Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Paramparça

Ağaç bütün

Meyva bütün

Işık bütün

Benim dünyam paramparça

Bir büyük ayna kırılmış

Kırılıp yere dökülmüş

Kainat içine düşmüş

Düşmüş ama paramparça

Yaprak yaprak yapıştırdım

Diyar diyar dolaştırdım

Bir alevdir tutuşturdum

Yandım ama paramparça

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
fevkaladenin fevkindeki, harikulade şahsiyetim, açma yiyorum senin için, iki kilo daha alacaksın bir kaç saat içinde, ama yanına çay yapmamışım, sen bir çay demleyiversen diyorum...

:huh: anlamadım ki ben niye kilo alıyom senin yediğin şeylerden... ama sardun sen yemeye devam et genede beni düşün otu düşün böcüğü düşün ye canem.. :w00t: çayım her zaman hazır..bir saat sonra güzel bir çay demliyeceğim seninle değil ama eşimle içeçeğim...ohhh evdeki huzur..işte mutluluk budur... :w00t::whistling:

yaşasın geri dönmüşsün..

benim de yaptın mı dedikodumu? canemciğim,insan sevdiği,değer verdiği kişiyle kavga ettiği gibi.. ben bunu dedikoduya uyarlayayım,hah uyarladım güzel oldu.. ağzına sağlık bidenecik torunum çok sevindim

kendi kendime gelin güvey mi olmaktayım acep

itiraf ediyom ben de yaptım ama benimkisi güzeldi valla,seni özlemiştim,yoksa bu kadar itiraf ediyom onu da ederdim,ya da hiç etmezdim..aman öyle birşey işte..

eğer kaçıp fizana gitmek istersen fizan burda,biliyorsun

harikuladelerin en şahanesi,fevkaladesi torunum benim

yuk nenecim senin dedikodunu yapmadım..... ben biliyom yaptığınızı anacım ...sizi tanımasam neyse ... :getlost: dedikoducular nolcek :w00t:

insan utanır acık yaw..çı çı çı yasık yasık..arkadaşlara bak :getlost::w00t::whistling:

nenem canem bidenem :hug:

Gönderi tarihi:
Gene rahat duramadım bir domuzluk yaptım

aayyy ölücem gülmekten

ay bi türlü ölemedin gitti gülmekten suheda :wacko::getlost: yaw sahi nirden buldun resimlerimizi :w00t:

Paramparça

Ağaç bütün

Meyva bütün

Işık bütün

Benim dünyam paramparça

Bir büyük ayna kırılmış

Kırılıp yere dökülmüş

Kainat içine düşmüş

Düşmüş ama paramparça

Yaprak yaprak yapıştırdım

Diyar diyar dolaştırdım

Bir alevdir tutuşturdum

Yandım ama paramparça

çok güzel bir şiir.. teşekkür ederim... :clover: bu arada hoşgeldin arkadaşım... :closedeyes:

omurgalı amca kim bak bende merak ettim...pis dedikoducular...hemde benim sayfamda :wassat::w00t::whistling:

Gönderi tarihi:

seni, leylayı, diloşu düşünüyorum dondurmaları, pastaları, kekleri vede mantıları götürüyorum. ama nedense bana kilo olmuyor, sizde ne gibi değişiklikler var? :unsure::w00t:

omurga amca şahsiyetsizin teki omurgasınız kaydırıvericez sanada haber veririz. :stuart:

sayfanda dedikodu yapmamızın bi mahsurumu var? :wassat::whistling::hug:

Gönderi tarihi:

ee torunum,sardunyam sayesinde aldığım üç beş kilocuğu,bir süre yediklerimi seni düşünerek yimeyi ve böylece vermeyi düşünüyom,sakıncası yok değil mi,sen gençsin çabık yakarsın.. :whistling::w00t::w00t:

ablacım omurga amcayı tanımıyorum kim lütfen omurgası kayarken seyretme zevkinden beni de mahrum etmeyin olur mu :huh:

Gönderi tarihi:

Kaderde senden ayrı düşmek te varmış

Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim..

