Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Hadi ikinizide çok seviyorum desem ne yaparsınız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Frozen cadısını bilmem ama ben seni seviyorum derim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Hadi ikinizide çok seviyorum desem ne yaparsınız... ne diyecem siz söyledikten sonra..ama diyomki sevgili adminimiz hani bi küçük şansımda mı yuk birazcık daha fazla sevgi için ve şunları söylemeden geçemiyeceğim..biliyorum ki pek çoğumuza..ama kendi adıma konuşmam gerekirse bana çok güzel bir şey öğrettiniz..kaybetmek için değil kazanmak için insanları hoşgörü ve sevginin gücüne dönüp tekrar bakmamı sağladınız ...işte bu yüzden ben sizi çok seviyorum.. Frozen cadısını bilmem ama ben seni seviyorum derim... gıcığım bakıyomda fırsatı kaçırmamışsın insan bi güzel sözde benim için söyler dimi ama..ben kim cadılık kim..aşkolsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 kısım admin yüzünden birbirimizi kırmayalım diyorum, baksana ikimizide seviyormuş peh peh, öyle deyip aradan sıvışmaya çalışıyor kanımca, ama bana dedi ki çaktırma seni daha çok seviyorum... kıs admini bile korkutmuşsun ter döküyordu yazık ya... bak korkusuna bir daha uğramamış sayfana... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Aç da kaldım susuz da, Taştan daha sert döşeklerde yattım, Zulme de uğradım, Hor ve hakir de görüldüm, Hakkım da gasp edildi, Ama mücadelemden vazgeçmedim, İsyan da etmedim asla. En sıkıntılı gurbetleri yaşadım, Gizliden için,için çok ağladım, El alem el ele,göz göze,sevgilisiyle gezinirken, Gıpta ettim çok da içerlendim, Şirin uykulara hasret kaldığım çok gecelerim oldu, Sayfalar dolusu mektuplar yazıp da, Yırtıp attığım çok anlarım oldu. Ama isyan etmedim asla. Fakirliğin en alasını yaşadım, Yokluğun envai türlüsünü gördüm, Allah’a karşı kulluk görevimi ihmal etmedim, Kötülük düşünmediğim için çok yalnız kaldım, Doğru bildiklerimden asla taviz vermedim, Maddi sıkıntılara bunalımlara soktu beni, Depresyon a girdim çoğu kez, Ama hiçbir surette isyan etmedim. Şükretmeyi hiçbir zaman dilimden eksiltmedim, Zengine,variyetliye özenmedim. Onun ki var benim niye yok diye serzenişte bulunmadım, Yüzde dost arkada düşman olanlara muhabbetim olmadı, Şevkim kırıldı hak etmediğim halde yerildim, Ama isyan etmedim asla. Her şeye rağmen, Sevmekten kendimi sevdirmekten usanmadım, Mutluyum hem de iliklerime kadar, Kendime sözüm var, Yüce Allah’a karşı asla isyan etmeyecek, Ve bu şekilde yaşamaya devam edeceğim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Tozpembe masmavi fazla arama Herkesin bir derdi vardır ama tuz basma yarana Kanama geçici ancak hergün açılan yeni yara İnsanoğlunu komaya sokabilir Ha şevkat nerede dersen çok uzun zamandır ortalarda yok Merhametle birlikte yok oldular, gittiler Ve şimdi mantık kaldı yalnız Savunmasız tutarsız acımasız kuralsız al misal sana Bazı bilimadamı ve profesörler Çarelerini bulamadıkları fakat kendi ürettikleri Mikroba virüslere panzehir icad edemediler Nedeni belli bence savaşı seviyolar Hergün yeni ölüm makinesi icad edene ne diyelim? Allah kurtarsın onu böyle tutsak etmiş bos düşünceden Kanına girmiş ifritten vakti dolmuş kimlikten Feri sönmüş gözlerden Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar .. Bosphorus laboratuvarlarında yaptığım Kimyasal deneylerden çıkan sonuçlara göre Kat etmeniz gereken yol bir kaç ışık yılı İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir BilmeM ama bu gidişle Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette Enseste yatkın bu adamları kurşuna dizmek normaldir Ama böylesine ter dökene saldıranı Pitbull'lara ısırtmak gerekli bence Memoli modelinde bir polis hayal edemediğim gibi Doğru