Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Paramparça Ağaç bütün Meyva bütün Işık bütün Benim dünyam paramparça Bir büyük ayna kırılmış Kırılıp yere dökülmüş Kainat içine düşmüş Düşmüş ama paramparça Yaprak yaprak yapıştırdım Diyar diyar dolaştırdım Bir alevdir tutuşturdum Yandım ama paramparça Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 fevkaladenin fevkindeki, harikulade şahsiyetim, açma yiyorum senin için, iki kilo daha alacaksın bir kaç saat içinde, ama yanına çay yapmamışım, sen bir çay demleyiversen diyorum... anlamadım ki ben niye kilo alıyom senin yediğin şeylerden... ama sardun sen yemeye devam et genede beni düşün otu düşün böcüğü düşün ye canem.. çayım her zaman hazır..bir saat sonra güzel bir çay demliyeceğim seninle değil ama eşimle içeçeğim...ohhh evdeki huzur..işte mutluluk budur... yaşasın geri dönmüşsün.. benim de yaptın mı dedikodumu? canemciğim,insan sevdiği,değer verdiği kişiyle kavga ettiği gibi.. ben bunu dedikoduya uyarlayayım,hah uyarladım güzel oldu.. ağzına sağlık bidenecik torunum çok sevindim kendi kendime gelin güvey mi olmaktayım acep itiraf ediyom ben de yaptım ama benimkisi güzeldi valla,seni özlemiştim,yoksa bu kadar itiraf ediyom onu da ederdim,ya da hiç etmezdim..aman öyle birşey işte.. eğer kaçıp fizana gitmek istersen fizan burda,biliyorsun harikuladelerin en şahanesi,fevkaladesi torunum benim yuk nenecim senin dedikodunu yapmadım..... ben biliyom yaptığınızı anacım ...sizi tanımasam neyse ... dedikoducular nolcek insan utanır acık yaw..çı çı çı yasık yasık..arkadaşlara bak nenem canem bidenem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gene rahat duramadım bir domuzluk yaptım aayyy ölücem gülmekten ay bi türlü ölemedin gitti gülmekten suheda yaw sahi nirden buldun resimlerimizi Paramparça Ağaç bütün Meyva bütün Işık bütün Benim dünyam paramparça Bir büyük ayna kırılmış Kırılıp yere dökülmüş Kainat içine düşmüş Düşmüş ama paramparça Yaprak yaprak yapıştırdım Diyar diyar dolaştırdım Bir alevdir tutuşturdum Yandım ama paramparça çok güzel bir şiir.. teşekkür ederim... bu arada hoşgeldin arkadaşım... omurgalı amca kim bak bende merak ettim...pis dedikoducular...hemde benim sayfamda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 seni, leylayı, diloşu düşünüyorum dondurmaları, pastaları, kekleri vede mantıları götürüyorum. ama nedense bana kilo olmuyor, sizde ne gibi değişiklikler var? omurga amca şahsiyetsizin teki omurgasınız kaydırıvericez sanada haber veririz. sayfanda dedikodu yapmamızın bi mahsurumu var? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 ee torunum,sardunyam sayesinde aldığım üç beş kilocuğu,bir süre yediklerimi seni düşünerek yimeyi ve böylece vermeyi düşünüyom,sakıncası yok değil mi,sen gençsin çabık yakarsın.. ablacım omurga amcayı tanımıyorum kim lütfen omurgası kayarken seyretme zevkinden beni de mahrum etmeyin olur mu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 tamam canım omurga amcanın ayağını kaydırırken haber veririz seyretmek hoş olabülür? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 canım bidenecik torunum,Anneler Günün kutlu olsun,gidikkan ve ailenle mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 anneler günün kutlu olsun bidenem gıcığım benimmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Kaderde senden ayrı düşmek te varmış Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim.. Seni tanımadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum Al başını, kaç bu şehirden Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git Git