Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 ne güzel anlatmış dostluğu sözde değil özdedir adı...teşekkür ederim bidenem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 günaydıın..işyeri sessiz..film izliyoz..az sonrada çekirdek çitleriz..belkide soğuk suya biraz tang..şeftalilisinden.. --yok...filozoflukla ben alakasızız..inankii..ben neyim kii..damla ummanda.. --iki gündür bir ormanda yanımda bir kaç deliyle mangal yakıp et-bursa biberi-soğan pişirip yiyoruz..yediklerimizi eritmek için sirtaki yapıyoruz..sonrada birbirimizin yüzüne avel avel bakıp gülüyoruz ..ama ateşi söndürüyoruz.. sonrasında bir arkadaşım ; ölmüş bir eşşeğin nasıl aaa iii aaa iii yaptığını size gösterem mi dedi..göster dedik..dakikalarca suskunca durdu..ee dedik hani aaa ii aa ii..kardeşim eşşek ölüü..nasıl aa ii lesin dedi ..allamm ortalık saten tenhaa..yanımda da bu frankeştayn bozması..ertesi gün kendimi işe attım..iyi yaptım dimii..applaa.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Hayat hatalarımızın toplamıymiş... Geçen günleri yargılıyoruz... Canem, bu yaz çok insan tanıma fırsatı buldum biliyormusun? Ve tanıdığım insanların sayısı arttıkça, dostlarımın kıymetini daha iyi anladım... Dili başka, içi başka konuşuyor insanların... Başkalarının acılarından kendilerine adi bir sevinç yaratabiliyor bazı insanlar... Ve ne yazık ki gidecek hiç bir yerimiz yok... Taşa dönmüş kalplerin arasında hala sımsıcak sevgi biriktiren sen ve senin gibilerde olmasa... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında, Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık. Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn-cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık. Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor, Sanıyorum her sokak başını kesmiş devler, Üstüme camlarını hep simsiyah dikiyor. Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi, Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur ses kesilince sesi, Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek yumuşak bir kucakta, Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum... Aman sabah olmasın bu karanlık sokakta, Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum. Ben gideyim yol gitsin, ben gideyim yol gitsin, İki yanımdan aksın bir sel gibi fenerler... Tak tak ayaksesimi aç köpekler işitsin. Yolumun zafer takı gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim! Gündüzler size kalsın verin karanlıkları. Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim. Örtün üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem taşlara boydan boya, Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp sokaklar kadar esrarlı bir uykuya. Ölse kaldırımların kara sevdalı eşi. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 teşekkürler arkadaşlar..iyiki varsınız.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 bir kuş gelse,kalbime konsa güllerle elinde diyeceğim ki; bu dağların ayazında hep yalnızdı meşeler üşürdü çok üşürdü tepelerinde bulutlardan yıldızlar işte geldin ve gördün yol bitmiyor ne dağda ne de hücrede böyle sürdü sürecek yalnızlıkla üşümek bense beklemeyi bilmişim kalamam artık kuruttum kanadında soyunup çıplaklığımdan ıslaklığımı hadi şimdi içelim güzelleşelim beklemeden o gardiyanı sonra sarhoşluğumla geldiğin yere beni de götür çocuk gidelim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 DELİLER Birinci deli kara sevdalı Elinde kağıt kalem İri memeli, geniş kalçalı Kadın resimleri yapıyor Burumuş bir mektup avuçlarında Hem ağlıyor, hem öpüyor İkinci deli Tanrıya küskün Çıkmış dinden, imandan Küfrediyor bütün gün Kocaman kocaman elleri var Bir tutuşta parçalayacak gökyüzünü Bıraksa gardiyanlar Üçüncü deli zavallının biri Bakışları bomboş Cam gibi mavi gözleri Bir yangında dört yıl önce İki çocuğu yanmış cayır cayır Çıldırmış, karısı da ölünce Dördüncü deli bir eski zengin Düşmüş, namerde muhtaç olmuş Bir dilim ekmek için Hala rüyasını görür geçen zamanların Sekiz silindirli otomobillerin Dağ gibi apartmanların Beşinci deli aklı başında Besbelli hayli dirsek çürütmüş Büyük ümitler peşinde Deli demeğe bin şahit ister Beğenmemiş gidişini dünyanın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 ah be nenecim ben ne yapıcam senle gene ne yaptımda yanlış anladın ..senin bu hallerin varya seni seviyom bidenem şiirde çok güzel senin gibi yuk kararlıyım,başaracağım,birgün burayı sel götürecek seni seviyorum,bu yüzden kırmaktan korkuyorum,kaybetmekten de korkuyorum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 bir kuş gelse,kalbime konsa güllerle elinde diyeceğim ki; bu dağların ayazında hep yalnızdı meşeler üşürdü çok üşürdü tepelerinde bulutlardan yıldızlar işte geldin ve gördün yol bitmiyor ne dağda ne de hücrede böyle sürdü sürecek yalnızlıkla üşümek bense beklemeyi bilmişim kalamam artık kuruttum kanadında soyunup çıplaklığımdan ıslaklığımı hadi şimdi içelim güzelleşelim beklemeden o gardiyanı sonra sarhoşluğumla geldiğin yere beni de götür çocuk gidelim... redblack ne güzel bi şiirmiş bu teşekkür ederim bidenem DELİLER Birinci deli kara sevdalı İkinci deli Tanrıya küskün Üçüncü deli zavallının biri Dördüncü deli bir eski zengin Beşinci deli aklı başında kleom hoş geldin bidenem söylesene biz hangi deli oluyoz bu durumda yuk kararlıyım,başaracağım,birgün burayı sel götürecek seni seviyorum,bu yüzden kırmaktan korkuyorum,kaybetmekten de korkuyorum.. nenem ben biliyom sen başarırsın... özledim seni yaw ..dön artıkın eskisi gibi.