konuşanında kazanacağını zannetmiyorum Ben hiç bir zaman için yo ! dikkat ! Neyse konuyu fazla dağıtmadan nükleer Başlıklı barış güvercinlerine karşı Gereken önlemleri şimdiden almak gerekli dostlar Gençlerin uefa kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı Hergün haberlerde ölümü duymamali Sade kötüyü görüp ona uymamalı Tüm liriklerimde dünya'dan bir parça Dünya'dan bir örnek bu benim dünyam Sana göre belki paçavra ancak Beni ilgilendiren tek şey mahkeme Beyninin sonucunu sunmak Sayısal tokat akılcı söylem lyrical eylem İşte mahkemem Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar .. Tek bir ihtimal var - metafiziksel ihtilal Her sonuçta çıkabilir ve bu sonuna yaklaşan dünya karşısına Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal Var Kimine boynu kıldan ince olanı sevdirirken dünya Kimini reklam etmiş aleme Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Atılan her temelde yapılan her deneyde Alınan her nefeste gömülen her cenazede Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Aç da kaldım susuz da, Taştan daha sert döşeklerde yattım, Zulme de uğradım, Hor ve hakir de görüldüm, Hakkım da gasp edildi, Ama mücadelemden vazgeçmedim, İsyan da etmedim asla. En sıkıntılı gurbetleri yaşadım, Gizliden için,için çok ağladım, El alem el ele,göz göze,sevgilisiyle gezinirken, Gıpta ettim çok da içerlendim, Şirin uykulara hasret kaldığım çok gecelerim oldu, Sayfalar dolusu mektuplar yazıp da, Yırtıp attığım çok anlarım oldu. Ama isyan etmedim asla. Fakirliğin en alasını yaşadım, Yokluğun envai türlüsünü gördüm, Allah’a karşı kulluk görevimi ihmal etmedim, Kötülük düşünmediğim için çok yalnız kaldım, Doğru bildiklerimden asla taviz vermedim, Maddi sıkıntılara bunalımlara soktu beni, Depresyon a girdim çoğu kez, Ama hiçbir surette isyan etmedim. Şükretmeyi hiçbir zaman dilimden eksiltmedim, Zengine,variyetliye özenmedim. Onun ki var benim niye yok diye serzenişte bulunmadım, Yüzde dost arkada düşman olanlara muhabbetim olmadı, Şevkim kırıldı hak etmediğim halde yerildim, Ama isyan etmedim asla. Her şeye rağmen, Sevmekten kendimi sevdirmekten usanmadım, Mutluyum hem de iliklerime kadar, Kendime sözüm var, Yüce Allah’a karşı asla isyan etmeyecek, Ve bu şekilde yaşamaya devam edeceğim. egzo teşekkür ederim arkadaşım... Tozpembe masmavi fazla aramaHerkesin bir derdi vardır ama tuz basma yarana Kanama geçici ancak hergün açılan yeni yara İnsanoğlunu komaya sokabilir Ha şevkat nerede dersen çok uzun zamandır ortalarda yok Merhametle birlikte yok oldular, gittiler Ve şimdi mantık kaldı yalnız Savunmasız tutarsız acımasız kuralsız al misal sana Bazı bilimadamı ve profesörler Çarelerini bulamadıkları fakat kendi ürettikleri Mikroba virüslere panzehir icad edemediler Nedeni belli bence savaşı seviyolar Hergün yeni ölüm makinesi icad edene ne diyelim? Allah kurtarsın onu böyle tutsak etmiş bos düşünceden Kanına girmiş ifritten vakti dolmuş kimlikten Feri sönmüş gözlerden Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar .. Bosphorus laboratuvarlarında yaptığım Kimyasal deneylerden çıkan sonuçlara göre Kat etmeniz gereken yol bir kaç ışık yılı İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir BilmeM ama bu gidişle Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette Enseste yatkın bu adamları kurşuna dizmek normaldir Ama böylesine ter dökene saldıranı Pitbull'lara ısırtmak gerekli bence Memoli modelinde bir polis hayal edemediğim gibi Doğru konuşanında kazanacağını zannetmiyorum Ben hiç bir zaman için yo ! dikkat ! Neyse konuyu fazla dağıtmadan nükleer Başlıklı barış güvercinlerine karşı Gereken önlemleri şimdiden almak gerekli dostlar Gençlerin uefa kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı Hergün