Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ilginç bir şiir okumak istermisin.. :)

Romeo ve Juliet

Eğer benim için ölürsen

Bende senin için ölürüm

Ve mezarlarımız tıpkı

İki aşığın

Çamaşırhanede

Çamaşırlarını yıkaması gibi olur.

Eğer sabunu getirirsen,

Bende çamaşır suyunu getiririm.

------

(Richard Brautigan)

• Cevaplar 2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
güzel yürekli nenem beni daha iyi anlatan bir şiir yok belkide... bende çok severim bu şiiri o yüzden.. :clover:

sen benim bidenemsin :wub: ...kalbinin sesi duymak isteyenlere ulaşıyor nenecim.. -_-:wub:

tahmin ettim torunum :crying: sen de benim bidenemsin..kalbimin sesini duyuyorsun değil mi,ben de..:wub::hug:

Gönderi tarihi:

üzgünüm..parmaklarını kardeş bilip bir başka yüzde duruluğu aradığım için..

ağlamadan konuş derdi babam..çocuk kavgalarımdan şikayetçi dönüp ağlayarak anlattığım zaman incinmişliğimi..ağlamadan konuş..hıçkırık gibi gelir otururdu boğazıma..korkudan ne ağlayabilirdim ne de konusurdum kendimce..

bizim oralarda kadınlar süpürürdü evlerinin önünü..kapı önü muhabbetleri hazırdı herdaim..elişini alan koşardı günlük havadislerden haberdar olmak için..beş cocuklu ailenin direği inatlaşırdı sanki yukardakiyle..ve erkek çocuk için deneme tahtasına dönen kadına aldırmadan..son bir umut bir daha denerdi..doğan cocuk umutsuzluğun işaretiydi inada inat..

ağlamadan anlat derdi babam..ve bizim oralarda kimdi sorusuna''biriydi biri''şeklinde verilen cevap kabul görmezdi..kızın göğsündeki noktacıklar belirginleştimi..örtülürdü hayatıyla birlikte yaşayacakları,umutları..o günden sonra istesede bakamazdı kimselerin eline kardeş gözüyle..

getirmeseydin dünyaya diye bi çığlık yükselerdi arada bir..eve gelecek misafire aldırmadan çocuk tüm paspasları ruhuyla birlikte sallandırırdı balkondan..

ağlamadan anlatıyorum baba..istediğin gibi..

kardeş bilip parmaklarını bir başka yüzde duruluğu arıyorum..

ruhum sallanan paspastan cok daha fazla tozutuyor ortalığı......

Gönderi tarihi:

frozen..yukarıdaki yazdıkların..buram buram bencillik kokuyor orada..tutsaklık.. korku.. çaresizlik..üzüldüm..

--ve frozen yoksun bu gün..bak bir günün uzaklığına ne demiş Pablo Neruda..

YOL

Bir gün bile uzak olma gün uzun

Gün uzun anlatamayacağım kadar

Trenler bir yerlerde uyuduğunda

İnsanlar garlarda nasıl beklerse, öyle beklerim seni

Bir saat bile gitme gidersen uykusuzluk

Damla damla birikir o saatte

Ve bir evi arayan bütün duman

Yitik yüreğimi öldürmeye gelir belki de

Kırılmasın kumun üstünde görüntün

Göz kapakların bensiz uçmasın

Bir dakika bile gitme sevdiğim

Bir an bile uzaklaşsan

Dünyayı dolaşırım yalvarmak için sana

Ya dön ya da bırak öleyim diye

Pablo Neruda

----

bekleriz seni..çocuk gibi.. -_- :clover:

Gönderi tarihi:

yani sen bana bencilmi diyon figgaro :huh: yazan yazmış ne diyim biz beğendik koyduk..

geldim canem bugün sabahtan çıktım dışarı uyduk birilerinin aklına gittik havuza..ve fakat ben bin pişman..ben girmem havuza temiz olduğuna beni hiçbir kimse ikna edememiştir daha.. -_- ee havuza girmeyip sade güneşlenince feci durumda kızarıyormuş insan..ben anlıyacağın pek bi perişan.. alarak boyumun ölçüsünü :wacko: geldim evime.. şu an çok sızlamaktayım..ve tahmin edeceğin gibi ıstakoz rengindeyim.. :w00t:

şimdi ben diyiciğim özlenmek ne güzel :) sen diyecen ne özlemesi işim yuk seni özliyeceğim :getlost: biliyom ben seni sağın solun belli değil.. :w00t:

pablo neruda güzel anlatmış vesselam fazla karamsar geldi bana..bencillik ve çaresizlik ..üzüldüm :shifty::w00t:

:clover:

Gönderi tarihi:

patronun odasına gidip gidip gelmekteyim..bu gün bi haller var patronda..beni bi gördümü akşama kadar görmek istemezdi.. :lol: sen güneşten ıstakoza bende ofis koridoru arşınlamaktan tilkiye döndüm.. :lol: ...

