Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 gitcem işte banane... benden tüm foruma "orda bir köy var uzakta" Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 tarkandan gitti gideli saymana Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 AHMET ASLAN_ Yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde Vakitsiz anda... Bilmedigim bir neden alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin anlami varmiydi Aradigim aski bulduysam, sendedir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir yok bööle güzel bi şarkı yaa abartısız günde 10 kere dinliyom kendime istiyom ben bunu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 yani ayıp ettin made bu mu sıradaki parça.. abi bu zaten ev sahibine idi ...sana cevdet bağcadan----->>>>>>>saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda....bu parçası gelsin ben çok sewerim eminim sende dinleyince çok seweceksin.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 vay benim arkadaşıma bak be... şarkıyı merakla arıyorum daha önce hiç dinlemedim, teşekkürler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 vay benim arkadaşıma bak be... şarkıyı merakla arıyorum daha önce hiç dinlemedim, teşekkürler dinle pişman olmazsın..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 herkese barış mançodan bu,gün bayram erken kalkın çocuklar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 gorgiciğim için selami şahinden--->>>>özledim parçası gelsin... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 made tam damar yaptın .. peşinden de " sen gelmez oldun " Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 gelir bekle....... ......... eledir yar eledir şimdiki kızlar beledir almış yari yanina hem öpir hem söylenir ....... buda benden gelsin sizin için söylüyorum..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Bugün hususi ve özellikle Sevvalime Candan Ercetin den Elbette gelsin Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 bende A-HA dan hunting high and low u bana yollayan carpe diemim için istiyorum.ne zamandır dinlemiyordum hey gidi gençlik heyy Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 ya bende şööle hareketli şıkıdım şıkıdım bişeyler isteyim bari şarkıda gideceği yeri bilir konyalım yürrüüüü yürü yavrum yürü fistanını sürüüü Bu taş banamı dicemde bizde fistan yokki... ???? Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Bu taş banamı dicemde bizde fistan yokki... ???? yok yok alınma üzerine o anda içimden geldi isteyim dedim gelmişken te bi şarkı daha isteyim bari VOLKAN KONAK__CHE Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Canım anneme... Anneciğim--Zeki MÜREN Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Tual ---------->canimin ta icisin sen Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 dün keloğlan kara şövalyeye karşı flimini izledim ve umduğum gibi bulamadım flimi . büyük bir hayal kırıklılıgı yaşadım.. hüzünlendim bir an eskisinin yerini tutacagınıda inanmıyorum... ben rüştü asyalı dan keloğlan türküsünü dinlemek istiyorum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 yol arkadaşları 2----->>>sebebi sensin........ dün keloğlan kara şövalyeye karşı flimini izledim ve umduğum gibi bulamadım flimi . büyük bir hayal kırıklılıgı yaşadım.. hüzünlendim bir an eskisinin yerini tutacagınıda inanmıyorum... ben rüştü asyalı dan keloğlan türküsünü dinlemek istiyorum.. yahu yok bole gözel bi ses bende izledim ve hep izlerim...zaten manyak türk filmi izlerim....onun üçün bu haldayım.... ..rüştü asyalıdan banada gelsin..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 tualden ---kasım adlı parça herkese gelsin özellikle de bana gelsin herkesin dinlemesini şiddetle tafsiye ediyorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 özledim---Selami ŞAHİN Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 arzu görücü(şahrud seyduna türküleri)----->>>>lal olaydım bütün sewdiklerime gelsin....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 DAMAR TAKILALIM BİRAZ.. CENGİZ KURTOĞLUN'DAN "SEVİYORUM"ADLI ŞARKIYI BÜTÜN SEVENLER İÇİN İSTİYOM... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Nihat Doğan- ''Bitanesinden Bitanesine'' adlı şarkıyı istiyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 aynurdan şuan dinlediğim türküyü herkese istiyorum....akşam olur karanlığa dalarsın..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.