haberlerde ölümü duymamali Sade kötüyü görüp ona uymamalı Tüm liriklerimde dünya'dan bir parça Dünya'dan bir örnek bu benim dünyam Sana göre belki paçavra ancak Beni ilgilendiren tek şey mahkeme Beyninin sonucunu sunmak Sayısal tokat akılcı söylem lyrical eylem İşte mahkemem Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar .. Tek bir ihtimal var - metafiziksel ihtilal Her sonuçta çıkabilir ve bu sonuna yaklaşan dünya karşısına Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal Var Kimine boynu kıldan ince olanı sevdirirken dünya Kimini reklam etmiş aleme Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Atılan her temelde yapılan her deneyde Alınan her nefeste gömülen her cenazede Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var güzel ve gerçekçi bir şiir...teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 evet değilmi? Bosphorus laboratuvarlarında yaptığım Kimyasal deneylerden çıkan sonuçlara göre Kat etmeniz gereken yol bir kaç ışık yılı İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir BilmeM ama bu gidişle Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette Enseste yatkın bu adamları kurşuna dizmek normaldir Ama böylesine ter dökene saldıranı Pitbull'lara ısırtmak gerekli bence Memoli modelinde bir polis hayal edemediğim gibi Doğru konuşanında kazanacağını zannetmiyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 utanmadınmı gıcığım gene aynı şiiri yazmışsın ..yahu sen iyice yaşlandın artık..napsakki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 nayır utanmadım, utanmazın tekiyim galiba... şiirin buralarını kırmızıya boyamamışsın, dikkatini çekmek için şeettimdi... o bakımdan yane... okumadınsa tekrar oku deyin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 vallahi utanmazsın gıcığım ..yani teessüf ediyom ..şiirin oralarını nasıl boyayayım kırmızıya ....yani pes doğrusu...yani hiç bilemiyorum bu durum karşısında..şaşkınım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 evet görüyorum şaşkınlıktan karnın acıkmış birazdan ekmek arası mantı yersin sen... bu arada ne zaman buluşuyoruz, migrosta arabaları arıyorlarmış bence biz sahilde buluşalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 he canem arıyolar..yalnız ya ben bombayı yanıma almışsam netcek bu aklı evveller..laf olsun diye arıyolar işte.. sahilde tabe canem neden olmasın hazır magandalar sarmışken sahilleri..bi durum değerlendirmesi yapmamız lazım dimi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 gerçektende öyle arabanın bagajına bakıyorlar o kadar ya koltuğun altına koyduysam nolcek, hayranım bu zekalara, bu kadar zeki insanları barındıramıyor bu gezegen... sahildeki magandalar bizden korksun cadım, kanımca bizi görünce sahili terk edeceklerdir, tırsarlar benden, beni görünce ceketlerini ilikliyorlar, buyur abla bi emrin varmı falan diyorlar, bende yok defolun burdan diyorum, defoluyorlar... ben şimdi yiğenimi okula göndermeye gidiyorum dadısı memleketine gitmiş onu göndereyim gelirim cadım, kendini helak etme sakin ol bi çay iç ben gelicem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 İKİ YEMİN Ben hep çabuk çekilen tetiğe yaşadım Yemin ettim Yüreğimdeki ve bedenimdeki bütün yaralar adına yüzünün kuyusuna düştüğüm kuytuda Sana olanca aydınlığım ve karanlığımla baktım aşktan yorgun düştü dinim dağıldı kehribarım gül ve buğday yetiştiren Ömrüm adına yemin ederim ki: Ben seçmedim bu ölümü Kaçmasan vurmayacaktım.. Murathan Mungan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 İKİ YEMİN Ben hep çabuk çekilen tetiğe yaşadım Yemin ettim Yüreğimdeki ve bedenimdeki bütün yaralar adına yüzünün kuyusuna düştüğüm kuytuda Sana olanca aydınlığım ve karanlığımla baktım aşktan yorgun düştü dinim dağıldı