Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, kendi yolumu çizdiğimde anladım.

Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil.

Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım.

Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış.

Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.

Sevmek ile sevilmenin yolu önce kendini sevmekten geçermiş.

Neden kendine aşık olduğunu anladım.

Acı, doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden.

Neden hiç ağlamadığını anladım.

Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş.

Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.

Ve sevilenle ağlayamıyor, kaçıyorsan ondan, çaresizliktenmiş.

Senin acın için odamda tek başıma hıçkırıklarla ağladığımda anladım.

Bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek çok sevdiği acıtabilirmiş.

Çok acıttığında anladım.

Fakat, hak edermiş sevilen onun için dökülen her bir damla gözyaşını.

Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.

Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet.

Yüreğini elime koyduğunda anladım.

Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış. Neden hiç yalnız kalmadığını anladım.

Ve Sana ihtiyacım var, gel diyebilmekmiş güçlü olmak. Sana git dediğimde anladım.

Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek.

Git dediklerinde gittiğimde anladım.

Dostun seni bir kez terk edermiş, bin kez değil.

Aslında hep yanımda olduğunu anladım.

Ve bir kez terk etti mi seni, affetmek çok zormuş, Ben de affedemediğin şeyin ne olduğunu anladım.

Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan.

Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.

Özür dilemek değil, affet beni diye haykırmak istemekmiş, pişman olmak. Gerçekten pişman olduğumda anladım.

Affedemem, çok geç demek gururdan başka bir şey değilmiş

hâlâ sevgi varsa içinde eğer. Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım.

Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,

sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış. Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.

Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi. Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.

Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadar

ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım.........

Gönderi tarihi:
Gönderi tarihi:

lilac çok teşekkür ederim canem :wub:

bu küre bana neyi hatırlattı biliyonmu..hani bunların içinde karlar falan vardır ya sallarsın kar yağar..ben çocukkende ve şimdi kocaman kocamankende hala her hediye paketimi açtığımda beklediğim o biliyormusun..ve hala alan yuk :lol:

zannımca noel babaya mektup yazmam gerek ha ne dersin.. :P:lol:

Gönderi tarihi:
lilac çok teşekkür ederim canem :wub:

bu küre bana neyi hatırlattı biliyonmu..hani bunların içinde karlar falan vardır ya sallarsın kar yağar..ben çocukkende ve şimdi kocaman kocamankende hala her hediye paketimi açtığımda beklediğim o biliyormusun..ve hala alan yuk :lol:

zannımca noel babaya mektup yazmam gerek ha ne dersin.. :P:lol:

Rica ederimm :wub:

Evet bi de onların gelin ve damatlı olanları vardı..kolkola girmiş bi halde dururlardı kürenin içinde..kar yağardı tepelerinden..ben çok çookk küçücükken canları hiç sıkılmaz mı ya da üşümezler mi diye düşünürdüm :w00t: pek bi safmışım :lol::D

Gönderi tarihi:

boz bulanık bir hayat

kar altında

avuçlarıma demir ayazı düşüren

gizli intiharlar saklıyorum

yaşanamamışlıkları ayıklayan

ve boğan içimin dehlizlerinde

belki bir kaçış...

soyunarak sürgüne kendimden

gitmek ömrümün arka sokaklarına

bu bendeki göçebe ıssızlığı

kimliksiz adreslerde

kara yazgıdır o küçük dünyama

yalnızlığı ölümsüz kılan

yarası saklı düşlerim

ördü ömrümün ağlarını acıyla

yaralarım demlendi

kül rengi mahzenlerde

yitik mutluluklar diyarında

anılarımı iklimsiz mevsimlere

tutkularımı gölgelerin kanadına

sesimi...

gecelerin alaca karanlığına gömdüm

döküldü kızıl gözlerimden

her biri çiy tanesi umutlarım

şimdi üşüyorlar bir yerlerde

zemheridir bedenim

dokunamam ki...

yazdım adımı kumlara

dalgaları bekliyorum

gitmelere çeyrek var

haydi gel....

