Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Nerelerdesin hiç görünmüyosun Sıcak Bakışlarda sıcak bakışlarda kimi zaman tek sobalı bir oda küçük kuytu aydınlık buldum sanıyorum bazen işte burası diyorum burası olmalı sığınacak yuvası içimdeki çocuğun avunuyorum sonra sonra sönüyor aydınlık siliniyor bakışlar kaybediyorum gözbebeklerini gözkapakları altında tükeniyorum toplayıp gücümü bazen gülümsüyorum yine de yine de açmıyor çiçekler yeşermiyor toprak sert vuruyor rüzgar etime kemiklerime kadar yine aynı soğuk yine aynı çile Ahmet Batal Boş çıkmıyım dedim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Çile Bizim hiç bir hürriyetimiz yok, hiç bir hürriyetimiz, ne çalışmak, ne konuşmak, ne sevişmek. Sen orda bağrına bas dur en büyük çileyi, ben burda en büyük çileyi doldurayım. ekmeğe muhtaç, hürriyete muhtaç,sana muhtaç. Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, ben burda zerdalisiz bir dal gibi durayım. A. KADİR sevgili ilyada ..ben nasıl severim bu şiiri..kalpler karşılıklı demekki..teşekkür ederim Nerelerdesin hiç görünmüyosun Sıcak Bakışlarda sıcak bakışlarda kimi zaman tek sobalı bir oda küçük kuytu aydınlık buldum sanıyorum bazen işte burası diyorum burası olmalı sığınacak yuvası içimdeki çocuğun avunuyorum sonra sonra sönüyor aydınlık siliniyor bakışlar kaybediyorum gözbebeklerini gözkapakları altında tükeniyorum toplayıp gücümü bazen gülümsüyorum yine de yine de açmıyor çiçekler yeşermiyor toprak sert vuruyor rüzgar etime kemiklerime kadar yine aynı soğuk yine aynı çile Ahmet Batal Boş çıkmıyım dedim iyikide boş çıkmadın radyam ne güzel bir şiirmiş bu..yine aynı soğuk yine aynı çile..işte hayatın toplamı.. yaz geldi ayrı düştük işte herkes bi yerde.. bende bi bakınıp gidiyorum işte..şimdiki mekanım forum oyunları Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 gördüğün üzre kara çalın geri döndü.. belkide yokluğumda; -hehehe..kurtulduk nihayet.. deyu heves şeettirmiş olabilirsin.. ve fekat gördüğün gibi...yıkıııılmadıııımmm..ayaktayıııımmmm..dertlerimle başbaşayııııımmmmmmmmmm... yani ben aynı bıraktığın benim.. al canem bu da şiirin.. o gülüşü unutmadım ayrık otum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 teşekkür ederim karaçalım..hiçde öyle bişe demedim bi kere senin için kötü kızımmmm ve hoşgeldin nereye gidiyosan ikidebir anlamadımya Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Abooooooo peh peh peh kıs ne bu Yapışmış bu fincan tabağa Götür götür tut dileğini tut suyu yıka bakem fincanını ne dileğin varsa olcak Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ahanda yakaladım sizi..ya radya söylesene kıs. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ahanda yakaladım sizi..ya radya söylesene kıs. şişt çaktırma işte gece gece fal bakılmaz cinleri başımamı toplatcanız benim tübe tübe Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bu günleride gördümya gam yemem.. bunlar toptan deli yaw Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bu günleride gördümya gam yemem.. bunlar toptan deli yaw Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 oyunlarda okudum bende geldım duyan gelmıs desenıze Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bende geldım herkes burda Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 oyunlarda okudum bende geldım duyan gelmıs desenıze A- aaaaa hepiniz ne fal meraklısımışınız he Zaten erkekler hele inanmıyom derler ha böle şekil AAAdaki gibi herkesten önce koşarlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Sabah şeriflerin hayırolsunnn.Kıs şincik ben niye geldim anlatayım bak sana Ben gene rüya gördüm de.Halbuki topu topu iki saat uyudum ha eeee şöle rüyamda ben senin bu anı defterinde bir fal bilim merkezi açmışım Gelen giden,millet kuyruk En sonunda al radya diyon al kontrolden çıktı bu defter tepe tepe kullan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 anam ne olmuş akşam..her duyan gelmiş.. dimek rüya gördün..diyomki açalım biz şu bilimsel fal merkezini..ama bedava olmaz..kasada ben dururum gelenleri organize eder randevu işini hallederim..sende fal bakarsın hemde bilimselinden valla iyi fikir.. sen uyumuşsun gene ben uyumadım radyam..çok sıcak uyumak mümkün değil ..bissürü film izledim..o yüzden şu an kendimde değilim..herşey silik Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 " o kara delik,çekiyordu ikisini de en zayıf yerinden..orda ağlamanın..gülmenin..haykırmanın ya da susmanın hiçbirşeyi değiştirmeyeceğini biliyordu ikiside..ilkin karanlıkta gördüler birbirlerini..yaralıydılar çok..mecalleri yoktu..uzaktan baktılar bi süre..o kadar yorgundular ki..ve dipteydiler..bu karanlıktan çıkmak her seferinde daha zor oluyordu artık..birgün dokundu biri ötekine bilerek veya bilmeyerek..tesadüf bu ya..tamda yarasına deymişti..diğerinin yarası..işte o an tanıdılar birbirlerini..acı içinde gülümsediler.." alıntı değil.