kehribarım gül ve buğday yetiştiren Ömrüm adına yemin ederim ki: Ben seçmedim bu ölümü Kaçmasan vurmayacaktım.. Murathan Mungan Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Soysuzlar içinde kalma Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Karla karışık yağar hüzünÜstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Soysuzlar içinde kalma Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de hadi çıkaralım geçmişimizde suç ortağı ne varsa herkesin düşmanına benzediği bu dünyada ne eksik bizde, ne fazla ne arıyoruz şimdi şu kundaklanmış yılların başında kendimiz bulalım kara kutuyu ne kadarını kurtarabilmişiz kendimizin hadi sayım yapalım ilk iş bu şiire "Imagine" adını koyalım. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 hadi çıkaralım geçmişimizde suç ortağı ne varsa herkesin düşmanına benzediği bu dünyada ne eksik bizde, ne fazla ne arıyoruz şimdi şu kundaklanmış yılların başında kendimiz bulalım kara kutuyu ne kadarını kurtarabilmişiz kendimizin hadi sayım yapalım ilk iş bu şiire "Imagine" adını koyalım. Korkmadan basıyorum toprağa, dağlara doğru kaldırıyorum başımı, uzak, derin, dipsiz bir boşluk yok artık gördüğüm yerde, üşümüş parmaklarımı göğsüme gizleyerek, yüreğim düşecekmiş gibi bakıyorum gökyüzüne, yaramı öpüyor rüzgar, sarmalıyor, kucaklıyor, kestirmeden giriyor hep içime. Kıyısında dursam da yaşamın, olsun, kıyısından da olsa tutunuyorum işte, gittiği yere kadar... Şiddetli kasırgalardan yol boyu halı.. Yürümek cesaretti, Durmayı seçti çoğu.. Varsın istersen kasırga olsun ismi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Korkmadan basıyorum toprağa, dağlara doğru kaldırıyorum başımı, uzak, derin, dipsiz bir boşluk yok artık gördüğüm yerde, üşümüş parmaklarımı göğsüme gizleyerek, yüreğim düşecekmiş gibi bakıyorum gökyüzüne, yaramı öpüyor rüzgar, sarmalıyor, kucaklıyor, kestirmeden giriyor hep içime. Kıyısında dursam da yaşamın, olsun, kıyısından da olsa tutunuyorum işte, gittiği yere kadar... Şiddetli kasırgalardan yol boyu halı.. Yürümek cesaretti, Durmayı seçti çoğu.. Varsın istersen kasırga olsun ismi.. Karşı çıktığımız dünyanın bir parçası olduk nicedir Ürküyoruz bizi geçmişe bağlayan halatlardan yarım yangınlar çıkardığımız gemilerde tükettik bütün yolculukları dünyayı dinleyişin sonsuzluğunda olanakların hayaletleri ve biz kirlenen, çürüyen sularda yalpalayıp duran boşalan meydanların uğultusu kaldı kulaklarımızda küllerine katılıyoruz büyük yangının gündelik adresler avutmuyor aşkın kollarını balıksırtı desenlerde çapraz günler birbirini tutmuyor yalnızlıklarımız birbirimizi yitiriyoruz her buluşmada Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Karşı çıktığımız dünyanın bir parçası olduk nicedir Ürküyoruz bizi geçmişe bağlayan halatlardan yarım yangınlar çıkardığımız gemilerde tükettik bütün yolculukları dünyayı dinleyişin sonsuzluğunda olanakların hayaletleri ve biz kirlenen, çürüyen sularda yalpalayıp duran boşalan meydanların uğultusu kaldı kulaklarımızda küllerine katılıyoruz büyük yangının gündelik adresler avutmuyor aşkın kollarını balıksırtı desenlerde çapraz günler birbirini tutmuyor yalnızlıklarımız birbirimizi yitiriyoruz her buluşmada Çoğalırken ceplerimde hüzün adına birikmiş kelimeler, kendimi şehrin hangi yükseltisinden atabilirim diye aranırken bir sahil dinginliğinde buluyorum küçük bedenimi. Yazdan kalma tozlu bir şezlong, sanki denize girecekmiş gibi soyunmuş bir iskele ve üstünde nasıl düşülürü test eden ben… düşemedim gecelerden gündüze, uzandığım her ışığın gözkapakları devriliverdi üstüme… cambazlığımla ters yüz etsem de zamanı sıyırıp atamadım omzumdaki bekleyişlerin ağırlığını. ceplerimi boşaltıyorum. Sol omzumdaki melek fısıldıyor kulağıma “az kaldı”… evet diyorum meleğe az (k)aldı… Sabrımın son nefesini çekip, gözlerimin feriyle söndürmüşken, son gücümü umut kapım kapanmasın diye katlayıp katlayıp menteşelere sıkıştırmışken ve artık cehennemden bozma bir zaman dilimine sürgün edildiğime tamamen ikna olmuşken bir melek fısıldıyor kulağıma “az kaldı”…. Evet diyorum meleğe az kaldı(m) …. Azları topluyorum şimdilerde çok olabilmek için….. Biliyorum “az kaldı”….. