Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 sağol canem bide ben kendime çenesi düşük derim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 yürümek; yürümeyenleri arkasında boş sokaklar gibi bırakarak, havaları boydan boya yarıp ikiye karanlığın gözüne bakarak yürümek.. yürümek; dost omuz başlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 sen papatya istemedin mi içeriğini bilmediğin şeylerden dolayı kullanım hatası yaparsın başımz iş açma dedim... saygılar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 bir türlü denk gelemedikdikdikcanemnemnemnem ben de geldim dim dim biraz geç eç eç oldu dud dud ama ma ma ma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 yürümek; yürümeyenleri arkasında boş sokaklar gibi bırakarak, havaları boydan boya yarıp ikiye karanlığın gözüne bakarak yürümek.. yürümek; dost omuz başlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek forumumuzun askeri gelmiş..harika bir şiirle ya jön ben anlamadım valla seninkisi nasıl askerlik.. komutana habermi uçursak ne.. odunu yuksa ben yollarım .. arkadaşlık ne içindir ki..yardımcı olmak görevimiz sen papatya istemedin mi içeriğini bilmediğin şeylerden dolayı kullanım hatası yaparsın başımz iş açma dedim... saygılar he papatya istedim bilgi değil sankim burda bakmaktan başka bişe yapabiliyozda sanal papatyalarına.. laff bendende saygılar efenim..ayrıcana hörmetler..ayrıcana baklavalar börekler..allah ne verdiyse artıkın ben de geldim dim dim biraz geç eç eç oldu dud dud ama ma ma ma ahanda biricik kızım gelmiş ben evde yokken geliyon dimi biliyon ele geçirince halı gibi silkeleyeceğimi seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 dettttttttttttttt Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 söyleyecek söz bulamadın mı gıcığım asıl sana detttttttttt Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 dilim tutuldu canem bişey bulamadım istersen bulayım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 pek sevgili adminimiz az veren candan çok veren tuş' tan diyerekten yaradana sığınaraktan ayrıca da rep verdik fena mı ettik banmış Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 sevgili adminimiz cevap yazsın ben ona göre civap vericem bende rep verdim ama tek başıma banlanamazdım dimi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 hazır gider ayak benide sürüklüyor, ben hiçbir kanunsuz iş yapmadım ama suçum rep vermekse uçurtmayı vurmasınlar bari he ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 bak bunu demiyecektin.. uçurtmayı vurmasınlar tabe sen dururken Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 banada kıyamazlar yaaa baksana şu masumiyete Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 çok masum görünüyosun gerçekten bu sıfatla hala yaşıyonmu sen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 işte gecenin karanlığı bu yüzden bana yaşamı hatırlatıyor güzel ve çirkin vardı hatırlarmısın aynen o misal hayattayım ya sen bu kadar güzell olup nasıl evden çıkabiliyorsun ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 on beş dene korumam var onlar sayesinde yürüyebiliyorum zati evet hatırlıyorum vinsın tı..aslan gibi adamdı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 http://media.digiturk.tv/forum/attachment....mp;d=1151565670 evet öyleydim, ama seninde artık elinden odunu bırakman lazım onbeş koruma bence iş görürü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 odunumu bırakamam.. onbeş koruma yetmiyor bazen iyi akşamlar egzo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ahanda biricik kızım gelmiş ben evde yokken geliyon dimi biliyon ele geçirince halı gibi silkeleyeceğimi seni yakalanmayım diye pazar pazar bu saatte geldim :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 kurabiyem senle hiç ayrılmadık Allah'a şükür ama sayfanda olmayı özlemişim sende gelirsen daha güzel olacak eminim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 yol arkadaşım gördün mü duydun mu bitenleri kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri yalnız aşmışız iyice üstelikte alışmışız hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile korkular basmış dünyayı, şimdi bir semt adı vefa kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana anlaşılır gibi değiliz tek bedende kaç kişiyiz hem yok eden hem de tanık, esas karmaşa ben sana küsüm aslında, haberin yok koyup gittiğin yerde kötülük çok kime kızayım, nazım senden başka kime geçer benim sensiz kolum bacağım,ocağım yok. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 canemmm temizlik yormuş seni öyle duydum geldigimde tatlımı isterim mutlu bayramlar canemmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.