Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 çok güzeldi değil mi? Ali Şen adlı şairin ama bildiğimiz Ali Şen değil... Eksiklik göklerde, eksiklik dağlarda Sayısız pervane başımda dönüyor Müjdeler esirdir tuzaklı ağlarda Anlaşılmaz bir aşk yandıkça sönüyor En son umutlarda boşluğa düştüler Selamsız sabahsız yolculuk nereye? Merhabalar tümden köze dönüştüler Anlama sen beni, at bir seyyareye En zamansız zaman, elimdeyken yüzün Sararmış düşünce, kanatıyor seni Mevsimden düşerken karşımdaki gözün Andırıyor zulmü, dağdaki eseni Evet düşen anlar boşluk çukuruna Sahiden sen kimsin, sönüp sönüp yanan? Mal olan bir şiir beni çıkarana Aklım nerelerde dönüp dönüp yanan? Estim yeterince, kin üstüne gece Sahte aşk diyen kim?..tenlerimiz uzak Mazeretsiz ölmek gözünde sadece Asla kirlenmemek, solmak alnımız ak Elem yıldızları gözünde küçükse Seyyarelerden bak şiirim parıldar Milsiz dönen dünya artık bir göçükse Adın şiirimde, mezarda kımıldar Erkenden düş yola, gözlerime doğru Sarıl kalemime, tutun şiirime Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 çok güzeldi değil mi? Ali Şen adlı şairin ama bildiğimiz Ali Şen değil... En son umutlarda boşluğa düştüler Selamsız sabahsız yolculuk nereye? Merhabalar tümden köze dönüştüler Anlama sen beni, at bir seyyareye Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 noldu bittimi şiirlerin gıcıkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bitermi, denizde kum bende şiir Hani sen vardın ya bir zamanlar; Bir çocuk gibi utangaç sen... Bir tek evinin yolunu çizerdi ayakların Başında onurun ,elinde kalbin Bir de ellerimden tutup; Haykırmak istediklerin vardı. Çığlıklara boğulmak istediklerin vardı hatta Gözlerin "Asmalı Konak" lar da kirlenmemişti henüz Henüz gözlerin, gökyüzü gibi eşsiz ve sadeydi Yüreğin vardı buram buram yağmur kokan GÜL' dü yüreğin, gülümdün... Yürürken yollar ardına serptiğin yapraklar Bir gül doğurmuştu çünkü, bizim için... Yarıp göğsümü yarısını sana vermiştim Bir kalkan gibi öylece; zamanla savaşırken... Umutsuzluk çekmesin diye seni karanlığına; Boşluğa dökerdim tüm umutlarımı... Yine de suskun kalırdın çığlıklarıma Çağrılarıma aldırmak istemezdin Korkuyordun çünkü fedakarlıklarımdan Göz yaşlarımın kıyamet çağrısından ürküyordun Yüreğinin çatırdamasından korkuyordun bilirim Çıt! diye hemencecik kırılırdı çünkü kalbin Sitemkar, ufacık bir sözden çıt! diye Öyle masumdun işte sen, öyle çıtkırıldım Beni kırmanı hayal edemiyeceğim sen vardın ya... Küçücük ellerin gözyaşlarıyla dolardı beş vakit Kocaman dileklerin olurdu, tarafsız... Tanımsızdın,ağlatırdın kalıplaşmış bu yüreği Gizesrar dolu bakışlarıyla, Yıldızları düşüren sen vardın ya... Sen vardın ya hani; Yağmuru kucaklayan sen Karlarla uyuyan, kış gecelerine hasret Sürüklemesini bilen karanlığı saçından Bulutları seyrederken dalmasını bilen; Mazinin karanlıkta kalan mutluluğuna... Umut aşılayan sen vardın ya yağmur yağdırıp... O kadar çok sen vardın ki; Seni tanımaya hiç vaktim olmadı... Yaşamasını bilen biriydin; Aç çocukların hayatını... Günleri ağlamaklı biriydin, Kitaplarla boğuk boğuk Biriydin gözleri tedirgin sen... Özce sen vardın yani; Sen olmayan sen... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bu yukarıdaki şiir sensin heralde..öyle gibi..nasılsın bu arada..pek uğruyamıyorum foruma..görüşmek üzere.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bitermi, denizde kum bende şiir Hani sen vardın ya bir zamanlar; Bir çocuk gibi utangaç sen... Bir tek evinin yolunu çizerdi ayakların Başında onurun ,elinde kalbin Bir de ellerimden tutup; Haykırmak istediklerin vardı. Çığlıklara boğulmak istediklerin vardı hatta Gözlerin "Asmalı Konak" lar da kirlenmemişti henüz Henüz gözlerin, gökyüzü gibi eşsiz ve sadeydi Yüreğin vardı buram buram yağmur kokan GÜL' dü yüreğin, gülümdün... Yürürken yollar ardına serptiğin yapraklar Bir gül doğurmuştu çünkü, bizim için... Yarıp göğsümü yarısını sana vermiştim Bir kalkan gibi öylece; zamanla savaşırken... Umutsuzluk çekmesin diye seni karanlığına; Boşluğa dökerdim tüm umutlarımı... Yine de suskun