Seni tanımadan

Hele seni böyle deli divane sevmeden

Yalnızlık güzeldir diyordum

Al başını, kaç bu şehirden

Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara

Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git

Git gidebildiğin yere git diyordum

Oysa ki, senden kaçılmazmış

Yokluğuna bir gün bile dayanılmazmış.

Bilmiyordum.

Yine de dayanmağa çalışıyorum işte

Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen

Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye

Rüzgar güzel bir koku getirmişse

Saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum

Yaşamak seninle bir başka zamanı

Bir başka zamanda seni yaşamak

Her şeyden önce sen

Elbette sen

Mutlaka sen

İster uzaklarda ol

İster yanı başımda dur

Sen ol yeter ki bu zaman içinde

Ben olmasam da olur

Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır

Bitmiyorsun

Çaresizliğim gün gibi aşikar

Su olup çeşmelerden akan güzelliğin

İnceliğin ışık yüzüme vuran

Sen güneş kadar sıcak

Tabiat kadar gerçek

Sen bahçelerde çiçekler açtıran

Sudan, havadan, güneşten yüce varlık

Sen, o tek sevgi içimde

Sen görebildiğim tek aydınlık

Bir nefeste benim için al

Havasızlıktan öldürme beni

Bulutlara, yıldızlara benim için de bak

Susadım diyorsam

Bir yudum su içmelisin

Ben yorulduysam sen uyumalısın

Ellerim sevilmek istiyor

Saçlarım okşanmak istiyor

Dudaklarım öpülmek istiyor

Anlamalısın.

Ağaçların yeşili kalmadı

Gökyüzünün mavisi yok

Bu dağlar o dağlar değil

Rüzgarında kekik kokusu yok

Kim bu çaresiz adam

Bu kan çanağı gözler kimin

Kaç gecedir uykusu yok

Gündüzü yok

Gecesi yok

Yok

Yok

Anladım

Sensiz yaşanmaz bu dünyada

İmkanı yok.

Gönderi tarihi:

bidenecik nenem :wub: canem bidenem yumotem sarı gacım..güzel gülüşlüm...teşekkür ederim....umarım sizde bu güzel duyguyu tadarsınız zamanı gelince......ne güzel anne olursunuz siz bu sevgi dolu kalplerinizle... :wub:

ve egzo...o ne güzel bir şiir teşekkür ederim gıcık arkadaşım... :lol::clover:

Gönderi tarihi:

Açık

Geceleri korkulu yollara gittiniz mi

Biz çok şeyi vakit yok pek kısa geçiyoruz

Limanda bilinen gemiler oysa açıklardadır

Kullanırız bir sözü ama hangi anlamda?

İnsan duyar bir yerde birdenbire uyanıp

Bir elin bir ışığı neden söndürdüğünü

Yandaki odalarda her zaman hasta vardır

Sağır duvarlarda eski inilti

Şiirlere üşenmemiz bir yerde iyidir

Hiç işittiniz miydi?

Bir top çizer havada, uzunca bir eğri

Ayağına, belki kader, geçmiş gün, bir kadının

Düşer bir karanfil.. (neyse kısa keselim)

Soğurken bir ölü, çok ince bir eli

Tutup ısıttınız mı?

Aşınmış tahtaları kim yeniler gelince

Döner azdan başımız, sonra uzar ıssız kır

Bir bizdik san sen, oysa gelir hep biri

Kurar yeni barınak kullanıp aynı taşları

Yani ne mi diyorum, çok kurak tarla

Çünkü asıl şiirler bekler bazı yaşları.

Gönderi tarihi:

Açık

Kullanırız bir sözü ama hangi anlamda?

Sağır duvarlarda eski inilti

Hiç işittiniz miydi?

