Φ nobody Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 K,A,A,İ,M,? dizinin özelliği şu: normalde dizi soruları verildiğinde verilen eleman sayısı arttıkça bir sonrakini bulmak kolaylaşır oysa benim dizimde ben bir elemanı daha verseydim hiç ama hiç kolaylaşmayacaktı tersine zorlaşacaktı Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 yarına kadar bir cevap yazacağıma emin ol.anaktar kelimeyi buldum gibi ama dizi sorularından farklı Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 cevap A OLACAK OCAK KHARFİ SON HARF ŞUBAT A HARFİ SONDAN Bİ ÖNCEKİ MART SONDAN 2 ÖNCEKİ NİSAN SONDAN 3 ÖNCEKİ MAYIS SONDAN 4 ÖNCEKİHAZİRAN SONDAN 5 ÖNCEKİ YANİ A Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 cevap A OLACAK OCAK KHARFİ SON HARF ŞUBAT A HARFİ SONDAN Bİ ÖNCEKİ MART SONDAN 2 ÖNCEKİ NİSAN SONDAN 3 ÖNCEKİ MAYIS SONDAN 4 ÖNCEKİHAZİRAN SONDAN 5 ÖNCEKİ YANİ A tebrikler eğer dizinin 6. elemanını da verseydim siz temmuz un sondan 7. harfini bulmak zorunda kalacaktınız ve bulamayacaktınız böylece soruda verilen eleman sayısı arttığı halde çözmeniz zorlaşacaktı bir tür paradox gibi Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 güzel soruymuş tebrikler.. ccevapta bir o kadar güzel. Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Tebrikler. İyi soruymuş.(tabi cevap ta).Ama ben ne kadar düşünsem aklıma gelmezdi galiba bu cevap.Çok iyisin novocaine Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 teşekkürler einstein 1926 ve sana da tabi kahin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.