Gönderi tarihi:
:crying: nenem şahane bir yazı bu..teşekkür ederim.. :clover: seni çok seviyorum.. :crying::wub:

Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadar

ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım.........

ben de seni çok seviyorum :wub::hug: gel gari,üçünüz birden yoksunuz ben napiyim :crying:

Gönderi tarihi:
Noel baba yıllık izine çıkmış vekaletini bana bıraktı şimdilik bunla idare et kanka sallananını bulamadım :D

mediumjoyeuxnoelfm7.gif

Shot at 2007-07-13

kankam nerdesin sen ya :getlost: tamam idare ederiz artık napcen :laughing: ..sağol :hug:

Rica ederimm

Evet bi de onların gelin ve damatlı olanları vardı..kolkola girmiş bi halde dururlardı kürenin içinde..kar yağardı tepelerinden..ben çok çookk küçücükken canları hiç sıkılmaz mı ya da üşümezler mi diye düşünürdüm :w00t: pek bi safmışım:D

öyle valla :laughing:

boz bulanık bir hayat

kar altında

avuçlarıma demir ayazı düşüren

gizli intiharlar saklıyorum

yaşanamamışlıkları ayıklayan

ve boğan içimin dehlizlerinde

belki bir kaçış...

soyunarak sürgüne kendimden

gitmek ömrümün arka sokaklarına

bu bendeki göçebe ıssızlığı

kimliksiz adreslerde

kara yazgıdır o küçük dünyama

yalnızlığı ölümsüz kılan

yarası saklı düşlerim

ördü ömrümün ağlarını acıyla

yaralarım demlendi

kül rengi mahzenlerde

yitik mutluluklar diyarında

anılarımı iklimsiz mevsimlere

tutkularımı gölgelerin kanadına

sesimi...

gecelerin alaca karanlığına gömdüm

döküldü kızıl gözlerimden

her biri çiy tanesi umutlarım

şimdi üşüyorlar bir yerlerde

zemheridir bedenim

dokunamam ki...

yazdım adımı kumlara

dalgaları bekliyorum

gitmelere çeyrek var

haydi gel....

çok güzel bir şiir sağol egzo :crying::clover:

ben de seni çok seviyorum gel gari,üçünüz birden yoksunuz ben napiyim

geldim nenem.. :wub:

Gönderi tarihi:

selam..frozenn. :hug: .sorma moralim bozuk..sistem maymunluğumun şu ilk gününde..hani ilk iş günümde..sevgili patroncuma dedim ki..hadi gel ofiste bi klip çekelim diyee..masumane bi istekti benimkisi..onuda oynatıcaıktım klipte..hani materyal açısından :shifty: ..bana bana banaaaa :crying: ölee bir çemkirdiki koltuğumda parmak çocuk kadar kaldıım..miniminnak..sona büyüdüm..büyüdüüümm büyüdüüümmm sol tarafından ıstırdım kulağını patronun..öle işteee..şimdik yine sus pus oturuyoz..herkez tutunmuş koltuğunaa...dibe vurmuş bi heyecan..soluksuz yüzlerimiz ..ruhumuz her an kaçmak için içimizden tetiktee..beklemektee.. -_-

sana bi hediye gönderem.patrondan habersiz..bari sen sevin frozen..düşünme bizi..biz hepp ama hepp ennn hepppp düşünücez senii.. :clover:

http://www.izlesene.com/video/muzik/10512/..._irem__donkisot

--- :rolleyes:

Gönderi tarihi:
selam..frozenn. :hug: .sorma moralim bozuk..sistem maymunluğumun şu ilk gününde..hani ilk iş günümde..sevgili patroncuma dedim ki..hadi gel ofiste bi klip çekelim diyee..masumane bi istekti benimkisi..onuda oynatıcaıktım klipte..hani materyal açısından :shifty: ..bana bana banaaaa ölee bir çemkirdiki koltuğumda parmak çocuk kadar kaldıım..miniminnak..sona büyüdüm..büyüdüüümm büyüdüüümmm sol tarafından ıstırdım kulağını patronun..öle işteee..şimdik yine sus pus oturuyoz..herkez tutunmuş koltuğunaa...dibe vurmuş bi heyecan..soluksuz yüzlerimiz ..ruhumuz her an kaçmak için içimizden tetiktee..beklemektee.. -_-

sana bi hediye gönderem.patrondan habersiz..bari sen sevin frozen..düşünme bizi..biz hepp ama hepp ennn hepppp düşünücez senii.. :clover:

http://www.izlesene.com/video/muzik/10512/..._irem__donkisot

--- :rolleyes:

figgaro hoşgeldin..tatil iyiydi inşallah.. :) ve şarkı çok güzel..teşekkür ederim.. :clover:

hoşgeldin bidenem torunum..

