Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Martı Rüstem yepyeni havadisler getirdi Diloşum, Tabi hepsi top secret... Aksakların ırızayı heç hafife almam gııı, alarmıyım, böyük adam tabii, yakında köyün mıhtarı bilem seçilir, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 al kız ayrık otu şu minyatür çiçeğini.. göremiyorsan sarmaşıkta büyüteç var kullanabilirsin.. Yüreğe Uygun Acılar bir sağ omzum vardı bir de sol omzum bir kez bile koymadın başını insan yüreğine uygun acılar yaşamalı adı kötüye çıkmış bir iklimde fazla kalmamalı yüzü yeşile dönük de olsa her mevsimce benimsenen bir ağacı sevmemeli ve uykuları göçebeleşiyorsa bedeninde birer sığıntı gibi duruyorsa rüyaları oturup yatağını kollamalı kışlara koşar adım giden güneş bahçelerin dışında büyümeyi aklına koyan ahlat ağacı ve terli avuçlarımdan tekin olmayan sulara inen geyik sürüleri beni yalnız bırakıp gitmeyin gitmeyin anlayın işte ben onu çok özledim yüzüne bakılmaz bir yalandı beni sevdiğin yüreğimin akıl sır erdiremediği bir yalan bir türlü yüreklenip resmine bakamıyorum kalbimin rutubetinde şimdi yüzüne kirli bir esmerlik çöreklenmiştir saçların ve aseton kokan tırnakların uzamıştır ve yıldız yüklü gecene becerikli bir ay bile konmamıştır dolunay tozlu köy yolunda beni bekliyordur şimdi elbet aklımı alacak bir öpücüğü daha vardır babamın ve annemin kötü günler için sakladığı saçlarımı okşayacak ellerinden kalmıştır iklimlerin silkelediği bir bahçede ağaçlarda aldatıcı bir kahkaha gibi patlayınca kuş kanatları yüzümü güneşe çevirip terli avuçlarımı kurutacağım uzayan tırnaklarımı ve saçlarımı seveceğim yüreğim sen beni anlarsın ya omuzlarım onun bir kez bile başını koymadığı omuzlarım asıl onları nasıl avutmalı Yasin EROL Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 sevgili diloş...ne demeliki sana ben hiç sevmem yalakalıkları ama sana söylemeden geçemiyeceğim...sen elindeki güzellikleri kaybetmezsin bu hisseden yürekle istemedikçe... şiirlerin çok güzel...yakalıyorlar beni ki her zaman olmaz ....sağol....varol...çok yaşa...allah seni kahretmesin....gıcık şalvarlı entel ve anladım demek istediğini ama diyorum ya sebebini bilemedim ki hiç neden direndiğimin...ben genede çok şanslıyım..sanalda olsa...belki yalanda olsa ki sanmıyorum...sizin gibi bütün münasebetsizliklerime hiç mecbur olmadıkları halde dayanan arkadaşlarım var... fevkaladenin fevkinde bir şahsiyet olabilirim ama acayip gıcık olduğumunda farkındayım ...ne yalan söyliyim sende öylesin yani oldukça gıcık artık eskisi gibi sıklıkla yanınızda yani burda olamayacağım ama kalbimdesiniz...sen ..nenem...ve sardun hep farklı kalacaksınız benim için.. bana yaptığınız hinlikleri hiç unutmayacağım çiçeğin küçük ama anlamı büyük boşver büyüteci.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 gene ne mannaklık düşünüyorsunda artık aramızda sıklıkla olamayacaksın... hadi söyle itiraf et bizi o kadar çok seviyorsun ki, (sanalda olsa, ki yalanda olsa aslında hiç sanmıyorum) bizi o kadar seviyorsun ki, ve seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun ki, daha az gelmekten bahsediyorsun... yani özleteceksin kendini, yani yeni bir işkence metodu deneyeceksin... yani nazlanacaksın, yani bizi delirteceksin... benim kafamın tasında bişeyler oluyor, atıyor galiba... ne o veda mektubu gibi bişey yazmışsın, demek aklında olacağız, kalbinde olacağız hemde farklı kalacağız... NE OLUYOR? bıktınmı bizden, bu kadarmı yani? gıcıksın işte kısım, hemde alasıyla gıcık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 sevgili diloş...ne demeliki sana ben hiç sevmem yalakalıkları ama sana söylemeden geçemiyeceğim...sen elindeki güzellikleri kaybetmezsin bu hisseden yürekle istemedikçe... şiirlerin çok güzel...yakalıyorlar beni ki her zaman olmaz ....sağol....varol...