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 kleom hoş geldin bidenem söylesene biz hangi deli oluyoz bu durumda 5. olabilirsin kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Halef selef Rahat yüzü göstermiyor içim sanmam deniz memnun olsun bu işten dalgalarına hasreti yüklemiş köpükleriyle sonsuzluğa gidişten uçsuz bucaksız bir hengamede noktadan küçük kaldım oysa özgürlük bu teslimiyet anlamında yüreğimi vursa bir gece ta oralara dalgakıranlara iş çıkartan rüzgar güçlümüdür sevgimizden bilir misin ortasındayım hiçin debelenmelerim boşu boşuna toplanıyor kelam düşkünü üç beş dost sığınıyorlar ardıma uyur uyanık hallerime gülüyorlar ve bir ara saçlarımdaki topuza şatafatlı yıldızlarla süslü otel lobilerinden sesleniyorum tutmayacaksan bari bırakma tutunduğum yerlerinde kalayım işte bu sebeple yazdıklarımın son kelimesine kadar ısrarcı inatçı başının belasıyım sabır yok bende ölçüm yok aşkta yaşamak adına bildiğim türlü cümbüşleri çalı çırpı ile süpürdüm huzura yürüyüşte masum malum çıldırdığım gecelerin sonunda içimden aynaları kırmak geliyor selefim ol huy çıkmıyor can çıkmayınca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Halef selef bilir misin ortasındayım hiçin debelenmelerim boşu boşuna toplanıyor kelam düşkünü üç beş dost sığınıyorlar ardıma uyur uyanık hallerime gülüyorlar ve bir ara saçlarımdaki topuza şatafatlı yıldızlarla süslü otel lobilerinden sesleniyorum tutmayacaksan bari bırakma tutunduğum yerlerinde kalayım ah be sardunum ne güzel bir şiir bu teşekkür ederim bidenem natalia çok güzel bir türküdür bende severim..teşekkür ederim canem. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Bişey değil bidenem, sen daha güzelsin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 yuk kabul edemiyiciğim sen daha güzelsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Biliyorum, ama üzülme sende güzelsin... Bidenem, arkadaşın iş kadını oldu artık... Allah'ın izniyle kariyerime kaldığım yerden devam... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 işte bu habere çok sevindim sardunum ..ayrıntıları ayrıcana öğrenmek isterim.. hayırlı olur inşallah bidenem.. bu arada gözümden kaçmadı havalı haliniz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 hava da yakışıyor ona.. sana da... bana da.. yoğun iş tempomdan önce bir uğrayayım dedim,iyi misin bidenecikk torunum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 işte bu habere çok sevindim sardunum ..ayrıntıları ayrıcana öğrenmek isterim.. hayırlı olur inşallah bidenem.. bu arada gözümden kaçmadı havalı haliniz teşekkür ederim benim bidenecik dostum, ayrıntıları paylaşacağım elbette seninle... amin, inşallah hayırlı olur... sevinç vede heyecan doluyum, kutlu olsun bana senin gözünden ne kaçar ki? hava da yakışıyor ona.. sana da... bana da.. bidenecik Leylam, havamız batsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 sardunum herşey gönlünce olur inşallah bidenem.. nenem sen zati iyice boşladın bizi..sanırsam ben sizi tam boşlıyıcam yakında sakın ağlama nenem nolur..lütfen..seni seviyorum.. ve redblack bugün aslında dün sertabın onbeşinci yılıymış sende ne güzel bir sertap şarkısıyla gelmişsin sayfama..en çokta şu söz güzel değilmi bidenem..SEN SANDIĞIM ŞEY BELKİ BENİM YÜREĞİMDİ.. seni seviyorum yürekli ve asil kız sardunum şimdi sen alınırsın gıcığım senide çok seviyorum ilk gözağrım,dostum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 boşlamadım ama biliyorsun ki pc aracılığıyla görüşebiliyoruz,onun keyfine kalmışız yani yoksam sizsiz nasıl durduğumu gel de bana sor,kafam dağılsın diye tuhaf şeyler yapıyorum.. ben de seni seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 bilmemmi benimkide yoruldu bu aralar tekliyo.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ben alınma duygularımı aldırdım canem, artık alınmak istesemde alınamıyorum yüzsüs oldum zahir... Bir kıvılcım düşer önce Büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne kardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince, Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce elele, Olmasın hiç O ta içten gülen gözlerde yaş, Yollarımız ayrılsa bile, Seninle ARKADAŞ! Şanar Yurdatapan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.