Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şunu bilmeni isterim canem..kediyi de merak öldürmüş zati.. her ne kadar görmezden gelsekte sonuç belli bidenem.. haaa..bana sonuca ulaşana kadar bizi neler bekliyo diye soruyosan şayet..bak bunu bende bilmiyorum.. bir delü nasıl sürdürürse yaşamını bizde o şekilde sürdürücez kanımca.. sence delüler öbür tarafta da bulurlarmı birbirlerini..? evet benim sorumda bu..civapla bakalım.. kutu kutu penseeeeeeeeeee elmamı yenseeeeeeeeeeeee arkideşim ayrık otum arkasını dönseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 valla siz delüleri bilemem ama sanmıyom yanee ya napalım ben siz delülerle uğraşırım sizde benim aklımdan faydalanmaya çalışırsınız geçinir gideriz işte çilli bom bom bom bommm aman çilli çilli yaffrümm çilli çilli bom bom bom kendimi tanımakta zorlanıyom artıkın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 bak seeen.. dimek farklı bi mekan düşünoyosun bizden gayrı.. ordada bi havuzbaşı ve en havalısından bi şizlong kapma peşindesin ben seni tanımam mı.. senin aklından yararlanmak işimize gelirdi ama mallesef böyle bir şansımız heç bi zaman içün olmadı.. :zira sende us yuk, uslanma yuk ayrık otum.. baktık bi delü mayın gibi orda burda bitiyosun..dedik yersiz yurtsuz garip.. gelsin yamacımıza kıvrılıversin..herşey böyle başladı işte.. dirken..senden bir başka sen yarattık.. amanın bulguru kaynatııııırlaaarrrrrrrrrrrrrrr yavrım bulguru kaynaaaatırlaarrrrrrrrrrrrrrr serinde yaylatırlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bizde adet böylediiiirrrrrrrrrrrrrrr güzeli (diloşu) oynatırlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aman çirkini(ayrık otumu) söyletiiiirleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 frozen'ım, şekerim sana geldi içimden Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin... Göz göre gelince aklım şaşıyor, Yüreğim koşmaktan yorgun düşüyor, Sığmıyor gönlüme aşkın taşıyor, Sen benim haddimden fazla güzelsin... Vadesi yakına eğleme meyil, Sen sen ol zamanı zengine eğil, Ben gibi hüzünlü hazanla değil, Sen, taze baharla yazla güzelsin... Aşk hevesle başlar, hasret, gurbetle. Solmasın gençliğin gamla, kasvetle. Çünkü sen her zaman sen muhabbetle, Şiirle, şarkıyla, sazla güzelsin... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ---------- Geceyarısı, karanlık bir bozkırda Işıklar içinde akan bir tren kadar yalnızım içinde onca insan, içinde dünya... Soluk soluğa, demirden bir ırmağa mahkum Ve bilmeyen sonsuzluk nedir, Haklı olan kim bu kargaşada? Ateş ve su, yaşam ve ölüm, irin ve şiir Ucu bucağı olmayan bu çığlıgın Ortasında nasıl barışılabilir? Anlamak isterim, hangi yasa Bir beşikle bir darağacını Aynı ağaçtan, ne adına varedebilir? ---------- Ahmet Erhan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 canem redblackim teşekkür ederim ve figgaro ne güzel sözler bunlar... Haklı olan kim bu kargaşada? Ateş ve su, yaşam ve ölüm, irin ve şiir Ucu bucağı olmayan bu çığlıgın Ortasında nasıl barışılabilir? bir bilsek...teşekkür ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 BİRGÜN Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin,açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini,bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar Bil ki seni istiyorum Gecelerden bir gece uyanırsın apansız Uzaklarda elemli,garip bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kabrimde bir sarı çiçek biterse Bil ki seni seviyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 teşekkür ederim arkadaşlar hepsi birbirinden güzel..sizi seviyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 cadım yeni avatarın hayırlı olsun, pek beğenmedim ama naparsın zevk meselesi... puhahahaha deniz, mehtap ve martılar sordular seni dedim haberim yok... bildiğim en son yıldızlara bakıyordu sonra kayboldu, kandil mesajıma 3 gün sonra cevap verdi... naptın cadım yıldızlara bakarken uçtun gittinmi? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 hakikaten cevap ver,uçtun gittin mi..nerdesin seni görmeyeli aylar yıllar olacak.. sen vejeteryan değilsin,tavuk seversin,biliyom Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Frozen iyimisin Akşam rüyamda seni gördüm valla bak Soruyorum nerelerdesin diye; Altı günlüğüne fethiye'ye gittim diyosun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 cadım yeni avatarın hayırlı olsun, pek beğenmedim ama naparsın zevk meselesi... puhahahahdeniz, mehtap ve martılar sordular seni dedim haberim yok... bildiğim en son yıldızlara bakıyordu sonra kayboldu, kandil mesajıma 3 gün sonra cevap verdi... naptın cadım yıldızlara bakarken uçtun gittinmi? sende zevk yukki canem ne beğenisinden bahsediyon... ayıp ya insan buradanda söylermi..valla geç gördüm..tilifon kapalıydıda hakikaten cevap ver,uçtun gittin mi..nerdesin seni görmeyeli aylar yıllar olacak.. sen vejeteryan değilsin,tavuk seversin,biliyom nenem senlen dün gece hasret giderdik zati değilmi bidenem ..amma güldük ama ..karıncalar diyom..voltranın beyni diyom başkada bişey demiyom Frozen iyimisin Akşam rüyamda seni gördüm valla bak Soruyorum nerelerdesin diye; Altı günlüğüne fethiye'ye gittim diyosun sisli ve puslu bir hava kadar bahtiyarım radyam..essahmı diyon desene baya bir kabus gördüm deyi o dediğin yere gittim zati..ama kimbilir madem görmüşsün ben gene bi gideyim bakayım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Desene müneccimlik konusunda epey bi çalışmam lazım. Baksan ya sen gitmişin gelmişin ben anca görmüşüm rüyayı Eyi benim içinde git bak hatta çünkü kendimle ilgili hiç tatil rüyası görmüyom bu sene Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ben izmire uğrar seni alırım sen merak etme beraber ağlaşırız işte arada güleriz..dalgalarla felan oynarız ..ben boğulurum sen beni kurtarırsın..kurtarırsın demi işte geçinip gideriz.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ben izmire uğrar seni alırım sen merak etme beraber ağlaşırız işte arada güleriz..dalgalarla felan oynarız ..ben boğulurum sen beni kurtarırsın..kurtarırsın demi işte geçinip gideriz.. Gelirsen büyük bi keyifle ağırlarım seni Kurtarırım tabi kurtarmam mı Ya ben boğulursam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 gece düşündüm de canem,sanki biraz aldanmışım gibime geldi,anlaşmayı bozdum,fesh ettim, fifti fifti anlaşalım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Canımm kocaman öptüm seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gelirsen büyük bi keyifle ağırlarım seni Kurtarırım tabi kurtarmam mı Ya ben boğulursam valla oda senin sorunun gece düşündüm de canem,sanki biraz aldanmışım gibime geldi,anlaşmayı bozdum,fesh ettim, fifti fifti anlaşalım yuk olabilemez anlaşma anlaşmadır tek taraflı fes yada takke edilemez...bidaha oku istersen sözleşmeyi Canımm kocaman öptüm seni canem zeynam ne güzel bir şiir bende seni öpüyom kocaman kocaman bide sarılıyom... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Bu dalgalar çığlık atmamız için yeterli gelirmi ne dersin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ne çığlığı bide üstüne kaçmamıza yarar radyam yalnız bu dalgalar çok hoşuma gitti..sanırım birazdan bu şahane dalgaların resmini çizeceğim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Günaydın Frozenim Bak o dalgaların devamını görmedin sen heralde Öpüldün ben gidiyom doğuma yetişcem DALGALAR Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Günaydın radyam..gördüm o dalgaları çok güzeller deniz gibisi varmı ki ve hoşgelmiş bebek mutlu ve güzel bir hayatı olur inşallah.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Çile Bizim hiç bir hürriyetimiz yok, hiç bir hürriyetimiz, ne çalışmak, ne konuşmak, ne sevişmek. Sen orda bağrına bas dur en büyük çileyi, ben burda en büyük çileyi doldurayım. ekmeğe muhtaç, hürriyete muhtaç,sana muhtaç. Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, ben burda zerdalisiz bir dal gibi durayım. A. KADİR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.