Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bidenemmm öpüyorumm senii kocamann... :kiss::hug: eyisinn demii çoktandır görüşemiyoss :wacko::unsure::wub::blushing::hug:

BAŞEDEMEZSİN

İş işten geçmeden gel de söz dinle,

Sen benim aşkımla başedemezsin.

Ben sarhoş gezerken senin derdinle,

Sen kendi gönlünü hoş edemezsin.

:clover::clover::clover:

canım sağol...hiç unutmuyorsun bu vefasız ablanı...seni seviyom mimecim..cimcimem :wub:

Sen benim engelimsin beyaza.

Yaparım yıkılır,

Saldıran sularda silinen

Kumdan kuleler deniz kıyısında.

Behcet Necatigil

Canem torunum gelmis,hosgeldin diyeyim dedim,bu pazar sabahinda uyuyordur zannimca ama :sorcerer::kiss: iyi gordum seni ,formunda gibisin,canim torunum :hug::wub:

nenecim ne yatması kızım çok hasta sürekli kusuyor..şimdi hastaneden geldik 2 tane iğne vurdular bebişime,geçmezse kusması gece serum vericekler...ama inşallah geçer...anlıyacağın çok keyifsizim :( ...öpüyom canem nenecim.. :wub:

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sen,

ben,

biz........

dünya,

evren,

herşey

biziz....

ben yokum

sen yok.....

dünya yok

yok evren...

her şey boş

sen katıl bana..

dert yok... tasa yok

yumote

Gönderi tarihi:
cok uzuldum,kusura bakma frozencigim,igne mi vurdulaar :( Acil sifalar diliyorum,yerime op kendisini,gecmis olsun bidene torunum :(

ne kusurun olucak leylacım...sağol canım :clover::wub:

sen,

ben,

biz........

dünya,

evren,

herşey

biziz....

ben yokum

sen yok.....

dünya yok

yok evren...

her şey boş

sen katıl bana..

dert yok... tasa yok

yumote

ben katıldım sana yumotem....şimdiye kadar duyduğum en iyi teklif...keşke gerçek olsaydı... :( canımsın :wub:

bir çiçek armağanım olsun istedim, karıncaya dikkatini çekerim çiçek sensin karıncada ben, kaşıntı yapıyorum demi :w00t::whistling::grin:

yok karıncalık sana yakışmaz...sana çiçek olmak yakışır....sen çiçek ol ben karınca -_- zaten ne farkederki anlamı olmayınca... :lol: teşekkür ederim sardunyam.. :clover:

Gönderi tarihi:
yok karıncalık sana yakışmaz...sana çiçek olmak yakışır....sen çiçek ol ben karınca -_- zaten ne farkederki anlamı olmayınca... :lol: teşekkür ederim sardunyam.. :clover:

sen şimdi bana anlamsız mı dedin, :unsure:

ya öldürcek bu kız beni ama ölürken bende onu öldüreceğim :online2long::wub::)

Gönderi tarihi:

düşün düşün boştur işin... :P bir ölüyü öldüremezsin... -_-

herşey bir yana frozenim sen bir tanesin... ve iyiki varsın ki ben seni tanıdım... :wub: yoksa bu hayata kalanlar hep akılsızlar... -_-

Gönderi tarihi:

:o:rolleyes: TİRBİYESİZ..BEN ANLADIM ONU.. :whistling::w00t:

:wassat::wacko::blink:

bacım noldukine kafana saksı neyim düştü de sen beni sevdiğini söylüyon :closedeyes: gıcık-cadı-demek istemiş olmayasın :w00t:

sen beni biliyon zati ben seni heeeeeççççççççççç sevmiyom :whistling::w00t::hug:

Gönderi tarihi:
severim ama bazen ruh halime göre...allahtan bende duymuyorum o karga sesini :w00t: bak bunun için teşekkür ederim :whistling::w00t:

dimek karga sesim rahatsız eyliyor sizi...o halde;

Unutturamaz seni hiçbir şey, unutulsam da ben

Her yerde sen, her şeyde sen, bilmem ki nasıl söylesem?

