmayla doldurucaam senin.. .. -ruhsuz heriff.. iştee öle frozeenn..yine yoktur bana rahat.. ama melodiyi yakalıcam..sözüm sözdür..annamamm ben pumpalı pompalı..terziye siparişimide vermişimdir..çelik yelek.. bakalım şimcik napıcakk..karşı blog magandasıı.. --işte ölee..penguen meftaa..haklısın boğasım pistir..şimdilerde sitenin havusunda yüsen iri bir ördektedir gösüüm..vede o ördeğin sahibii..bizim **** magandaymışş..artık gerisini sen düşünnn.. ayışığının altında yapicimm mangalıı.. görüşmek üsree...beni öslee.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bende sana bir link verecem canem çok daha iyi geliyor bence gerdanda kırabiliyorsun aynı zamanda... HADEEEE TIKLA yalnız İbrahim Tatlıses'in klibin başında bir bakışını yakaladım,son derece manidardı,sanırım o anda Frozen'in düşündükleri geçiyordu aklından Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 vahh vahhh canem neler gelmiş senin başına yaw.. bu arada patronunu tuttum ha..bencede yaw atsınlar seni aşşağı kızma canem kızma..benim apartmanda ben o sorunları hallettim...şimdi delidir aman bulaşmayalım modlarında..beni gören baya biii uzağımdan geçiyor.. ya filazofum şu balkonda pek bi cezbedici demi ve fakat ne yazıkki bende yuk..amma arkadaşlarıma gittiğimde geceyarısı balkona çıkıp sevgili vatandaşlarım diye avaz avaz bağıraraktan ağzıma gelen vaatleri sıraladığımdan galiba iyikide yuk.. amannnnnnnn boşver anlasalar nolcek anlamasalar nolcek..sen kendini anladınmıda başkalarından bekliyon..biz anca çıkar balkonlara uluruz işte.. bu arada bir tavsiye canem çelikyeleği boşver bence.. kafanı bir kask takaraktan sağlama al .. bu tip ruhsuz karakterler .. tıpkı benim gibi odunla çalışmayı sevdiklerinden benden söylemesi.. veeeee şu ördeğide rahat bırak..bak bi sesleniverirsem kaplanmıydı aslanmıydı aytene vallada billada parçapinçik ederler seni ha.. korkarım sen yakında martılarada takarsın kafayı aç gözlü filozofum benim rahat duuuuuuurrrrrrrr.. hade baş baş.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 yalnız İbrahim Tatlıses'in klibin başında bir bakışını yakaladım,son derece manidardı,sanırım o anda Frozen'in düşündükleri geçiyordu aklından vah nenem sakın sonuna kadar dinledim demeyesin ben daha adam vaaaa gibi sesler çıkarırkene kapattığımdan ruh sağlığımı kurtardım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 iadeyi ziyaret yapayım dedim... BEKLEYEN Sen, kaçan ürkek ceylansın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! istersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri, İçin ürperdiği demler beni an! De ki Odur sarsan pencereleri, De ki Rüzgar değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü. Kaçıp dolasan da sen, şehir şehir. Bana kalacaksın yine son günü. Olursun... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye Toprağında bir taş olur, beklerim... NECiP FAZIL KISAKüREK Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 he erbay he demiyeceğim sen gibi ilk defa okudum..güzelmiş ..teşekkür ederim iadeyi ziyaretine Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 vah nenem sakın sonuna kadar dinledim demeyesin ben daha adam vaaaa gibi sesler çıkarırkene kapattığımdan ruh sağlığımı kurtardım.. dinleyemedim,insanda başını bir yerlere çarpma isteği uyandırıyor sana ninni söylemeye geldim,kapat gözünü,ayağımda sallıyom farzet..(sesim de pek güzeldir ) dandini dandini dastanaa danalar girmiş bostanaa kov bostancı danayıı yemesin lahanayı ee ee ee e Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 canem nenem gene başardın ağlatmayı beni.. teşekkür ederim kendi sesinle söylediğin ninni için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 allah seni bune yaw..az daha intihar ediciktim valla benden bu kadar kurtulmak istediğini bilseydim.. belli etmezdim rengimi yaw ne beğenemedinmi? alla alla ben beğeneceğini düşünmüştüm bu arada panterin adı ayten değil emel cahil mantar... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 ne bozuyon kızım.. ö.m şeyettiriverseydinya Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 canem nenem gene başardın ağlatmayı beni.. teşekkür ederim kendi sesinle söylediğin ninni için canem ağlamıyacaktın,uyuyacaktın.. rica ederim bidenem kendi sesimi duysaydın böyle demeyecektin muhtemelen ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 elime fırsat geçmiş bozmammı? çı çı çı, tü tü tü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 canem ağlamıyacaktın,uyuyacaktın.. rica ederim bidenem kendi sesimi duysaydın böyle demeyecektin muhtemelen ama hem ağladım hem uyudum nenem..şimdide rüya görüyom elime fırsat geçmiş bozmammı? çı çı çı, tü tü tü hain tombilik ne tükürüyon bee parmak kadar çocuğa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 nazar değmesin diye tükürdüm canem, tü tü maşallah gibi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 yemezmisin, yersin kanımca, yoksa karnın tokmuydu? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.