Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 BiO NYÜ BiM iMi ? ? yerine ne gelecek? Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo) Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo) Sanırım sadece ilk iki harfi alınıyor, ayrıca yazılanlar da tekrarlanıyor, bi sürü "i" var mesala, tekrarlanmasa birinci "i" den sonrası yazılmamalıydı... BİR ON YÜZ BİN MİLYON MİLYAR TRİLYON olmalı bence... Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 yazılanlar tekrarlanmıyordan ki kastım on ve yüz kelimelerinin tamamının tekrarlanmamasıydı yoksa seride onbin ve yüzbinde olurdu Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sanki bir on yüz bin milyon milyarın ilk iki harfi olarak gidiyo ama neden arada onbin ve yüzbin olmadığını bulamadım ama cevabım trk(galiba yazılanlar bi daha tekrarlanmıyo) TRK (Bİr, ON, YÜz, Bİn, Mİlyon, Mİlyar, TRilyon, KAtrilyon) Cevabın doğru novacaine.Tebrikler . Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 teşekkürler einstein1926 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.