Bir sisli hazân kesilir rûhum eğer görmesem

Neş'em de sen, hüznüm de sen, bilmem ki nasıl söylesem?

umarım yeterince rahatsızlık vermişimdir... :w00t::shifty::lol:

Gönderi tarihi:

:wacko::blink::ermm:

ayyy dayanamıycam yoksa sendemi beni sevdiğini söyleyecen :wassat: ...nasıl söylesem diyonya...diyonda allahtan ben gene duymuyom o karga sesini.... :sweatingbullets: bak senin kulaklarına acıdım şimcik..vah zavallılar...napsakta duymasak diye çırpınıyorlardır... :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

valla şöyle söyliyim..kulaklarım benden,ben kulaklarımdan çokça memnunuz -_- seviyoruz birbirimizi :P

ayriyetten sesim bülbül sesi gibidir...onaylıdır..söylemesi ayıp :blushing:

senin kulaklarda bi sorun var sanırsam :w00t:

ayrıca seni sevsem nolcek??? -_- bundan sana ne? :w00t::whistling::glare::rolleyes:

Gönderi tarihi:
yirim sizi ben fındıklar aganaganigi ni dimek? :w00t:

anı defterime artık uğramıycam demek -_-

bol vitamin al dağa çıkıp ateş yak ve eğlen demek :P:lol: yoksa bilmiyon mu kıssss

yemedik yumotem.... :whistling::w00t::hug:

Gönderi tarihi:

Benim için ne denli önemli olduğunu ve eğer istersen,özümde var olan kişinin yaratıcısı olabileceğini bilmeni istiyorum.Yalnızca sen,arkasında titremekte olğum duvarı yıkabilirsin,yalnızca sen maskemin altında olanı görebilirisin,yalnızca sen,beni ürkü,kuşku ve yalnızlıktan oluşan karanlık dünyamdan kurtarabilirsin.Bu nedenle ne olursun yanımdan geçip gitme!Bunun senin için kolay olmayacağını biliyorum.Çünkü değersizlik inancı güçlü duvarlar örer.Sen bana ne denli yaklaşırsan,ben de o denli bilinçsizce geriye kaçabilirim.Görüyorsun,en çok ihtiyaç duyduğum şeye karşı savaşıyor gibiyim sanki..

Ama sevginin duvarlardan daha güçlü olduğunu söylediler.Tek umudum da bu.Öyleyse güçlü ama sevecen ellerinel yık bu duvarları.Sevecen ol,çünkü içimdeki çocuk çok duyarlıdır ve duvarların gerisinde de büyüyemez.Öyleyse vazgeçme...Sana ihtiyacım var...

vazgeçmedim Frozenim -_- o çocuğu sevmekten vazgeçmedim...kırılmasından korktuğunu biliyorum..ama unutma yalnızlıkta kırar,üzer onu..bırak artık ..bunun yürekten bir çağrı olduğunu hissediyorsun di mi?... canım Frozenim :wub::hug::clover:

Gönderi tarihi:

Hangi yalnızlıktır iten seni bu sığ sulara

Hangi şekilsiz gerçek bağlayan ellerini

Kattığın bir acı gülüştür düştüğün korkulara

Kim baksa gözlerine görür beklediğini

Saçında bir tel vardır, o çağırır hüznü

Ellerindir yorulmuş, anlaşılmamış, nemli, soğuk

Bir rengi vardır dudaklarının saklayan gülüşünü

Ne zaman baksam gözlerine ağlar bir çocuk

Ne kadar gülsen ortada kırıklığın öyle gerçek

Sen bir sarılarda, bir yeşillerde, bir morlarda

Sanki bir kederdir ömrün hiç bitmeyecek

Kimbilir seni bekleyen kim şimdi o yollarda

Bilmediğim, görmediğin kim çıkacak o romanlardan

Bir masal kahramanı mı? Ki kalmış eski zamanlardan

Frozenim..sen de benim cok ozelimsin :wub: ve de bidenecikk torunumsun :hug:

Gönderi tarihi:

Bilmiyorum kaç yıl oldu,

sen gideli buralardan

Sanma unuttum sanma mutluyum,

inan hâlâ seviyorum

Sanma unuttum sanma mutluyum,

deli gibi seviyorum

Dön sevgilim dön, dön ne olur

Bekliyorum bekleyeceğim

Bekliyorum bekleyeceğim

Sevemiyorum istemiyorum,

senin yerine hiç kimseyi

Sevemiyorum istemiyorum,

senden sonra hiç kimseyi

Bilmiyorum neredesin,

hangi yaban ellerdesin

Aylar geçsede yıllar geçsede,

ölmeyecek bende sevgin

Bekliyorum bekleyeceğim

Bekliyorum bekleyeceğim

Sevemiyorum istemiyorum,

senin yerine hiç kimseyi

Sevemiyorum istemiyorum,

senden sonra hiç kimseyi

Gönderi tarihi:

frozen..frozen..frozen..bir kara kedi girmişliğimi vardır aramıza..penguen kardeşler sorar durur seni..ayrıca sevgililer gününüzüde kutladılar..bende kutlarım.. :) ..nasılsınızdır..iyimisinizdir..

Gönderi tarihi:
Tenden çıkagörsün hele bir kez canımız ,

Tuğlayla kapar üstümüzü, dostlarımız

Bir başkasının kabrini örtsün diyerek

Bir günde bizim, tuğla olur toprağımız .

ahhh ölümü hiç yakıştıramayız kendimize ama gelecek birgün değilmi egzorsist.. :closedeyes: teşekkür ederim çok güzeldi..tıpkı sen gibi :hug:

Kızgın kumlardan serin sulara atlamak demek :whistling::D

oda değil....cildi güzelleştirir o kader..tabe yerseennnn :w00t:

Benim için ne denli önemli olduğunu ve eğer istersen,özümde var olan kişinin yaratıcısı olabileceğini bilmeni istiyorum.Yalnızca sen,arkasında titremekte olğum duvarı yıkabilirsin,yalnızca sen maskemin altında olanı görebilirisin,yalnızca sen,beni ürkü,kuşku ve yalnızlıktan oluşan karanlık dünyamdan kurtarabilirsin.Bu nedenle ne olursun yanımdan geçip gitme!Bunun senin için kolay olmayacağını biliyorum.Çünkü değersizlik inancı güçlü duvarlar örer.Sen bana ne denli yaklaşırsan,ben de o denli bilinçsizce geriye kaçabilirim.Görüyorsun,en çok ihtiyaç duyduğum şeye karşı savaşıyor gibiyim sanki..

Ama sevginin duvarlardan daha güçlü olduğunu söylediler.Tek umudum da bu.Öyleyse güçlü ama sevecen ellerinel yık bu duvarları.Sevecen ol,çünkü içimdeki çocuk çok duyarlıdır ve duvarların gerisinde de büyüyemez.Öyleyse vazgeçme...Sana ihtiyacım var...

vazgeçmedim Frozenim -_- o çocuğu sevmekten vazgeçmedim...kırılmasından korktuğunu biliyorum..ama unutma yalnızlıkta kırar,üzer onu..bırak artık ..bunun yürekten bir çağrı olduğunu hissediyorsun di mi?... canım Frozenim :wub::hug::clover:

sen benim şiir defterlerimi karıştırmışsın kızzz silahşör... :shocked: valla ben bunu senelerdir bilirim sen hatırlattın teşekkür ederim.. :glare: hissetmesem nolucak başımın belaları rahat bırakcanızmı :glare::w00t: yaw ben gayet iyiyim...abartma diloşum bak vururum anlının çatisundan :w00t::hug:

Hangi yalnızlıktır iten seni bu sığ sulara

Hangi şekilsiz gerçek bağlayan ellerini

Kattığın bir acı gülüştür düştüğün korkulara

Kim baksa gözlerine görür beklediğini

Saçında bir tel vardır, o çağırır hüznü

Ellerindir yorulmuş, anlaşılmamış, nemli, soğuk

Bir rengi vardır dudaklarının saklayan gülüşünü

Ne zaman baksam gözlerine ağlar bir çocuk

Ne kadar gülsen ortada kırıklığın öyle gerçek

Sen bir sarılarda, bir yeşillerde, bir morlarda

Sanki bir kederdir ömrün hiç bitmeyecek

Kimbilir seni bekleyen kim şimdi o yollarda

Bilmediğim, görmediğin kim çıkacak o romanlardan

Bir masal kahramanı mı? Ki kalmış eski zamanlardan

Frozenim..sen de benim cok ozelimsin :wub: ve de bidenecikk torunumsun :hug:

canem nenecim şiirin kalbime dokundu :hug: teşekkür ederim...seni çok seviyom ben biliyon değilmi.. :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.