Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sezer affetti, o yine bildiğini yaptı

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

benim gözümün falan karadığı yok.ben sadece ortada bir yanlış var onu dile getirdim.bugüne kadar Allah bilir neler saklandı?neler yaptı cumhurbaşkanınız kimbilir?ayrıca tayyibi falan savunmuyorum onun da ele alınır bir yanı yok ama ben onu eleştirirken sizinle birlikte hareket edemem.sizin baktığınız pencereden bakamam.bize emperyalist diyenlere de bakın bi.biz en azından düşündüklerimizi yazıoruz mantığımızla hareket ediyoruz.sizin gibi elimize verilenleri okuyup onlara inanmıyoruz.tavsiye ederim birazcık düşünün

saygılar

Gönderi tarihi:
Kıvırma başladı.

Burada ne yapıyorsun arkadaşım Emperyalistler bir şeyler buldun diye eline bir belge sıkıştıırıyor ve sen Türkiyenin en dürüst insanına SOYGUNCU diyorsun sonrada ben RTE hiç sevmem söylemine giriyorsun...

Yok efendim daha neler varmışta o bilmiyormuşta...

Kaçmak yok hepsini getirde anlayalım...

Yoksa Amerikadna elinize gönderilen FG imzalı kağıtlarla burada sadece iki adım ileri gidersiniz ki oda bitti...

getirin bakalım şu yolsuzluk belgelerinide bizde aydınlanalım sizdde aydınlanın...

tekrar söylemeyecem ya üslubunu düzetirsin yada sana cevap yazmam bir daha.şucusun bucusun gibi bulvar gazetesi ağızlarını bırak.ne tayyibi ne de güleni sevmiyorum.ben sana gel herşeyi tartışalım diyorum.bırak şu ** ******, doğmaları gel istediğini tartışalım.bu adam pkklıyı affetti mi affetmedi mi?affedilen şahıs çıktıktan sonra dağda yakalandı mı yakalanmadı mı?

daha ne herşey ortadayken daha neyi savunuyosun.tutunacak dalın kalmadığı zaman da sen şucusun bucusun diyosun.benm ne olduğum seni ilgilendirmez.siz atatürkçüler içinize sindirin artık bu ülkede sizden farklı düşünenlerin de olduuğunu.

SAYGILAR

Gönderi tarihi:
Hakaret etmeden yazabilirmisin merak ediyorum....

demokrasiyi kendine anlatman lazım... sana ben at gözlükleri falan diyemem böyle şeyler tartışma bitiren sözlerdir...

Gen söylüyorum bulvar gazetesi mantığı kimde dikkat etmek lazım... ÇAMUR ATA İZİ KALSIN olayları bunlar

Yetkisini kullanmış onlarca mahkumu affetmiş... Peki arniyet olmasa bundan şu sonuç çıkarmı Hasta adam PKK lı diye affetmeyecekmi? Peki affedilsin diye başvuran kim Adalet Bakanlığı...

Yetkisini kullanmış onlarca kuruma yardım etmiş...

BULVAR gazeteleri senin yerinden hiç çıkmıyor gibime geliyor

Hele hele SOYGUNCU ÇAMURU hiç hoş değil

İşte kendi dilinden Ahmet Necdet Sezere nasıl soyguncu ÇAMURU attığın varsa diyeceğin de kıvırıp sonra uzatma tartışmayı

yani Sezer soyuyormuşda bizimkide diğerleride onu izlesin diyor

Saygılar

ben direk sezer ülkeyi soyuyo demedim bunun siz de farkındasınız.ama nedense sıkıştığınız için aynı şeyleri önümüze getiriyosunuz.ben hakaret etmiyorum.sizede yıkın tabularınızı, at gözlüklerini çıkarın diyorum bence bu olumlu bir eleştiri.merak etmeyin demokrasi okuyorum üni.de. en az sizin kadar bilgim var ama biraz farklı benim demokrasi anlayışım.ben herkesin konuşmasından yanayım.sizin gibi herkesin aynı şekilde düşünmesi gerektiğini düşünmüyorum.bide hertürlü tartışmaya açığım diyorum heralde bunlar sizin demokrasi anlayışınızda yok.

