Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 kendim ve pandora için Nurettin Rençber 'den dalgalar gelsin ben grup yorumdan olan parçayı özellikle şevval hanım için istemiştim.....ama neyse Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Icimdeki deniz e : Aglama degmez hayat/ Kargo kendim icin: öyle sarhos olsam ki /Kargo forumda tüm sevdilerime: Sarki söylemek lazim /S.Aksu Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 kimi kendinize sakladıysanız... duman- seni kendime sakladım... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 leman sam-illa herkese gitsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 akşam olur karanlığa kalırsın...........aynur'un solediği bu parça bana gelsin..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Su an mustuz umutsuz dertli hüzünlü insanlara gitsin ne aglarsin benim zülfü siyahim, bu da gelir bu da gecer, aglama! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Su an mustuz umutsuz dertli hüzünlü insanlara gitsin ne aglarsin benim zülfü siyahim, bu da gelir bu da gecer, aglama! üüüüüüüüü tam benlik sağol Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 KARDEŞ TÜRKÜLER__SETENEY kendim için istiyom Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 bende gene bütün kızlar toplandık topic gönderiyorum Nurettin Rençber 'den karagül gelsin ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde ve yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar ama farkındaydım yine de ne zaman seninle olsam tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden malumun olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla taşan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer aşıktık aslında ve çoğu defa ne yapacağımızı bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurları mor kanatları turnaları ben sende rüzgarı sevdim alıp götüren yılları saklı kalan umutları ben sende yolları sevdim yüreğinden gelip geçen sevda yüklü katarları ben sende seni sevdim avuçlarken yüzünü yahut dokunurken sessiz ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz ne yeminler bozdum yıllar geçerken sitemsiz ne yeminler bozdum tarifi bile imkansız senin için ey karagül Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 bende bütün kizlar toplandik yazarlarina dere boyu kavaklari istiem... azcik döktürek di mi Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 ya bende şööle hareketli şıkıdım şıkıdım bişeyler isteyim bari şarkıda gideceği yeri bilir konyalım yürrüüüü yürü yavrum yürü fistanını sürüüü Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 heyy hooo bende geldim.. kambersiz düğün olmaz misali.. şevvalim be o şarkı beni bitiriyor yaw neyapcaz.. TANİA yeni yüzün pek bi gözel bacım.. hade hep beraberrr. hakan yeşilyurttan NARE yle halaya kızlar.. araya böcekleri sokmadan ama emi.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 arif sağ-garip bu gözel türküyü herkeş için istiyorum...saygılar arkadaşlara başarılar... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 heyy hooo bende geldim.. kambersiz düğün olmaz misali.. şevvalim be o şarkı beni bitiriyor yaw neyapcaz.. TANİA yeni yüzün pek bi gözel bacım.. hade hep beraberrr. hakan yeşilyurttan NARE yle halaya kızlar.. araya böcekleri sokmadan ama emi.. hoşgelmişsin beğendine sevindim bütün kızlar toplandık topicin önderi alaturka kınıyorum seni bu nasıl önderlik nerde bizim kızlar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 şuan istanbulda bensiz içen iki dostum için gelsin....kulakları çınlasın aster ve mohiye..... grup yorumdan gün doğdu gelsin..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 mohi istanbulamı geldi? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 mohi istanbulamı geldi? evet canımcım.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 hadi ya bende niye girmio diyom nete! ne iş yapıokine acaba buralarda? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 ilkay akkayadan--------->>>>>>bir şehri özlemek....bütün furuma gelsin..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Arkadas Melike Demirag nosatljik, melankolik oldum yine.... Mjim Flowerim sana gelsin bu parca Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Erkin KORAY 'dan "Arkadaş" foruma gelsin... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 bütün foruma gingle bells Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 herkeşe ata demirer - çizdim oynamıyorum Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 şükriye tutkundan malum şahsa harabeyi verem ettin gözün aydın sevin gayrı.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 şükriye tutkundan malum şahsa harabeyi verem ettin gözün aydın sevin gayrı.... +1 yeni bir sewgili buldun gözün aydın sewin gayri..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.