--yahu frozen ben yazının anlatıldığı yerde o insanlara yapılanlarda korkunç bi bencillik var demek istemiştim..bencillik sende değil frozenn..anti-berrak havuzlara girme frozeenn.. :lol:

---havuz dedinde..ne güzel oluyo ama şemsiye altında..elinde myve kokteyli üstünde şemsiye olanından..bide şezlongun üstünde var dimi şemsiiyee...hee ölee olucakk..altımda penguen desenli bi havuz şortu..gösümde güneş göslüğü..etrafı kesmece..sonnada bisim sitede oturan gaffurrahim amca havuz kenarında hanımıynan karpuz kesmece..oluyoo ölee.. :unsure::)

--- sahi sağ ne taraftı frozeen..sol un varmıydı bir tarafı..ortası hem sağ hem sol muydu :blink: ..karıştı kafam..göslerimde sulandıı.. :crying: askerde çok çektim sağ a dön sola dön muhabbetinden..ayy anılarr canlandı gösümde..

---tutmayın beni atlıcam..

--havuzaaaaaa.... :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

valla figgaro bu sıcakta nasıl çalışıyorsunuz.. :( vah size yaw.. :lol:

''Yalnızlık, insan dolu sokaklarda da yanında olmalıdır her zaman ve asla korkutmamalıdır seni. Zira insan yalnızlıktan değil, kendinden korkar aslında. Kendini anlamamaktan, kendini tanıyamamaktan ve kendine yetememekten korkar insan.''

yani vesselam kendimizi anladıkmı ki başkalarını anlayalım... :lol:

nerdesiniz yaw..karaçalım..nenem... :wub:

Gönderi tarihi:

canlarım benim bidenelerim :wub: demek geldiniz..ben bugün şarkılar içinde boğulmuş durumdayım.. :w00t: elimdede biram buz gibi.. :whistling: duman dan aman aman.şarkısını dinliyom şimdi..sizsiz olmaz..sizde dinleyin canem.. :hug: hastayım bu adamada... :sweatingbullets: tamam kabul ben çirkin adam sefiyom -_- nolmuş ki :w00t:

TIKLAYIN CANEM..

Gönderi tarihi:

zevkler ve renkler tartışılmazmış,ee benim kızım filan değilsin sonuçta :whistling: yoksa hem çirkin hem de bağıran bir adam,benim onun için tayin ettiğim zevk kriterlerine hiç uymuyor yani :closedeyes::w00t:

şarkılarını seviyom ben de,senle şu an aynı anda dinliyor olmak çok hoş torunum bidenem :hug:

Gönderi tarihi:

biliyormusun ayrık otum..Duman ve şarkısı "aman aman" benim favorimdir..aylardır aralıklarla bu klibini izlerim..dimek zevklerimiz aynı.. :wub: gerçi sen kellerden hoşlanıyordun.. :w00t:

herneyse..bu adamın Müslüm Gürses'le yaptıkları bi düet var..arkada saçlarını savura savura gülüyor hani..biraz dalga geçer gibi..herşeyle..o halini çok seviyorum..sevimli bişey..

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim,çok etkileyiciydi torunum,adam şarkı söylerken bu dünyaya ait değilmiş gibi fantastik bir havaya bürünüyor,ben pek kliplerini izleyemiyordum burda malum..senin şu an hangi duygularda olduğunu az biraz tahmin edebiliyorum :closedeyes::wub:

yuk ben kızımı reddederim gerekirse,torunumu reddetmem :hug:

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim,çok etkileyiciydi torunum,adam şarkı söylerken bu dünyaya ait değilmiş gibi fantastik bir havaya bürünüyor,ben pek kliplerini izleyemiyordum burda malum..senin şu an hangi duygularda olduğunu az biraz tahmin edebiliyorum :closedeyes::wub:

yuk ben kızımı reddederim gerekirse,torunumu reddetmem :hug:

canem nenem bilmemmi :hug:

canem ne kadar incesin.. :wub: adam bağırdıkça seni andım.. :lol: nerde bi bağıran görsem artık seni düşüniciim... :hug:

ne güzel meliyo dimi gı :w00t: hatırla canem.. :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.