gidebildiğin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış Yokluğuna bir gün bile dayanılmazmış. Bilmiyordum. Yine de dayanmağa çalışıyorum işte Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye Rüzgar güzel bir koku getirmişse Saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum Yaşamak seninle bir başka zamanı Bir başka zamanda seni yaşamak Her şeyden önce sen Elbette sen Mutlaka sen İster uzaklarda ol İster yanı başımda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır Bitmiyorsun Çaresizliğim gün gibi aşikar Su olup çeşmelerden akan güzelliğin İnceliğin ışık yüzüme vuran Sen güneş kadar sıcak Tabiat kadar gerçek Sen bahçelerde çiçekler açtıran Sudan, havadan, güneşten yüce varlık Sen, o tek sevgi içimde Sen görebildiğim tek aydınlık Bir nefeste benim için al Havasızlıktan öldürme beni Bulutlara, yıldızlara benim için de bak Susadım diyorsam Bir yudum su içmelisin Ben yorulduysam sen uyumalısın Ellerim sevilmek istiyor Saçlarım okşanmak istiyor Dudaklarım öpülmek istiyor Anlamalısın. Ağaçların yeşili kalmadı Gökyüzünün mavisi yok Bu dağlar o dağlar değil Rüzgarında kekik kokusu yok Kim bu çaresiz adam Bu kan çanağı gözler kimin Kaç gecedir uykusu yok Gündüzü yok Gecesi yok Yok Yok Anladım Sensiz yaşanmaz bu dünyada İmkanı yok. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 bidenecik nenem canem bidenem yumotem sarı gacım..güzel gülüşlüm...teşekkür ederim....umarım sizde bu güzel duyguyu tadarsınız zamanı gelince......ne güzel anne olursunuz siz bu sevgi dolu kalplerinizle... ve egzo...o ne güzel bir şiir teşekkür ederim gıcık arkadaşım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Açık Geceleri korkulu yollara gittiniz mi Biz çok şeyi vakit yok pek kısa geçiyoruz Limanda bilinen gemiler oysa açıklardadır Kullanırız bir sözü ama hangi anlamda? İnsan duyar bir yerde birdenbire uyanıp Bir elin bir ışığı neden söndürdüğünü Yandaki odalarda her zaman hasta vardır Sağır duvarlarda eski inilti Şiirlere üşenmemiz bir yerde iyidir Hiç işittiniz miydi? Bir top çizer havada, uzunca bir eğri Ayağına, belki kader, geçmiş gün, bir kadının Düşer bir karanfil.. (neyse kısa keselim) Soğurken bir ölü, çok ince bir eli Tutup ısıttınız mı? Aşınmış tahtaları kim yeniler gelince Döner azdan başımız, sonra uzar ıssız kır Bir bizdik san sen, oysa gelir hep biri Kurar yeni barınak kullanıp aynı taşları Yani ne mi diyorum, çok kurak tarla Çünkü asıl şiirler bekler bazı yaşları. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Açık Kullanırız bir sözü ama hangi anlamda? Sağır duvarlarda eski inilti Hiç işittiniz miydi? Soğurken bir ölü, çok ince bir eli Tutup ısıttınız mı? yaw heç bişe anlamadım ben bu şiirden çok entel gördüm sizi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 heh bu çok iyi oldu,aklınla bin yaşa torunum,''entel şalvarlılar'',''ya da şalvar entelliler'' grubumuzun ismi olabilir..senin şalvarın,pardon güneş gözlüğün ne renk torunum şalvarın üstüne biz de takabiliriz değil mi yakışır kanaatimce Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 yuk nenem bidenem ben şalvar malvar giymem siz takılın entel entel... zati ben sizin gibi karamsar tombiliklerle aynı havayı teneffüs edemem ...karizmayı çizdiremem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 de get, karismanı yirim senin, havalanma turna kuşum senide avlarlar... diyerekten entel bir şalvarlı kimin kelam ederim... bizimle aynı havayı teneffüs edemezmiş, kıs seni biber gazı ile ağlatırım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 yuk kıs biz karamsarlığı şööyle yırtıp,dünyanın tozunu attırıceğiz.. güneş gözlüğü