Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 sayın ve çok sevgili KesKİNkALeM sizi burda görmek ne güzel bu güzel sözleri sizden duymak çok hoş, zira ismini bir başlıkta gördüğümde girip ne yazmış diye merakla okuduğum bir kaç kişiden biriside sizsiniz.... duygular karşılıklı sizde benim için bu forumun değerli,kültürlü, seviyeli ve düşüncelerine önem verdiğim bir üyesisiniz... ayrıca bunlar ne kadar güzel çiçekler çok teşekkür ederim. saygı ve sevgi bizden efendim ''HER İNSAN BÜYÜK BİR ALEMDİR. İNSAN DÜŞÜNCEDEN İBARETTİR,GERİ KALAN ET VE SİNİRDİR.'' MEVLANA.. bu güzel sözlerde benim size armağanım olsun. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 çok teşekkür ederim sayın frozen çok nasiksiniz. sardunyam ile olan benzerliğiniz ise gerçekten çok hoş yoksa siz kardeşmisiniz. şaka bir yana fikirleri birbirine benzeyenlerin karakterlerinin benzemesi çok doğal kimin neden hoşlandığı ve neyi savunduğudur birazda karakteri. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu güzel çiçekler için teşekkürler PRUSIAS.hoşgeldin aramıza..ayrıca imzandaki resmide beğendim çünkü bende çok severim conan çizgi romanlarını...onlar ne güzel çizimler öyle..hayranım Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu güzel çiçekler için teşekkürler PRUSIAS.hoşgeldin aramıza..ayrıca imzandaki resmide beğendim çünkü bende çok severim conan çizgi romanlarını...onlar ne güzel çizimler öyle..hayranım ben de cok severim conanları... Begenmeniz de beni mutlu etti Teşekkür ederim... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Sevgili frozen, Seninle forumda geçirdiğimiz eylenceli vakitleri unutamıyorum hala.. Bilmiyorum belki unutmuşsundur.. Benim o zaman ki nickim Yemyeşim 'di.. Senin de topiğin hayırlı olsun.. Birlikte sohbetten eksik olsakta seni sevdiğimi bilmeni isterim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yok yaw, sen bu rapunzelin nesini sevicen oliviacım kıs bu benden de deluuu valla kendine mukayyet ol derim ben... kıs frozen, sabah gördüm seni işe giderken çorabın kaçmıştı, ne rüküş bacısın sen ölee Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Puahahah... Delüü== Sardunyam, sedelina, gloria and frozen.. Anaaamm kaçıyorum en hızlısından... Tabana guvvettt... Frozen; markaya takıl anam.. Zor kaçar çorabın.. Alıntı
Φ obelix Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yayımlanmış ilk cemal süreya şiiridir ayıcılar geçti, affedilmemiş insanlar geçti şehirler taş yürekliydi şarkısı-beyaz insanların büyük rüyaları vardı insanlar bir ölümle öldüler ki sevgiler arasında şaşırıp bir unuttular ki deme gitsin. ben olanca kuvvetimle halatlara asılıyorum nafile ben ayrı düşmüşüm bir kere ayrı düşmüşüm insanlardan. bu yıldız tutmaz mavilikte ne deniz ne köpük kar eder bana. arada bir ağlamak için onu kocaman ellerimle sevdim. ölüm daha saçlarına gelmemişti şarkısı-beyaz saçlarını kestim, şarapla ıslattım saçlarını koynumda saklıyorum arada bir ağlamak için. ve suların altında mavileyin küstah bir çalparaydı ayağını uzatmış mes'ut hatırasına balıkların. ve kocaman küfürleriyle sarhoş yatardı yavaşlamış tüyleriyle gemicilerin öldürdüğü kuş. siraküzaya uğrayamadık torbadaki çakıllara baktım şarkısı-beyaz benimkilerin üstünde üç tane hilal üç tane uzun hilal vardı, upuzun siraküza açıklarında bahanesiz bir yaz çalkandık durduk. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Sevgili frozen,Seninle forumda geçirdiğimiz eylenceli vakitleri unutamıyorum hala.. Bilmiyorum belki unutmuşsundur.. Benim o zaman ki nickim Yemyeşim 'di.. Senin de topiğin hayırlı olsun.. Birlikte sohbetten eksik olsakta seni sevdiğimi bilmeni isterim.. cimcime hoşgelmişsin sayfama,beni çok mutlu etmişsin ..seni unutmak mümkünmü olivia'cığım ne güzel didişiyoduk komik.. komik.. bende seni seviyorum çirkin cimcimem .. ayrıca güzel hikaye içinde çok teşekkür ederim.... bu çiçekte ...senin gibi güzel bir tomurcuğa : Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yok yaw, sen bu rapunzelin nesini sevicen oliviacım kıs bu benden de deluuu valla kendine mukayyet ol derim ben... kıs frozen, sabah gördüm seni işe giderken çorabın kaçmıştı, ne rüküş bacısın sen ölee anaaa gıss sanamı sorcekler sevmeden önce çekil aradan bakiyim kimmm benmi delüü iftiraya bak...sen inanma olivia'cığım...asıl bu zır deluuu cahilsin bi kerem.. o kaçık değildi onun modeli o ama nirden bilecen bende konuşuyom işte...selam vermedim diye alındın da çamur atıyon benim kibim güzeller güzeline Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yayımlanmış ilk cemal süreya şiiridir ............................. ben olanca kuvvetimle halatlara asılıyorum nafile ben ayrı düşmüşüm bir kere ayrı düşmüşüm insanlardan. bu yıldız tutmaz mavilikte ne deniz ne köpük kar eder bana. ............. sevgili obelix ne güzel bir şiir bu çok teşekkür ederim ....ayrıca imzandaki bölümde çok güzel.