Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Valla Anubis'e anlat sen onu.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 iyiki doğmuşsun yoksa forumdakilere kim şaka yapardı Sedelina Doğum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım teşekkurler arkadaşlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Valla Anubis'e anlat sen onu.. gerçi anubısle yaşıt sayılırız,oda bır mumya sanırsam Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 kutlarım sedelina.. şebboy bıraktım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 kutlarım sedelina.. şebboy bıraktım.. şiir tadında sanırım,teşekkurler interlock Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 gerçi anubısle yaşıt sayılırız,oda bır mumya sanırsam Çakal başlı tanrı kız,azıcık saygılı olsana.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sedelina canımın içi doğum günün kutlu olsun dilerim her zaman mutlu ve neşeli olursun seni seviyorum canım arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sedelina canımın içi doğum günün kutlu olsun dilerim her zaman mutlu ve neşeli olursun seni seviyorum canım arkadaşım sağol tatlımmmmm Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 doğum günün ktlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... bu orkide sadece senin için, afroditim benim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu hediyemmmm.... Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu çiçekler forumun papatyası sedoşa... mutlu yıllar.... bu da ben... senin adına üflüyom pastanı.. ama dikkat et senin adına yemiyim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... bu orkide sadece senin için, afroditim benim... kız ben şişkomuyum afrodıt deyon Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu hediyemmmm.... Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... teşekkurler,çok şekersin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu çiçekler forumun papatyası sedoşa... mutlu yıllar.... bu da ben... senin adına üflüyom pastanı.. ama dikkat et senin adına yemiyim... al ye,yemesem daha iyi kilo yapar Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim... İletilerin tarihine dikkat etmemişim... Biraz geç de olsa kabul et lütfen... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim... İletilerin tarihine dikkat etmemişim... Biraz geç de olsa kabul et lütfen... önemli değil,teşekkurler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.