Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 yuk açım zati birazdan gitmem ilazım ..arkadaşın kıytırık teknesinde balık yemeye davetliyim canem ..oh yanındada bol sulu bir rakıı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 yuk açım zati birazdan gitmem ilazım ..arkadaşın kıytırık teknesinde balık yemeye davetliyim canem ..oh yanındada bol sulu bir rakıı ne diyosuuuuuuuuuuuuuun nerede bu kıytırık tekne canem bi kişilik yer varmı? gelirken kavun alayımmı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bu tekne marinada ..ve canem sana bir kişilik yer yetmez zati balık az ..yani hayatta olmaz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 kötüsün işte, kötüüüüüü gelirken balığımıda alırdım ben gıcık cadı... hangi marina demiştin? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 valla kıskandım seni frozeenn ..rakı balık tekne..biterse mazot iteklee.. ..aklımada düşürdün şimdi akşam..akşamm..uzasammı bende şöle balıkçıların limanına doruu..gidincede şimdi vuracaaazz yine geyiin dibinee.. rakıynanda geyik güzel gidiyoo ammaa...ama senin mevzular derindir şimdii..isterdim olmak teknenizde..nesee..kaderime küsüyümm.. --balkonsuz evdesin demek..içim cızladıı..inan olsaydım istanbulda elimde bi balyozla kapındaydım..manzaraya bakan odanın bitenesinin indirirdim duvarını..sonnada bir metre geriden tekrar örerdim biriketnen..işte sana balkon..sonnada islerdin mehtabıı.. --ya sen bana bakma..kafam gel git..ördeğe yem falan vermeye başladım..ekmek attım birazda..yüzüme bakaraktan saf saf vak vak lamaya başladıı..bi yandan acıyoomm..bi yandan da mangalda düşlüyoom..acı çekiyom şu ann..gerçi ben biraz daha yemleyim..dahada irileşsin sonnasında düşünürüz bişeler.. ne bilem iştee..aklım birazda şeyimdee..midemdee.. söz geçiremiyom..içimden trampet çalıyor sözünü dinnemezsem..ama senin sözünüde dinnemezsem kafamda davulun tokmaa çalıyoo gibii..yani ben yine kalmış aralarda acı çekiyoomm..iştee ölee..tekne sahibi arkadaşınada sölee.. --ne demiştin panter melaat mı ayten mii..bırak bırak sen onnları gesinler..mır mır mır layan küçük tedicik yaparım ben onlarıı..ama ördeğimden yedirmem..onlara sölee.. yahu canımız çektiydi de ..ucundan azıcık bizede verseydinde muhabbetine girmesinler bennen..ben onlara marul ve domatesten oluşan sandevüçlerini hazırlarım..kepek ekmeneee.. -- akşam geldiğimde şöle bi uzanam havuzun etrqafına bizimkisi nede pinekler bi örenem...ya panter aytenn benden önce davranırsa..iki gündür 3 tane taş ekmee yediriyoom boşuna mı..dimi ama..sende hak verirsin artık bana.. --üff üff..sana bi soru soram..neden davul sendedir de tokmaa başkası çalarrr.. şu an varyaa..gülüyoomm..yine durmaz bendeki hayal gücüü..sen içiyomuşsun..teknede kafayı bulyomuşsun..teknede biraz açıklardaymış..nese sonnasını..sonna anlatam.. --by by.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim ne de iyileştirebildim bir yaramı ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 şu an varyaa..gülüyoomm..yine durmaz bendeki hayal gücüü..sen içiyomuşsun..teknede kafayı bulyomuşsun..teknede biraz açıklardaymış..nese sonnasını..sonna anlatam.. --by by.. bekliyom bakalım sonumuz hayır ola Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim ne de iyileştirebildim bir yaramı ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna çok teşekkürler jön..ne şiir ama..imzamdada var zati kendileri..ve ne güzel bir resim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Beni artık sevmeyin (bir şarkıdan geçerken..masal perisi*) “..elini son defa yanağıma koy../..istemiyorsan giderim..giderim..” inandığım değerleri kaldırdım çeyiz sandığıma sakladım../..kenarlarını tığla ördüğüm umutlarımın arasına parmaklarımda naftalin kokusu alışamadım unutulmaya kaç yaşında sevdim ben bu yalnızlığı.? hangi yürek öncüsü oldu ezinç taşkınlıklarımın..? bana düşen artık susmaktır toplamından taşıyorum iç acılarımın defterimin arasında kurutulmuş anılar yüzlerinde palyaço gülüşleri kimbilir../..hangi sevdadan kalma “..serin bir sonbahar akşamında söz../..ismini unutur silerim..silerim..” isyan perdesini indirdi gece, suya yansıdı öksüzlüğüm şehrin kapılarını tutsun bütün yıldızlar, yoksa firar edip kaçacak hüznüm sevdiğim erkekler geliyor aklıma bir çocuk gibi usulca sokulup, bir nehir gibi akıp giden erkekler ama sen son vurgunum../...en çok vurulduğum veda mektubun hala cüzdanımda biraz yırtıldı ve buruştu ama tek kanıtı biten bir aşkın yoksa../..kimse inanmıyor ayrıldığımıza “..tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri.../..bir defa daha yazsa bebeğim...bebeğim..bebeğim..” ah bu ben grameri bozuk bir hikayenin içinde, yüklemini kaybetmiş bir cümle gibiyim sindire sindire yaşamalı ayrılıkları da belki de bu yüzden../..hala aşık gibiyim hangi kırgınlığın içinde boğuldu gülüşlerim...? iğnesi kırılmış bir plak gibi dönüyorum olduğum yerde ve şarkılarımı kusamıyorum gücenik makamından eserler dinleyemediniz, hepinizden özür diliyorum “..eğer bir masal perisi girerse rüyalarına../..öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti..” çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm “..uğruna döktüğüm gözyaşları için../..yağmurdan özür dilerim..dilerim..” beni artık sevmeyin tuza yatırdım gönlümü../..düşlerimin yanına gözlerimde esrik bir sızı, alışamadım unutulmaya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 aman seni seven kim zati... üşenmemiş bide şiir eklemiş gıcıksın kızımmmm gıcık ..gene kim aldı boyunun ölçüsünü bakiyim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 kendim aldım canem... sanada bişey beğendirilmiyor be, uyussss, gıcıkkk, cadıııı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 oy oy oy kıyamam ben bu tombik gıcığıma gel seni bi öpem bide sarılam gıcığım hayırdır yemyeşil oldun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 bu sıcakta bu ağır parfümü kullanma dedim sana burnumun direğinde harfiyat bıraktın... rüküş, kokoş, öpesinmi geldi... hayırdır sen böyle yapmazdın ama neyseeee Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 en bayat espriyide bulursun yane ..hep diyom yaratıcılık yuk sende.. aman ne öpecem sevgiden maraz doğuyo işte ...git kim öperse öpsün.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 AKARSUYA BIRAKILAN MEKTUP incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu... gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Hayat zorlaşınca, çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan, seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince, göz görmeyince, gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp, dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Dert bitmeyince, bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanında kendini yakalayınca, bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince, göz görmeyince, gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp, dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Cadım neredesin bakayım sen, gene hangi marinada hangi teknede bensiz keyif yapıyorsun bakayım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 AKARSUYA BIRAKILAN MEKTUP incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu... gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç.... bidenem..işte şiir bu.. teşekkür ederim Hayat zorlaşınca, çıkmaz sokaklarda soluksuz kalıncaAzalınca manadan, seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince, göz görmeyince, gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp, dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Dert bitmeyince, bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanında kendini yakalayınca, bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince, göz görmeyince, gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp, dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Cadım neredesin bakayım sen, gene hangi marinada hangi teknede bensiz keyif yapıyorsun bakayım... ben nerdeyim sardunum..inan hiç bilmiyorum...geçiyor günler işte..bende görünüşe bakarsan yaşıyorum... neyse gidip bağırmam lazım avaz avazzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 bağır bağırabildiğin kadar sesini buradan duymam lazım... görünüşe bakarsan bende yaşıyorum yani tıbben hayattayım canem, solunum cihazına bağlanmama gerek yokmuş... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 tıbben yaşıyoruzda..ruhumuz cançekişiyo işte...şimdi napsak ki zati sende beni sevmiyon artıkın hissediyom ben ..zati benim hiç kırmızı pabucumda olmadı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 gene başladı uyus uyus konuşmaya sen kırmızı pabuç giymezsin ki olsun... sen sanki beni seviyonda gıcık cadı... ben akşama gidiyorum yazlığa madem öyle sizi daha fazla rahatsız etmeyim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 özgür bir bayansınız..nasıl istiyorsanız öyle yapınız... ben gidiyom ..sizede iyi tatiller.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 özgür bir bayanım tabiki, sizede iyi tatiller, güle güle Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 nerelerdesin,seni çok özledim.. bugün biraz duygusalım galiba,bu adamı da bulunca size de yollayayım dedim..bilmiyom sever misin.. kendisi pek çirkin sayılmaz ama idare et bidenem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 özgür bir bayanım tabiki, sizede iyi tatiller, güle güle ben tatile çıkmıyorum özgür bayan..size iyi tatiller.. nerelerdesin,seni çok özledim..bugün biraz duygusalım galiba,bu adamı da bulunca size de yollayayım dedim..bilmiyom sever misin.. kendisi pek çirkin sayılmaz ama idare et bidenem bende özledim nenem seni... ve şarkıyı dinleyemedim açılmadı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 kontrol etmemiştim,aciliyetim vardı biraz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limanında Fırtınalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yanında... Hiç yumma gözlerini, ışığın eksilmesin, Gündüzüm aydınlığım, ipek böceğim benim! Güz bahçemde açılmış o son çiçeğim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayırma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansız, o kuytu gözlerini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.