nenem sana küsüm..hiç görünme gözüme.. :angry: zati yoksunya -_-

Gönderi tarihi:

Aşka Başka Bir Günün Doğmasını Bekliyorum

Başka bir günün doğmasını bekliyorum. Önce çarşaf gibi serili göğe çeviriyorum bakışlarımı. Sonra duygularla boyuyorum gördüklerimi. Yağmur, ağlıyorum izlenimi veriyor. Ben ki, çizgili bir gömleğe takılıyorum. Düğmelerinin uyumsuzluğu düşüncelerimi duraklatıyor. Bir çantanın cafcaflı pembesi ile dalgınlığıma gömülemiyorum. Birşeyler, evet hep birşeyler odaklanmışlığıma set çekiyor. Durduğum an, kendimce kurduğum cümleler yarım kalıyor. Yarım kalmışları bütünlemek içimden gelmiyor. Başlangıç yapmaya çalışmak durmadan: Sonlandırılmayan eylemler... sonlandırılmayan cümleler... sonlandırılmayan yürüyüşler... Her koşunun bir bitiş çizgisi çekilmeli. Başka başka girişler yapıp, başka başka kelimeler arıyorum içimde. Çok var. Kimi kuşların kanadına takılıp uçuyor bilmediğim yere. Kimi kırık bir kaldırım taşının oyuğuna gizleniyor. Kimi yumuşak bir yastık bulup uykuya dalıyor: Düşlerim... benim olmayan gecelerde gezinmeye gidiyor. Kalıyorum duru.

Bir iğne alıp elime, sökükleri dikiyorum. Hiçbir şey onarılmakla eski değmemişliğine kavuşamıyor. Gün be gün kendimde yaptığım tamirat derin izler bırakarak yarına kaydırıyor beni. Taşınıyorum oradan oraya. Usturuplu yaşamlar seçiyorum: Gazete küpürleri biriktiriyor... halı desenleri kovalıyor... bayram şekeri topluyor... (um)

Bazen bir mezarlığı ziyaret etme ihtiyacı beliriveriyor. Ölümün kabirler üzerinde sessiz salınışını

görmek istiyorum. Bulutları serpiyorum toprak üzerine. Düşünüyorum da, dünya ölenler için de dönmeye devam ediyor. Toprağa giren her beden, bütünleşip onunla dünya oluyor.

Akıl almazları aklıma sokuyorum. İnanmakla başlıyor gerçeklik. İnanmadığım yok’luğa, inandığım var’lığa karışıyor. Ben ki, önemsiz değilim. Kendime veremediğim değeri görüyorum ki, bir başkası, en yüce olan, benden esirgemiyor. Kuşkulanıyorum: Durduğum yerden... baktığım pencereden... açtığım kapıdan... tuttuğum bardaktan... mutfaktaki musluktan... dolabın kulpundan... Hem var hem yok’lar.

Medet uman yanlış yerde aranıyor şifayı: Bir çift gözde... tek parça elbisede... parmakların dokunuşunda... sandalet’lerin bastığı toprakta... Boşuna! Dünyada değil, dünyanın üzerinde: “İnsanlar hiçbir şeye dikkat etmiyorlar.”

