Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 doğduğum yer bambaşkadır.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 çocukluğum orda geçti...sessiz bir sırdaş gibidir Ankara kendi halinde,birbirine benzeyen insanları vardır...ama bu sadece görünüştedir...için için yanan bir kor vardır derinlerde...ama saklı tutar bu şehir...özlüyorum...sanki nereye gitsem, oraya dönmek istiyorum...çocukluğum hâlâ orda beni bekliyormuş gibi... İşte yine sana döndüm Ankara, Neden öyle mahzun bakıyorsun? Sönük yıldızlar takılmış gözlerine Yer mi delindi, Yoksa gök mü devrildi üstüne? Bak, sana geldim işte Ankara Haydi tut ellerimi İçimde binbir çeşit korku getirdim Karıştır beni yorgun kalabalığına Yabanıl düşler geride kaldı Kara sevdalı dağlar, Hasret kokan çağlayanlar. İşte yine sana döndüm Ankara İçimde binbir çeşit korku getirdim. Eritmek istiyorum asi bakışlarımı, Kaybolmak istiyorum sokaklarında İşte döndüm, Neden öyle mahzun bakıyorsun? Bu kadar çabuk mu yaşlandın, Bu kadar çabuk mu tükendin Ankara? Yol yol açılmış şakakların, Kar düşmüş kaldırımlarına Ankara Bak,işte yine sana döndüm Gözlerimde sarmaş dolaş hatıralar, Ceplerimde kırık dökük sevdalar Sen de öyle mahzun bakma yüzüme! Yüreğime basıp geçtiler, Çiçeklerimi de vurdular Ankara. İçimde binbir çeşit korku getirdim, Beni de iliştir yalnızlığına! .. Murat Şahin Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Ankara, ilk aklıma gelen Ankaranın kış güneşleri oldu..İçeriden bakıldığında içinizi ısıtan, fakat dışarıya çıktığınızda soluğunuzu kesen bir soğuk.. Ankara yı anlamak için bu şehirde yaşamak lazım, Ankara yı Ankaralı dan başka seven insan oldukca da azdır.. Alıntı
Misafir kış güneşi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Ankara, ilk aklıma gelen Ankaranın kış güneşleri oldu..İçeriden bakıldığında içinizi ısıtan, fakat dışarıya çıktığınızda soluğunuzu kesen bir soğuk.. Ankara yı anlamak için bu şehirde yaşamak lazım, Ankara yı Ankaralı dan başka seven insan oldukca da azdır.. hayatımda çok kısa bir süre gördüm .....ama sen güzel tarif etmişsin ,sevdim ankarayı......... Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 hayatımda çok kısa bir süre gördüm .....ama sen güzel tarif etmişsin ,sevdim ankarayı......... Sevdiğine sevindim Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 merhaba size birşey sormak istiyorumankara deyince aklınıza ne geliyor?(bir ya da bir kaç kelime) çatık kaşlı, monoton bir hayata sahip isli, puslu yapılarda yaşayan toplum mühendisi müsveddeleri... bozan Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 ankara ankara güzel ankara seni görmek ister her bahtı kara bahtımız karardı ne taraftasın ankara ? Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 çatık kaşlı, monoton bir hayata sahip isli, puslu yapılarda yaşayan toplum mühendisi müsveddeleri... bozan tABİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.