Soğurken bir ölü, çok ince bir eli

Tutup ısıttınız mı?

yaw heç bişe anlamadım ben bu şiirden :shifty: çok entel gördüm sizi :w00t::clover:

Gönderi tarihi:

heh bu çok iyi oldu,aklınla bin yaşa torunum,''entel şalvarlılar'',''ya da şalvar entelliler'' :w00t: grubumuzun ismi olabilir..senin şalvarın,pardon güneş gözlüğün ne renk torunum :rolleyes: şalvarın üstüne biz de takabiliriz değil mi yakışır kanaatimce -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

de get, karismanı yirim senin, havalanma turna kuşum senide avlarlar... -_-<_<:grin: diyerekten entel bir şalvarlı kimin kelam ederim... B) bizimle aynı havayı teneffüs edemezmiş, kıs seni biber gazı ile ağlatırım... :ninja::hug:

Gönderi tarihi:

bence de rangarenk şalvarım,kınalı ellerim ve güneş gözlüğümle benle çay içmeyi istemen büyük bir fedakarlık torunum :hug: ne bilem böyle arada kaldım.. :unsure: niyse çay içerken seni kandırırım belki.. :shifty::whistling::hug:

silinidir kibi mi :w00t:

Gönderi tarihi:

arada kalma nenem benle bir bardak çay iç sonra doğru tepelere :w00t: yane madem istiyosun yuvarlanmak silindir kibi...mani olamam asla :closedeyes: hem laf aramızda seninle görünmektente yırtmış olurum böylece...mazallah ya bütün gün kalsaydın benle o şalvarlı kınalı halinle... :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

ay ay ay havasını sevsinler, boğaza karşı çayını içecekmiş püfür püfür, ben bizim martı rüsteme demezmiyim gelip senin çayının içine............. :whistling::w00t: tabi bu dahada karismatik olacaktır, bütün boğaz seni konuşur, martı rüsteme selamlarımızı iletiriz bizde yuvarlandığımız tepelerden... :stuart::shifty:

Leylacım bak bu bizim şalvarımızı, kınalarımızı, vede entellektüel yuvarlanışlarımızı kıskanıyor, :devil: kendisi İngiliz asilzadesi olup, sarayda, prens William ile beşeri münasebetler eğitimini, kontes elizabeth'ten aldılar da, zaten birazdan da Fransız asilzadesi madam bilmem kim gelip akşam çayı içecekmiş kendisiyle... :kiss::ermm::hug:

Gönderi tarihi:

entel şalvarlılarım..elleri kınalılarım.. :wub: siz ne bakarsınız bunun böyle hava yaptığına..demincek bizim martı rüstem haber saldı..gizli gizli ağlarmış otomofilinin içinde.. :crying: benim niye puantiyeli şalvarım..penpe çiçekli fistanım..kınam yok deyu..yaaaaaa...özenirmiş bezenirmiş imrenirmiş bizlere de seslenemezmiş yaaaaaaa...ah caaaaaanım..al gız ağlama senindir bu şalvar..anamdan ödünç aldım..52 beden..sana cuk deyin oturur..şu yemeniyi de tak bakam..hah şinci adama benzedin işte...bak seni bu halinle bizim aksakların Irıza görüverirse kaçırır alimallah.. :grin: o gadder ki akı ak pakı pak oldun.. :getlost:

Gönderi tarihi:

:w00t::w00t::w00t:

ben biraz daha gülersem iflahım kesilebilir Diloş harikasın ya, sen beni güldürdün ALLAH'ım seni bin misli güldürsün, canım ya... :hug:

Martı Rüstem de ne ispiyoncu yawww. :grin:

Aksakların Irıza Frozenimden eyisinimi bulcek, :whistling::hug:

Gönderi tarihi:

ben biraz daha gülersem iflahım kesilebilir Diloş harikasın ya, sen beni güldürdün ALLAH'ım seni bin misli güldürsün, canım ya...

Martı Rüstem de ne ispiyoncu yawww.

Aksakların Irıza Frozenimden eyisinimi bulcek,

canım benim..amin tatlım...

Martı Rüstem bizim elimiz ayağımız sen ne diyon..havada uçan karada kaçan onun elinden kurtulamaz.. :w00t:

Aksakların Irıza'ya gelince..heç küçümseme derim..beş dönüm tarlası var melmekette..babası evlenince beş adet böyük başda hedaya edecekmiş yaaaa...takılcek beşi bi yerdelerde cabası..kızlar takla atmakta onun için deyiler..habarı olsun.. :grin:

hadi bakalım ben kaçıyorum...seviyorum hepinizi..ayrık otumu da... :wub::hug::kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.