Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 hoşbuldum sende hoşgeldin canem, nerelerdeydin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gızz diloş kuyruğumla dokununca ne dönüp bakıyon.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 hadi ordan esas kuyruğumla dokanınca dönüp sen bakıyon.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 anammmm ne şirin maymuncuklar bunlar kimin kuyruğu dokanıyor aceba? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 hadi ordan esas kuyruğumla dokanınca dönüp sen bakıyon.. tabe canem tabe kıvır bakem anammmm ne şirin maymuncuklar bunlar kimin kuyruğu dokanıyor aceba? sen hiç konuşma hayırsız gıcığım nirelerdesin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 buralardayım yani İstanbuldayım Cadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Elim sende Yalnızlık düşlerin bittiği yerde başlar kumsalda oynayan çocuk kumdan kaleleri köpüklü dalgaların nasılda yıkıverdiğini çok geçmez kırk yılın sonunda anlar günlerdir mıh gibi bıraktığın yerdeyim küçük penceresinden kuşbakışı yürek atlasa uçacak uzansa tutacak dahası ısrarla lodosa verdi gözlerindeki incileri tek tek bunca gördüğü hakikat yalana döndü körlük bir sebeptir aldırma aşk başka bir şey sahilde gemi gemide kaptan dümende kızı gözlerinde muhteşem dudakları kadının anlattı ağladı ağladı anlattı parçaladı ağları kırıldı ne kadar kabuğu varsa denizin o dakika haykırdı ayrılık yer gök kırmızı aşk ise bir hiçti oysa ilan etmekti aşk duyurmaktı sesini kıyıda köşede kalmış küçük bir kirpinin kirpiklerindeki ölüm hissini anlatmak oy gurban içmeyen bilmez nasıl yaktığını bu zehrin sen sustuğunda kal konuştuğun anları seveyim elim sendeli sevdalar yaramaz bana öyle ben avuçlarımdakine bakarım ölüde olsa ve hesapsız kitapsız aşklardansa gece yarılarında hesabını verebileceğim ayrılıklara sarılırım kaç kahır uyandırır sağdan sola yatırır sen bilmezsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 teşekkür ederim gıcığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Hayalayna isimli bir şairin şiiri, daha doğrusu takma adı bu, çok güzel değilmi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 yoo çok güzel değil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 de get zevksiz cadı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bir karışıklık olmuş zannımca zevksiz olan sizziniz kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 valla buraya yapıştırırım kahtalı mıçıdan bi şarkımsıtrak bişi görürsün gününü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 nirdeeeeeeeee o günlerrrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bunu sen istedin... böyle şansın içine... duman olur boran olur kar olur ıztıraplar yüreğime yar olur böyle şansın ta içine... kasırgalar eser benim başımda ne tufanlar akar gözüm yaşında nere gitsem zalim kader karşımda böyle şansın ta içine... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ben çok begendim,işte sanat budur derim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Sanat eseri değil bu Leylacım, şaheser olmuş Frozenime layık... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 evet evet,sanat eseri demek çok sıradan olur,resmen şaheser.. torunum görüyorsun ne çok sevildiğini,bidenecikim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ya onun eşsiz zevkine uygun incelikte ve kalitede eser bulmak çok zor elimizden geleni yapıyoruz yani... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 bunu sen istedin... böyle şansın içine... duman olur boran olur kar olur ıztıraplar yüreğime yar olur böyle şansın ta içine... kasırgalar eser benim başımda ne tufanlar akar gözüm yaşında nere gitsem zalim kader karşımda böyle şansın ta içine... şu sözlerdeki derin manaya bak.. vay be şahane.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 asıl şahane olan sensin Frozen nine.. şinciki halini benim defterde.. hani derler ya mihrap yerinde diye..tıpkım öyle.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Su uyuyor dalgın şehrin ışıkları kapatmıyor gözlerini bir o yana bir bu yana ritminden bozuk sallanan başım iki kollarımın arasında maziden usanmış ikbale açım ukdesi içimde selam almaz mıh gibi oturur durur kalkmaz yar uyuyor dalgın şehrin ışıkları karşı duruyor sevdama kırılmış aynalar gibi bin parça sokaklara dağılıyorum göz damarlarıma batıyor ışık her parça ayrı bir yaraya aşık sualsizim aklım karışık ille de seni düşünüyorum soruyor dalgın şehrin ışıkları aynı gök kubbenin altında ayrık hayatları birleştirmeye kimin gücü yetecek kalbin dayandığı kadar yarın vardır sonrasında hep tekrar hesaplı hesapsız ardınca atılan adımlar aldırma içine kilitli bütün kapılar dışardan gelirsin girersin anahtarın var Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Hande Yener/Kibir Sözlere dikkat harcadım, hırpaladım çok çok zarar verdim beni affet insan, tuhaf ne hoyrat ne şaheser ve nasıl ilkel hayret kibir bir canavar gibi bekliyor pusuda tıpkı bir volkan gibi uykusuda kalbini kurban veriyor sen aşkın talibi, o galibi olmaya tutkun yok korkusuda ki tek bi hayat var biliyor yan yan yan yanmam lazım daha yol almam lazım kendimden caymam lazım... zor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.