Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl tabiki sen tesekkkkkkür etttiimm unut onu gönlüm unut onu sen de... o bir vefasizdi, o bir hayirsizdi neden gönül ariyor bu parçam sana olsun
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl tesekkkkkkür etttiimm unut onu gönlüm unut onu sen de... o bir vefasizdi, o bir hayirsizdi neden gönül ariyor bu parçam sana olsun kömür gözlü kız
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl bütün fenerli arkadaşlarım için gelsin "buda gelir buda geçer ağlama"
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl bütün fenerli arkadaşlarım için gelsin "buda gelir buda geçer ağlama"
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl olmadı kardeş düşene bir tekmede sen mi vuracaksın güzel parca seçmiş erbay iyi gider
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl tüm fenerbahçelilere olduuuu gözlerim dolduuuu Bende dumandan köprü 6 yı istom gs lilere
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Bende dumandan köprü 6 yı istom gs lilere fenerbahçe için bir parçadan fazla istemem sonra eziklikleri ön plana çikiyor ve tek büyük zaferlerini orda burda konusmaya basliyolar..
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ellerinde başka birşeyleri yok ne yapsınlar garibanlar süper kupalarımı var yoksa uefa kupasımı ? çok görmeyeceksin yassık güzel kardeşime gelsin insanların içindeyim seviyorum insanları
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl fenerbahçe için bir parçadan fazla istemem sonra eziklikleri ön plana çikiyor ve tek büyük zaferlerini orda burda konusmaya basliyolar.. ya gs bizim için çantada keklik genel galibiyet farklarında biz gençlerbirliğine bile gs ye attıgımız fark kadar atmamışız anlıyacagın sizden çok ama çok üstünüz.Tek zafer falan yok ortada.Ayrıca o tek zafer dediğin resmi maçlarda fb-gs arasındaki oluşan en büyük farktır bunuda böyle bil
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Forumumuzun butun uykuda olan sakınlerine Whitney Houston - I WİLL ALWAYS LOVE YOU
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl forumdaki tüm galatasaraylı arkadaşlara, batsın bu dünyaaaaa....
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl forumdaki tüm galatasaraylı arkadaşlara, batsın bu dünyaaaaa.... batsında sende altında kal diyeceğim ama kıyamam seni g.smı değişcem manyağa bak tebrikler
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl batsında sende altında kal diyeceğim ama kıyamam seni g.smı değişcem manyağa baktebrikler yaw abi sen böyle yapıp beni mahcup ediyosun, ben de işin keyfini alamıyom
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Naşide Göktürk - Hani benim Sevincim Nerde hayatın erkende elinden ucup gıttıgını zanneden butun İnsanlara gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.