çok yaşa...allah seni kahretmesin....gıcık şalvarlı entel ve anladım demek istediğini ama diyorum ya sebebini bilemedim ki hiç neden direndiğimin...ben genede çok şanslıyım..sanalda olsa...belki yalanda olsa ki sanmıyorum...sizin gibi bütün münasebetsizliklerime hiç mecbur olmadıkları halde dayanan arkadaşlarım var... fevkaladenin fevkinde bir şahsiyet olabilirim ama acayip gıcık olduğumunda farkındayım ...ne yalan söyliyim sende öylesin yani oldukça gıcık artık eskisi gibi sıklıkla yanınızda yani burda olamayacağım ama kalbimdesiniz...sen ..nenem...ve sardun hep farklı kalacaksınız benim için.. bana yaptığınız hinlikleri hiç unutmayacağım çiçeğin küçük ama anlamı büyük boşver büyüteci.... bu da ne demek şimdi..? yaza yaza bu veda şeysini mi yazdın..? yani yine yaptın yapacağını.. gıcıklıkta sınır tanımıyosun.. ayriyetten senin yanında benim gıcıklığım söz konusu bile olabilemez.. ne demek istediğimi anladığını biliyorum..şu an söyleyemediklerimi bile anladığına eminim..hal böyleyken nedendir bu direniş buna bir mana veremiyorum.. sevdik seni Allah cezanı vermesin..bu mudur seni korkutan..?bak bu sağ omzum.. bu da sol..her zaman gelip orada ağlamanı bekledim..ama gelmedin.. peki öyle olsun... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 çiçek bırakıp çıkıcam....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 sağol kleo kardelen çok azimli bir çiçektir....çok severim kendilerini... hareket yuk buralarda artıkın..sanırım ben yokum diye... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 yukarıda yazdıklarımıza niye cevap vermedin? ha söyle bakayım bize gıcığınmı var? hareket yokmuş dipresyona soktun bizi delü... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 sizde depresyona girecek göz varmı... gıcığım size hemide nasıl ..daha öğrenemedinmi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 depresyondayım unutuldum aldatıldım gıcığım bana gıcık oldu anladım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 son olarak bi tane daha.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 gönlüm hep seni arıyor neredesin seen.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Efkar Dağıtacaktım Bir soğuk bira için uğradım Çiçek pasajına Efkar dağıtacaktım Akordiyon çalan şişman kadın gülümsedi Kalabalıkta yanaştım bir masaya Kızarmış patates, üç çöp midye tava Biraz da kokoreç Ne güzel bir tablo Gülümsedim Ateşiniz var mı? İrkildim Bir ses karşımda O ana kadar fark etmemiştim Çaktığı kibritte Aydınlanan yüzünde hüzün vardı Markalı gömlek, markalı kravat Her akşam aynı masadayım Diye başladı Beni kimse anlamıyor Ne patronum, ne arkadaşlarım Yıllarımı verdim Ben olmazsam olmaz "Benler" bitmiyordu Nasılsa bir ara sordu Adınız? Sonra rakısından bir yudum aldı Ortak olmuştuk mezelere Karım, çocuklarım Çok uzaklar bana Tek ortak paydamız para Ben, ben bu hallere düşecek Adam mıydım abi... Abisi olmuştum Birbir sıralıyordu yaşamındaki Olumsuzlukları Yetmezlikleri Kargaşaları Başarıları "Ben" diyordu "ben" Bir yudum aldığımda biradan Göz göze geldik Seni sıkmadım değil mi Diye sordu Yok canım dedim Ben efkar dağıtmaya gelmiştim zaten Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 şahane üçlü nedenmi daha az gelmeye başladım....nası diyim büyü bozuldu..zati gıcık biriyim artık iyice gıcık oluyom herşeye... ben varmışım yokmuşum bir şey değişmeyeceğine göre...hayat devam ettiğine göre...ben artık eyicene çıldırdığıma göre...bir şey farketmez zati.. işte size cevap... arada gelip böyle yoklarım sizi..bakarım varmı bir ihtiyacınız diye.. biliyom beni çok özleyip yataklara falan düşüceksiniz ama. .napalım hayat böyle... ve keskinkalem teşekkür ederim şiir için.