saygılar

Gönderi tarihi:

ya ben zaten saygılıyım.yani sizin üsluba ne kadar saygılı olmak gerekiyorsa o kadar saygılıyım.deminden beri aynı şeyleri söylüyorsunuz.yani sizinle tartışmann bi anlamı yok çünkü kısır bir döngüye soktunuz tartışmayı.siz kendi kafanzdan olanlarla istediğiniz gibi atıp tutun.

saygılar

Gönderi tarihi:
tekrar söylemeyecem ya üslubunu düzetirsin yada sana cevap yazmam bir daha.şucusun bucusun gibi bulvar gazetesi ağızlarını bırak.ne tayyibi ne de güleni sevmiyorum.ben sana gel herşeyi tartışalım diyorum.bırak şu at gözlüğnünü, doğmaları gel istediğini tartışalım.bu adam pkklıyı affetti mi affetmedi mi?affedilen şahıs çıktıktan sonra dağda yakalandı mı yakalanmadı mı?

daha ne herşey ortadayken daha neyi savunuyosun.tutunacak dalın kalmadığı zaman da sen şucusun bucusun diyosun.benm ne olduğum seni ilgilendirmez.siz atatürkçüler içinize sindirin artık bu ülkede sizden farklı düşünenlerin de olduuğunu.

SAYGILAR

Atatürkcülerden farkli düsünenler ya seriatcidir yada.......

saygilarla

Gönderi tarihi:
Atatürkcülerden farkli düsünenler ya seriatcidir yada.......

saygilarla

bakın bu da sizin seviyeniz işte.ben atatürkçü değilim.olmak da istemiyorum.herkes olmak zorundamı?herkes sevmek zorunda mı?

Gönderi tarihi:

Ne olur sevme lütfen,onun böyle sevgiye ihtiyaci yok.Siz kimi severseniz sevin ama Atatürk'ü sevmeyin.Onu bize birakin bizim sevgimiz onu sevmeyenleride **********..

saygilarla

Gönderi tarihi:

en azından atatürk kisvesi altında ülkeyi soymayacam, en azından atatürkçülük kisvesi altında milletimin parasını derneklere peşkeş çekmeyecem, en azından atatürkçü değilim.bence de yazmayın artık çünkü kendi ağzınızı(bulvar gazetesi)bana yamamaya çalışıosunuz.ii geceler

saygılar

Gönderi tarihi:
Ne olur sevme lütfen,onun böyle sevgiye ihtiyaci yok.Siz kimi severseniz sevin ama Atatürk'ü sevmeyin.Onu bize birakin bizim sevgimiz onu sevmeyenleride **********..

saygilarla

alın atatürkünüz sizin olsun.işte böyle yaparak türk insanının atatürke karşı kötü bakmasına neden oluyosunuz.insanlar tüm atatürkçüleri sizin gibi biliyo.***** ******

saygılar

Gönderi tarihi:

Atatürk zaten bizimdir,onu koruyacak olanda biziz bundan hic süpheniz olmasin.Atatürk düsmani olmayi hüner zannedenler,Türkiyenin peskes cekilmesine ses cikarmamaktadirlar.Atatürk düsmanligi damarlarina o kadar islemis ki Atatürk icin sarfedilen her kurus onlari rahatsiz etmektedir,sözüm ona milliyetcilik yapmaktadirlar,milliyetciligin Atatürk düsmanligi oldugunu kimlerden ögrendilerse Atatürkle ilgili ne yapiliyorsa bunu ihanet olarak kabul etmektedirler.Atatürkcü olmak Türkiyeyi sevmek demektir.Atatürkcü olmak Türkiyenin bagimsizligini korumak demektir,Atatürkcü olmak ülkeyi kalkindirmak demektir.Atatürkcü olmak birlik ve bütünlük demektir.Atatürkcü olmak cagdas uygarligin önüne gecmek demektir.Ancak amaclari ve ideolojileri ayri olanlar Atatürke karsidirlar.Ülkede mezhep kavgalarini körükleyenler,milli birlik ve bütünlüge karsi irkcilik siyaseti güdenler kendilerine ne ad verirlerse versinler Türk milletinin iyiligini istemeyenlerdir.

saygilara

Gönderi tarihi:
Sayın burble,

sorun bilmemesi değil, farkına varmadıysanız ben anlatayım...