“Karanlıkta yol alan hikaye karanlıkta son bulur.” Perdeleri açıyorum. Yolculuğumun ışığa ihtiyacı var: Filizlenmeli. Işkın vermeli. :clover: (alıntı)

Gönderi tarihi:

delifırtına teşekkür ederim bidenem.. :clover:

nenem hiç ağlama :glare: artık kandıramazsın beni.. -_- zati yeterince uyuttun beni ayakta.. <_< amanda seviyom çok seviyom deyi.. -_- inanmıyom artıkın..

tamam tamam şakaydı sen şimdi benim sayfayı sular altında bırakmadan itiraf edeyim dedim :w00t::hug:

Gönderi tarihi:

waiting06usedgm2yb7vi6.gif

Bir susmayı bakışlarda seslendiren,

Hüzünlü yangınsal aşka döndüren nedir.

Beklemeyi özlemlere süsleyen,

Yalnızlığın kara-ışığını söndüren nedir.

Duyanı ısıtan, kulağını kestiren, güneşe baktıran,

Korkusuzluk denizlerinde yüzdüren nedir.

Saraylarda çılgın eden, kentlerde tek bırakan,

Direklere astırıp üzdüren nedir.

Ne varsa yeryüzünde, ne yoksa

Onunla paylaştıran, böldüren nedir.

Her şeyi, ama her şeyi olağan dışında,

Örneğin bir gülü yeşil gördüren nedir.

Gözlere ışıltılı anlamlar bağlayan,

Yaşamı ölüme güldüren nedir.

Kalabalıklar, kalabalıklar içinden

Kişiyi yüceye sürdüren nedir.

Parça-parça büyümüş bir çocukluğu

Olgunluk aşamalarında yaşatırca öldüren nedir...

bak yine binbir soruyla geldim ayrık otum.. :wub: özledin mi bakıyım beni..? :ermm:

Gönderi tarihi:

canem benim sevgidir ama son dizelerine vereceğim yanıtta bizim gibilerdir..bidenem.. :wub: özlememmi çok özledim..hoşgeldin.. :hug:

naptın bidenem şizlongun tepesinde neler gördün neler hissettin..ve beni özledinmi çok :blush::w00t:

Gönderi tarihi:

bizim gibilerdir ha.. -_- sanırım haklısın.. :unsure:

herneyse..beni özlediğini itiraf ettin dimek.. :whistling: sende bayaa bi gelişme var ayrık otum.. :hug: çok yol aldık çook.. :w00t:

şizlongumun tepesinden gördüklerime gelince...insanlardan çok doğanın büyüsüne takıldım ..dalgaların muhteşemliğine..gün batımının kızıllığına..daha önce göremediğim birçok güzelliğin farkına vardım..bakıpta göremediğimiz o kadar çok şey var ki..

seni özlemek..bu yeni bir şey değil benim için.. :wub:

Gönderi tarihi:

zati mahvettiniz beni :getlost: şimdi kimi görsem seni seviyom diyip boynuna atlıyom :w00t:

..yani doğaya bakmışmış dalgalarmış mış mış..hade ordan hade :shifty: ben bilmemmi silahşörümü :whistling: gıs yuksam yüzmü vermediler.. :w00t:

canem karaçalım..bidenesin sen.. :hug:

Gönderi tarihi:

anacım vur dedikse öldür demedik..önüne gelenin boynuna atlamakta neyin nesi.. :blink: başımıza iş açıcan..senden korkuyom açıkcası.. :ermm::lol:

hıh.. :glare: bana yüz vermeyecek kişinin kör olması girek canem..bunu sende biliyosunda..işteee... :whistling:

ayrık otum benem.. :hug:

Gönderi tarihi:
nenem hiç ağlama :glare: artık kandıramazsın beni.. zati yeterince uyuttun beni ayakta..amanda seviyom çok seviyom deyi.. inanmıyom artıkın..

tamam tamam şakaydı sen şimdi benim sayfayı sular altında bırakmadan itiraf edeyim dedim :w00t::hug:

-_-

evet seviyom çok seviyom kandırmıyom,ama dimek sen beni kandırıyon inanmıyom diye :closedeyes: ben burayı gözyaşlarımla sulayayım da sen gör :crying::w00t::hug:

benim net aniden kesildi,yeni halloldu şu an saat gece dört,bir de biraz yoğunum,az girebilir veya giremeyebilirim,haber vereyim dedim bideneciğim,kızma olar mı :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.