takınca biz de karizmatik olabiliriz,olmaz mıyız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 yuk bu kadarıda fazla gelmiyom ben sizinlen tepelere felan.. ben gider boğaza karşı içerim çayımı püfür püfür ...ne uğraşcam sizlen... yakın olmak için uzak durun benden Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 biz de geliriz boğazda çay içmeye torunum.. zati ben çok özledim önce boğazda hep beraber bir çay içmeden gitmeyelim dirim yanına da biraz gözleme mi açsak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 nenecim sen gel seninle içelim çaylarımızı ...ama daha fazla fedakarlık yapmamı bekleme benden bırak onlar yuvarlansınlar silindir kibi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 bence de rangarenk şalvarım,kınalı ellerim ve güneş gözlüğümle benle çay içmeyi istemen büyük bir fedakarlık torunum ne bilem böyle arada kaldım.. niyse çay içerken seni kandırırım belki.. silinidir kibi mi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 arada kalma nenem benle bir bardak çay iç sonra doğru tepelere yane madem istiyosun yuvarlanmak silindir kibi...mani olamam asla hem laf aramızda seninle görünmektente yırtmış olurum böylece...mazallah ya bütün gün kalsaydın benle o şalvarlı kınalı halinle... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 ay ay ay havasını sevsinler, boğaza karşı çayını içecekmiş püfür püfür, ben bizim martı rüsteme demezmiyim gelip senin çayının içine............. tabi bu dahada karismatik olacaktır, bütün boğaz seni konuşur, martı rüsteme selamlarımızı iletiriz bizde yuvarlandığımız tepelerden... Leylacım bak bu bizim şalvarımızı, kınalarımızı, vede entellektüel yuvarlanışlarımızı kıskanıyor, kendisi İngiliz asilzadesi olup, sarayda, prens William ile beşeri münasebetler eğitimini, kontes elizabeth'ten aldılar da, zaten birazdan da Fransız asilzadesi madam bilmem kim gelip akşam çayı içecekmiş kendisiyle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 entel şalvarlılarım..elleri kınalılarım.. siz ne bakarsınız bunun böyle hava yaptığına..demincek bizim martı rüstem haber saldı..gizli gizli ağlarmış otomofilinin içinde.. benim niye puantiyeli şalvarım..penpe çiçekli fistanım..kınam yok deyu..yaaaaaa...özenirmiş bezenirmiş imrenirmiş bizlere de seslenemezmiş yaaaaaaa...ah caaaaaanım..al gız ağlama senindir bu şalvar..anamdan ödünç aldım..52 beden..sana cuk deyin oturur..şu yemeniyi de tak bakam..hah şinci adama benzedin işte...bak seni bu halinle bizim aksakların Irıza görüverirse kaçırır alimallah.. o gadder ki akı ak pakı pak oldun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 ben biraz daha gülersem iflahım kesilebilir Diloş harikasın ya, sen beni güldürdün ALLAH'ım seni bin misli güldürsün, canım ya... Martı Rüstem de ne ispiyoncu yawww. Aksakların Irıza Frozenimden eyisinimi bulcek, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 ben biraz daha gülersem iflahım kesilebilir Diloş harikasın ya, sen beni güldürdün ALLAH'ım seni bin misli güldürsün, canım ya... Martı Rüstem de ne ispiyoncu yawww. Aksakların Irıza Frozenimden eyisinimi bulcek, canım benim..amin tatlım... Martı Rüstem bizim elimiz ayağımız sen ne diyon..havada uçan karada kaçan onun elinden kurtulamaz.. Aksakların Irıza'ya gelince..heç küçümseme derim..beş dönüm tarlası var melmekette..babası evlenince beş adet böyük başda hedaya edecekmiş yaaaa...takılcek beşi bi yerdelerde cabası..kızlar takla atmakta onun için deyiler..habarı olsun.. hadi bakalım ben kaçıyorum...seviyorum hepinizi..ayrık otumu da... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.