kalırdın çığlıklarıma Çağrılarıma aldırmak istemezdin Korkuyordun çünkü fedakarlıklarımdan Göz yaşlarımın kıyamet çağrısından ürküyordun Yüreğinin çatırdamasından korkuyordun bilirim Çıt! diye hemencecik kırılırdı çünkü kalbin Sitemkar, ufacık bir sözden çıt! diye Öyle masumdun işte sen, öyle çıtkırıldım Beni kırmanı hayal edemiyeceğim sen vardın ya... Küçücük ellerin gözyaşlarıyla dolardı beş vakit Kocaman dileklerin olurdu, tarafsız... Tanımsızdın,ağlatırdın kalıplaşmış bu yüreği Gizesrar dolu bakışlarıyla, Yıldızları düşüren sen vardın ya... Sen vardın ya hani; Yağmuru kucaklayan sen Karlarla uyuyan, kış gecelerine hasret Sürüklemesini bilen karanlığı saçından Bulutları seyrederken dalmasını bilen; Mazinin karanlıkta kalan mutluluğuna... Umut aşılayan sen vardın ya yağmur yağdırıp... O kadar çok sen vardın ki; Seni tanımaya hiç vaktim olmadı... Yaşamasını bilen biriydin; Aç çocukların hayatını... Günleri ağlamaklı biriydin, Kitaplarla boğuk boğuk Biriydin gözleri tedirgin sen... Özce sen vardın yani; Sen olmayan sen... sardunyam gıcığım bu şiir şahane yaw... bu yukarıdaki şiir sensin heralde..öyle gibi..nasılsın bu arada..pek uğruyamıyorum foruma..görüşmek üzere.. filazofum figgarom nerdesin arkadaşım evet şiir ben gibi sahiden daha sık uğra biz diloşun sayfasında hikaye yazıyoz...gel sende katıl...belki iyi gelir fillere ha ne dersin... ben iyiyim sağol sen nasılsın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sardunyam gıcığım bu şiir şahane yaw... nasıl biliyom hangisini beğeneceğini, ezberledim kısım seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 şiir sahidende çok güzeldi..bana yazmış olduğun şiir kadar güzel bu da.. ee Frozenim hikayemizle ilgili son gelişmeler ne durumda?...Sardunyam'dan ses yok..bekliyoruz bakalım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Frozenim,canim torunum,bugun senin de gunun,opuyorum bidenemm benim (siire ben de bayildim) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 nasıl biliyom hangisini beğeneceğini, ezberledim kısım seni hadi ordan şiir sahidende çok güzeldi..bana yazmış olduğun şiir kadar güzel bu da.. ee Frozenim hikayemizle ilgili son gelişmeler ne durumda?...Sardunyam'dan ses yok..bekliyoruz bakalım... valla onu sarsakışığına deyicen kaçak oynuyo bu gıcık.. söylede bi zahmet yazıversin.. yaz çabuk hekayemizi sarsakışık ...bak hala duruyo Frozenim,canim torunum,bugun senin de gunun,opuyorum bidenemm benim (siire ben de bayildim) oyy nenelerin bidenesi canem teşekkür ediyom...bende öpüyom o güzel ellerinden nenecim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kardelen Bilmediğim şarkılar çalıyor gecede Uzak şehirlere yol alıyorum Sarılsam da sana korkuyorum yine Yine kara bataklara saplanıyorum Tutunamıyorum uzattığın ellerine Boğuluyorum gözlerin okyanus Ortasında çırpınan yüreğim Acısı dağlarda yankılanıyorum Üşüyor sesim dağın tepesinde Karı erimemiş saçlarının Fırtınalar kopuyor ellerini savurma İniyorum yamaçlara yağmur sularında Bir çiçek yolumu kesiyor Bir mutluluk kaplıyor içimi Adını soruyorum Kardelen... kadınlar günün kutlu olsun kardelen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kardelen Bilmediğim şarkılar çalıyor gecede Uzak şehirlere yol alıyorum Sarılsam da sana korkuyorum yine Yine kara bataklara saplanıyorum Tutunamıyorum uzattığın ellerine Boğuluyorum gözlerin okyanus Ortasında çırpınan yüreğim Acısı dağlarda yankılanıyorum Üşüyor sesim dağın tepesinde Karı erimemiş saçlarının Fırtınalar kopuyor ellerini savurma İniyorum yamaçlara yağmur sularında Bir çiçek yolumu kesiyor Bir mutluluk kaplıyor içimi Adını soruyorum Kardelen... kadınlar günün kutlu olsun kardelen teşekkür ederim canem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 hadi ordan valla onu sarsakışığına deyicen kaçak oynuyo bu gıcık.. söylede bi zahmet yazıversin.. yaz çabuk hekayemizi sarsakışık ...bak hala duruyo oyy nenelerin bidenesi canem teşekkür ediyom...bende öpüyom o güzel ellerinden nenecim el openlerin cok olsun torunum kis ellerimin guzel oldugunu nerden bildin Sancısını yaşıyorsun