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 cimcime hoşgelmişsin sayfama,beni çok mutlu etmişsin ..seni unutmak mümkünmü olivia'cığım ne güzel didişiyoduk komik.. komik.. bende seni seviyorum çirkin cimcimem ayrıca güzel hikaye içinde çok teşekkür ederim.... bu çiçekte ...senin gibi güzel bir tomurcuğa : Ben cimcime değğğğiiilliiimmm... Hele de çirkin cimcime hiç değilim.. Sefmiyom işte seni.. Ben çiçeğe dayanamamki ama yaaaa... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 gıss cimcime ne çabuk karar değiştiriyon sen...dimek sefmiyon beni :huh:hem unutmuş olabilirem sen güzelmiydin yoksam hiç sanmıyom sen çipçirkindin gısss cimcimemm ben seni sefiyom oliviacım ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 anaaa gıss sanamı sorcekler sevmeden önce çekil aradan bakiyim kimmm benmi delüü iftiraya bak...sen inanma olivia'cığım...asıl bu zır deluuu cahilsin bi kerem.. o kaçık değildi onun modeli o ama nirden bilecen bende konuşuyom işte...selam vermedim diye alındın da çamur atıyon benim kibim güzeller güzeline baksen dimek ben cahilim he, halt etmişsin sen, genel kültürüm kültür mantarı gibidir valla övünmek gibi olmasın. hergün yeni yeni şeyler öğrenirim ben, ama kime konuşuyom ki... kültürsüz mantar... çorabın modelimi oydu, diyosun... bu havada ne modeliymiş o, romatizmaların azmasın teyzeeeee benim gibi olcan kottan başka bişey giymeyecen, sportif ve rahat... atlaması, koşması kolay, hatta döner tekme atması bile... neyse sen hanım hanımcık bi insansın tabi, ben gibi atletik ve enerjik olamazsın ki... muhahahaha çok kötüyüm demi, yaşasın kötülük... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 baksen dimek ben cahilim he, halt etmişsin sen, genel kültürüm kültür mantarı gibidir valla övünmek gibi olmasın. hergün yeni yeni şeyler öğrenirim ben, ama kime konuşuyom ki... kültürsüz mantar... çorabın modelimi oydu, diyosun... bu havada ne modeliymiş o, romatizmaların azmasın teyzeeeee benim gibi olcan kottan başka bişey giymeyecen, sportif ve rahat... atlaması, koşması kolay, hatta döner tekme atması bile... neyse sen hanım hanımcık bi insansın tabi, ben gibi atletik ve enerjik olamazsın ki... muhahahaha çok kötüyüm demi, yaşasın kötülük... noldu çok asilliğimiz ..kültürsüz mantar heee .....bak aklıma ne geldi.. meydey meydey... evet ben kültürsüz mantar içinde bulunduğum uçak düşmek üzere...beni kurtar ben arkidişin kültür mantarı dimek sensin kültür mantarı he canım ...konuşmayı bırakta yardım et kim ben mi benim kibim bir kültürsüz mantar senin kibim bir kültürlü mantarı kurtarsın olacak işmi... nolur meydey pişmanım eh iyi ozaman nirdesin uçaktayım uçak nirde havaalanında sen nirdesin kokpitte ne işin var orda bilmiyorum göstergeler ne durumda iyi hepsi pırıl pırıl allam ya hareket varmı diyom yoooo iyi peki avazın çıktığı kader bağırabilirsin canım benim..gelip seni alsınlar... kültür mantarım evet ben hanımhanımcık bir kültürsüz mantarım..ama canım sana birisinin gerçekleri söylemesi lazım artık öyle atlayıp hoplayıp parendeler atamıyacağını yaşın gereği...gözün görmez...kulak duymaz...ağız yapışık.. ah canım benim havalarda güzel aslında ama yaşlılık işte farkedememişsin ....bak üzüldüm haline şimdi ne kadar iyiyim değilmi...yaşasın iyilik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sen çok yaşa emi, akşam akşam öldürdün beni gülmekten, yarın helvamı kavur ama fıstıklı olsun... dimek, kültürsüz mantar, kültür mantarını kurtarıyor he, vay be... hatta vay anasını sayın seyirciler... sen asilsin zaten hala fikrim değişmedi ki, kültürsüz asil mantar... kötüler olmasa, iyilerin kıymeti bilinmeyecek ne yaptıysam senin için yaptım kıs kıymetini bilsinler diye... yerim ben seni canımın içi... rapunzel gördüğüm yerde kör makasla kesicem saçlarını... demek yaşlılık he, doğru kulaklarım işitmiyor, gözlerim iyi görmüyor artık... dişlerimide akşamları suya koyuyorum, çok güzel sırıtıyorlar bardakta... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 ben biliyordum zati senin bu kadar vahim durumda olduğunu ah canım benimmmm sen gülmekten çatlaycan zati böyle giderse...ben fazla abartmayım yaşın malum gidersin allah korusun...ben naparım sensiz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben biliyordum zati senin bu kadar vahim durumda olduğunu ah canım benimmmmsen gülmekten çatlaycan zati böyle giderse...ben fazla abartmayım yaşın malum gidersin allah korusun...ben naparım sensiz kardeşim benim asıl ben ne yaparım sensiz... üzme bu yaşlı teyzeni. dişlerim tütredi bardakta... üzüntüden... hem ağlarım hem gülerim bilmem ki ben niye böyleyim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kızlar, Frozen ve Sardunyam siz ikiniz sahiden de delüsünüz... ha,ben çok mu normalim?...cevap veriyorum ;akıllının burda işi ne? gelelim Frozen gerçeğine...imdi ben bu arkadaşı ilk ne zaman farkettim biliyomusunuz...baktım kenarda,köşede bi yerlere Murathan Mungan çiziktirip duruyo...e malum şahsın hastası olduğumdan...bu arkadaşta hafızama yazıldı...aynı şeyden hoşlaştığımıza göre vardır bir sebebi dedim...artık Frozen imzalı yazılara daha bi dikkat eder oldum...gel zaman git zaman bu nevi şahsına münhasır şahsiyetin irdelenmesi gereken bir kişilik olduğunu iyiden iyiye anladım...kendiyle ilgili olarak ufak bir yanlış anlama içinde olduğumu da farkettim bu arada...ben bu zat-ı muhteremi erkek sanıyordum...amaaaan canım büyütmeyin o kadar ufak bir ayrıntı işte... ilk başta oldukça gizemli bulduğum Frozen'in sır perdesi yavaş yavaş aralandı ve ortaya güzel mi güzel bir tablo çıktı... bazı yerleri yaralı...tanıyorum o yaraları... aynılarından bende de var ama renklerin geçişleri ve ortaya çıkan cümbüş tam bir seyirlik...uzunca bir zamandır seyre daldığım bu tabloyu seviyorum...her bakışımda farklı bir tat alıyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben deliliğimi ve delileri seviyorum... deliler dünyanın en renkli kişilikleridir nerede ne yapacakları belli olmaz ve sizi heran şaşırtabilirler... bu şahsına münhasır arkadaşımız yani frozen... hala gizemli bana göre... bize görünen buzdağının görünen yüzü, asıl derinlerde ne cevherler var düşünemiyorum... nerede böyle bir renkli kişilik görsem peşine düşerim ve artık benden kurtulması imkansızdır ben kurtulmak istemedikçe... diloşum bu özellikleri sende de görüyorum ve birbirimize o kadar enerji veriyoruz ki duygular ve fikirler daha bir akışkan hale geliyor... (eti tutku) araya reklam aldım idare edin... eee geçim dünyası ne yaparsın... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 hoşgelmişsin sevgili diloş... valla siz deli olabilirsiniz ama ben gayet akıllıyım hangi kenarda çiziktiriodum gıss diloş..ben heç hatırlamıyom... hayrıcana bu arkadaş..ben oluyorum galiba ama benim bir ismim var bu arkadaş diloş (evet arkadaşı eyice bir sinir ettik...artıkın takibi bırakır herhal ) valla benmi oluyom bu kadar güzel sözü hakeden endişelerim hat safhada..sıradan bir insanım arkadaşım... teşekkürler derim haketmeyerek ben erkeğim zaten sana bayan olabileceğimi ne düşündürmüş olabilir acaba.... sen çok yaşa emi diloş. ..ya bu arada merak ettim resimlerimin renkli olduğunu nasıl farkettin kız..yoksam sen medyummusun... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bence delilerin yeri ruh hastanesidir sizide en yakın zamanda ihbar edeyimde..topluma bir faydam dokunsun tabe canım sen kurtulmak istemedikçe ben nereye sen oraya bencede çok benziyorsunuz gerçekten hakkaten şaşırtıcı... tıpkım şey kibim şey neydi yaw ....hah buldum...diloş yuvarlanmış sardunyamı bulmuş (eternitiy) bu arada bende araya reklam aldım...kızmazsınız demi neyse ben arkadaşımla çıkıp biraz dolaşayım..hadi kalın sağlıcakla.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 eğer diloşumla ben deliysek sen delilerin şahısın kısımmm sen reklamı kaçtan alıyon bacım, bu aralar işler kesat ben evin camına da (dr.pimapen) ilan yapıştırdım da... nereye çıkıyon sen benden izinsiz bakem, kurda kuşa yem olcak akşam akşam. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kurda kuşa yem olcek göz varmı bende Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.