Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 kendime istiyorum bu şarkıyı.. ben bugün arabesk takılacam. ama levent yüksel söylesin o çok güzel söylemişti bir konserinde ooo eskii halimmdennn eser yok şimddiii tutun kollarımdan düşerimm şimdiii yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Meydün ne oldu ya! Senin moralin kolay kolay bozulmaz ya! Yoksa kafayı ödünçmü verdin? Benden sana aldırma gönül şarkısı gelsin! eywallah .geçen kafayı sana verdim maşallah geri iade etmeye hiç niyetin yok.... bendende sana mustafa toplaoğlundan taktım parçası gelsin onu dinleyince gülmekten kopuyorum ya...... ben sana simdi hemen biyoenerji yolliyim bisecigin kalmasin. yerim seni. cici sey sen ne güzel seysin öyle.. gel seker alim sana ben senin bildüğün kızlardan değilim bikerem....... beni ole şekerle falan kandıramazsın....... güzel düşüncen için sağol......sanada sezen aksudan küçüğüm parçası gelsin çok sewerim bu parçayı.... hepinizi sewiyorum... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 ne o abi pink floydlar falan bende sana bir metalica nothing else metter gönderirim feleğin şaşar. paket yap evde dinlerim artık Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 paket yap evde dinlerim artık bindik bir alemte gedeyok kıyamete dur bakalım Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) ben bütün soysuzlara için istiyorum bir ay doğar ilk akşamdan geceden... mümkünse ilkay söylsein.. golgi bunu sen üstüne alınma senle alakası yok. delicesine sevilirken satanlar için. yarı yolda bırakanlar için. Tarih: 18 Kasım , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bende bütün şeref yoksunu insanlar için istiyorum tarlaya ektim soğan deli emin senle alakası yok bunun bana kazık atan birisine merak etme Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ben bütün soysuzlara için istiyorum bir ay doğar ilk akşamdan geceden... mümkünse ilkay söylsein.. golgi bunu sen üstüne alınma senle alakası yok. delicesine sevilirken satanlar için. yarı yolda bırakanlar için. bide grup çığ dan bir hayırsızı sevmişim ömrümdü herhalde o parçanın ismi Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Sezen Aksu^dan İStanbul HAtırasını ... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Dire Straits'ten Telegraph Road sevdiklerime, dostlarıma ve forumdaki arkadaşlara... olmazsa Pink Floyd'dan Echoes da olabilir... ne o abi pink floydlar falan bende sana bir metalica nothing else metter gönderirim feleğin şaşar. bryan adams'tan every think I do (yanılmıyorsam adı buydu parçanın)hazır yabancılardan açılmışken konu bu parçada bana gelsin..... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Sevgi güzellik ister gülüm Güzellik emek ister Güzellik tende değil gülüm Yürekte ateş ister Bir çocuk dudağıyla Yanakta bir sıcaklık Yalnız güzellik değil Sevgi özgürlük ister Aşkların en soylusu Birken birçok olandır Sevginin en güzeli Paylaşılan emektir Çıkarsız ve sınırsız Paylaşılan yürektir bütün foruma hediyem olsun şimdi bunu dinliyom da o yüzden Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Tizziano FeRRo Dan - Perdono Tüm ucuqlara Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bu şarkıyı arman,alaturka,mara bulge,m.river ve kendim için istiyorum Bitti Rüya Manga Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Rüya mı bu, gerçek mi inan anlamıyorum Bu şehir beni içine çekiyor Kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi bir de mesaj geliyor 'Mutluluklar, hoşçakal' Birer birer zırvalanıyor İyice dağıtmak için biraz daha içiyorum Sonra oturmuş mal gibi zırıl zırıl ağlıyorum Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artık uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artık dayan, bitti rüya Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Yazdığın satırlar bile artık yalan söylüyor Söylediğin sözler acı vermeye başlıyor Bir köprüyü yakıyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Doğru mu, yanlış mı inan umursamıyorum Bu şehir beni esir ediyor kendimi alamıyorum İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor O mesajı unutmam için bana bir şans veriyor Rüyaysa bu gerçekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor Çünkü sonu var biliyorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 kendim için olsun... yürüyorum dikenlerin üstünden Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 içimdeki denize hemşo ben bu parçayı hiç dinlemedim ama sözleri çok güzel insanın güvendiği dağlara kar yağınca sevdiklerini yanında göremeyince başka bir anlamlı oluyor bu tarz şarkılar. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 karanlık bir gece yol görünmüyor yürüyorum dikenlerin üstünde karaçalı bana aman vermiyor yürüyorum dikenlerin üstünden yaralıyam Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Stratovarius - 4000 Rainy nights Aşkıma gitsin! Ne romantik dimi 4000 sıcacık gece ama dışarda yağmur! Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 doya doya seviş benimle hadiiiii bu şarkı benim gibi libidoları tavan yapmış arkadaşlara gitsin.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 doya doya seviş benimle hadiiiii bu şarkı benim gibi libidoları tavan yapmış arkadaşlara gitsin.. tövbeee bende bu istek üzerine banu alkan neremi neremi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bu şarkıyı arman,alaturka,mara bulge,m.river ve kendim için istiyorum Bitti Rüya Manga Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Rüya mı bu, gerçek mi inan anlamıyorum Bu şehir beni içine çekiyor Kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi bir de mesaj geliyor 'Mutluluklar, hoşçakal' Birer birer zırvalanıyor İyice dağıtmak için biraz daha içiyorum Sonra oturmuş mal gibi zırıl zırıl ağlıyorum Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artık uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artık dayan, bitti rüya Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Yazdığın satırlar bile artık yalan söylüyor Söylediğin sözler acı vermeye başlıyor Bir köprüyü yakıyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Doğru mu, yanlış mı inan umursamıyorum Bu şehir beni esir ediyor kendimi alamıyorum İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor O mesajı unutmam için bana bir şans veriyor Rüyaysa bu gerçekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor Çünkü sonu var biliyorum Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 benden golgiye:allah cezanı verecek alem sana gülecek(ulen işallah şarkının sözlerini yanlış yazmamışımdır yoksa golgi hakkat güler) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 benden golgiye:allah cezanı verecek alem sana gülecek(ulen işallah şarkının sözlerini yanlış yazmamışımdır yoksa golgi hakkat güler) aman allahım dogru yazmışsın neyse böylece müzik zewvkini de öğrenmiş oldum benden sana bir kedim bile yok -sezen aksu diom dinlede kaliteli sanatçı gör Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 aman allahım dogru yazmışsın neyse böylece müzik zewvkini de öğrenmiş oldum benden sana bir kedim bile yok -sezen aksu diom dinlede kaliteli sanatçı gör kediyi napıcan kedi ile köpek anlaşamaz ki... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 içimdeki denize hemşo ben bu parçayı hiç dinlemedim ama sözleri çok güzel insanın güvendiği dağlara kar yağınca sevdiklerini yanında göremeyince başka bir anlamlı oluyor bu tarz şarkılar. güvendiğim dağlara kar yağdığını nerden çıkardın.merak etme daha önce yağdı o karlar ama bu isimlere yağmamıştı.ayrıca ben kayserili değilim antepliyim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 kediyi napıcan kedi ile köpek anlaşamaz ki... nelerle anlaşabilirsin o zaman fare?? timsah?? yılan?? şöyle senin hayvanlar alemini bi karıştırmak lazım Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 nelerle anlaşabilirsin o zaman fare?? timsah?? yılan?? şöyle senin hayvanlar alemini bi karıştırmak lazım ben seni kastetmiştim lafı döndürme illa hayvan olucaksam inek olurum arkadaş.alıştık ne de olsa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.