Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 tewww tewwwwwww haydaaaaaaa ee halayın geri kalanı nerde zılgıt çek Emin abi Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 tewww tewwwwwww haydaaaaaaa ee halayın geri kalanı nerde zılgıt çek Emin abi ben çığıramıyom forumumuzun en taze üyesi zıplamayan dana yapsın Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ben çığıramıyom forumumuzun en taze üyesi zıplamayan dana yapsın ne zilgit mi????????????????????????? bende daha iyi zilgit çeken yoktuuur lilililililililili yoruldum bana müsade Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ne halayı yaw, düğün mü var, noluyor... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ne halayı yaw, düğün mü var, noluyor... yok egleniyoruz öyle sen de gel.. yok egleniyoruz öyle sen de gel.. hadiiiiiii tüm forum kece kurdan (dogru mu yazdim?) Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 sen gitarı al ben bağlamayı senin sesinde güzel ilkay gibi biz bir grup kuralım bizim delidoktoruda akordiyon çalar cyrano zıplayan vede zıplamayan danadan da show ekibi tamam ekip tamam. haftaya sahne alıyoruz. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ooo müzik piyasasına mı giriyoz...alt üst edelim listeleri, hit olalım...ama, ama hayır, utabıyorum kendimden, akordeon çalmayı bilmiyorum, olamaaazzz... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 sen gitarı al ben bağlamayı senin sesinde güzel ilkay gibi biz bir grup kuralım bizim delidoktoruda akordiyon çalar cyrano zıplayan vede zıplamayan danadan da show ekibi tamam ekip tamam. haftaya sahne alıyoruz. ehuehu benim gitara jak al öyle ses vermiyor deli oluyorum Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ooo müzik piyasasına mı giriyoz...alt üst edelim listeleri, hit olalım...ama, ama hayır, utabıyorum kendimden, akordeon çalmayı bilmiyorum, olamaaazzz... senide halk danslarına zıplayan vede zıplamayan danaların yanına kursa veririz olmadı getir götür işlerine bakarsın sen bizim ekibin sağlık danışmanısın be sensiz olurmu hiç ehuehu benim gitara jak al öyle ses vermiyor deli oluyorum sen yeterki üzülme yenisini alırız. dünyada paranın alamıyacağı şey nedir bedenimi satın alabilirsin ama ruhumu aslaaaaaaa :P Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 yok benim içimden halay çekmek gelmiyor çepki bile oynamam ki aslında bayırılırım ama canım istemiyor siz halayı çekin ben LaWiKe metini yi dinlicem Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 senide halk danslarına zıplayan vede zıplamayan danaların yanına kursa veririz olmadı getir götür işlerine bakarsın sen bizim ekibin sağlık danışmanısın be sensiz olurmu hiç beni bir dananın yanına bırakma, zıplar mıplar sonra bedenimi satın alabilirsin ama ruhumu aslaaaaaaa bir türk filmi sahnesi; n.nazır: bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla... t. coşkun: ruhunu isteyen kim.....zuhahahaha LaWiKe metini yi dinlicem o kim yaw... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 EVET HAKAN ŞÜKÜR GİBİ GAYET ŞAHANE ZIPLIYOR ZIPLAMAYANI HAKKINDA BİR MALUMATIMIZ YOK EFEM BUGÜN ÜYE OLMUŞ LAWİKE METİNİ AYNUR DOĞAN SÖYLÜYOR BİR KIZIN AĞITIYMIŞ EMİLY YÜKSEK LİSANSINI BU PARÇA ÜZERİNDE YAPTI ne olduki pandora seni bir meleğe havale ettim odamı kar etmedi sana Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 tüm foruma candan erçetinden canı sağolsun.. özellikle rulo için olsun Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ben de su yukaridaki yakisikli bey için Candan Erçetin'den kediyi istiyorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 uzun zamandan beri hoşuma giden bi türkü vvardı. hülya bozkaya yanılmıyorsam ismi bayanın .. bul getir... ilk dinlediğimden bu yana epey tuttum.. içimi gıdıkladı sizinkinide gıdıklar belki.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 uzun zamandan beri hoşuma giden bi türkü vvardı. hülya bozkaya yanılmıyorsam ismi bayanın .. bul getir... ilk dinlediğimden bu yana epey tuttum.. içimi gıdıkladı sizinkinide gıdıklar belki.. türkünün adı ne ilbey ben de Nilgül'den "yılar yollar"ı istiyom Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 bu aralar i. tatlıses de söylüyordu .... istemem bir gün eksik olursa benden ömrü çalanı getir git ara bul getir şaçlarını yol getir diye devam ediyordu... bul getir di galiba Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ben de su yukaridaki yakisikli bey için Candan Erçetin'den kediyi istiyorum canım benim güzeller için den bir seni seçtim de sana gelsin.. kenan doğuludan olsun bugün hava o kadar güzel ki pc başında oturmak istemiyorum. böyle güzel bir havada da Mansur Ark gider sanırım salla gitsin dertlerini gazla gitsin dertlerini havalar nasıl olurasa olsun sizin havanız iyi olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gökhan Özen'den herşeyde biraz sen varsın gelsin bariim Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 yürüyorum dikenlerin üstünden türkü dinleyelim bugün Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Sibel Gürsoy - Gündüz Gece..... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ya bugün kıpır kıpır olsun istiyorum tüm taklacı güvercinler için Güvercin Uçuverdi, Kanadın Açıverdi... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ya bugün kıpır kıpır olsun istiyorum tüm taklacı güvercinler için Güvercin Uçuverdi, Kanadın Açıverdi... ben Mansur Ark'i tercih ediyorum çok iyi yaa o seni çok üzülüyor zannetsin o seni evde uyuyor zannetsin Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Ibrahim Tatlises - Mutlu Ol Yeter Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.