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 kimsem olmadığı için değil,yalnızlığımı anlatacak kimsem olmadığı için yalnızım..demiş birileri... Topluyorum, topluyorum, toplayıp duruyorum kendimi yalnızlığımla... Ben, bir... Ve bir de yalnızlığım, asla "iki" etmiyor!.. Lokmamı kırsam bile paylaşmak için; avucumda kalıyor... Sözüm, dudağımda kalıyor ve gözüm; kucağında kapanıyor yine, yalnızlığımın!.. Toplanmaya çalışsam da olmuyor... Doksandokuz parçamın her biri bir köşede; boncuklarım saçılmış bir araya gelmiyor!.. Sen olsan, ne koyardın yalnızlığın adını? .. Parmaklarımda canımı yakan kelimelerin tuhaf acısı, saçlarımı avuçlarımın arasına alıp, sıkıyorum başımı.. Damla damla akıp da kaybolsam diyorum, sessizce, yazmadan, okumadan, duasız, sus payım bile olmadan, damla damla, usulca. kimse anlamadı ki beni.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende... sonu hicranla bitmemiş hiçbir vuslat yok... o yüzden kaybederim korkusu taşımadan gönül konağımın anahtarını koşulsuz sunmuşum ellerine, ne zaman istersen gel gir... ne zaman istersen git... gittiğin andan itibaren içimde kalacaklar hissettirdiğin tüm duygular... sen anlaşılmadığını düşünmek istiyorsan öyle olsun, ama ben, Diloş ve Leylam anlıyoruz seni... gelsin hayat bildiği gibi gelsin işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken umudum ölmeden hatırlamak... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 [ sen anlaşılmadığını düşünmek istiyorsan öyle olsun, ama ben, Diloş ve Leylam anlıyoruz seni... gelsin hayat bildiği gibi gelsin işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken umudum ölmeden hatırlamak...[/b][/size] güzel sözler...benim anahtarımda sende ne zaman istersen sende kullan..aman canem azcık sessiz ol yeter... aynı duygular içindeyizde...yaw ben siz beni anlamıyorsunuz demiyorum ki... biliyorum beni anlıyorsunuz ve biliyorum beni seviyorsunuz...artık bu konuları konuşmayalım... ve bilinki bende sizi heç sevmiyorum... gıcığım sende her sözde anlam aramaya kalkarsan senlen işimiz var ...manalı bir şeyler yollayacaksam sayfana yollarım gı...çıldırtma beni... ay çin işgencesinin psikolojik halini uyguluyon günlerdir ..yorulmadın mı gel sarılalım artık... ve biliyorum.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 her sözden bir mana aramayacaksam benim bu dünyada ne işim var? sen kendi sayfana manasız şeylermi yolluyon? hadi sarılalım, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 sayfa benim değilmi sanane manalı manasız ..istediğimi yazarım... nihayet ben artıkın yarın sarılırım...boğmayalım şimci birbirimizi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 olmaz öyle şey bu sayfayı ben açtım, manalı şeyler görmek isterim, manasız yazıları admine söylerim kaldırır... yarına kadar bekleyememişsin, ne ayak? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 admin sever beni kaldırmaz yazılarımı.. sen açtın ama bana hediye ettin al ne halin varsa gör dedin bende gördüm.. özlemiş olamazmıyım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 admin seni severde beni sevmezmi beni daha çok sever, bak derim sonra... dimi adminciğim... sana hedaye ettiysek, bunumu kasdettik ayol? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 admin beni daha bi fazla sever kanımca... e madem öyle kullanma kılavuzunuda koysaydında zayi etmeseydik hediyeni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bak iyi fikir yarın sana bir kullanma klavuzu hazırlayayım bari... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.