Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ATATÜRK'Ü ZİYARET EDEN EDENE... (Geçen yıl Anıtkabir'i 3 milyon 801 bin 340 kişi ziyaret ederken, bu yılın 11 ayında bu sayı yaklaşık ikiye katlanara)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

20061201071635200611100xl4.jpg

Ulu Önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, yurdun dört bir yanından ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğramaya devam ediyor.

Geçen yıl Anıtkabir'i 3 milyon 801 bin 340 kişi ziyaret ederken, bu yılın 11 ayında bu sayı yaklaşık ikiye katlanarak 7 milyon 499 bin 885 kişiye ulaştı.

Anıtkabir'i, geçtiğimiz Kasım ayında 1 milyon 26 bin 312'si yerli, 9 bin 210'u yabancı olmak üzere toplam 1 milyon 35 bin 522 kişi ziyaret etti. Anıtkabir'in Kasım ayının en çok ziyaretçi kabul ettiği gün 148 bin 215 kişiyle 18 Kasım Cumartesi olurken, bunu 127 bin 392 kişiyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıldönümü olan 10 Kasım Cuma günü izledi. Anıtkabir'e, 4 Kasım Cumartesi günü de 87 bin 895 ziyaretçi geldi.

Gönderi tarihi:

Onun adı saygısızca şarap alemlerinde sözüm ona yazarlar ve sahte Atatürkcülerin ağzında sakız olması hiç hoş durum değildir.

Ab karşıtı olup ab den destek gören derneklerin onun adını nasıl lekediğini görmek onu en az bir kac defa kahrederdi.

Ölüm yıldönümü vesilesiyle kendisini yani ULU ATAMIZI bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Gönderi tarihi:

Onun adı saygısızca şarap alemlerinde sözüm ona yazarlar ve sahte Atatürkcülerin ağzında sakız olması hiç hoş durum değildir.

Kim bu şarap aleminde olan sözün ona yazarlar...

Rica etsek biraz açabilirmisiniz...

Gönderi tarihi:

Kim bu şarap aleminde olan sözün ona yazarlar...

Rica etsek biraz açabilirmisiniz...

Konuyu burada dağıtmanın luzumu Ataya saygısızlık olur

Deniz Som Beyefendi. Çünkü, zat-ı şahaneleri "Babam Hafız Ali Haydar, Atatürk'ün sofrasında içki içme onuruna erişmiş bir adamdır!" beyanında bulunmuştu…

Gönderi tarihi:

Konuyu burada dağıtmanın luzumu Ataya saygısızlık olur

Deniz Som Beyefendi. Çünkü, zat-ı şahaneleri "Babam Hafız Ali Haydar, Atatürk'ün sofrasında içki içme onuruna erişmiş bir adamdır!" beyanında bulunmuştu…

Peki ne sakınca olabilir bunda sence...

Gönderi tarihi:

Yıllardır Ankara'ya gider gelirim hiç gitmek kısmet olmamıştı Anıtkabire.Bu sene gittim ve acaip etkilendim.Şimdi Şu Çılgın Türkleri okuduktan sonra bir kez daha gitcem ordaki her komutanla ilgili yazıları tekrar tekrar okuyacağım.harika bir kahramanlık destanı.Ve kesinlikle Anıtkabir muhteşem bir yer hele bu yıl daha bir önemini anladı milletimiz.orada o kalabalığı gördükçe Türklüğümle gurur duyuyorum tüylerim diken diken oluyor.Karanlığa gidilen bu günlerde umudum yeşeriyor ve bizler Atatürk'e onun bıraktıklarına sahip çıktıkçada yeşermeye devam edecektir bunu çok iyi biliyorum.

sevgiler :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.