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Şehirler Olmasa Anilarimiz Ölü Olurdu ... ve hep uçurum kenarlarinda gülümsüyordun bana nicedir kendimi biriktiriyorum herşey aşka varir diyerek ve utanmadan aglayabiliyorum artik gidişlerine bir tek sen çikiyorsun şehirden tüm kalabaliklar yalnizlaşiyor içi boşalmiş bir kente içtigim antlari kusuyorum "yanindayim" diyorsun en yanim bayramlaniyor geceleri molasiz geçiyorum şehirleri bir aşka bir ölüm yetmiyor bu çagda gecemin en zifiri yanini kemiriyor bir sirtlan ve leşim bir aşki kusmaya and içiyor sönmüş olsa da gölgeme bile sözüm geçmiyor artik oysa ben şehir çocuguyum yani yorgunum her karanlik bir kent kursa da bana içinde ellerin olmayan herşey sadece kalabalik bilir misin yanimdaki düşler kirilarak çogalir ve yoklaşarak azalmak bir varoluş şeklidir çaresizligin çünkü güneşi terk edenler çabuk ölür elleri tütün kokulu gece yalnizlari nikotin biriktirir gece nöbetlerine bu yüzden bütün çay bardaklarina dudak izim bulaşiyor buralarda ölmek ve gülmek arasinda fark kalmamiş sürüyorum kendimi büyük sevdalarini küçük korkulara yedirtenlerin şehrinden ömrüm! kendine sakli bir kent bul yarin gözlerinden yapilmiş Kahraman Tazeoğlu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 :crying: Öğrendiğin her şey, susup arkanı döndüğün, yenildiğini unutup, güzelliğini sonuna dek yaktığın herşey seni senden kurtarmıyorsa ne anlamı var hayatının sana sevgili... Masumiyetin kimi zulümden kurtardı, söylesene Hem bu arzuda onun adı bile geçmez... İstikbalin sıradan bir ayrıntı bu telaşta Ne yapsan göğsünde hayatına yabancı bir zaman birikiyor... Borçlu değildin ömrüne üstelik... Ama ne yapsan boşluğa açılan bir kapı oluyor hayat, ne yapsan büyüyor o boşluk... Ne yapsan suçlu değilsin, sadece yerçekiminden muafsın... O derin ıstırabınsa seni hayata alışmaktan koruyor sadece... Oysa bu bile umurunda değil... Geleceğin ellerinde sıcaklığı üşüyen bir mum sadece... Gördüm... Geleceğin ellerine yapışan o soğukluk... Durmadan ömrüne yapışan bu gerçeği soluyorsun sen... Durmadan o aşkı soluyorsun... Durmadan ciğerlerini yakan o büyük soğumayı... Cezmi ERSÖZ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 hoşçakal Frozenim..kendine iyi bak.. Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpte sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... İclal Aydın Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 frozenim..nasılsınız.. ---sana güsell bi klip gönderiyomm..bu gün masada kaldırmışkende kadehimi havaya..şerefeeee durumunda..senide anımsıcam..by by.. http://www.youtube.com/watch?v=NtUpvJa9FmY Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Şehirler Olmasa Anilarimiz Ölü Olurdu ... bu yüzden bütün çay bardaklarina dudak izim bulaşiyor buralarda ölmek ve gülmek arasinda fark kalmamiş sürüyorum kendimi büyük sevdalarini küçük korkulara yedirtenlerin şehrinden ömrüm! kendine sakli bir kent bul yarin gözlerinden yapilmiş Kahraman Tazeoğlu lilac'ım çok güzel bir şiirmiş..ilk defa okudum teşekkür ederim bidenem :crying: Ama ne yapsan boşluğa açılan bir kapı oluyor hayat, ne yapsan büyüyor o boşluk... Ne yapsan suçlu değilsin, sadece yerçekiminden muafsın... O derin ıstırabınsa seni hayata alışmaktan koruyor sadece... Oysa bu bile umurunda değil... Geleceğin ellerinde sıcaklığı üşüyen bir mum sadece... Gördüm... ah be nenecim ben ne yapıcam senle gene ne yaptımda yanlış anladın ..senin bu hallerin varya seni seviyom bidenem şiirde çok güzel senin gibi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 hoşçakal Frozenim..kendine iyi bak.. Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... İclal Aydın iyi tatiller diloşum çok güzel bir tatil geçir bidenem balarımada sevgiler ve öpücükler.. şiir içinde teşekkürler..ve ne olacak şimdi halim benimde sıkça söylediğim bir söz iyi olur inşallah hallerimiz.. frozenim..nasılsınız.. ---sana güsell bi klip gönderiyomm..bu gün masada kaldırmışkende kadehimi havaya..şerefeeee durumunda..senide anımsıcam..by by.. http://www.youtube.com/watch?v=NtUpvJa9FmY filazofum demek içiçeksiniz bu akşam he oh ne güzel muhabbet filan..benim içinde iç bi kadeh bu şarkı..gençliğime götürdü beni..hani şu bol vatkalı zamanlara o zamanda sevmezdim şu vatkaları hep sökerdim ben güzel günlerdi ama..teşekkür ederim zamanda yolculuk için Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Seni sen olduğun için sevendir Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı... Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı... Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de çıkar Dostdur sözde değil özdedir adı... Yangınlardaki yüreğine, varlığı ile ferahlık Mutluluklarında, üstüne dikilen saf ipekden bayramlık Bilmez ne rol ne sahtekarlık En büyük özelliği yaradılışı doğallık Dostdur sözde değil özdedir adı... Yalnızlıklar rıhtımından alıp götürür, süt beyaz yelkeniyle Uçurum kenarından çeker,adı şefkat elleriyle İyiki varsın dedirttiren, avucunda tuttuğu yüreğiyle 'Sen cansın benim dostumsun ' ağız dolusu kelimeleriyle Dostdur sözde değil özdedir adı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.