Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Sevgili Arkadaslar Bugün benim dogum günüm, bir seneyi daha geride birakdim. Bugünki dilegim, herkesin Mutlu olmasidir, bu dilegimi sizinle paylasmak istedim. Her sey gönlünüzce olsun. Pastalar benden kahveler sizden. Sevgi ve saygilaimla Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 mutlu yıllar ... herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 DOĞUM GÜNÜN KUTLI OLSUN NİCE MUTLU YILLARA Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 nice güzel sağlıklı yıllara Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 mutlu yıllar ... herşey gönlünce olsun Cok tesekkür ederim seninde her sey gönlünce olsun DOĞUM GÜNÜN KUTLI OLSUN NİCE MUTLU YILLARA <sag ol lalalaa dileklerin icin nice güzel sağlıklı yıllara saglik dileklerin icin sevgili icimdeki deniz sanada cok cok tesekkür ederim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice sıhhat ve huzurlu senelere... Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice sıhhat ve huzurlu senelere... Cok tesekkür ederim arman aynen sanada sihhatli ve huzurlu yillar dilerim Saygilarimla Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice mutlu yıllara, dilerim her yaşadığın yılı dolu dolu yaşamış olarak geride bırakırsın. Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice mutlu yıllara, dilerim her yaşadığın yılı dolu dolu yaşamış olarak geride bırakırsın. Sevgili asterix Bu zamana kadar öyle oldu, her yil bana nice yenilikler getirdi. Umarim bu senede öyle olur cok tesekkür ederim Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Doğum günün kutlu, Yüreğin umutlu, Ömrün bahtlı olsun. Nice yıllara… Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Sevgili Arkadaslar Bugün benim dogum günüm, bir seneyi daha geride birakdim. Bugünki dilegim, herkesin Mutlu olmasidir, bu dilegimi sizinle paylasmak istedim. Her sey gönlünüzce olsun. Pastalar benden kahveler sizden. Sevgi ve saygilaimla yaşam boyu kutlu ol, mutlu ol. Bozan da Bozan. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Sevgili zaman egleme beni... daha nice saglikli, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle gecirecegin yillara insallah... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Mutlu yıllar sevgiler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 mutlu yıllar , her yaşın bir öncekinden güzel ve esenlikli olsun. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Allah hayırlı ömürler versin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice mutlu ve huzurlu dolu yıllara Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Doğum günün kutlu, Yüreğin umutlu, Ömrün bahtlı olsun. Nice yıllara… Sevgili mizyal dileklerin icin sana cok cok tessekkür ederim yaşam boyu kutlu ol, mutlu ol. Bozan da Bozan. Sevgili Bozan abi mutluyum, sanada cok mutluluklar dilerim Sevgili zaman egleme beni... daha nice saglikli, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle gecirecegin yillara insallah... Sevgili ala turka su anda gercekden bütün sevdiklerimle beraberim, yanliz annem babam yok yanimda cok tesekkür ederim dileklerin icin Mutlu yıllar sevgiler Sevgili sevval, sanada cok mutlu yillar dilerim mutlu yıllar , her yaşın bir öncekinden güzel ve esenlikli olsun. Sevgili cyrano Aynen bende öyle düsünüyorum, her sene biraz yaslaniyoruz fakat cok da seyler ögreniyoruz. Mesela bu forumda cok seyler ögrendim. Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Nice mutlu senelere.. Sevgili natalia sanada mutlu yillar dilerim. Allah hayırlı ömürler versin... Sevgili kralx allahima sükürler olsun, her seyin iyisinden bana nasib etmis. Sok tesekkür ederim abi diyecegim ama belkide ben ablan olabilirim mutlu yillar.. Sevgili mara bulge cok tesekkür ederim, Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 herşey gönlünce olsun... nice senelere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.