kaç zamandır Yeni bir güne sevinçle başlamanın Yoluna ışık tutan sözcükler Var mı o günün ışıltılı kanatlarında Rüzgara dost olan soluklar var mı Altını çize çize soruyorsun nedense Ki hep aldatılmış olduğun kendine Adın çoktan çocuğa çıkmış oysa Çoktan anlaşılmaz olmuşsun Şu güzel ömrünün tam ortasında Kuşları sora sora düşen yapraklara Ey çılgın Kanadı kırık her kuşa Kanat olmaktan yorulmuşsun Bulutları çarpışa çarpışa yorgun Bir gökyüzüdür artık gülüşün Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 frozenm....ablacım.... güzel günün kutlu olsun...neşe bürüsün seni.....anlamlıı kılan günlerii sizlerr,ve günleree adını veren bu anlamda kadınlar.... ablacımm kutlu olsunnn günün...her günn mutlu ol...bugün de..... seni çokkk seviyoruum.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 el openlerin cok olsun torunum kis ellerimin guzel oldugunu nerden bildin Sancısını yaşıyorsun kaç zamandır Yeni bir güne sevinçle başlamanın Yoluna ışık tutan sözcükler Var mı o günün ışıltılı kanatlarında Rüzgara dost olan soluklar var mı Altını çize çize soruyorsun nedense Ki hep aldatılmış olduğun kendine Adın çoktan çocuğa çıkmış oysa Çoktan anlaşılmaz olmuşsun Şu güzel ömrünün tam ortasında Kuşları sora sora düşen yapraklara Ey çılgın Kanadı kırık her kuşa Kanat olmaktan yorulmuşsun Bulutları çarpışa çarpışa yorgun Bir gökyüzüdür artık gülüşün bilmemmi nenecim benim şiir şahane nenem ,bidenem...teşekkür ederim....yoruldum bende şiirdeki gibi..hemde nasıl bilemezsin... frozenm....ablacım.... güzel günün kutlu olsun...neşe bürüsün seni.....anlamlıı kılan günlerii sizlerr,ve günleree adını veren bu anlamda kadınlar.... ablacımm kutlu olsunnn günün...her günn mutlu ol...bugün de..... seni çokkk seviyoruum.... minik kelebeğim ,ablasının pırpır yüreklisi..heyecanın hiç sönmez inşallah..ve hep söyleyecek sözlerin olur tıpkı şimdiki gibi içimizi ısıtan...bende seni çookk seviyorum canım benim...teşekkür ederim... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sardunyam gıcığım bu şiir şahane yaw... filazofum figgarom nerdesin arkadaşım evet şiir ben gibi sahiden daha sık uğra biz diloşun sayfasında hikaye yazıyoz...gel sende katıl...belki iyi gelir fillere ha ne dersin... ben iyiyim sağol sen nasılsın... hatunlar gününüz kutlu olsun efem... diloşun sayfasında hikaye yazıyorsunuz demek.. ben yetişemem sizin hızınıza...arsızdır benim filler..çim yeme işinden sonra en sevdikleri oyun, tepişmeleri tepemde...ama bi bakarım hikayelerinize...acep yine kimleri malzeme ettiniz..forum sofralarında şerefe serenatlarıyla.. ... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 hatunlar gününüz kutlu olsun efem... diloşun sayfasında hikaye yazıyorsunuz demek.. ben yetişemem sizin hızınıza...arsızdır benim filler..çim yeme işinden sonra en sevdikleri oyun, tepişmeleri tepemde...ama bi bakarım hikayelerinize...acep yine kimleri malzeme ettiniz..forum sofralarında şerefe serenatlarıyla.. ... bak kaleminin bi hayranı oldu figgarocum,ki ben çok zor beğenirim.. teşekkür ederim efendim,çok incesiniz bari avratlar gününüz deseydiniz ha gel bi bak umarım okurken sende bizim kadar eğlenirsin...o fillerede söyle gelirsek oraya tarumar ederiz hepbirlikte...ayaklarını ona göre tepiştirsinler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 avratlar gününüz kutlu olsun :w00t: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 avratlar gününüz kutlu olsun :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 cadılar bayramınızda kutlu olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sizinde gıcıklar bayramınız kutlu olmasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 kankalar gününüz kutlu olsun :w00t: :whistling: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ee torunlar bayramin da kutlu olsun oldu olacak toruncum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 kankalar gününüz kutlu olsun :w00t: :whistling: teşekkür ederim kankam adınada ee torunlar bayramin da kutlu olsun oldu olacak toruncum sağol nenecim benim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.