Yaptıkları Tayyip Erdoğana zemin hazırlamak... Gündem saptırmak... Böyle boş şeylerle uğraştırıyorlar bizi ama dediğim gibi ADD mitingine gitmeyecektim ama bu yazılardan sonra bu işin çok tehlikeli bir aşamaya geldiğine karar verdim ve onlarca arkadaşımla orada olacağız...

Önce sayın Burble'ye teşekkürlerimi iletiyorum.

Gerçekten sağduyulu bir araştırma ve cevap vermiş, teşekkürler.

Sayın Erdoğan,

Başka konu başlıklarında da yazdım,

Adaşınızın veya bir başkasının CB olması beni hiç ilgilendirmiyor.

Nasılki siz gitmeyecektim ama şimdi ADD'nin mitingine gideceğim diyorsunuz,

Benim gibi kendisini dindar hissedenler de bu son olaylara bakıp, kendisini taraf hissetmeye başladılar.

Ben hayatım boyunca oy kullanmadım çünkü hiçbirşeyi değiştireceğine inanmadım.

Bu, bundan sonrada böyle olacaktır.

Fakat CHP'nin parlementoyu çalışmaz hale getirme çabaları,

Ferruh Bozbeyli'nin dediği gibi ''önce amaçların belirlenip, sonra buna uygun hukuk yorumu çabaları'',

Darbe girişimi iddiaları ve başrol oyuncusunun derneğinin Şimdiki CB'nından aldığı yardım paraları,

Yayın akışı hükümet aleyhine şova dönüşmüş olan bir kanala CHP'nin maddi katkısı,

Ve son olarak çoğu destekçisinin gözünde sırf dindar ve eşi başörtülü diye Erdoğan'ın Köşke çıkmasının engellenmeye çalışılması, çoğu tarafsızı, taraf haline getirdi.

Eminimki sizde bunlara karşılık 1000 tane karşıt görüş öne sürebilirsiniz.

Ülkenin nasıl bir kutuplaşmaya gittiğinin farkındasınız değil mi..

Gönderi tarihi:
Nasılki siz gitmeyecektim ama şimdi ADD'nin mitingine gideceğim diyorsunuz,

Benim gibi kendisini dindar hissedenler de bu son olaylara bakıp, kendisini taraf hissetmeye başladılar.

Ben hayatım boyunca oy kullanmadım çünkü hiçbirşeyi değiştireceğine inanmadım.

Bu, bundan sonrada böyle olacaktır.

Fakat CHP'nin parlementoyu çalışmaz hale getirme çabaları,

Ferruh Bozbeyli'nin dediği gibi ''önce amaçların belirlenip, sonra buna uygun hukuk yorumu çabaları'',

Darbe girişimi iddiaları ve başrol oyuncusunun derneğinin Şimdiki CB'nından aldığı yardım paraları,

Yayın akışı hükümet aleyhine şova dönüşmüş olan bir kanala CHP'nin maddi katkısı,

Ve son olarak çoğu destekçisinin gözünde sırf dindar ve eşi başörtülü diye Erdoğan'ın Köşke çıkmasının engellenmeye çalışılması, çoğu tarafsızı, taraf haline getirdi.

Eminimki sizde bunlara karşılık 1000 tane karşıt görüş öne sürebilirsiniz.

Ülkenin nasıl bir kutuplaşmaya gittiğinin farkındasınız değil mi..[/b]

arkadaşım çok güzel yamışsın.teşekkürler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.