Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 şuh tombilik teyseee söylenenler doğrudur... saçlarım peruktur... napsaydım yane senin kafan gibi 3 tellemi dolaşsaydım saç diye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ne kadarda iftiracısıııın hemde gıcık tombilik teysesin bende ki saçlar gemilerde halat olur bikerem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sizin aranıza girmemek lazım kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sizin aranıza girmemek lazım kanımca sebeb? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sebeb? bi tarafta ablam bi tarafta kankam ondan yane abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 anlaşıldı tamam zaten o cadının en gıcık olduğu insan kişisi benim, tombilik gıcık ben Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nassı biliyo derin duygularımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bilmemmi onlar karşılıklı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Allahallah.. ..en son saç baş yoluşucaksınız ..harbiden saçınız kalmayacak... ...sardunyam..şu gemilere halat olur lafınıda çok tuttum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Allahallah.. ..en son saç baş yoluşucaksınız ..harbiden saçınız kalmayacak... ...sardunyam..şu gemilere halat olur lafınıda çok tuttum... yolduk zaten saç baş artık peruk kullanıyoruz evet saçlarım gemilerde halat olacak kadar güçlü, yıpratmadan temizleyen şampuan kullanıyorum beni ve saçlarımı yıpratan frozen cadısıdır, bende onu yıpratıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sensin cadı kızz gelecem oraya bak gemilere halat olan o saçların saman yığınlarına dönüyormu dönmüyormu ellerimde saçlarından sürürge yapcamda o bakımdan.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 gelemez kiiiiiiiiii gelde görelim kim kimi saman yığını yapıyor, uçan tekmemi unuttun sanırsam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yarın sendeyim telefonla adresi alırım orda iken hazırlık isterim ona göre patatesli börek yap yeter.... çok acayip ciddiyim ona göre... süpriz yapcam sana ani baskın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ne güzel olur, istediğin börek olsun kralını yaparım... ne istersen canımcım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bu kadar sevinceğini bilsem gelmezdim valla sanki davet ettide biz gitmedik...gıcık işte dur bari bide ne isteyimmmmmmmmm hıııııımmmmm elmalı kurabiye yapabilirmisin yoksam benmi alayım gelirkene hayır beceriksizsinde o bakımdan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 elmalı kurabiyede yaparım börekte, sensin beceriksiz, kendin yapamıyon gelirken alıyon baksana tembel tombilik teyse Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sen gelmiycem zannedip atıyon havadan yarın ben senin boyunun ölçüsünü bir alayımda gör sen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 mezuranı getir o zaman malum ölçümü alıcan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 kızdırdın beni gece gece gelmiyom işte...insan değer verir bekletmez bende saftrik bekliyom arkadaşım neye üzülmüş diye....sen devam et hanfendi...ben sakinleşmeye gidiyom... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 insan sabırlı olur, bekler, belki anlatmanın kolayını arıyorumdur... iyi sakinleşte gel, seviyorum seni işte gıcık şey Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 güzelimm hep mutlu ol... çok seviyomm seni ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik, Hani yagmur yagardi inceden, Hani okuldan, işten dönerken, Işiklar yanardi evlerde, Eskidendi, çok eskiden. Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken, Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi, çok eskiden. Hani hepimiz arkadaşken, Hani oyunlar tükenmemişken, Henüz kimse bize ihanet etmemiş, Biz kimseyi aldatmamişken, Eskidendi, çok eskiden. Hani şarkilar bizi bu kadar incitmezken, Hani körkütük sarhoşken gençligimizden, Daha biz kimseye küsmemiş, Daha kimse ölmemişken, Eskidendi, çok eskiden. Şimdi ay usul, yildizlar eski Hatiralar gökyüzü gibi gitmiyor üstümüzden Geçen geçti, Geçen geçti, Geceyi söndür kalbim Geceler de gençlik gibi eskidendi Şimdi uykusuzluk vakti. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 diloş ile sardunya ablama birer şiir yazdım kankama yazmamak olmaz hazır şairlik duygularım kabarmışken Fırıl fırıl dönerler Rastık çekilmiş o gözler O ne endam be öyle Zen getirdin bizi bu hale Elma elma olmuş yanakların Nedir kanka bu artiz havaların Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hele bir bak şu halime etme eyleme canım yazık olur gençliğime etme eyleme canım sana gönül verdim diye etme eyleme canım bana gülüp geçme öyle etme eyleme kim demiş ki ben bilmem aşkı sevdayı sevdiğimle kolkola gezip tozmayı kahrını cefasını çok çektim ama kim demiş ki ben sevmem yalan dünyayı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 benim bidenecik canim torunum nasillar bugun? yine yoklar mi ki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yüreği ağzında bir çocuk Gibi alırken kalemi elime Beceriksiz, acemi ve olasıya Yapayalnızım her defasında Bu sonuncu olsun diyorum Ömrümün eksiksiz tek şiiri Yazılsın artık kırk yaşımın Ve bir aşkın bittiği bu gece Akbabalar bin yıl kelebekler Bir mevsim yaşarlarmış ki aşk Da kısa ömürlüdür, başlar Gibi biter yaşanmışsa eğer Yaşanan ne varsa hoşgörünün Bir parçasıdır artık ama ben Yine de yakabilirim bu gece Bütün anılarımı bir şiir için Sonra irkiliyorum, anılarım yoksa Dostlarım da terkedilmiştir yangın Sürüp dururken yurdumda ki o zaman Kıymeti harbiyesi nedir bu şiirin Sabaha karşı dilim paslı Beynim keçeleşmiştir ve yangın Yalnızlığıma sıçrarken üşüyor Bütün sözcükler. Umut yoktur Yüreğim diyorum, kekeme Alıngan, serseri yüreğim Sen nerden bilebilirsin Bir şiirin nasıl yazıldığını Ahmet Telli seni de hiç görmüyorum frozenim.... o şiirin varya bana yazdığın.... tüm mutsuzluklarımda açıp okuyorum.... ne kadar mutlu etmiştin beni o gün..... gelemiyorum anılarınıza eskisi gibi... iyisindir umarım....şiiriyle gönlümü yakan canım frozenm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.