Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl gitcem işte banane... benden tüm foruma "orda bir köy var uzakta"
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl AHMET ASLAN_ Yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde Vakitsiz anda... Bilmedigim bir neden alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin anlami varmiydi Aradigim aski bulduysam, sendedir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir yok bööle güzel bi şarkı yaa abartısız günde 10 kere dinliyom kendime istiyom ben bunu
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl yani ayıp ettin made bu mu sıradaki parça.. abi bu zaten ev sahibine idi ...sana cevdet bağcadan----->>>>>>>saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda....bu parçası gelsin ben çok sewerim eminim sende dinleyince çok seweceksin....
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl vay benim arkadaşıma bak be... şarkıyı merakla arıyorum daha önce hiç dinlemedim, teşekkürler
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl vay benim arkadaşıma bak be... şarkıyı merakla arıyorum daha önce hiç dinlemedim, teşekkürler dinle pişman olmazsın.....
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl gorgiciğim için selami şahinden--->>>>özledim parçası gelsin...
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl gelir bekle....... ......... eledir yar eledir şimdiki kızlar beledir almış yari yanina hem öpir hem söylenir ....... buda benden gelsin sizin için söylüyorum.....
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Bugün hususi ve özellikle Sevvalime Candan Ercetin den Elbette gelsin
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl bende A-HA dan hunting high and low u bana yollayan carpe diemim için istiyorum.ne zamandır dinlemiyordum hey gidi gençlik heyy
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl ya bende şööle hareketli şıkıdım şıkıdım bişeyler isteyim bari şarkıda gideceği yeri bilir konyalım yürrüüüü yürü yavrum yürü fistanını sürüüü Bu taş banamı dicemde bizde fistan yokki... ????
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl Bu taş banamı dicemde bizde fistan yokki... ???? yok yok alınma üzerine o anda içimden geldi isteyim dedim gelmişken te bi şarkı daha isteyim bari VOLKAN KONAK__CHE
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl dün keloğlan kara şövalyeye karşı flimini izledim ve umduğum gibi bulamadım flimi . büyük bir hayal kırıklılıgı yaşadım.. hüzünlendim bir an eskisinin yerini tutacagınıda inanmıyorum... ben rüştü asyalı dan keloğlan türküsünü dinlemek istiyorum..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 19 yıl yol arkadaşları 2----->>>sebebi sensin........ dün keloğlan kara şövalyeye karşı flimini izledim ve umduğum gibi bulamadım flimi . büyük bir hayal kırıklılıgı yaşadım.. hüzünlendim bir an eskisinin yerini tutacagınıda inanmıyorum... ben rüştü asyalı dan keloğlan türküsünü dinlemek istiyorum.. yahu yok bole gözel bi ses bende izledim ve hep izlerim...zaten manyak türk filmi izlerim....onun üçün bu haldayım.... ..rüştü asyalıdan banada gelsin.....
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl tualden ---kasım adlı parça herkese gelsin özellikle de bana gelsin herkesin dinlemesini şiddetle tafsiye ediyorum
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl arzu görücü(şahrud seyduna türküleri)----->>>>lal olaydım bütün sewdiklerime gelsin.......
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl DAMAR TAKILALIM BİRAZ.. CENGİZ KURTOĞLUN'DAN "SEVİYORUM"ADLI ŞARKIYI BÜTÜN SEVENLER İÇİN İSTİYOM...
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Nihat Doğan- ''Bitanesinden Bitanesine'' adlı şarkıyı istiyorum
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl aynurdan şuan dinlediğim türküyü herkese istiyorum....akşam olur karanlığa dalarsın.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.