Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl Anneme ----Annem Annem gelsin ve ben birazdan çıkar uyur sabah işe gider daha doğrusu uyanabılırse gıtmeye calısır hadi ıyı geceler turKish Media
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl kaç gündür kayıp olan arkadaşım dostum şevvalime gelsin....... NURETTİN RENÇBER-EZO
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl kaç gündür kayıp olan arkadaşım dostum şevvalime gelsin....... NURETTİN RENÇBER-EZO banane ya bu şarkıyı bende çok severim bende istiyom
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl Bütün forumdaki arkadaşlar için. Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek.
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl sadece kendime fenerbahçe marşı gelsin yaa banada gelsin banane...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl muazzez ersoy - her şeyim sensin ... gençligi hatırladım valla...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl valla bu konu beni ve müslüman aleminin çözemiyecegi bi durum sen bi pedere danış kardeş kaçma işi sakat ya tam bi rezalet yani g önül almadan yeme öle bi halt sakına
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl waLLa kızın gonlu dunden razıda babası tam bı ortodoks dedım ya abı ınadı tuttu bı kere:D
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl tamam kaçırırız ayıp ediyon sevenleri birleştirmek işimiz olsun ne yapalım bak sonra ben bunu istemiyom hazır geldin deyip bana bide deniz akkayayı kaçır deme yok
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl waLLa bır gun evlensem bıle denız akkaya hep kalıcak bı kosede o bambaska ya deniz gözlü denız akkaya
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl bende uzun zamandır istek istemedim kendim için şiir olsun yılmaz erdoğandan yağdıkca...
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl Gördün mü bak bizden öteside varmış Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer, Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha... Yar Ellerin nerde Ya benide götür Yada gitme Bilir misin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle... Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer, Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha... Yar Ellerin nerde Ya benide götür Yada gitme Bilir misin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle... Grup 84 (Hacettepe) Sevdiğimi Başkalarıyla
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl şu an uyumakta olan bütün forum üyelerine; dandini dandini dastana danalar girmiş bostana...
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya gercekten böyle bir radyo varmı ben yasar kurttan fırt emini istiorum benden tüm foruma gitsin
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl bugün kendim için istiyorum ERDAL GÜNEYDEN GÜL KOKUŞLUM........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.