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Çoğalırken ceplerimde hüzün adına birikmiş kelimeler, kendimi şehrin hangi yükseltisinden atabilirim diye aranırken bir sahil dinginliğinde buluyorum küçük bedenimi. Yazdan kalma tozlu bir şezlong, sanki denize girecekmiş gibi soyunmuş bir iskele ve üstünde nasıl düşülürü test eden ben… düşemedim gecelerden gündüze, uzandığım her ışığın gözkapakları devriliverdi üstüme… cambazlığımla ters yüz etsem de zamanı sıyırıp atamadım omzumdaki bekleyişlerin ağırlığını. ceplerimi boşaltıyorum. Sol omzumdaki melek fısıldıyor kulağıma “az kaldı”… evet diyorum meleğe az (k)aldı… Sabrımın son nefesini çekip, gözlerimin feriyle söndürmüşken, son gücümü umut kapım kapanmasın diye katlayıp katlayıp menteşelere sıkıştırmışken ve artık cehennemden bozma bir zaman dilimine sürgün edildiğime tamamen ikna olmuşken bir melek fısıldıyor kulağıma “az kaldı”…. Evet diyorum meleğe az kaldı(m) …. Azları topluyorum şimdilerde çok olabilmek için….. Biliyorum “az kaldı”….. sebepsiz üşüyoruz yüreğinde bir muştayı gezdiren günleri düşündükçe tiftiklenmiş bir sessizlikte bulunmuyor aradığımız kelimeler kabzasında uyuduğumuz şiddet rüyaları dağılıp gidiyor gündeliğin sisli peronlarında kalın bir kireç tabakası altında bütün duygularımız saat farkı var en yakınımızdakiyle bile aramızda demek ki o kadar da sebepsiz üşümüyormuşuz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 sebepsiz üşüyoruz yüreğinde bir muştayı gezdiren günleri düşündükçe tiftiklenmiş bir sessizlikte bulunmuyor aradığımız kelimeler kabzasında uyuduğumuz şiddet rüyaları dağılıp gidiyor gündeliğin sisli peronlarında kalın bir kireç tabakası altında bütün duygularımız saat farkı var en yakınımızdakiyle bile aramızda demek ki o kadar da sebepsiz üşümüyormuşuz Sen bilmezsin şehir küstü bana. Sen bilmezsin yıkıldı yüreğim. dalgaya yazıldı meleğim. Neşeli gibi, hüzünlü gibi, acılı gibi, yakıcı gibi, sarıcı gibi... Zaman gibi geçti zaman oyunları âoyuncaklarıâ Üşüyüp ısındım, çaldım sonsuz şarkıyı. Sen bilmezsin gök sildi ellerimi. Toza döndü harflerim. İnat gibi, öfke gibi, ağlayışa yakın â renklerden uzak gibi Düş gibi, çalınmış gibi⦠Yol gibi geçti önümden yolculuklarım. Parçalandım, döküldüm, yazdım büyülü masalı. Sen bilmezsin yağmur yağıyor tenime. İşte bu yüzden, Üşüyüp üşüyüp, sızladım bu kalleş kalabalıklarda. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 araya maydanoz olayım bari... özlemek dostluktan değil, leo, özlemek aşktandır. neden özler insan ve niçin savaşır sözcüklerle? uzaklıklar… uzaklıklar hep içime oturuyor benim. özlüyorum leo, dilini, ellerini, saçlarını, hele de gözlerini bir daha özlüyorum. insanı nasıl da tutukluyor bir bilsen, elini, bilincini, gözlerini, dilini nasıl da bağlıyor, anlatabilsem… söyleyemediklerimi ve anlatamadıklarımı düşünüyorum şimdi. henüz yazmadım onu leo, henüz anlatabilmiş değilim. işte bunlar leo, insanı özleme çeken, özlediğini anlatan ya da fark ettiren şeyler… insan neyi özler leo, yaşadıklarını mı yaşamak istediklerini mi? özlemi belirleyen tutkular mıdır yoksa; tutku varsa özlem de vardı desem, ne dersin buna? uzak düştüğümüzde, uzak olanı yakınlaştırmak özlemek değil midir? özlemek, özlenenin içimizdeki yerinin anlaşılmasıdır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.